نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نشان دادن عکس در گرید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار yasemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    اگه گفتی ؟
    پست
    170

    نشان دادن عکس در گرید

    من یه جدول توی sql دارم که یکی از فیلداش عکس ذخیره میکنه حالا میخوام وقتی توی گرید نمایش داده شد فیلد عکس عکس رو نشان بده چطور شدنیه ؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار yasemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    اگه گفتی ؟
    پست
    170

    نقل قول: نشان دادن عکس در گرید

    کسی نبود جواب ما رو بده

    ممنون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mostafarastin239
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    مرکز ایران
    سن
    37
    پست
    136

    نقل قول: نشان دادن عکس در گرید

    سلام
    در قسمت مربوط به لود فرم کد زیر را وارد کن و تغییرات لازم را انجام بده. کد امتحان شده است.
    try
    {
    string cnStr, cmdText;
    cnStr = "SERVER = computer name\\SQLEXPRESS ; DATABASE = database name ; INTEGRATED SECURITY = true;";
    SqlConnection cn = new SqlConnection(cnStr);
    SqlCommand cmd;
    SqlDataReader dr;
    DataTable dt = new DataTable("paygah");
    cn.Open();
    // Load Data into DataGridView
    cmdText = "SELECT id as 'ردیف' , name as 'نام' , family as 'نام خانوادگی'"
    FROM paygah";
    cmd = new SqlCommand(cmdText, cn);
    dr = cmd.ExecuteReader();
    if (dr.HasRows) dt.Load(dr);
    dr.Close();
    dgv.DataSource = dt;
    // Initialize DataGridView Columns
    dgv.RowHeadersVisible = false;
    foreach (DataGridViewColumn col in dgv.Columns)
    {
    col.SortMode = DataGridViewColumnSortMode.NotSortable;
    col.ReadOnly = true;
    if (col.GetType().Name == "DataGridViewpicColumn")
    {
    foreach (DataGridViewRow row in dgv.Rows)
    {
    if (row.IsNewRow) continue;
    row.Height = row.Cells["pic"].ContentBounds.Height + 6;
    }
    }
    }
    dgv.Columns[0].Width = 30;
    foreach (DataGridViewRow dgvr in dgv.Rows)
    dgvr.Height = 20;
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message, "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •