نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: گذاشتن عکس متحرک در Textbox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Cybersilent
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    392

    گذاشتن عکس متحرک در Textbox

    سلام
    چطور می تونم یک عکس متحرک مثل gif رو توی کنترل textbox بزارم ؟

  2. #2

    نقل قول: گذاشتن عکس متحرک در Textbox

    كنار تكست باكس ميتوني بذاري اما توش...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Cybersilent
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    392

    نقل قول: گذاشتن عکس متحرک در Textbox

    یعنی تا حالا کسی نخواسته توی Textbox عکس متحرک بزاره یا حوصلشون نمیشه جواب منو بدن
    بازم دمتون گرم.

  4. #4

    نقل قول: گذاشتن عکس متحرک در Textbox

    چرا حتما می خاین که تو text box باشه ؟
    بیشتر توضیح بده شاید راه بهتری باشه...

  5. #5

    نقل قول: گذاشتن عکس متحرک در Textbox

    من هم لازم دارم به دليل ذير:
    http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=219930

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Cybersilent
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    392

    نقل قول: گذاشتن عکس متحرک در Textbox

    ببنيد من مي خوام يه برنامه چت بنويسم كه بتونم شكلك هاي متحرك رو كاربران براي هم ارسال كنند خب اونا توي تكست باكس با هم چت مي كنند ديگه
    حتما برنامه هاي چت مثل msn رو ديديد اونا يه همچين قابليت هايي دارند درسته نميشه مقايسه كرد اما عكس gif كه ميشه توي textbox گذاشت.

    مثل اين
    آخرین ویرایش به وسیله Cybersilent : چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389 در 09:12 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Cybersilent
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    392

    نقل قول: گذاشتن عکس متحرک در Textbox

    حالا خيلي لازم نيست حتما كنترل textbox باشه ها هر كنترلي كه بشه توش متن نوشت و عكس متحرك هم بزاري كارم رو راه مي اندازه توي سايت ها هم گشتم اما چشز بدرد بخوري نديدم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Payam Moradi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    بيرجند
    سن
    40
    پست
    524

    نقل قول: گذاشتن عکس متحرک در Textbox

    نقل قول نوشته شده توسط Cybersilent مشاهده تاپیک
    سلام
    چطور می تونم یک عکس متحرک مثل gif رو توی کنترل textbox بزارم ؟
    سلام
    اين كار رو بايد با RichTextBox انجام بديد. يه خورده سرچ كنيد حتما سورس كد پيدا مي كنيد.

  9. #9

    نقل قول: گذاشتن عکس متحرک در Textbox

    نقل قول نوشته شده توسط Cybersilent مشاهده تاپیک
    ببنيد من مي خوام يه برنامه چت بنويسم كه بتونم شكلك هاي متحرك رو كاربران براي هم ارسال كنند خب اونا توي تكست باكس با هم چت مي كنند ديگه
    حتما برنامه هاي چت مثل msn رو ديديد اونا يه همچين قابليت هايي دارند درسته نميشه مقايسه كرد اما عكس gif كه ميشه توي textbox گذاشت.

    مثل اين

    کنترلی که تو برنامه های چت برای نمایش گفتگوها استفاده میشه تکست باکس و ریچ تکست باکس و ... نیست . بلکه کنترل بروزر ه . اینترنت بروزر ه که کد html که بهه اون داده میشه رو نمایش میده .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Angry نقل قول: گذاشتن عکس متحرک در Textbox

    نقل قول نوشته شده توسط Payam Moradi مشاهده تاپیک
    سلام
    اين كار رو بايد با RichTextBox انجام بديد. يه خورده سرچ كنيد حتما سورس كد پيدا مي كنيد.
    میشه لینک بدین من چیزی پیدا نکردم.

  11. #11

    نقل قول: گذاشتن عکس متحرک در Textbox

    من یک کنترل قبلا برای چت ساختم
    اگه میخوایین بگین بزارم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: گذاشتن عکس متحرک در Textbox

    ریچ تکست باکس که توی خود کنترل های عمومی هست و نیازی به سرچ نداره
    همون رو به فرم اضافه کنید
    منتها کاری که یاهو برای درج تصاویر توش می کنه اینه که محتوی کلیپ بورد رو موقت تو یک متغیر ذخیره کرده و بعد، این عکس متحرک رو تو کلیپ بورد گذاشته و توی این کنترل RichText پیست می کنه بعد اون محتوی قبلی رو به کلیپ بورد بر می گردونه (نسبت به این تیکه اخیر مطمئن نیستم )
    خلاصه راه حلش اینه که از Rich Text Box خود دات نت استفاده کنی و تصویر مورد نظر رو تو حافظه کپی کرده و بعد تو ریچ تکست پیست کنی
    به همین سادگی

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: گذاشتن عکس متحرک در Textbox

    این هم نمونه اش
       Dim tmp As Object = Clipboard.GetDataObject
    Clipboard.SetImage(Me.BackgroundImage)
    RTB.Paste()
    Clipboard.SetDataObject(tmp)

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    48

    نقل قول: گذاشتن عکس متحرک در Textbox

    سلام ميشه براي هر كدام از كاربرهاي جديد يك پنل الگو تعريف كرد كه توي اون هم تكست باكس باشه هم ليبل هايي با فونتها و رنگهاي متفاوت هم عكسهاي كوچك و ... فقط در اضافه شدن پيغام جديد متغيرهاي اونو مقدار دهي كني

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •