نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: جمع دو رشته در سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    جمع دو رشته در سی شارپ

    چگونه دو رشته استرینگ رو با هم جمع کنیم
    اینطوری متاسفانه نمیشه
    hope=love+hate

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: جمع دو رشته در سی شارپ

    کد مورد نظر شما اینه فکر کنم :

    string a = "ali";
    string b = "reza";
    string c = a + b;
    MessageBox.Show(c);
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 25 مرداد 1394 در 00:06 صبح

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: جمع دو رشته در سی شارپ

    ممنون دوست عزیز ولی منظور من تابعی دقیق بود خودم که گفتم برای من این روش hope=love+hate به درد نمی خوره یه تابع رو دیدم یه جایی ولی نمیدونم کجا

  4. #4
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: جمع دو رشته در سی شارپ

    منظورت اینه که یک تابع میخوای که دو رشته رو با هم جمع بکنه؟

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  5. #5
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247

    نقل قول: جمع دو رشته در سی شارپ

    یک نوع رشته ای هست به نام StringBuilder که برای همین کارها هست، متغییرت رو از همین نوع تعریف کن.
                StringBuilder strb = new StringBuilder();
    strb.Append("Hi");
    strb.Append(" ALL");
    MessageBox.Show(strb.ToString());

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار cardano7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    کارتون خواب
    پست
    473

    نقل قول: جمع دو رشته در سی شارپ

    نمی دونم چرا اصرار داری که یک تابع این کار رو بکنه.
    خوب نظرت در مورد این چیه؟

    public string Add(string A, string B)
    {
    return A+B;
    }


    این هم که همون کار رو می کنه!

  7. #7

    نقل قول: جمع دو رشته در سی شارپ

    سلام درستش کردم ممنونم که کمکم کردی محمود جان و cardano7

  8. #8

    نقل قول: جمع دو رشته در سی شارپ

    برای اینکه دو رشته به هم نجسبن فاصله بینشون چی جوری باید ایجاد کرد

                if (Classes.ClsUser.LOGIN)
    {
    string Name = Classes.ClsUser.loginUser.Name;
    string Family = Classes.ClsUser.loginUser.Family;
    lbl_UsersLogin_Status.Text = (Name + Family);
    }


    الان در روش بالا نام و نام خانوادگی به هم بدون فاصله اضافه میشه.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    روستای چناران شهرستان نیشابور
    پست
    236

    نقل قول: جمع دو رشته در سی شارپ

    سلام

    if (Classes.ClsUser.LOGIN)
    {
    string Name = Classes.ClsUser.loginUser.Name;
    string Family = Classes.ClsUser.loginUser.Family;
    lbl_UsersLogin_Status.Text = (Name + " "+ Family);



قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •