نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پشتیبان گیری از پایگاه داده Access (جدید)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار look20
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    هر جایی که خدا بخواهد بهترین جای دنیاست
    پست
    435

    پشتیبان گیری از پایگاه داده Access (جدید)



    با سلام توی سایت یه فایلی بود که مثالی برای گرفتن پشتیبان از پایگاه داده بود
    منم با یه سری تغییرات کمی بهترش کردم
    -توانایی ایجاد فایل پشتیبان بر اساس تاریخ شمسی و ساعت
    -توانایی تشخیص فایل هم نام در هنگام ساخت فایل پشتیبان و نمایش پیغام
    -نمایش پیغام در هنگام بازیابی اطلاعات از فایل پشتیبان به فایل اصلی
    آخرین ویرایش به وسیله look20 : پنج شنبه 16 اردیبهشت 1389 در 19:29 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار look20
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    هر جایی که خدا بخواهد بهترین جای دنیاست
    پست
    435

    نقل قول: پشتیبان گیری از پایگاه داده Access (جدید)

    ببخشید فایل یه سری مشکلات داشت حل شد حالا دانلود کنید

    دوستان اگه خوششون آمد تشکر یادتون نره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali682344
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهرلن
    سن
    35
    پست
    296

    نقل قول: پشتیبان گیری از پایگاه داده Access (جدید)

    خیلی برنامه خوبی ولی بهتره بیشتر روی گرافیکش کار می کردی
    مثلا به نظر backup و restore پیش هم نباشن بهتره
    یعنی هر وقت کاربر بخواد پشتیبان گیری کنه صفحه مربوط به پشتیبان گیری رو نشون بده .و ...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار look20
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    هر جایی که خدا بخواهد بهترین جای دنیاست
    پست
    435

    نقل قول: پشتیبان گیری از پایگاه داده Access (جدید)

    حق باشماست دوست من
    ولی این یه مثال و یه نمونه کوچیکیه که فقط برای استفاده دوستان گذاشتم هر کی بخواد میتونه تغییراتی رو که میخاست روش بده
    اگه شد حتما نسخه بهتری رو برای دانلود میزارم
    قولشو نمیدم کی شاید تابستون
    قابلیت جدید:
    -امکان پشتیبان گیری خودکاربر اساس تعریف کاربر( دز ساعت و روزهای مشخص)
    این خیلی بدرد میخوره چرا؟! برای اینکه خیلی مواقع ممکنه پایگاه داده اطلاعاتش خود به خود حذف شه یا اطلاعات بهم بریزه و هزارو یک مشکل که اگه فایل پشتیبان گرفته نشده باشه وامصیبتا
    ولی با این امکان جدید کاربر میتون تعریف کنه سر ساعت معین هر روز یا هر تاریخی بصورت خودکار از پایگاه داده پشتیبان گیری بشه
    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: پشتیبان گیری از پایگاه داده Access (جدید)

    سلام دوست گرامی ممنون از فایلی که گذاشتی میشه نحوه پشتیبان گیری رو به زبان سی شارپ هم بذاری
    البته از دیتابیس اکسس

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شهر ایلام
    سن
    41
    پست
    261

    نقل قول: پشتیبان گیری از پایگاه داده Access (جدید)

    دوست من
    پشتیبان گیری کار نمی کنه فایلی که می سازه ظرفیتش صفره من توی برنامم استفاده کردم ابتدا پشتیبان گرفتن سپس یکی از رکوردها رو ذخیره کردم برنامه رو بستم دوباره اطلاعات رو بازیابی کردم فایل حذف شده توی پشیبان گیری برگشت مشخص نشد ضمناً ظرفیت فایل هم صفره وقتی هم بخای باز کنی پیغام خطا می ده البته ابتدا پسوندش رو MDB کردم یعنی B رو برداشتم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار look20
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    هر جایی که خدا بخواهد بهترین جای دنیاست
    پست
    435

    نقل قول: پشتیبان گیری از پایگاه داده Access (جدید)

    مشکلی نداره من خودم تست کردم حداقل اگه داشت این دوستان که استفاده میکردند یکی پیدا میشد بگه مشکل داره
    البته ببخشید میگم به استثناء شما
    مطمئن باشید مشکل از خود سیستم شماست من همین الان که این پست رو میزنم امتحان کردم ساعت 19.22 دقیقه
    فقط یه جای کد اشتباه نوشته شده در قسمت
    Private Sub VisualButtonEx3_Click()

    بجای این کد
      If Text1.Text = "" Then MsgBox "لطفا مسیر فایل مربوطه را وارد کنید", vbExclamation + vbMsgBoxRtlReading, "خطا": Exit Sub

    این کد جایگزین بشه
      If Text2.Text = "" Then MsgBox "لطفا مسیر فایل مربوطه را وارد  کنید", vbExclamation + vbMsgBoxRtlReading, "خطا": Exit Sub

    در واقع بجای text1 باید text2 نوشته بشه
    آخرین ویرایش به وسیله look20 : دوشنبه 24 آبان 1389 در 19:08 عصر

  8. #8

    نقل قول: پشتیبان گیری از پایگاه داده Access (جدید)

    سلام فرمی داخلش فایل زیپ نیست فقط یه جدول

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •