نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نشان دادن متن فارسی در سیستم کلاینت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار american_iran2006
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    209

    Cool نشان دادن متن فارسی در سیستم کلاینت

    سلام ::::::::: برای این که در هر کامپیوتری صفحه ما نسبت به زبان انتخابی کاربر کاملا به آن شکل در اید باید چه کاری کرد . از فونت tahoma نمی خوام استفاده کنم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار american_iran2006
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    209

    نقل قول: نشان دادن متن فارسی در سیستم کلاینت

    سلام :

    میشه فونت به برنامه معرفی کرد تا کاربر با فونت انتخابی ما مطالب رو ببینه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699

    نقل قول: نشان دادن متن فارسی در سیستم کلاینت

    به شرطی که فونتی که انتخاب کردی روی کامپیوتر کلاینت نصب باشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار american_iran2006
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    209

    Cool نقل قول: نشان دادن متن فارسی در سیستم کلاینت

    سلام :

    ممنون از جوابتون ::::::::::

    پس از چه فونت هایی می تونیم استفاده کنیم : فقط tahoma ؟؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699

    نقل قول: نشان دادن متن فارسی در سیستم کلاینت

    فونتهایی که با ویندوز روی کامپیوتر کاربر نصب می شه و فارسی هم هست، مثل tahoma, ms san serif, arial, times new roman

  6. #6

    نقل قول: نشان دادن متن فارسی در سیستم کلاینت

    نقل قول نوشته شده توسط american_iran2006 مشاهده تاپیک
    سلام :

    میشه فونت به برنامه معرفی کرد تا کاربر با فونت انتخابی ما مطالب رو ببینه
    CSS 3.0 قانونی با نام font-face@ داره که البته در نسخه های قبلی CSS هم وجود داشت اما نوع فونتش محدود بود. با استفاده از این قانون می تونی Font دلخواهت رو برای یک متن مشخص کنی. Font رو بر روی Server قرار میدی و مرورگر اون رو دانلود و استفاده می کنه.

    <html>
    <head>
    <style type="text/css">
    @font-face {
    font-family: "B Nazanin";
    src: url("http://www.site.com/B-Nazanin.ttf");
    }

    body { font-family: "B Nazanin", tahoma }
    </style>
    </head>
    <body>
    سلام
    </body>
    </html>


    Firefox 3.5، Opera، Chrome، Safari رو می دونم که از این قانون پشتیبانی می کنند.

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله Behrouz_Rad : چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389 در 15:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •