نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ذخیره HTML در دیتابیس

  1. #1

    ذخیره HTML در دیتابیس

    با سلام
    چطوری میشه یه تیکه کد HTML رو در یک فیلد دیتابیس ذخیره کرد؟ و بعد فراخوانی کرد؟
    مثلا:
    <script  type='text/javascript' src='http://www.mysite.com/ajax.js' ></script>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sedamorde
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    240

    نقل قول: ذخیره HTML در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط alimooghashang مشاهده تاپیک
    با سلام
    چطوری میشه یه تیکه کد HTML رو در یک فیلد دیتابیس ذخیره کرد؟ و بعد فراخوانی کرد؟
    مثلا:
    <script  type='text/javascript' src='http://www.mysite.com/ajax.js' ></script>
    فکر میکنم کافیه یک فرم با متد پست درست کنید و توسط یک textarea اطلاعات را در بانک insert کنید بد هم select کنید!
    اگر مشکل خاصی هست توضیح بدید.

  3. #3

    نقل قول: ذخیره HTML در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط alimooghashang مشاهده تاپیک
    با سلام
    چطوری میشه یه تیکه کد HTML رو در یک فیلد دیتابیس ذخیره کرد؟ و بعد فراخوانی کرد؟
    مثلا:
    <script  type='text/javascript' src='http://www.mysite.com/ajax.js' ></script>
    با تشکر از sedamorde
    بهتره اول کد HTML دریافت شده را قبل از ذخیره در بانک از دستور htmlentities استفاده کنید هنگام خواندن از بانک هم با دستور html_entity_decode به کاربر نمایش دهید.
    کد زیر را از راهنمای PHP کپی کردم بهترین مثال است:

    $orig = "I'll \"walk\" the <b>dog</b> now";

    $a = htmlentities($orig);

    $b = html_entity_decode($a);

    echo $a; // I'll "walk" the &lt;b&gt;dog&lt;/b&gt; now

    echo $b; // I'll "walk" the <b>dog</b> now

  4. #4

    نقل قول: ذخیره HTML در دیتابیس

    ببخشید میشه دلیل این کار رو بگید؟
    ایرادی برای دیتابیس پیش میاد؟

  5. #5

    نقل قول: ذخیره HTML در دیتابیس

    ایرادی برای دیتابیس پیش میاد؟
    بستگی به تنظیمات php داره
    ولی روش اصولی و درستش که من توی پروژه ها دیدم این کار رو می کنند.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •