نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: محاسبه اختلاف دو تاريخ شمسي

  1. #1

    محاسبه اختلاف دو تاريخ شمسي

    سلام دوستان
    چطوري مي تونم تعداد روز هاياختلاف دو تاريخ شمسي را محاسبه كنم؟
    مثلا اختلاف بين 02/01/89 و 15/03/89 ؟
    متشكرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    نقل قول: محاسبه اختلاف دو تاريخ شمسي

    farsilibrary رو سرچ کن

  3. #3

    نقل قول: محاسبه اختلاف دو تاريخ شمسي

    نقل قول نوشته شده توسط kohyar مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    چطوري مي تونم تعداد روز هاياختلاف دو تاريخ شمسي را محاسبه كنم؟
    مثلا اختلاف بين 02/01/89 و 15/03/89 ؟
    متشكرم
    سلام دوست عزیز...
    من هم همچین مشکلی داشتم اما اومدم تاریخ رو به روز تبدیل کردم....
    89 * 365 = ؟
    1 * 30 = ؟
    جمع این دوتا با روز یک عددی هستش..
    در تاریخ دومت هم همین کارو انجام بده...بعد از هم کم کن....اختلاف دو تاریخ در روز به دست میاد

    امیدوارم که بدردت بخوره

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    57

    نقل قول: محاسبه اختلاف دو تاريخ شمسي

    سلام من از این کد برای محاسبه ی تفاوت دو تاریخ که اولی در arrivalText و دومی در departureText بود
    استفاده کردم و جواب گرفتم :


    string st = arrivalText.Text.Trim();
    string ed = departureText.Text.Trim();
    DateTime dt1 = DateTime.ParseExact(st, "dd/MM/yyyy", CultureInfo.CurrentCulture);
    DateTime dt2 = DateTime.ParseExact(ed, "dd/MM/yyyy", CultureInfo.CurrentCulture);
    TimeSpan diff = dt2.Subtract(dt1);

    int days = diff.Days;


    موفق باشید.

  5. #5

    Thumbs up نقل قول: محاسبه اختلاف دو تاريخ شمسي

    نقل قول نوشته شده توسط General-Xenon مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز...
    من هم همچین مشکلی داشتم اما اومدم تاریخ رو به روز تبدیل کردم....
    89 * 365 = ؟
    1 * 30 = ؟
    جمع این دوتا با روز یک عددی هستش..
    در تاریخ دومت هم همین کارو انجام بده...بعد از هم کم کن....اختلاف دو تاریخ در روز به دست میاد

    امیدوارم که بدردت بخوره
    سلام. واقعا بدرد منم خورد. آفرین شما کلا مسئله رو با یه دید دیگه ای حل کردی.
    من داشتم دنبال ماکرو و Add-ins و کد VBA برای اکسل میگشتم که پست شما رو اینجا دیدم.
    بنظر من بهترین روش هم شاید همین باشه. کاملا هم جواب میده. بازم ممنون از پستتون/

  6. #6

    نقل قول: محاسبه اختلاف دو تاريخ شمسي

    من معمولا یه تاریخ میلادی میگیرم یه شمسی ، شمسی و نشون میدم ، میلادی هم برای اینجور کارهای محاسباتی استفاده میکنم
    مثلا برای این مشکل شما Sqlserver خودش Function داره DateDiff کلی هم حالت داره

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: محاسبه اختلاف دو تاريخ شمسي

    TimeSpan همه اختلاف بین 2 ساعت - تاریخ میده.

  8. #8

    نقل قول: محاسبه اختلاف دو تاريخ شمسي

    نقل قول نوشته شده توسط * joodi * مشاهده تاپیک
    سلام من از این کد برای محاسبه ی تفاوت دو تاریخ که اولی در arrivalText و دومی در departureText بود
    استفاده کردم و جواب گرفتم :


    string st = arrivalText.Text.Trim();
    string ed = departureText.Text.Trim();
    DateTime dt1 = DateTime.ParseExact(st, "dd/MM/yyyy", CultureInfo.CurrentCulture);
    DateTime dt2 = DateTime.ParseExact(ed, "dd/MM/yyyy", CultureInfo.CurrentCulture);
    TimeSpan diff = dt2.Subtract(dt1);

    int days = diff.Days;


    موفق باشید.
    میشه توضیح بدید CultureInfo.CurrentCulture چی هست؟
    من با این خطا مواجه شدم
    String was not recognized as a valid DateTime
    آخرین ویرایش به وسیله z.rezaie : چهارشنبه 17 تیر 1394 در 20:05 عصر

  9. #9

    نقل قول: محاسبه اختلاف دو تاريخ شمسي

    سلام و وقت بخير خدمت شما،من عضو سايت شما شدم برا اينكه ميخوام سال ماه روز و دقيقه و ثانيه سالگرد ازدواج رو محاسبه كنم اما نميشه!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: محاسبه اختلاف دو تاريخ شمسي

    خوب سالگرد ازدواج که فقط سالش یه دونه اضافه میشه

    بقیش که اصلا محاسبه نمیخاد
    همونی که موقع ازدواج بوده مثلا ۳ بعداز ظهر خوب سالگردشم میشه ۳ بعداز ظهر دیگه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: محاسبه اختلاف دو تاريخ شمسي

    خوب سالگرد ازدواج که فقط سالش یه دونه اضافه میشه

    بقیش که اصلا محاسبه نمیخاد
    همونی که موقع ازدواج بوده مثلا ۳ بعداز ظهر خوب سالگردشم میشه ۳ بعداز ظهر دیگه

  12. #12

    نقل قول: محاسبه اختلاف دو تاريخ شمسي

    میتونید از این کد هم استفاده کنید
    System.Globalization.PersianCalendar calendar = new System.Globalization.PersianCalendar();

    int year = Convert.ToInt16(textBox1.Text.Substring(0, 4));
    int month = Convert.ToInt16(textBox1.Text.Substring(5, 2));
    int day = Convert.ToInt16(textBox1.Text.Substring(8, 2));


    int year1 = Convert.ToInt16(textBox2.Text.Substring(0, 4));
    int month1 = Convert.ToInt16(textBox2.Text.Substring(5, 2));
    int day1 = Convert.ToInt16(textBox2.Text.Substring(8, 2));


    DateTime dt1 = calendar.ToDateTime(year, month, day, 0, 0, 0, 0);
    DateTime dt2 = calendar.ToDateTime(year1, month1, day1, 0, 0, 0, 0);
    TimeSpan ts = dt2.Subtract(dt1);
    int days = ts.Days;
    label1.Text = ts.Days.ToString();


  13. #13

    نقل قول: محاسبه اختلاف دو تاريخ شمسي

    اين روش در مواردي كارسازي دارد كه سال يكي باشد اما اگر سال ها فرق داشت و بين اين سالها سال كبيسه هم وجود داشت محاسبه با كمي فرق بيد انجام شود ... اما اينكه به چه نحو ميتوان سال يا سالهاي كبيسه بين دو تاريخ را تشخيص داد نميدانم

  14. #14

    نقل قول: محاسبه اختلاف دو تاريخ شمسي

    اگر تاریخ به فرمت زیر باشه میتونید از این کد هم استفاده کنید
    نوع فرمت:1398/09/07

    string Testpost;
    Testpost = text;
    Testpost = Testpost.Replace("/", "");
    Testpost = Testpost.Split('.')[0];


    text میشه همون تاریخ

    که میاد کاراکتر/ از تاریخ حذف میکنه و بعد به عدد به دست میاد که میتونید جمع یا تفریق کنید

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: محاسبه اختلاف دو تاريخ شمسي

    نقل قول نوشته شده توسط محمدجلال حجاز ي فرد مشاهده تاپیک
    اين روش در مواردي كارسازي دارد كه سال يكي باشد اما اگر سال ها فرق داشت و بين اين سالها سال كبيسه هم وجود داشت محاسبه با كمي فرق بيد انجام شود ... اما اينكه به چه نحو ميتوان سال يا سالهاي كبيسه بين دو تاريخ را تشخيص داد نميدانم
    الان شما دقیقا چه چیزی رو میخواین محاسبه کنین؟
    پرسش و پاسخ های متنوعی مطرح شده و معلوم نیست که شما کدوم رو مد نظر دارین.

    ولی اگر منظورتون پست شماره 9 هست که فکر کنم نتونسته منظورش رو درست برسونه، ابشون میخواسته اختلاف جزء به جزء بین دو تاریخ رو محاسبه کنه: مثلا 3 سال و پنج ماه و 12 روز و ...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •