نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: بیایید با جاوا آشنا شویم - فصل 0 - مروری بر JDK و نصب NetBeans

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsensaghafi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    و نپرسیم کجاییم. بو کنیم اطلسی تازه بیمارستان را
    پست
    338

    Post بیایید با جاوا آشنا شویم - فصل 0 - مروری بر JDK و نصب NetBeans

    JDK چیست؟
    JDK که مخفف عبارت Java Development Toolkit می باشد ترکیبی از کامپایلر زبان جاوا، کلاس های کتابخانه ای (Java Class Libraries) و JVM و فایل های راهنمای آنها می باشد. برای اینکه ما بتوانیم با استفاده از زبان برنامه نویسی جاوا، برنامه بنویسیم به این مجموعه نیاز داریم. دلیل این نیاز نوع نگاه زبان جاوا به نوع زبان است. همانطور که می دانید در بسیاری از زبانهای برنامه نویسی، برنامه شما به فایل های اجرایی ترجمه می شوند و سپس آن فایل اجرایی توسط سیستم عامل اجرا می شود. (مانند C++‎‎‎ و C ). جاوا برای کاهش مشکلاتی که اجرای برنامه ها توسط سیستم عامل بوجود می آید و برای افزایش امکاناتی که زبان برنامه نویسی در اختیار برنامه نویس قرار می دهد اقدام به تغییر نگرش نسبت به نوع کامپایلر کرد. زبان جاوا یک پلتفرم ایجاد نمود که تمام برنامه ها بر روی آن پلتفرم اجرا می شوند. و آن پلتفرم مستقیما با سیستم عامل در ارتباط است. به همین خاطر با تغییر پلتفرم از سیستم عامل به سیستم عامل دیگر، تمامی برنامه های بدون تغییر یا حتی بدون نیاز به کامپایل مجدد قابل اجرا هستند. به واسطه همین پلتفرم که جاوا به آن JVM می گوید این زبان به سرعت در تمامی زمینه ها رشد فراوان نمود.
    برای برنامه نویسی به زبان جاوا قبل از هر چیز، لازم است که JDK را بر روی سیستم خودمان نصب کنیم. سپس باید به انتخاب محیطی برای برنامه نویسی بپردازیم. من پیشنهاد می کنم برای برنامه نویسی win base حتماً NetBeans را امتحان کنید. می توانید NetBeans به همراه JDK را از آدرس زیر دانلود کنید.
    http://java.sun.com/javase/downloads...k_netbeans.jsp

    نصب NetBeans
    سپس اقدام به نصب آن برنامه کنید. تمامی تنظیمات پیش فرض برنامه را بپذیرید و مراحل نصب را تا انتها ادامه دهید.

    ساختن یک پروژه جدید در NetBeans
    برای شروع کار با برنامه Hello World که برنامه نام آشنای اول تمامی زبانها است شروع می کنیم. در ابتدا برنامه NetBeans را باز کنید. سپس از گزینه File، گزینه New Project را انتخاب کنید.
    سپس از پنجره باز شده، Java و سپس Java Application را انتخاب کنید. سپس Next می فشاریم.

    در پنجره بعدی نام پروژه را در قسمت Project Name وارد کنید. این نام باید unique باشد یعنی هیچ پروژه دیگری با این نام نباید وجود داشته باشد. همچنین نباید از Space در نام پروژه استفاده کرده باشید. تنها کاراکتر های مجاز حروف، اعداد و کاراکتر _ می باشد.
    برای شروع نام HelloWord را انتخاب کنید.

    می توانید مسیر ذخیره شدن فایل ها را نیز تغییر دهید. پیشنهاد می کنم برای شروع این مسیر را تغییر ندهید.
    پس از فشردن دکمه Finish پروژه شما ساخته شده است. می توانید آن را در لیست پروژه های خود ببینید.


    اولین برنامه در جاوا
    برای شروع فایل Main را انتخاب کرده و کد زیر را درون تابع main وارد کنید. در فصل های بعد خواهید آموخت که در کلمه در این فایل به چه معنی است و هر فایل چگونه ساخته می شود و چگونه باید از آنها بهره برد.
    System.out.println("Hello World!");

    به بزرگی و کوچکی حروف دقت کنید. چون زبان جاوا مانند زبان C و C++‎‎‎ به بزرگی و کوچکی حروف حساس است. (case sensitive) .

    اجرای اولین برنامه
    برای اجرای برنامه از لسیت پروژه ها، روی فایل main.java راست کلیک کنید و از منوی باز شده گزینه Run File را کلیک کنید. سپس برنامه شما برای اجرا آماده شده و برنامه اجرا می شود.


    مشاهده خروجی
    در پایین صفحه شما می توانید خروجی برنامه خود را مشاهده نمایید.

    حال تلاش نمایید که این خروجی را به اسم خود تغییر دهید. می توانید این خط برنامه را کپی کنید و به دفعات آن را past نمایید و خطوط متنوعی را چاپ نمایید.
    آخرین ویرایش به وسیله mohsensaghafi : چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389 در 01:24 صبح دلیل: اصلاح عنوان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rezaricky
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tabriz
    سن
    31
    پست
    441

    نقل قول: بیایید با جاوا آشنا شویم - فصل 0 - مروری بر JDK و نصب NetBeans

    ممنون عالی بود
    لطفا ادامه بده
    آخرین ویرایش به وسیله rezaricky : پنج شنبه 27 آبان 1389 در 11:13 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsensaghafi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    و نپرسیم کجاییم. بو کنیم اطلسی تازه بیمارستان را
    پست
    338

    نقل قول: بیایید با جاوا آشنا شویم - فصل 0 - مروری بر JDK و نصب NetBeans

    سلام دوست عزیز.
    ممنون از لطفتون. چشم حتما ادامه خواهد داشت. ان شاء الله.

  4. #4

    نقل قول: بیایید با جاوا آشنا شویم - فصل 0 - مروری بر JDK و نصب NetBeans

    سلام و خسته نباشيد.
    لطفا در مورد كامپايلر و محيط برنامه نويسي جاوا و همچنين كتابخانه هاي جاوا در محيط سيتم عامل گنو/لينوكس توضيح دهيد. و اينكه كتابخانه هاي جاوا در محيط هاي مختلف سيتم عامل ها فرق دارد يا خير. تشكر.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    رشت - شهر آرام- قشنگ و بیکاری زیاد
    سن
    45
    پست
    112

    نقل قول: بیایید با جاوا آشنا شویم - فصل 0 - مروری بر JDK و نصب NetBeans

    لطفا ادامه بدهید اگر همین کار را بخواهیم روی یک فرم بر یکlabel نشان دهیم چگونه است

    اگر ممکن است همین مثال را برای خروچی پلتفرم موبایا نشان دهید

    همچنین کار با لیست باکس و data base اگر کتاب خوبی است معرفی کنید لطفا

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: بیایید با جاوا آشنا شویم - فصل 0 - مروری بر JDK و نصب NetBeans

    نقل قول نوشته شده توسط vbnovin مشاهده تاپیک
    لطفا ادامه بدهید اگر همین کار را بخواهیم روی یک فرم بر یکlabel نشان دهیم چگونه است

    اگر ممکن است همین مثال را برای خروچی پلتفرم موبایا نشان دهید

    همچنین کار با لیست باکس و data base اگر کتاب خوبی است معرفی کنید لطفا
    برای label :
    jLabel1.setText("Hello mahdi");

    برای موبایل هم راه های زیادی وجود داره !!! مثلا یک فرم ایجاد کنید و عنوانش ست کنید دقیق بگین منظورتون به چه صورت هست کامل توضیح بدم
     form.setTitle("mahdi");

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    رشت - شهر آرام- قشنگ و بیکاری زیاد
    سن
    45
    پست
    112

    نقل قول: بیایید با جاوا آشنا شویم - فصل 0 - مروری بر JDK و نصب NetBeans

    خسته نباشید مرسی .. متوجه شدم
    سوال در زمینه دیتا بیس دارم نمی دونم چطور میتوان با jdbc در محیط netBean کار کرد و یک tabel ساخت البته این سئوال را تو چند تا تایپیک پرسیدم کسی جواب نداده برام مهم ..
    چطور میتوان در netBeans برنامه ای برای پلتفرم موبایل طراحی کرد و به بانکی رجوع کرده عملیات درج و جستجو و ... را انجام داد و خروجی فایل jar را داشته باشیم ؟
    حداقل یک پروژه نمونه برای یاد گیری یا فایل توضیحی برامون بگذارد ممنونم چون دسترسی به کتاب netbean را ندارم تو بازار شهرمون نیست .....

    منظور ازروی فرم نشان دادن اولا چطور میتوان به فرم جدید رفت بعد از پیغام و چطور باید برای رویداد کنترلهای فرم در روال مربوطه یا کلاس همان فرم برنامه نوشت با مثال یا نمونه سورس توضیح دهید لطفا

    البته اول یک فرم درست کردم و روش label گذاشتم و اینطور نوشتم
    کد HTML:
     NewJFrame_hello.jLabel1.setText("Hello mahdi");
    ولی با خطا مواجه شدم ؟!
    آخرین ویرایش به وسیله vbnovin : دوشنبه 10 خرداد 1389 در 22:30 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: بیایید با جاوا آشنا شویم - فصل 0 - مروری بر JDK و نصب NetBeans

    چطور میتوان در netBeans برنامه ای برای پلتفرم موبایل طراحی کرد و به بانکی رجوع کرده عملیات درج و جستجو و ... را انجام داد و خروجی فایل jar را داشته باشیم ؟
    حداقل یک پروژه نمونه برای یاد گیری یا فایل توضیحی برامون بگذارد ممنونم چون دسترسی به کتاب netbean را ندارم تو بازار شهرمون نیست .....
    برای دیتابیس بر روی موبایل در مورد RMS جستجو کنید. شما باید دنبال آموزش Java ME بگردید نه netbeans چون اون فقط یک IDE هست !!!
    لبته اول یک فرم درست کردم و روش label گذاشتم و اینطور نوشتم
    یک label به فرم اضافه کنید و به constroctor اون کدی که گذاشتم اضافه کنید کار میکنه بدون خطا

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    رشت - شهر آرام- قشنگ و بیکاری زیاد
    سن
    45
    پست
    112

    نقل قول: بیایید با جاوا آشنا شویم - فصل 0 - مروری بر JDK و نصب NetBeans

    مرسی با تشکر

    آیا این RMS در محیط IDE توی netbeans وجود دارد یا نه اصلا باید از خیرش گذشت یا من با یادگیری فقط آموزش Java ME و با کمک netbeans می تونم توی همینجا دستورات را پیاده سازی کنم ممنونم اگر یک کتاب مناسب معرفی کنید

    اصلا این محیط NETBEANs شرکت SUN که بسیار میگن قوی چه قدرتی در اجرای این کار داره ... و در نوشتن کدهای جاوا و چه چیزهایی مناسبتر است

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: بیایید با جاوا آشنا شویم - فصل 0 - مروری بر JDK و نصب NetBeans

    نقل قول نوشته شده توسط vbnovin مشاهده تاپیک
    مرسی با تشکر

    آیا این RMS در محیط IDE توی netbeans وجود دارد یا نه اصلا باید از خیرش گذشت یا من با یادگیری فقط آموزش Java ME و با کمک netbeans می تونم توی همینجا دستورات را پیاده سازی کنم ممنونم اگر یک کتاب مناسب معرفی کنید

    اصلا این محیط NETBEANs شرکت SUN که بسیار میگن قوی چه قدرتی در اجرای این کار داره ... و در نوشتن کدهای جاوا و چه چیزهایی مناسبتر است
    همونطور که گفتم netbeans یک IDE هست همانند eclipse , visual studio, ...
    rms سیستم مدیریت رکورد j2me هست که مکانیسمی برای ذخیره بلند مدت رکوردها و بازیابی آنها فراهم میکند .
    ببینین انتخاب IDE به خود شخص بستگی داره ببینین با کدوم راحت هستین
    در مورد کتاب هم برای شروع میتونین از کتاب های زیر استفاده کنید :
    beginning J2ME و J2ME in nutshell
    موفق باشین

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    رشت - شهر آرام- قشنگ و بیکاری زیاد
    سن
    45
    پست
    112

    نقل قول: بیایید با جاوا آشنا شویم - فصل 0 - مروری بر JDK و نصب NetBeans

    بازم تشکر از راهنماییتان آیا توی این کتاب ارتباط با دیتا بیس برای موبایل را هم گفته .. وبعد ار خواندن کتاب توی محیط نت بینز NetBeaqns انجام دادنش ممکن است ..

    لطفا یک نمونه سورس برام بزارید ممنونم دیگه تو دلم صبر نیست ...

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    كاشان
    سن
    35
    پست
    315

    نقل قول: بیایید با جاوا آشنا شویم - فصل 0 - مروری بر JDK و نصب NetBeans

    سلام
    با تشکر از حرکت مثبت شما
    فصل یک کی ارائه میشه؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mohsensaghafi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    و نپرسیم کجاییم. بو کنیم اطلسی تازه بیمارستان را
    پست
    338

    نقل قول: بیایید با جاوا آشنا شویم - فصل 0 - مروری بر JDK و نصب NetBeans

    سلام دوست عزیز.
    به محض اینکه 2 ساعت زمان خالی پیدا کنم حتما فصل 1 هم میاد بیرون.
    موفق و پیروز
    یا علی!

  14. #14

    نقل قول: بیایید با جاوا آشنا شویم - فصل 0 - مروری بر JDK و نصب NetBeans

    نقل قول نوشته شده توسط mohsensaghafi مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز.
    به محض اینکه 2 ساعت زمان خالی پیدا کنم حتما فصل 1 هم میاد بیرون.
    موفق و پیروز
    یا علی!
    لطفا ادامه بديد خيلي خوب بود.

  15. #15

    نقل قول: بیایید با جاوا آشنا شویم - فصل 0 - مروری بر JDK و نصب NetBeans

    ما منتظریما ! :)

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mohsensaghafi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    و نپرسیم کجاییم. بو کنیم اطلسی تازه بیمارستان را
    پست
    338

    نقل قول: بیایید با جاوا آشنا شویم - فصل 0 - مروری بر JDK و نصب NetBeans

    دوستان فصل اول آپدیت شد. برای مطالعه به آدرس زیر مراجعه کنید. با تشکر
    https://barnamenevis.org/showthread.php?p=1141889

  17. #17

    نقل قول: بیایید با جاوا آشنا شویم - فصل 0 - مروری بر JDK و نصب NetBeans

    دوستان سلام!
    بین IDE هایی که برای جاوا وجود داره کدوم مناسب تراند؟
    eclipse یا netbeans ؟

  18. #18

    نقل قول: بیایید با جاوا آشنا شویم - فصل 0 - مروری بر JDK و نصب NetBeans

    شما الان بعد از ۵ سال این مطلب رو بالا آوردید که بهتره این‌کار انجام نشه. لطفا برای طرح سؤال یه موضوع جدید ایجاد کنید.
    محیط‌های توسعه‌ی مشهور جاوا یعنی Eclipse، Netbeans و IntelliJ IDEA اساسا برتری زیادی به هم ندارن و طرف‌دارای خاص خودشون رو دارن. بهتره هرسه رو امتحان کنید و اونی که به نظرتون مناسب‌تر بود رو استفاده کنید. اگر هم زمان تست کردن هرسه رو ندارید من IntelliJ IDEA رو پیشنهاد می‌کنم که نسخه‌ی Community اون هم مجانیه. البته معنیش این نیست که این محیط بهتره... فقط به این دلیل که از نظر من این IDE محیط همه‌پسندتری داره.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •