صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 92

نام تاپیک: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

  1. #1

    سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    سلام
    در گذشته اوایلی که بنده عضو شده بودم کیفیت سایت واقعا عالی بود
    دوستان فعال اکثرا بار علمی قوی داشتند و کسی که وارد سایت میشد بعد از چرخ زدن توی تاپیک ها به راختی به این نکته پی میبرد
    ولی اخیرا نمیدونم چرا سایت برنامه نویس افت کرده
    نگاه ها سطحی تر شده
    چه مدیران فعال حدید و چه کاربران
    البته کاربران عادی که دیدشون نسبت به سایت تغییری نکرده ولی دیگر کسی به راحتی نمیتواند پاسخ با کیفیت بگیرد
    شده مثل یاهو مسنجر کم کم
    لطفا فکری بکنید تا دیر نشده

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار silverfox
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    559

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    بخش C#‎‎ و ASP.NET رو من افتی ندیدم همیشه بحث های غیرحرفه ای بوده الانم هست اتفاقا توی این 2 بخش یه چند ماه پیش خیلی تاپیک های بی خود و سوالای تکراری زیاد بود الان بهتر شده بخش های دیگه رو نمی دونم....

  3. #3

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    من که افتی نمی بینم.... هر چند که هر چیزی دوران فراز و نشیب داره :)

  4. #4

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    تاپیک های بی خود و سوالای تکراری زیاد بود
    دليلش مشكل سيستم جستجوي سايته كه بنده در يه تاپيك در همين تالار عنوان كردم . جناب كرامتي هم پاسخ هايي رو بيان كردن . به نظر من اگه مشكل سيستم جستجوي سايت حل بشه مشكلات زيادي برطرف خواهند شد .
    در مورد افت كيفيت ها تا حدودي بنده موافقم . البته همونطور كه جناب راد فرمودن هر چيزي دوران فراز و نشيب داره . انشالله برنامه نويس هم به دوران اوجش بر ميگرده .
    موفق باشيد ......

  5. #5

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    متاسفانه دوستان منظورم رو نگرفتین
    تا بحث کیفیت پیش میاد دوستان به فکر قلع و قمع مدیریتی و حذف تا پیک ها میافتند
    حرف من اینه این روز ها حال و روز سایت طوری شده که اگر تا پیک های اضافی بی کیفیت حذف بشن دیگه چیزی از سایت باقی نمیمونه
    جناب کرامتی اگر واقعا تنها هستید و مشکلات دارین بگین اگر ما باید کمک مالی هم بکنیم حاضریم
    ولی این اوضاع رو عوض کنید

  6. #6

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    نقل قول نوشته شده توسط saed2006 مشاهده تاپیک
    سلام در گذشته اوایلی که بنده عضو شده بودم کیفیت سایت واقعا عالی بود دوستان فعال اکثرا بار علمی قوی داشتند و کسی که وارد سایت میشد بعد از چرخ زدن توی تاپیک ها به راختی به این نکته پی میبرد ولی اخیرا نمیدونم چرا سایت برنامه نویس افت کرده
    نگاه ها سطحی تر شده چه مدیران فعال حدید و چه کاربران البته کاربران عادی که دیدشون نسبت به سایت تغییری نکرده ولی دیگر کسی به راحتی نمیتواند پاسخ با کیفیت بگیرد شده مثل یاهو مسنجر کم کم لطفا فکری بکنید تا دیر نشده
    سلام.
    ما تا معیاری برای سنجش فراز و نشیب فعالیت علمی انجام شده در انجمنها نداشته باشیم، نمی تونیم در مورد افت یا ارتقای سطح فنی بخشها صحبت کنیم. شما از گرفتن پاسخ با کیفیت صحبت می کنید، اما از دید فرد پاسخ دهنده هم مساله رو ببینید.

    بارها شده دیدم برخی از افراد سوالی رو مطرح می کنن و پاسخهای متمادی در اون تاپیک میگیرن و میرن به سلامت. فرد پاسخ دهنده 20 دقیقه طول کشیده تا پاسخ "با کیفیت" برای شما ارسال کنه، اما شمای سوال کننده حاضر نیستید 3 ثانیه وقت صرف کنید کلید تشکر رو برای قدردانی از تلاش پاسخ دهنده فشار بدید.

    عنوان سوالات عموما اینقدر بد انتخاب میشه که پاسخی برای اونها از طرف دیگران ارسال نمیشه. سوالات بسیار زیادی که به بخش C#‎ ارسال میشن رو من عنوانشون رو بی سر و صدا تغییر میدم و تا 10 دقیقه بعد تغییر، متوجه میشم که به تاپیک (حداقل 2/3) پاسخ داده شده. این مساله حداقل 10 بار برام رخ داده. خوب پس این نشون میده که اگر سوالی خوب و واضح پرسیده بشه، عنوان مناسبی براش انتخاب بشه احتمال پاسخ دادن به اون سوال بسیار بالا میره.

    تا کی من نوعی میخوام به سوال بچه ها پاسخ بدم؟ آیا بهتر نیست دنبال راه چاره ای باشم تا به اونها درست یادگیری مطالب رو یاد بدم، جای اینکه دستشون رو بگیرم و مراقب قدم برداشتنشون باشم؟ تا وقتی من دست شما رو میگیرم، شما یاد میگیرید که راه برید؟ باید اینقدر زمین بخورید تا راه رفتن رو یاد بگیرید. تنها دلیلی که من پاسخهام رو ظرف چند روز اخیر، کاهش دادم، همین مساله بوده. در واقع به نوعی احساس ناخوشایندی بهم دست داد که شاید من با دادن پاسخ بساط تنبلی عده ای رو فراهم کنم و جلوی پیشرفت عده دیگه ای رو بگیرم.

    ما همگی، دنبال راهی هستیم تا بتونیم سطح فنی مطالب ارسالی به انجمنها رو ارتقاء بدیم.

    • هیچکسی دوست نداره سوالی در مورد cast کردن یه Data Type به Data Type دیگه ای توی انجمنها ببینه.
    • هیچکدوم از ما دوست نداریم که "مطالب آموزشی" بی محتوایی ببینیم که از جاهای دیگه Copy/Paste شده.
    • همه از هم می پرسیم که "پس کی شماره 4 مجله در میاد" اما هیچکدوممون حاضر نیستیم برای مجله مطلب ارسال کنیم. یا نه، اگر در اون سطح نمیتونیم کمک کنیم، حداقل کار ویرایش ادبی مقالات رو عهده دار بشیم. یا برای همکاری در زمینه طراحی عکس روی جلد اون خودمون رو کاندید کنیم. فقط میپرسیم، "پس چی شد"؟ با علم به اینکه هممون میدونیم که این یک کار رایگان هستش و در قبالش هزینه ای دریافت نمیشه!
    • هیچکدوم از ما حاضر نیستیم، "بپردازیم"، که "پرداخته باشیم". همه دنبال این هستیم که در قبال چیزی که می پردازیم، چیزی دریافت کنیم. در صورتیکه باید بخشنده باشیم تا پنجره های جدیدی رومون باز بشه.

    شما چه روشی رو پیشنهاد می کنید؟ اگر اشتباه نکنم و درست بخاطرم مونده باشه، شما قبلا مساله مطرح کردن "سوال و جواب" توسط دو چیره دست برای فهموندن مسائل به دیگران رو مطرح کرده بودید. (درسته؟) خوب، دیگه چه پیشنهادی دارید؟

    منتظر پیشنهاد کلیه دوستان، برای ارتقاء کیفی سوال و جواب های ارسال شده در انجمن هستم.

    موفق باشید.

  7. #7

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi.mousavi مشاهده تاپیک
    سلام.
    ما تا معیاری برای سنجش فراز و نشیب فعالیت علمی انجام شده در انجمنها نداشته باشیم، نمی تونیم در مورد افت یا ارتقای سطح فنی بخشها صحبت کنیم. شما از گرفتن پاسخ با کیفیت صحبت می کنید، اما از دید فرد پاسخ دهنده هم مساله رو ببینید.

    بارها شده دیدم برخی از افراد سوالی رو مطرح می کنن و پاسخهای متمادی در اون تاپیک میگیرن و میرن به سلامت. فرد پاسخ دهنده 20 دقیقه طول کشیده تا پاسخ "با کیفیت" برای شما ارسال کنه، اما شمای سوال کننده حاضر نیستید 3 ثانیه وقت صرف کنید کلید تشکر رو برای قدردانی از تلاش پاسخ دهنده فشار بدید.

    عنوان سوالات عموما اینقدر بد انتخاب میشه که پاسخی برای اونها از طرف دیگران ارسال نمیشه. سوالات بسیار زیادی که به بخش C#‎‎ ارسال میشن رو من عنوانشون رو بی سر و صدا تغییر میدم و تا 10 دقیقه بعد تغییر، متوجه میشم که به تاپیک (حداقل 2/3) پاسخ داده شده. این مساله حداقل 10 بار برام رخ داده. خوب پس این نشون میده که اگر سوالی خوب و واضح پرسیده بشه، عنوان مناسبی براش انتخاب بشه احتمال پاسخ دادن به اون سوال بسیار بالا میره.

    تا کی من نوعی میخوام به سوال بچه ها پاسخ بدم؟ آیا بهتر نیست دنبال راه چاره ای باشم تا به اونها درست یادگیری مطالب رو یاد بدم، جای اینکه دستشون رو بگیرم و مراقب قدم برداشتنشون باشم؟ تا وقتی من دست شما رو میگیرم، شما یاد میگیرید که راه برید؟ باید اینقدر زمین بخورید تا راه رفتن رو یاد بگیرید. تنها دلیلی که من پاسخهام رو ظرف چند روز اخیر، کاهش دادم، همین مساله بوده. در واقع به نوعی احساس ناخوشایندی بهم دست داد که شاید من با دادن پاسخ بساط تنبلی عده ای رو فراهم کنم و جلوی پیشرفت عده دیگه ای رو بگیرم.

    ما همگی، دنبال راهی هستیم تا بتونیم سطح فنی مطالب ارسالی به انجمنها رو ارتقاء بدیم.

    • هیچکسی دوست نداره سوالی در مورد cast کردن یه Data Type به Data Type دیگه ای توی انجمنها ببینه.
    • هیچکدوم از ما دوست نداریم که "مطالب آموزشی" بی محتوایی ببینیم که از جاهای دیگه Copy/Paste شده.
    • همه از هم می پرسیم که "پس کی شماره 4 مجله در میاد" اما هیچکدوممون حاضر نیستیم برای مجله مطلب ارسال کنیم. یا نه، اگر در اون سطح نمیتونیم کمک کنیم، حداقل کار ویرایش ادبی مقالات رو عهده دار بشیم. یا برای همکاری در زمینه طراحی عکس روی جلد اون خودمون رو کاندید کنیم. فقط میپرسیم، "پس چی شد"؟ با علم به اینکه هممون میدونیم که این یک کار رایگان هستش و در قبالش هزینه ای دریافت نمیشه!
    • هیچکدوم از ما حاضر نیستیم، "بپردازیم"، که "پرداخته باشیم". همه دنبال این هستیم که در قبال چیزی که می پردازیم، چیزی دریافت کنیم. در صورتیکه باید بخشنده باشیم تا پنجره های جدیدی رومون باز بشه.

    شما چه روشی رو پیشنهاد می کنید؟ اگر اشتباه نکنم و درست بخاطرم مونده باشه، شما قبلا مساله مطرح کردن "سوال و جواب" توسط دو چیره دست برای فهموندن مسائل به دیگران رو مطرح کرده بودید. (درسته؟) خوب، دیگه چه پیشنهادی دارید؟

    منتظر پیشنهاد کلیه دوستان، برای ارتقاء کیفی سوال و جواب های ارسال شده در انجمن هستم.

    موفق باشید.
    یک دنیا تشکر استاد
    ولی ادم هایی مثل شما و جناب کرامتی انگشت شمار هستند اینجا
    ممنون میشم که تاپیک هایی که در زیر اومده رو ببینید و بگین عیب عنوان یا چگونگی طرح سوال توش چجوری هست که پاسخ داده نشده

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=219293
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=219575
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=218706
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=212628

    ولی در مورد افت کیفیت سایت نسبت به سال های قبل یک نظر سنجی کنید ببینید نظرات کاربران چگونه هست

  8. #8

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    نقل قول نوشته شده توسط saed2006 مشاهده تاپیک
    یک دنیا تشکر استاد ولی ادم هایی مثل شما و جناب کرامتی انگشت شمار هستند اینجا ممنون میشم که تاپیک هایی که در زیر اومده رو ببینید و بگین عیب عنوان یا چگونگی طرح سوال توش چجوری هست که پاسخ داده نشده

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=219293
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=219575
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=218706
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=212628

    ولی در مورد افت کیفیت سایت نسبت به سال های قبل یک نظر سنجی کنید ببینید نظرات کاربران چگونه هست
    سلام.
    من به سه تا از چهار مورد فوق الان پاسخ دادم (اونی هم که بهش پاسخ ندادم بنظرم از بیخ و بن ایراد داره و کار استانداردی نیستش). اما خوب، آیا کیفیت سایت ارتقاء پیدا کرد؟!

    این مشکل رو باید همگی با کمک هم حل کنیم.
    موفق باشید.

  9. #9

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi.mousavi مشاهده تاپیک
    سلام.
    من به سه تا از چهار مورد فوق الان پاسخ دادم (اونی هم که بهش پاسخ ندادم بنظرم از بیخ و بن ایراد داره و کار استانداردی نیستش). اما خوب، آیا کیفیت سایت ارتقاء پیدا کرد؟!

    این مشکل رو باید همگی با کمک هم حل کنیم.
    موفق باشید.
    مراد من از طرح این موضوع این نبود که صرفا پست هایی که اینجا گذاشتم پاسخ داده بشن .
    این ها " مشتی هست نمونه خروار" . من میتونم صد ها تاپیک مشابه که این روز ها زده میشه و همین حال و روز رو دارن برای شما مثال بیارم . شما تقریبا جز ادم های خاص سایت هستین . مگر چند تا تاپیک رو میتونید شخصا پاسخ بدین؟ این خیلی عالی هست که شما اینجا هستین ولی چرا این روز ها ادم های مثل شما اینقدر انگشت شمار شدن توی سایت . والا قبلا اینطور نبود خیلی چیز ها سطحی و احساسی شده . جالب هست که تا وقتی هم انتقادی صورت میگیره بعضی به فکر قلع و قمع مدیریتی می افتند . حرف من اینه "اگر این قلع و قمع ها اتفاق بیافته سایت همین رونق فعلی رو هم که داره از دست میده" . نمیدونم شاید فرهنگ جامعه برنا مه نویس عوض شده و حاضر نیستند به هم کمک کنند یا اقای کرامتی مثل سابق حال و حوصله ندارند . به هر حال من به نوبه خودم حاضرم کمکی از دستم بر بیاد انحام بدم . همون پیشنهادی که من دادم و شما گفتین ایا تحقق پیدا کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله saed2006 : سه شنبه 21 اردیبهشت 1389 در 10:10 صبح

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,018

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟


    • همه از هم می پرسیم که "پس کی شماره 4 مجله در میاد" اما هیچکدوممون حاضر نیستیم برای مجله مطلب ارسال کنیم. یا نه، اگر در اون سطح نمیتونیم کمک کنیم، حداقل کار ویرایش ادبی مقالات رو عهده دار بشیم. یا برای همکاری در زمینه طراحی عکس روی جلد اون خودمون رو کاندید کنیم. فقط میپرسیم، "پس چی شد"؟ با علم به اینکه هممون میدونیم که این یک کار رایگان هستش و در قبالش هزینه ای دریافت نمیشه!
    • هیچکدوم از ما حاضر نیستیم، "بپردازیم"، که "پرداخته باشیم". همه دنبال این هستیم که در قبال چیزی که می پردازیم، چیزی دریافت کنیم. در صورتیکه باید بخشنده باشیم تا پنجره های جدیدی رومون باز بشه.
    این طرز تفکر شما اشتباهه در مورد اول از چند نفر تقاضای همکاری شده ؟ و در مورد دوم خیلی ها بودند و هستند که در قبال چیزهایی که می پرداختند هیچ چیز مادی نخواستند اما برخوردها باهاشون چطور بود؟
    یک کم فکر کنید زمان هایی که مد نظر دوستان است کی و با چه نوع رویکردی بوده و الان با چه رویکردیه
    بیش از این در این مورد بحث نمی کنم که خود همین چند جمله هم اضافی بود.

    موفق باشید

  11. #11

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    به هر حال من به نوبه خودم حاضرم کمکی از دستم بر بیاد انحام بدم . همون پیشنهادی که من دادم و شما گفتین ایا تحقق پیدا کرد؟
    سلام.
    خیر. متاسفانه هیچ تلاشی برای انجام دادنش هم رخ نداد که بخواد تحقق پیدا کنه یا نکنه. من کاملا با پیشنهاد شما موافقم و قبلا تاثیر اینکار رو در برخی از مقاله های Michael Howard در مورد مباحث امنیتی دیده ام. اما حقیقتا باید هر دو نفر آدمهای sharp ای باشن و بدونن چی میگن و به کجا میخوان برن و هدفشون از این پرسش و پاسخ ها چی هستش.

    من حاضرم نقش یه پرسشگر (مبتدی) رو بازی کنم، اما کسی هستش که بخواد نقش پاسخ دهنده رو بازی کنه؟ اگر کسی فکر میکنه این توانایی رو داره، من از این مساله استقبال میکنم. در غیر این صورت اگر قرار باشه من هم نقش پرسشگر و هم پاسخ دهنده رو ایفا کنم، واقعا برام کسالت آور هستش و بیشتر به یک مقاله شبیه میشه تا یک گفتگو.

    این طرز تفکر شما اشتباهه در مورد اول از چند نفر تقاضای همکاری شده ؟
    سلام.
    چرا اشتباهه؟ تو تاریخ 1 دی 87، آقای مهدی عسگری در این تاپیک تحت عنوان "دعوت به همکاری در مجله برنامه نویس"، کاملا شفاف و صریح از هر کسی که فکر میکنه به هر ترتیبی میتونه برای مجله مفید واقع بشه، دعوت کردن. دسترسی خود من به بخش "مجله" نیز همون روزها توسط ایشون باز شد و با عشق و علاقه بچه ها شروع کردن به ارائه مقالات، خوندن مقالات، گرفتن ایرادات فنی از مقالات، ارائه طرح روی جلد، به عهده گرفتن کار ویرایش ادبی مقالات و ... و خلاصه این شد که ظرف مدت کمی تونستیم شماره یک رو ارائه کنیم.

    البته این دعوت به همکاری در تاپیکهای دیگه ای نیز بعد انتشار شماره های بعدی نیز رخ داد، اما متاسفانه یا سطح علمی مقالات اونقدر پایین بود که نمیشد از اونها در مجله استفاده کرد، یا افراد پس از اینکه مدتی درگیر موضوع میشدن بنابه دلائل مختلف کار رو رها میکردن و ...

    الان تعداد افراد باقیمانده فعال حقیقتا انگشت شمار هستن. این زشت هستش که آقای کشاورز با اون معلومات (در زمینه تخصص خودشون) بخوان وقت بذارن مقاله منو ویرایش کنن. نمیگم این کار بی ارزش هستش یا ... ابدا... اما ویرایش ادبی رو که من و ایشون نباید انجام بدیم. بالاخره وجود دارن افرادیکه وقتشون آزادتره و از ادبیات خوبی هم برخوردارن و این توانایی رو دارن که مقالات رو حتی بهتر از آقای X و Y و Z ویرایش کنن و تو این مساله شکی ندارم.

    پس می بینید، برای همه "یک دعوتنامه" فرستاده شد، بعضیها مثل من اونو جدی گرفتن و توی هر چهار شماره مقاله دادن، برخی هم اونو بی اهمیت تصور کردن و خودشون رو در پشت انواع و اقسام پرسشهای این چنینی پنهان کردن.

    و در مورد دوم خیلی ها بودند و هستند که در قبال چیزهایی که می پرداختند هیچ چیز مادی نخواستند اما برخوردها باهاشون چطور بود؟
    من اصلا دوست ندارم در پرده حرف بزنم و همین مساله باعث شده خیلی از افراد از دست من ناراحت باشن. اما جمله شما رو متوجه نمیشم. باید موردی مثال بزنید. اینو هم به یاد داشته باشید که من نگفتم چنین آدمهایی وجود ندارن. البته که وجود دارن...

    بعنوان مثال، وقتی من می بینم آقای X یکی از کاربران سایت، مطلبی رو میخواد به اشتباه آموزش بده، یا به اشتباه پاسخ بده، یا از جایی کپی کرده و ... و بطور کل، به قوانین سایت بی اعتنا هستش، من در صورت مشاهده بلافاصله آستین هامو بالا میزنم و در بحث مداخله میکنم. توی این مداخله هم حلوا پخش نمیکنم. خیلی رک و پوست کنده و بدون کنایه حرفم رو میزنم، چون اونجا یه نفر یا دو نفر از دستم ناراحت میشن، اما بحث به بیراهه نمیره و اون N نفر دیگه ای که از طریق Search Engine ها (یه طرق دیگه) به مطلب رسیدن دیگه گمراه نمیشن. (البته اگر منظورتون چنین برخوردهایی بوده باشه، در غیر اینصورت لطفا مساله رو روشن و واضح مطرح کنید).

    یک کم فکر کنید زمان هایی که مد نظر دوستان است کی و با چه نوع رویکردی بوده و الان با چه رویکردیه
    من در مورد گذشته این سایت بی اطلاعم و بازهم نمیتونم متوجه منظورتون بشم.

    بیش از این در این مورد بحث نمی کنم که خود همین چند جمله هم اضافی بود
    چرا اضافی بود؟ بالاخره حتما شما از چیزی ناراحت هستید که این مطالب رو عنوان می کنید. بفرمایید اون چیه تا اگه من بعنوان مدیر کاری از دستم بر میاد برای رفع اون انجام بدم.

    موفق باشید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    سلام
    من فکر میکنم ابزارهای تشویق و تنبیه در تالار خیلی کارآمد نیست مثلا یکی یک سئوال مبهم مطرح میکنه بعد در طول زمان معلوم میشه که اصلا موضوع چیز دیگری است و بعدش هم وقتی جواب گرفت اصلا نه تشکر میکنه و نه اعلام میکنه که که مشکلم حل شد اون بدبختی که بعدا جستجو می کنه با یک تاپیک ناقص مواجه میشه (ته بی مرامی) مدیران سایت لطفا در این موارد اگر راهی است بصورت زمانی دسترسی اینگونه افراد محدود شود در ضمن حرکت اخیر سایت در خصوص آمار در بعضی از تالارها حرکت خوبی است بد نیست از انتهای جدول هم یک نگاهی انجام شود و کاربران بی نظم هم اطلاع رسانی شوند

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار barbodsoft.com
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    آمل
    سن
    44
    پست
    469

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    سلام دوستان
    من هم موافقم که سیستم تشویق و تنبیه سایت خیلی خوب نیست.
    پیشنهاد می کنم: هر کس که می خواد پستی بده حتما موظف باشه نوع پست رو مشخص کنه(سوال، جواب ، مقاله و ...) خوب کسی که سوال مطرح می کنه وضعیت سوالش می شه (پاسخ مناسبی دریافت نشده) خوب مسلما احتمالا به سوال پاسخ داده می شه. در اینصورت باید فردی که پست رو ارسال کرده وضعیت سوال رو به (پاسخ مناسب دریافت شد از جانب x ) تغییر بده. و موظف باشه از شخص مورد نظر تشکر کنه.
    برای تنبیه بهتره هر باری که یک کاربر تذکر دریافت می نمایید نمره منفی برای وی منظور شود و از حدی که عبور کرد برای مدتی حساب کاربری وی مسدود شود.

    من قبلا با نام کاربری متفاوتی در سایت فعالیت داشتم. اما از وقتی که با این نام شروع به کار کردم. هر وقت یک تاپیک سوال(تاپیک نه پست) وقتی به نتیجه رسیدم خلاصه ای از راهنمایی های که دوستان کردن رو به صورت واضح تر به هماه کد قرار دادم. پیشنهاد می کنم این روش هم فراگیر شود.

    با بعضی از دوستان که فکر می کنند سطح علمی سایت پایین آمده موافق نیستم. چرا؟ چون شما دو برهه زمانی متفاوت که سطح معلومات شما هم مسلما متفاوت بوده رو باهم مقایسه می کنید.
    فرض کنید یک کاربر تازه وارد که سال 85 عضو سایت شد بیشتر اطلاعات سایت براش تازگی داشت چون معلوماتش خیلی زیاد نبود. بعد از مدتی که سطح علمی این اشخاص بالا رفته مسلما 50% مطالب سایت برایشان تکراری تصور می شود و از اون 50% باقی مانده 40% اصلا مورد نیازشان نیست که براش وقت صرف کنند.

    معیار درست این است که شما برید و افراد همسطح سال 85 خود را الان پیدا کنید و از اونا نظرخواهی کنید. و با نظر خود در اون زمان مقایسه کنید. و اگر می خواهید از افراد حرفه ای تر نظر خواهی کنید باید نظر افراد حرفه ای در سال 85 را با نظر افراد حرفه ای امروز مقاسیه کنید.

    من فکر می کنم سایت برنامه نویس کم و بیش به همین منوال بوده البته با کمی فراز نشیب.

    شاید توضیحات من روان نباشد ولی حتما قابل فهم هست ببخشید که زیادی حرف زدم.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ztx4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    505

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    با بعضی از دوستان که فکر می کنند سطح علمی سایت پایین آمده موافق نیستم. چرا؟ چون شما دو برهه زمانی متفاوت که سطح معلومات شما هم مسلما متفاوت بوده رو باهم مقایسه می کنید.
    فرض کنید یک کاربر تازه وارد که سال 85 عضو سایت شد بیشتر اطلاعات سایت براش تازگی داشت چون معلوماتش خیلی زیاد نبود. بعد از مدتی که سطح علمی این اشخاص بالا رفته مسلما 50% مطالب سایت برایشان تکراری تصور می شود و از اون 50% باقی مانده 40% اصلا مورد نیازشان نیست که براش وقت صرف کنند.
    100% با گفته ی این دوست عزیزمون موافقم.
    حق با ایشونه.
    باید مقایسه ی درست انجام داد.
    من خودم به عنوان یک کاربر تازه وارد به دنیای برنامه نویسی اعلام می کنم که خیلی از مطالب این سایت برام جدید و آموزنده است. بنابراین سطح سایت پایین نیست.

  15. #15

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    به نظر من اگه يه فكري به حال اين سوالات تكراري و متداول بشه خيلي ميتونه سايت رو از شر بعضي از سوالات رهايي ببخشه .
    من الان دارم خودم به تنهايي يه برنامه اي رو مينويسم كه انشالله تا چند مدت ديگه توي سايت قرار ميدم . اين برنامه يه جور بانك سواله كه از بين تاپيك هاي همين سايت يا يه جور سيستم سوال سازي سوالاتش تامين ميشن و به دو زبان VB.Net و C#‎ پاسخ هاشون داده ميشه . ولي واقعا مشكلي كه هست اينه كه خيلي دست تنهام خودم بايد همه كارا رو انجام بدم . هم بايد بگردم داخل تاپيك ها و سوالات رو پيدا كنم و هم بايد كدهاي برنامه رو بنويسم كه اين واقعا كار رو مشكل ميكنه . ضمن اينكه بنده شاغل هم هستم و بايد صبح و عصر برم سر كار . يعني با وجودي كه وقتم كمه ولي بعضي شبها شايد باور نكنيد تا ساعت 2 همين طور توي اين سايت و اون سايت ميگردم تا سوالات رو پيدا كنم و جواب هاشون رو هم يا خودم بدم يا از داخل همون تاپيك ها جواباش رو پيدا كنم . بعضي مواقع هم كه ديگه خودمم بايد كدها رو مثلا از سي شارپ به ويبي و از ويبي به سي شارپ تبديل كنم . واقعا اگه چندتا از دوستان ميتونن كمكي بكنن تا اين برنامه زودتر تكميل بشه ، همين الان بنده رو با پيام خصوصي در جريان بگذارند . البته اين برنامه خودش تا چند مدت آينده جزو يه پروژه ديگه ميشه و اون برنامه اصلي كلي امكانات داره . به نظر من ميشه با اين برنامه يه كمك هرچند كم ولي مفيد رو به سايت كرد .
    موفق باشيد .........

  16. #16

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    کیفیتی نداشت که بخواد الان از دست بده.

  17. #17

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    این سایت واقعا سایت خوبیه و من و دوستانم خیلی چیزها از اینجا یاد گرفتیم. فکر می کنم اگر اینجا نبود خیلی از پروژه های ما انجام نمیشد. دستتون درد نکنه.

  18. #18

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    کیفیتی نداشت که بخواد الان از دست بده
    اگه كيفيتي نداشت چرا از همون اول كه فهميديد بي كيفيته رهاش نكرديد ؟!

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    539

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    سلام
    دوستان
    ببینید اون گفته جناب موسوی رو 100% قبول دارم بعضا شده 1 تا 2 ساعت وقت گذاشتم(گذاشتیم) تا جواب سوال ها رو بدم(بدیم) اما این چند مورد اتفاق افتاده و یک جورایی دلسرد شدم(شدیم):
    1- یک یا دوثانیه طول می کشه تا اون دکمه تشکر رو بزنن که نمی زنن
    2- یک عده که اصلا متوجه نیستند سوال خودشون چیه بس که موضوعی کلی رو بیان می کنن بعد که میای و جواب های کلی بهشون می دی بهشون بر می خوره با لحنی خیلی بد می گن بجای این حرفا کد بده
    3-یک عده هم کلا غرورشون اجازه نمیده حتی پاسخ رو ارزیابی کنن بعضی ها هم که دمشون گرم کلا مخالفن
    4-خیلی از تاپیک ها هم یک ایراد کلی دارند که یک سوال می پرسن که مستقیما به یکی از قوانین اصلی ریاضی ربط دارند بعد که میای از اون قوانین برای پاسخ دادن استفاده می کنی چون سول کننده اصلا هیچ دانشی نسبت به ریاضیات نداره کلا اون جواب رو نمی خونه سریع پشت بندش می گه "یعنی کسی بلد نیست جواب بده؟"
    5 - تاپیک های تکراری هم که دیگه .... مثلا پاس دادن متغییر (حتی سوال هم اشتباهه) - فریز شدن فرم - پرینت از فرم - مشکل دسترسی به UI در ترد - گذاشتن فلش رو فرم و...
    این ها نظرات شخصی بنده بود (ما کی باشیم حالا!!!!)

  20. #20

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    فقط می تونم بگم قبلا" کسانی بودنند که بودنشون باعث بالا بوردن سطح سایت می شود
    مثلا" isprise و oxygenws و illegalyasync ,...

    اما خوشبختانه الان هم کسایی مثل اقای ثباتی و اقای مهدی موسوی و... هستن

    ا
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  21. #21

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    نقل قول نوشته شده توسط Netsky مشاهده تاپیک
    اگه كيفيتي نداشت چرا از همون اول كه فهميديد بي كيفيته رهاش نكرديد ؟!
    من واسه یک نفر میام اینجا! اونم مدیره انجمن C++‎
    همچین هم نگرفتمش که بخوام رهاش کنم.

  22. #22
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    دوستان عزیز
    این که هر کسی تعریفی نامعین از کیفیت عنوان کند؛ که بیشتر شبیه به بیان بعضی از نقاط ضعفهای بعضی از کاربران سایت و خود سایت است؛
    و این که مفید بودن سایت رو از دید خودمون و نه با نظر سنجی از عموم بیان کنیم؛ فکر نمیکنم ربطی به کیفیت سایت داشته باشد.
    مسائلی که شما بیان میکنید؛ در جای خودشون احتمال داره مفید باشه؛
    ولی من فکر نمیکنم ارزشی در تعیین سطح کیفیت سایت داشته باشه.
    چه تعداد از کسانی که این جا سوال میپرسند؛ سوالشان خطاست؛ یا تکراریست ؟
    چند درصد از کسانی که این جا سوال میپرسند؛ نمک دان میشکنند ؟!!!
    اصلا مگر جواب ما رو فقط جواب گیرنده میبینه ؟
    پیغام خصوصی که ارسال نمیکنیم ! بقیه هم میبینند.
    و البته هیچ کسی وظیفه نداره که در صورت مفید بودن دکمه تشکر رو بزنه.
    این که فردی سوالی رو داره؛ میاد این جا ؛ ثبت نام میکنه و سوالش رو میپرسه و و بعد جواب گرفتن دیگه میره و بر نمیگرده؛ به نظر من فاقد اشکاله.
    اگر فکر میکنید خود سوال کننده از جواب شما سر در نیاورده؛ پشت گوش انداخته و ... ؛ به این هم فکر کنید که 100 نفر دیگه هم از طریق جستجو وارد اون تاپیک میشن و جواب شما رو میبینن.

    تعداد پست : 97
    تعداد مشاهده : 1,891

    geek1982 عزیز ؛ قبلا از افرادی که نام بردید؛ افراد خوب دیگری بودند؛ بعد از آن هم هستند و در آینده نیز افراد خوب دیگری خواهند بود.

    در کل هم با نظر یکی از دوستان موافقم :
    کیفیتی نداشت که بخواد الان از دست بده !!!

    واقع بینی خوبه؛ اما سیاه بینی نه

    دوستان در قدم اول کیفیت رو تعریف ؛ و مسائلی که باعث کاهش یا افزایش اون در سایت شده رو بیان کنند؛ بعدش هم راهکارهاشون رو ارائه کنند.

  23. #23

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    به نظر من توی هر بخش اگر 5 نیروی متخصص فعال وجود داشت به مشکلات فعلی بر نمی خوردیم
    البته هدف ما اگر انتقادی میکنیم جز ارتقای کیفیت سایت نیست
    من به شخصه ترجیح میدم توی این سایت فعالیت داشته باشم و نه سایت داخلی یا خارجی دیگری
    نمیدونم چقدر میتونم روی این تصمیمم با ایستم

  24. #24

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    من هم موافقم که سیستم تشویق و تنبیه سایت خیلی خوب نیست.
    من هم موافقم،البته فقط با تشویقش چون کسی که فعالیت نمی کنه اوصولا هیچ ستاره ای نمی گیره،هیچ تشکری ازش نمی شه، به سوالاتش چندان اهمیت داده نمی شه،چون تقریبا یک فرد ناآشنا در سایت محسوب میشه،هرزگاهی نوشته هاش حذف میشه چون فاقد محتوی شمرده میشه،...........ابزار تنبیه که هست،فراوان هم .......
    وحالا ابزار تشویق:به نظر بنده،(جسارتی به مدیران نباشه)من اصلا کاربرد این تشکر را متوجه نمی شم البته گویا در جستجو تاثیر داره،ولی به جای اون بهتر نبود برای هر تاپیک مشکل حل شده یا نه را در نظر می گرفتین و در آن صورت تاپیک ها ی حل شده هم مشخص بود وبه قول دوستان دیگه در تاپیک جواب نگرفته بیهوده گشت نمی خوردیم از این صفحه به صفحه بعد......
    البته این موضوع باز هم به فرهنگ کاربران بستگی داره که در آخر تاپیک را حل شده انتخاب کنند.
    بعد بر اساس کسی که مشکل را حل کرده برای اون فرد تصمیم بگیرند که چندتا ستاره براش بدرخشه
    اینجا خیلی از سوالات سطح پایین شمرده میشه و جوابهای درست حسابی به اونها داده نمیشه(البته در بخشهای که من فعالیت داشتم) یعنی اینقدر سطح کامپیوتر در ایران بالا رفته، یا حوصله ها کم شده؟

    در حالی که همین سوالات به ظاهر ساده در سایت های خارجی چند دقیقه ای جواب میگیره؟!!!!!(پس نتیجه اینه که مشکل در تشویق هست،چون این سوالات ساده برای کاربران سطح بالا بقولی باید انگیزه ا بشه برای تشویق و بقولی پیشرفت سطوح آنها (منظورم این عناوین کاربر دائمی و....)
    چرا واقعا.........من نمی دونم برام توضیح می دید،بخش های مثل دانلود فلان کد و فلان کتاب ومقاله بیشتر از سوال وجواب فعال هست ،مگه اینجا جای بحث نیست یا من بنا به پیشنهاد یکی از دوستان اومدم ،اما اشتباه اومدم.
    راستی من بعد از یک مدتی دیگه نباید بتونم پستم را ویرایش کنم نه؟چون یک بار موضوع کل را بعد از یک هفته تغییر دادم

    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله zizi_zizi69 : جمعه 31 اردیبهشت 1389 در 00:15 صبح

  25. #25

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    الان یکی دوسالی هست که سایت افت داشته
    اینها مربوط به پستهای بدون جواب یا عنوان سوالات نیست چون تو هر فرومی کم و بیش از این پستها هست
    حتی مربوط به تشویق و تنبیه هم نیست چون جدا از اینکه تنبیه و تشویق در یک مکان مجازی زیاد تاثیر گزار نیست باید توجه کنید که افت درمورد افرادی که مسئولیت تشخیص تنبیه و تشویق دارند هم دیده میشه
    بنظرم افت علمی وجود نداره اما افت فرهنگی به شدت دیده میشه
    فرهنگ سوال و جواب دادن به سوالات ترس از دادن اطلاعات (نوع برخورد چنین افرادی به سایر افراد و حتی سوال کننده سرایت میکنه)
    فرهنگ گفتگو فرهنگ غلط مجادله بجای مباحثه که ارقبل بوده و حالا شرایطش بوجود اومده که بیشتر و بدون پی گیری دیده بشه که باعث میشه افرادی که از این نوع برخورد دوری میکنند داخل سایت فعالبت نکنند و وارد بحثها نشوند.
    بی فرهنگی درامر تحقیق در کنار خودباوری خیالی! درهر بحثی وارد میشیم بدون تحقیق و با شدت زیاد

    ببینید وقتی وضعیت اینگونه (برای کاربران و مدیران) و بدون بازرسی انجام میشه حضور افراد آگاه افراد با تخصص در سایت کم میشه و این باعث افت سایر موارد میشه
    سعی کنیم فرهنگ بالا بره وگرنه هیچ کدام از کارها نمیتونه مفید باشه

  26. #26

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    طبق تجربه ای که بنده در انواع فرومها دارم هرجا استبداد باشه، حتی اندکی، و برخورد شخصی بشه، کاربران حرفه ای موثر و خاصی از اونجا میرن. امیدوارم اینجا اینطور نبوده باشه.
    در اینترنت هم که سایت و فروم کم نیست (فرومهای خارجی هم زیاد هست) کسی مجبور نیست توی یک سایت خاص فعالیت کنه.
    فروم با کاربرانش و با آزادیشه که تعریف میشه و ارزش داره. باید اینو همیشه مدنظر داشته باشیم.
    چون کاربر توش فعالیت میکنه و مطلب میده. طرف بیکار نیست بیاد جایی که با محتوایی که تولید کرده و براش وقت و انرژی گذاشته مثل دارایی شخصی صاحب سایت برخورد میشه فعالیت کنه. مگه آدم بیکاره بیاد برای دیگران مفتی کار بکنه؟ اینطور آدم احساس میکنه احمقه و مورد استثمار واقع میشه و سرش کلاه گذاشتن و با استفاده از قدرت بهش توهین کردن و زور گفتن. مسلما آدم میخواد از چنین جایی بره و جای جایگزین دیگری براش پیدا کنه.

    ضمنا این نیاز به تایید تاپیک و تاخیر برای حرفه ایها زیاد خوشایند نیست. من در فرومهای خارجی متعددی رفتم و بیشترشون نیاز به تایید تاپیک ندارن. نهایت اگر تاپیکی خیلی بی ربط یا خلاف قانون تشخیص داده بشه بعدا حذف یا منتقل میشه.
    بعدم فروم مگه برای کمک خواستن و استفادهء ملت نیست؟ اگر کسی نیست مطلب با کیفیت بده چرا نمیذارن ملت همون سوالهای درپیت خودشون رو بپرسن؟ به تاپیکهای مفید آموزشی و بحثهای سطح بالا میشه امتیازاتی داد و مثلا بعضی رو تحت یک زیرتالار اختصاصی (مثلا با عنوان تاپیکهای باکیفیت و آموزشی) قرار داد تا از درحاشیه قرار گرفتن اونها توسط تاپیکهای سطحی و موردی جلوگیری بشه. خلاصه ایده و راه و روش زیاد میشه ارائه کرد. مثلا ممکنه بگیم به بعضی کاربران بر اساس سابقه و تاپیکهای اونها امتیاز ویژه برای تاسیس تاپیک داده بشه.
    البته اینا همش به زیاد شدن قابل توجه کار مدیریت ختم میشه! و شاید به همین خاطر و نبودن نیروی انسانی لازم که بتونه وقت و انرژی بیشتری صرف بکنه، میان و صورت مسئله رو پاک میکنن (منکه خودم همیشه از مدیر شدن بخاطر سنگین و کسل کننده بودنش در رفتم). یعنی همین که مثلا بجای اینکه مدیر تاپیکهای ایجاد شده رو مدیریت بکنه میان و ایجاد تاپیک رو تا مدیریت مدیر به تاخیر میندازن. مدیریتی که دیگه اون مدیریتی که باید باشه نیست و تایید نکردن تاپیکها درش یک مسئلهء مشروع شمرده میشه. درحالیکه فقط تاپیکهایی که علنا با قوانین منافات دارن باید حذف بشن. ما نباید بجای یک لیست سیاه یک لیست سفید رو که سیاست سفت و سخت و محدودکننده تری هست قرار بدیم.
    از طرف دیگه این مطلب به پررنگ شدن احساس مالکیت هرچیزی که به سایت وارد میشه توسط مدیریت، دامن میزنه. چون مدیر بدون اینکه نیازی به پاسخگویی به شما داشته باشه با مطلب ارسالی شما از بدو ورود مثل مال شخصی خودش برخورد میکنه و میتونه براحتی اون رو توی سطل آشغال بندازه.
    البته در بعضی فرومها حداقل علت تایید نشدن تاپیک برای کاربر مورد نظر ارسال میشه و ضمنا یک کپی از مطالبش برای اینکه زحمتش در تایپ و جمع آوری مطالب سهوا از دست نره و از طرف دیگه بتونه اون رو ویرایش و مجددا ارسال بکنه براش فرستاده میشه (با پست خصوصی خود سایت). این حالت خیلی بهتر از اینه که اصلا آدم نفهمه مدیر تاپیکش رو هنوز دیده یا نه و بلاتکلیف بمونه.

    یا مثلا چرا از بحثهای آتشین میان کاربران میترسن؟ ظاهرا ملت ما خیلی ترسو هستن!! و جرات رویارویی و رک بودن و مبارزه رو ندارن. شاید بخاطر غرور زیادشون باشه و اینکه نمیخوان مورد سرزنش و تحقیر و مخالفت قرار بگیرن.
    بنظر من نباید از بحثهای آتشین اینقدر ترسید که یک محیط استبدادی و تحت کنترل Big Brother ایجاد کرد.
    افراد در این بحثهای آتشین بالاخره با تمایل خودشون وارد میشن و انگیزش رو دارن. آدمهای بالغ و عاقل هستن. حداقل اونقدری استقلال و شخصیت میتونن داشته باشن که کس دیگری براشون تصمیم نگیره.
    بحثهای آتشین و حتی گاهی نسبتا غیرفنی (چون مسائل غیرفنی هم در عمل ربط دارن) جزیی از طبیعت این دنیاست.
    منظورم از بحث آتشین فحش و چرت و پرت گویی نیست، منظورم اینه که کاربران بتونن از زبان و ابزار موردنظر خودشون در برابر دیگران دفاع کنن و نظرات دیگران رو زیر سوال ببرن و واقعیت های انسانی و جامعه رو بیان کنن و غیره.
    این خیلی طبیعیه. ما نباید از گفته ای مثل اینکه «ویژوال استودیو آدمهای بی سواد رو بجای برنامه نویس های خبره جلوه میده و باعث کلاهبرداری های زیادی شده» و درگیری لفظی پیش آمده میان کاربران اونقدری بترسیم که بطور کلی اینطور جملات تحریک کننده اما دارای امکان حقیقی بودن رو ممنوع بدونیم. دنیای ما فقط کدزنی نیست و به ارتباطات و همفکری انسانی در ابعاد دیگر اون هم نیاز هست و باید از نظر اخلاقی و قانونی هم ساخته بشه (از راههای غیر حکومتی). هرچیزی اگر منطقی و مفید باشه میشه بخوبی ازش حمایت کرد (با استدلال و سند) و هرچیزی اگر غیرمنطقی باشه میشه نادرست بودنش رو نشون داد. بذارید این وسط افراد نظرات و تجربه هاشون رو بگن و همه چیزهای بیشتری یاد بگیرن و پخته تر بشن. حالا درسته بعضیا خودشون رو به نفهمی میزنن و لجباز هستن، اما این افراد و نقش اونها همه چیز نیست و ضمنا حتی همینها هم چیزهای جدیدی یاد میگیرن و به مرور عوض میشن.

    البته اینا نظرات شخصی بنده بود و ممکنه بعضیاش اشتباه باشه. همهء بخشهاش لزوما بهم ربط ندارن.
    فقط خواستم نظرات خودم رو بگم. من اگر یک فروم بزنم هرگز کاربران رو اینقدر محدود نمیکنم. چون فکر نمیکنم یک فروم و سایت و مدیریت و مالکیت مجازی واقعا اینقدر چیزهای مهمی باشن و ضرر مهمی از بابت آزادی درش بتونه بهم برسه. اهل خودنمایی و ارضای حس استبداد خودم در یک چنین دنیایی هم نیستم.
    بنظر من فرومها باید آزاد باشن (خارجی ها حتی فرومهایی دارن که مدیریت نمیشن! البته شاید مال آنارشیست ها باشن)، اما مدیریت خوب و فعال داشته باشه، و ضمنا به کاربران و تاپیک ها و مطالب مفید امتیاز داده بشه.
    آخرین ویرایش به وسیله eshpilen : جمعه 31 اردیبهشت 1389 در 15:19 عصر

  27. #27

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    بعنوان نمونه ای از یک سیاست باز میتونم به فروم تکنوتاکس (technotux.org) اشاره کنم. در این فروم برای پست زدن و تاسیس تاپیک حتی نیازی به ثبت نام هم نیست و افراد عضو و غیرعضو بصورت ناشناس فعالیت زیادی دارن. خیلی وقتا نمیفهمی اصلا با کی صحبت میکنی و آیا اون قبلی بوده یا نه.
    حالا نتیجهء این سیاست باز چی بوده؟
    تاجایی که یادمه چند وقت پیش اعلام شد که سایت تکنوتاکس درمیان سایتهای فارسی بعنوان سایت برتر در جذب مخاطب خاص شناخته شده.
    آزادی ای که در این سایت هست و احتمالا الهام گرفته از دنیای نرم افزار آزاد هست، درسته بطور طبیعی سایدافکت هایی داشته و داره، اما بهرصورت هرگز نتونسته کاربران خاص این فروم رو و مطالب ارزندهء اون رو از میان ببره. حتی بارها به این فروم حمله های مختلف و اسپم پراکنی و انواع فحش و توهین و سعی در هک صورت گرفت (که البته بخاطر خطر هک، محدودیت های امنیتی و دردسرهای فنی ای ایجاد شد؛ ولی فکر نمیکنم این مورد به آزادی سایت ربطی داشته باشه). اما چی شد؟ هیچی!
    در این دنیا همه چیز مجازیه و براحتی قابل ترمیم، و توهین و تخریب بیشتر برای خود فرد مرتکب شونده هزینه داره و وقت و انرژیش رو هدر میده و ضمنا دیگران هم جوابش رو میدن و ضایع و ترد میشه. یک خوبیش گاهی اینه همین آدمها این فرصت رو دارن که بازم این بار به روش صحیح در فروم فعالیت کنن. ضرورتی نیست که جلوشون گرفته بشه. اسپم و پست و تاپیک های غیرقابل قبول حذف یا قفل میشن، اما جلوی کسی گرفته نمیشه. کاربران خودشون از پس همدیگر برمیان و حقه که نهایتا پیروز میشه؛ چون در این محیط جایگاه و فرصتها و ابزارها برابر هستن و کسی نمیتونه مثلا به سرکوب با نیروی نظامی، سیاسی، رسوایی اخلاقی شخصی یا فیزیکی متوسل بشه و نیروی موجود تنها استدلال و سند و وجدان عمومی هست. در چنین محیطی همه آزادی بیان دارن، تاجایی که آزاداندیش ترین اندیشه ها تحملش میکنن و اون رو دارای محتوی قابل قبول میدونن.

    تجربهء تکنوتاکس نشون میده که غنای یک فروم لزوما با مدیریت سختگیرانه و ظاهرسازی صرف فوق تخصصی و محدود کردن آزادی ارتباطی نداره. ضمنا غنا به ظاهر هم نیست. الان شاید ریخت تکنوتاکس بخاطر آیدی های مهمان زیاد و تاپیکهای پراکنده و قفل شده و سوالات بیشمار تکراری و غیره زشت بنظر بیاد، اما در مجموع محتوایی که افراد مختلف اعم از عضو و غیرعضو و دائمی و گذری در این محیط کسب کردن بالا بوده و مطالب ارزشمندی در کنار اینهمه هرج و مرج ظاهری ارائه شده و هرج و مرج ها صرفا مثل دیوارهای کثیف شدهء یک ساختمان مستحکم بودن. اما ساکنین در امان بودن و خوب هم رشد و همکاری کردن.
    همین آزادی ای که تکنوتاکس داده باعث راحتی تعامل و مطلب دادن و کمک گرفتن و ارتباط حرفه ایها بوده. حرفه ایها نیاز به استقلال و اختیار مشارکت و تبادل نظر بدون محدودیت و کنترل دارن و اینکه کسی مالک و کنترل گر مطلق نباشه. خیلی وقتا اصلا بعضیا ترجیح میدن با اینکه عضو هستن اما در موضوعی بصورت ناشناس شرکت کنن. درست یا نادرست، بهرحال اینها مصالحه های موجود در اجتماع انسانی ما هستن که از واقعیت های مختلف و افراد و رفتارهای مختلفی تشکیل شدن.
    دیوارهای عمومی یک شهر رو نمیشه کنترل کرد و به این خاطر همه جا حصار کشید و نگهبان ورود و خروج گذاشت. مهم اینه که تعاملات مشروع بتونن با آزادی و امنیت و اختیارات کافی انجام بشن. بذارید دیوارها رو کثیف کنن و خودشون رو تخلیه کنن. نمیشه همه جای این جهان رو طوری ساخت که همش برق بزنه و همه اتو کشیده باشن. این اصلا درست نیست و برای همگان محدودیت و هزینه های بیشتری ایجاد میکنه.

    بازم میگم که فروم اگر بخواد پربار بشه میشه. اینکه کاربر حرفه ای و مطلب خوب کم میشه چیزی نیست که در کنترل مدیریت و قوانین باشه که بخواد با محدودیت و ظاهرسازی و حرف و تبلیغات صرف افزایش پیدا بکنه. دلایل دیگری داره.
    محدود کردن کاربران و ایجاد نظام استبدادی تر و کنترل و نظارت سختگیرانه از بالا، بعکس باعث افت کارایی و ماهیت مورد نیاز اینطور محیطها میشه.
    من یه زمانی در تکنوتاکس مطالب خوبی دادم. از قبیل ترجمه و مطالب فنی. اما بعد دیگه کارم با اون فروم کم شده و دنبال مباحث و فرومهای دیگر بودم و مثلا داشتم زبانهای خاصی رو یاد میگرفتم و بنابراین مراجعه و فعالیتم در اون فروم خیلی کمتر شد. این ممکنه مثلا نمود بچشم آمدنی داشته بوده باشه. البته من تنها کاربر فعال و متخصص اون فروم نبودم و نیستم و قصدم خودنمایی نیست. دارم از دید شرایط واقعی خودم دلیل ارائه میدم. تعداد کاربران سطح بالا و فعال چون کمه، وقتی اینها به دلایل طبیعی یا بصورت دوره ای از یک فرومی کم میشن این تاثیر مشهودی در اون فروم ممکنه داشته باشه.
    بهرحال فرومها با کاربر زندگی میگیرن و ممکنه روزی ترک بشن و بمیرن. مکانیزم و علت این تغییرات چیزهای ورای قدرت و ارادهء مدیریت و مالکیت فروم هست. ولی مالکیت و مدیریت با محدودیت بعکس میتونن کیفیت و ماهیت فروم رو به سمت منفی سوق بدن و ازش فقط یک ظاهر باقی بمونه. ظاهر مهم نیست، استفادهء عملی توسط دیگرانه که مهمه. اینکه مردم با هم تعامل سازنده داشته باشن. اگر مردم سطح پایین باشن نمیشه بصورت مصنوعی سطح چیزی رو خیلی بالا برد و باید دنبال سرمنشاء در جای دیگری بود.
    بهرحال این سایتها و عنوانها همه چیزهای چندان جدی ای نیستن و به خودی خود ارزشی ندارن.

  28. #28

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    شاید هم افراد متخصص واقعا وجود داشته باشند و به دلایل مختلف علاقه ای به انتشار و به اشتراک گذاشتن معلوماتشان نداشته باشند! (حتما با خودشان می گویند چرا من باید دانشی که در چندین سال بدست آوردم و کلی هزینه کردم را به سادگی به دیگران انتقال دهم؟! نباید در قبال این پولی دریافت کنم؟! نکنه طرف از من چیزی یاد بگیره روزی سر تر از من بشه؟! و دلایل دیگه که مانع از به اشتراک گذاشتن دانشش می شود....)
    بله متاسفانه این هم فرهنگ و جهل منجر به رفتار ضداجتماعی ای هست که وجود داره. شاید گاهی بدون کوچکترین دلیل مالی منطقی و صرفا بر مبنای ضعفهای روانی یا پذیرش کور جنبه های منفی فرهنگ غالب.
    ولی خوشبختانهء همهء افراد متخصص اینطور نیستن و تاثیر فرهنگ های مثبت موجود در بقیهء بخشهای جهان و مثلا نهضت هایی مثل جنبش نرم افزار آزاد خیلی به کم رنگ شدن این مسائل کمک کردن.
    از طرف دیگه اینقدر منابع آزاد اصلی در اینترنت هست که دیگه اینطور بخل و تنگ نظری ها کمتر در عمل موثر هست (بجز برای تازه کارها که قابلیت استفاده از منابع لاتین رو ندارن) و باعث میشه افراد دلیل زیادی برای نگه داشتن چیزهایی که بلدن فقط برای خودشون نداشته باشن.
    طرف میبینه بهرصورت جواب و دانش هرچیزی در نهایت در دسترس هست، برای همین میتونه حداقل با کمک به دیگران و ارائه مطلب محبوبیت و اعتبار خودش رو بالا ببره (و ضمنا احساس و وجدان راحتی داشته باشه).
    از طرف دیگه یاد دادن باعث بازشدن ذهن و افزایش تعامل و رفتار متقابل دیگران میشه و انسان پیشرفت بیشتری میکنه. چیزهایی یاد میگیره که ارزشمند هستن و نمیدونسته و سرعت و راحتی یادگیریش زیاد میشه.
    تجربهء شخصی بنده که این بوده.

  29. #29

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mrs.Net مشاهده تاپیک
    حتی مربوط به تشویق و تنبیه هم نیست چون جدا از اینکه تنبیه و تشویق در یک مکان مجازی زیاد تاثیر گزار نیست
    اگر در محیط های مجازی این چیزا تاثیر نداره پس چیه که باعث فعالیت دیگران میشه،منظور هر سایتی هست چه ایرانیش چه خارجش؟به نظر من شاید فعال بودن(غیر از share کردن اطلاعات) در این سایت ها (خارجی)تاثیر زیادی در آینده شغلی افراد داشته باشه،اگر دلیل پولی نباشه؟!

    فرهنگ گفتگو فرهنگ غلط مجادله بجای مباحثه
    واقعا درسته هنوز این فرهنگ در بین ما جا نیافته وخیلی سخت حرف های همدیگر را گوش می کنیم و خیلی هم برامون سخته که اگه درسته بپذیرییم!!!!!!!!!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط msalim مشاهده تاپیک
    . من این مطلب را که می گویند "بسیاری از سوالات تکراری و سطحی هستند" را قبول ندارم. چون اگر واقعا سوال سطحی بود. چرا بهش در کوتاه ترین زمان بهترین پاسخ داده نشده است؟
    پس مدیران نیز باید در سطوح علمی مختلفی باشند تا هرم تخصصی شکل گیرد.
    من هم با این موضوع هرم تخصصی موافقم البته شاید هم باشه ما نمی دونیم.
    مثلا در مواردی که یک سوال مطرح میشه روسای پایین هرم مداخله می کنند بعد اگر مشکل حل نشده باقی ماند روسای بالای هرم وارد کار میشن.

    شاید هم افراد متخصص واقعا وجود داشته باشند و به دلایل مختلف علاقه ای به انتشار و به اشتراک گذاشتن معلوماتشان نداشته باشند! (حتما با خودشان می گویند چرا من باید دانشی که در چندین سال بدست آوردم و کلی هزینه کردم را به سادگی به دیگران انتقال دهم؟! نباید در قبال این پولی دریافت کنم؟! نکنه طرف از من چیزی یاد بگیره روزی سر تر از من بشه؟! و دلایل دیگه که مانع از به اشتراک گذاشتن دانشش می شود....)
    فکر نمی کنم اونقدر ها این موضوع درست باشه چون اگه اینطور بود چرا اومدن اصلا در سایت عضو شدن و مسولیت پذیرفتن!(خودتون هم که می گید نه توش پولی هست نه چیزی!)

    به نظرم این موضوع هرم موضوع خوبیه.

    bye

  30. #30

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    ضمنا این نیاز به تایید تاپیک و تاخیر برای حرفه ایها زیاد خوشایند نیست. من در فرومهای خارجی متعددی رفتم و بیشترشون نیاز به تایید تاپیک ندارن. نهایت اگر تاپیکی خیلی بی ربط یا خلاف قانون تشخیص داده بشه بعدا حذف یا منتقل میشه.
    شما مطمئن هستید که دارید درباره سایت برنامه نویس صحبت می کنید؟! مدعی شدید که ایجاد تاپیک در سایت برنامه نویس نیازمند تایید مدیر هست، در حالی که تایید مدیر برای تاپیک های ارسال صرفا مربوط به چند تالار خاص (مثل تالار آگهی ها، یا تالار مقالات) هست، که کارکردهای خاصی دارند، و محلی برای پرسش و پاسخ نیستند. بخش عمده ایی از مطالب شما با این پیش فرض که ارسال تاپیک در سایت برنامه نویس نیازمند تایید مدیر هست، عنوان شد؛ که با توجه به صحیح نبودن پیش فرض شما، اون مطالب هم فاقد اعتبار می شوند.

    بنظر من نباید از بحثهای آتشین اینقدر ترسید که یک محیط استبدادی و تحت کنترل Big Brother ایجاد کرد.
    کدوم بحث های آتشین؟! کجا در این سایت جلوی بحث به اصطلاح آتشین فنی گرفته شده؟!

    ما نباید از گفته ای مثل اینکه «ویژوال استودیو آدمهای بی سواد رو بجای برنامه نویس های خبره جلوه میده و باعث کلاهبرداری های زیادی شده» و درگیری لفظی پیش آمده میان کاربران اونقدری بترسیم که بطور کلی اینطور جملات تحریک کننده اما دارای امکان حقیقی بودن رو ممنوع بدونیم.
    فرق یک فوروم فنی با یک فوروم غیر فنی که صرفا برای گپ زدن ایجاد میشه اینه که باید مباحث مطرح شده در اون فوروم از محتوای فنی مناسب برخوردار باشه. اینکه یکی پستی ارسال کنه، و بگه ویژوال استودیو آدم های بی سواد رو حرفه ایی جلوه میده؛ به تنهایی میشه یک پست غیرفنی و غیر مفید در یک فوروم فنی. اما اگر همون کاربر در ادامه اون جمله دلایل منطقی خودش برای آن اظهار نظر را ذکر کنه، اون وقت همون پست میشه یک پست فنی، حتی اگر از نظر فنی اون مطلب صحیح هم نباشه، باز هم یک اظهار نظر فنی محسوب میشه.

    من اگر یک فروم بزنم هرگز کاربران رو اینقدر محدود نمیکنم. چون فکر نمیکنم یک فروم و سایت و مدیریت و مالکیت مجازی واقعا اینقدر چیزهای مهمی باشن و ضرر مهمی از بابت آزادی درش بتونه بهم برسه. اهل خودنمایی و ارضای حس استبداد خودم در یک چنین دنیایی هم نیستم.
    اینجا صرفا یک فوروم نیست، بلکه یک فوروم برنامه نویسی هست. در فوروم برنامه نویسی به مباحث مرتبط با برنامه نویسی پرداخته میشه. کاربران هم در بیان مباحث مرتبط با برنامه نویسی در چارچوب قوانین سایت آزاد هستند. اینجا یک اجتماع همه منظوره نیست که هر کی از راه برسه، و در هر زمینه ایی خواست صحبت کنه، مدیریت سایت هم بگه ما آزاد هستیم، هر چی دلت خواست بگو! من قبلا هم به این مورد در تاپیک های دیگه اشاره کردم، یک برنامه نویس به همسر، وام بانکی، تفریحات سالم، پزشک، و خیلی چیزهای دیگه نیاز داره، ولی قرار نیست چون یک فرد به این چیزها نیاز داره، ما اجازه بدیم همه این مباحث در چارچوب سایت برنامه نویس مطرح بشند. هر محیطی برای کار خاصی طراحی شده. آزادی هم در چارچوب همون اهداف خاص معنی پیدا میکنه. موقعی شما می تونید در یک انجمن برنامه نویسی مدعی نبود آزادی و استبداد و امثالهم بشید که مثلا مدیران اون انجمن به یک شیوه برنامه نویسی یا یک ابزار برنامه نویسی خاص دلبستگی داشته باشند، و هر چیزی که بر خلاف آن شیوه یا ابزار هست را بایکوت کنند؛ مثلا مدیری به Visual Studio علاقه شدیدی داشته باشد، و هر انتقادی که از VS می شود را به سرعت حذف کند، یا کاربرانی که از VS طرفداری نمی کنند را از سایت اخراج کند، یا مدیری هر جا در یک بحث فنی با سایر کاربران کم آورد، کاربر مربوطه را اخراج کند، یا تاپیک مربوطه را قفل کند. این در یک انجمن برنامه نویسی میشه نبود آزادی. نه اینکه چون اینجا مدیر هست، یا در نظم سایت دقت زیادی میشه، یا از کل کل کردن، یا ارسال پست های غیر فنی یا غیر مرتبط با برنامه نویسی جلوگیری میشه، پس آزادی نیست! اساسا این محیط برای همچین اموری در نظر گرفته نشده که نبود آنها نشانه نبود آزادی یا وجود استبداد باشه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  31. #31

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    شما مطمئن هستید که دارید درباره سایت برنامه نویس صحبت می کنید؟! مدعی شدید که ایجاد تاپیک در سایت برنامه نویس نیازمند تایید مدیر هست، در حالی که تایید مدیر برای تاپیک های ارسال صرفا مربوط به چند تالار خاص (مثل تالار آگهی ها، یا تالار مقالات) هست، که کارکردهای خاصی دارند، و محلی برای پرسش و پاسخ نیستند. بخش عمده ایی از مطالب شما با این پیش فرض که ارسال تاپیک در سایت برنامه نویس نیازمند تایید مدیر هست، عنوان شد؛ که با توجه به صحیح نبودن پیش فرض شما، اون مطالب هم فاقد اعتبار می شوند.
    بنظرم من همین تاپیک رو که زدم نوشت (به انگلیسی) که باید به تایید مدیر برسه: https://barnamenevis.org/showthread.php?t=222151
    نمیدونم شاید هم من پیام رو که رد شد سریع دیدم و اشتباه کردم. اگر اینطوره عذرخواهی میکنم.


    کدوم بحث های آتشین؟! کجا در این سایت جلوی بحث به اصطلاح آتشین فنی گرفته شده؟!
    بطور کلی عرض کردم.


    فرق یک فوروم فنی با یک فوروم غیر فنی که صرفا برای گپ زدن ایجاد میشه اینه که باید مباحث مطرح شده در اون فوروم از محتوای فنی مناسب برخوردار باشه. اینکه یکی پستی ارسال کنه، و بگه ویژوال استودیو آدم های بی سواد رو حرفه ایی جلوه میده؛ به تنهایی میشه یک پست غیرفنی و غیر مفید در یک فوروم فنی. اما اگر همون کاربر در ادامه اون جمله دلایل منطقی خودش برای آن اظهار نظر را ذکر کنه، اون وقت همون پست میشه یک پست فنی، حتی اگر از نظر فنی اون مطلب صحیح هم نباشه، باز هم یک اظهار نظر فنی محسوب میشه.
    خب این مطلب که با استفاده از این ابزارها میشه افراد مبتدی ظاهر برنامه های حرفه ای رو درست کنن و به مشتری غیرمتخصص و کاملا ناآگاه وانمود کنن حرفه ای هستن یا همهء اون چیزا رو ادعا کنن سه شبانه روز کد زدن و درست کردن و پول خون باباشون رو بگیرن که واقعیت داره. این گفته خودش بطور قابل استنباط/ضمنی محتوی استدلال فنی قضیه هست.
    اینجا صرفا یک فوروم نیست، بلکه یک فوروم برنامه نویسی هست. در فوروم برنامه نویسی به مباحث مرتبط با برنامه نویسی پرداخته میشه. کاربران هم در بیان مباحث مرتبط با برنامه نویسی در چارچوب قوانین سایت آزاد هستند. اینجا یک اجتماع همه منظوره نیست که هر کی از راه برسه، و در هر زمینه ایی خواست صحبت کنه، مدیریت سایت هم بگه ما آزاد هستیم، هر چی دلت خواست بگو! من قبلا هم به این مورد در تاپیک های دیگه اشاره کردم، یک برنامه نویس به همسر، وام بانکی، تفریحات سالم، پزشک، و خیلی چیزهای دیگه نیاز داره، ولی قرار نیست چون یک فرد به این چیزها نیاز داره، ما اجازه بدیم همه این مباحث در چارچوب سایت برنامه نویس مطرح بشند. هر محیطی برای کار خاصی طراحی شده. آزادی هم در چارچوب همون اهداف خاص معنی پیدا میکنه. موقعی شما می تونید در یک انجمن برنامه نویسی مدعی نبود آزادی و استبداد و امثالهم بشید که مثلا مدیران اون انجمن به یک شیوه برنامه نویسی یا یک ابزار برنامه نویسی خاص دلبستگی داشته باشند، و هر چیزی که بر خلاف آن شیوه یا ابزار هست را بایکوت کنند؛ مثلا مدیری به Visual Studio علاقه شدیدی داشته باشد، و هر انتقادی که از VS می شود را به سرعت حذف کند، یا کاربرانی که از VS طرفداری نمی کنند را از سایت اخراج کند، یا مدیری هر جا در یک بحث فنی با سایر کاربران کم آورد، کاربر مربوطه را اخراج کند، یا تاپیک مربوطه را قفل کند. این در یک انجمن برنامه نویسی میشه نبود آزادی. نه اینکه چون اینجا مدیر هست، یا در نظم سایت دقت زیادی میشه، یا از کل کل کردن، یا ارسال پست های غیر فنی یا غیر مرتبط با برنامه نویسی جلوگیری میشه، پس آزادی نیست! اساسا این محیط برای همچین اموری در نظر گرفته نشده که نبود آنها نشانه نبود آزادی یا وجود استبداد باشه.
    منظور بنده هم موارد مرتبط بود.
    مثلا بحث اخلاقی و اجتماعی یا حتی کپی رایت و اینکه اگر از محصولات یک شرکت انحصارگر استفاده میکنیم تا چه حد بده یا خوبه و چرا و غیره، همش مستقیما با کار ما مرتبط هست.

    ضمنا شما بخشهای دیگر پستهای منو اگر بخونید و اینطور یک دهمش رو پاره پاره نکنید همه متوجه میشن که من برای هرچیزی که گفتم توضیح و حتی مثال آوردم. اما سعی کردم مطالب رو کلی بگم و اتهامی به این سایت نزدم.
    البته اینم بگم که بنده خیلی وقت پیش کاربر این سایت بودم با نام کاربری دیگری. ولی بعلت رفتار سلیقه ای مدیری که اون زمان باهاش به مشکل خوردم (شایدم ادمین بود) و اینکه کسی جرات نمیکرد روی حرفش حرفی بزنه خودم این سایت رو ترک کردم و دیگه قصد نداشتم اینجا بیام (البته برای پست زدن). اون موقع که قانون این سایت تاجایی که به من گفتن این بود که اعتراض و توضیح خواهی (بصورت تاپیک عمومی) خارج از تحمل این سایت هست.
    شما بگید آدم موقعی که دچار چنین مشکلی میشه و اصلا راه پیگیری هم نداره چیکار باید بکنه و آیا اسم این استبداد نیست؟
    هر سایتی باید امکان اعتراض و شکایت و انتقاد عمومی داشته باشه. یک تالار معمولا هست که اینطور موارد هم میتونه درش مطرح بشه.
    البته از اون موقع بنظر میرسه این سایت تغییرات خوبی کرده. حداقل گسترهء مطالب و طبقه بندیش خیلی گسترش پیدا کرده. مثلا فکر کنم بخشهای زبانهای بازمتن و اینها رو بعدا اضافه کردن.
    بعضی چیزها هست که آدم باید عمومی مطرح کنه و واقعا قضاوت روش بشه و دادخواهی و ظلم ستانی بشه. هیچ کجای دنیا که استبداد نباشه عدم امکان دادخواهی و اعلام و نظرخواهی عمومی وجود نداره.
    بعنوان مثال و نشانهء دیگری از مشکل دار بودن رفتار مدیران این فروم، من اون موقع یک تاپیک با کیفیت و با موضوع ناب تاسیس کردم که در سایت تکنوتاکس هم هست و به نظر دوستان مطالب اون بسیار خوب ارزیابی شدن.
    بعد از تاسیس تاپیک بنده شخص دیگری اومدن و یک تاپیک دیگه زدن که در همون حیطه بود اما با مطالب خیلی سطح پایین تر (من یک آموزش مفهومی و پایهء علمی ارائه داده بودم درحالیکه تاپیک دیگران فقط بیان دستورات بدون تحلیل و یکسری ترفند بود). جالب اینکه تاپیک اونها رو چسبناک کردن اما تاپیک بنده چسبناک نشد. از وقتی از این فروم رفتم تاپیک منهم نصفه کاره موند (اما در فرومهای دیگه کاملش کردم) چون نخواستم جایی که سلیقه ای اینطور عمل میکنن و امکان درخواست و شکایت و قضاوت عمومی هم دربارش نیست و مدیران دیگه و مقامات احتمالا بالاتر هم آدم رو دست به سر میکنن، مطلب بدم.
    امیدوارم اون شخص خاص دیگه در این فروم نباشه یا رفتارش رو عوض کرده باشه و همینطور قوانین فروم شما بازتر شده باشن. من اصلا اسمش رو همون موقع هم یادم نمی آمد چون با هویت کسی در این دنیای مجازی کاری ندارم.

    ولی اگر میخواید بدونید بنده چه کسی هستم میتونید این تاپیک بنده هست: https://barnamenevis.org/showthread.php?t=83434

    شاید بعضی مدیران اون موقع اگر باشن یادشون باشه که چقدر به همشون شکایت کردم و هیچکس پاسخی نداد جز اینکه اولیا حضرت هرکاری میکنن حتما درسته و شما هم حق شکایت عمومی ندارید وگرنه اخراج میشید و از این حرفا. البته ایشون چند باری بنده رو بصورت موقت و مثلا یک هفته و اینها Ban نموده بودن. خوب شد دست آخر خودم از این فروم رفتم!
    فروم قحطی هم نیست. اگر تاپیکهای بنده رو در فرومهای دیگر ببینید خیلی هاشون ناب و کاملا سطح بالا و با کیفیت هستن. ضمنا یکسری به فلسفهء نرم افزار آزاد مربوط میشن که نمیدونم این فروم بر اساس تعریف شما امکان درج چنین مطالبی رو داره یا نه. چون اینها مطالب فنی نیستن اما با کار برنامه نویسان و تاثیر سیستم های تجاری و آزاد روی جامعه ارتباط مستقیم دارن.

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار sahele_sheni
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    AhVaZ
    پست
    318

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    متاسفانه خیلی از دوستان قبل از ایجاد تاپیک جستجو نمیکنن و زحمت خوندن چند تا تاپیک رو به خودشون نمیدن !!! این مورد یکم داره زیاد میشه . اگه دوستانی که عضو هستند کمی به این مورد دقت کنن خیلی توی کیفیت سایت تاثیر داره!!! بارها مطلبی بوده که با جستجو به جواب رسیدم . بعضی وقت ها هم با چند بار جستجو به جواب رسیدم .
    در ضمن دوستان هم اگه فقط یه مقداری زحمت بکشن و یه سری به google بزنن خیلی خوبه !!! متاسفانه بعضا دیده میشه که دوستان میان سوال میپرسن و ذکر میکنن که خیلی هم فوری جواب میخوان ....!!!ولی یکم زحمت search رو به خودشون نمیدن ....(به قول یکی از دوستان یکمی فسفر نمیسوزونن ).
    و این هم به فرهنگ بر میگرده !!! خیلی از ماها همه چی رو آماده میخوایم ! ! ! دوس داریم پیشرفت مثل یه pack از آسمون بیفته و ما نصبش کنیم و یه دفعه پیشرفته شیم. ........
    ببخشید اگه زیاده روی کردم .
    با آرزوی موفقیت برای ایران و ایرانی ....

  33. #33

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    ضمنا امیدوارم نگید که چرا با همون آیدی قبلی نیامدی و داشتن دوتا آی دی خلاف مقررات این فرومه و الان Ban میشی به این خاطر.
    بعد از اون جریانات و خاطرات و مشکل شخصی احتمالی با شخص مورد نظر آدم برای چی باید با همون آی دی بیاد فعالیت کنه؟
    راستی نکنه اون شخص خود شما بوده باشید؟

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    171

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    سلام
    نظر بنده از دید یک کاربر عادی:
    گسترش فروم به کاربرانش وابسته است و این کاربران هستند که سطح فروم را بالا یا پایین می برند. در حال حاضر فقط به این سایت به طور مستمر سر میزنم (هر چند که مورد تخصصی من در این فروم جایی نداره!)
    روندی که در حال حاضر من رو از این سایت ناراضی میکنه اینه که افراد کم سواد جای افراد باسواد رو پر کرده اند بهتر بگم افراد کم سن و سال! نه کم سواد!
    چیزی که باعث رونق گرفتن سایت خواهد شد کاربران هستند نه ستاره ها و تشکر و...
    به شخصه در یکی از فروم های گرافیکی ایران فعالیت میکردم اما دیگر فعالیت نمی کنم!
    به خاطر کاربران و مهمتر ازآن مدیران و همین طور رفیق بازی! این که فروم رو تبدیل کردن به یک محفل خصوصی و هر چی که دلشان خواست عمل کنند.
    قبلا علاقه بیشتری به این سایت داشتم(برنامه نویس) به این دلیل که افراد با سوادی داخلش هستند.هر چند الان هم به خاطر مدیران خوبش سر میزنم. کم کم مدیران با سواد رفتند و مدیران کم سن و سال جای آنها رو گرفتند! در حالیکه الان مدیران قدیمی انگشت شمار هستند یا عملا فعالیتی از آنها دیده نمیشه.
    مثلا سایت Stackoverflow رو ببینید آدم لذت میبره وقتی میبینه بهترین های جهان در این سایت فعالیت می کنند. فکر هم نمیکنم که بیکار باشند و بیایند به سوالات پاسخ بدهند!! به هر حال سر میزنند و به سوالات هم پاسخ می دهند.
    کسانی هستند که مستقیما درگیر یک تکنولوژی هستند و می دانید اگه سوالی بکنید آنها هم هستند!
    این چقدر می تواند به جذب کاربر کمک کنه؟ چقدر می تونه به افزایش علمی یک کاربر کمک کنه! سوالاتی که در Stackoverflow مطرح می شوند از نظر من سطحش با فروم های دیگه حتی از نوع خارجیش بسیار متفاوته!
    دلیلش حضور افراد حرفه ایست! دلیلش مدیران!
    --
    خاطره ای از این سایت هم دارم: زمانی که تازه عضو شده بودم با طرح اولین سوال و بعد یک به refresh مرورگر دیدم عنوانم قفل شده!! چند نفر هم در طول کمتر از ۱۰ دقیقه آمدند بنده رو به باد نصیحت و چیز گرفتند که تمرین تکلیف شب ممنوع بگذریم از این که سوالم تمرین نبود! شاید برای آنها بود! برام جالب بود که کاربران سایت هم نسبت به سوالم اعتراض داشتند! نه اینکه مدیر بیاد قفل کنه بره. این باعث شد تا مراقبت بسیار زیادی از نحوه سوالم داشته باشم!
    --
    به نظرم اول باید از ریزش مدیران سایت با اتخاذ سیاستهایی جلوگیری کرد چرا که با ریزش مدیران با تجربه و جایگزینی آن با افراد کم سن و سال! سبک سوالات و نحوه مدیریت در همان سوالات دوران اول دانشجویی می ماند و هیچ وقت رشد نخواهد کرد. دلیلش هم واضحه هر چند اگه دوستان بخواهند بیشتر توضیح خواهم داد.

    دوم: چند سالی هست که این فروم بدون تغییرات چشمگیری در حال ادامه کار می باشد چرا سعی در گسترش امکانات این سایت و چرا با پتانسیلی که این سایت دارد سعی نمی کنید پیشرفتی در جهت رشد علمی بردارید؟ البته این هم ارتباط مستقیمی با مدیران سایت داره!

  35. #35

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    بنظرم من همین تاپیک رو که زدم نوشت (به انگلیسی) که باید به تایید مدیر برسه: https://barnamenevis.org/showthread.php?t=222151
    نمیدونم شاید هم من پیام رو که رد شد سریع دیدم و اشتباه کردم.
    اون تالاری که درش تاپیک ایجاد کردید، یک تالار خاص هست. اون تالار در اختیار مدیران بخش هست، تا بعضی تاپیک هایی که بحث های فنی خوبی در آنها صورت میگیره را به آن تالار منتقل کنند. معمولا کاربران در اون تالار تاپیکی ایجاد نمی کنند.

    مثلا بحث اخلاقی و اجتماعی یا حتی کپی رایت و اینکه اگر از محصولات یک شرکت انحصارگر استفاده میکنیم تا چه حد بده یا خوبه و چرا و غیره، همش مستقیما با کار ما مرتبط هست.
    تعداد زیادی تاپیک در این سایت درباره انحصار شرکت های نرم افزاری، و کپی رایت، و مواردی از این دست وجود دارند.

    هر سایتی باید امکان اعتراض و شکایت و انتقاد عمومی داشته باشه. یک تالار معمولا هست که اینطور موارد هم میتونه درش مطرح بشه.
    این بخش گفتگوی با مسئولان سایت برای همین منظور هست. اینجا تا دلتون بخواد از ما انتقاد میشه. اگر تاپیک های گذشته موجود در این بخش از سایت رو نگاه کنید، می تونید حتی تاپیک هایی پیدا کنید که به منظور برکناری من یا انتقاد شخصی از من ایجاد شدند، و همچنان پابرجا هستند

    شاید بعضی مدیران اون موقع اگر باشن یادشون باشه که چقدر به همشون شکایت کردم و هیچکس پاسخی نداد
    من اون زمان مدیر تالار دلفی این سایت بودم.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  36. #36

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    ...
    تنها عاملی که باعث شده در آن سایتها بطور جدی فعالیت نکنم نداشتن مهارت کافی در مکاتبه با زبان انگلیسی است.
    ...
    دقیقا منم همین مشکل رو دارم.
    البته فعالیتهای متعددی در سایتهای خارجی داشتم و حتی باهاشون بحثهای آتشین کردم
    اونا میگن flame war، یا نمیدونم اصطلاحش شاید چیز دیگه بود، چیز خوبی نیست، ولی اکثرا جرم قانونی هم نیست.
    خوشبختانه اونجا کسی رو بخاطر گیر دادن به یه مسئله ای اخراج نمیکنن و حتی تاپیک قفل نمیشه. معمولا فقط کسانی که خودشون میخوان روی یه چیزی بحث میکنن و دیگران کاری به کارشون ندارن (جا برای تاپیکهای دیگران هم در صفحهء اول هست)، و اگر خسته بشن بسادگی میذارن و میرن یا حتی دست آخر میگن آره بابا تو راست میگی ما اشتباه کردیم!! (به کنایه)
    ولی توی این مملکت همه میخوان دهن طرف رو صاف کنن و بشونن سرجاش. یا مدیریت میاد خرش رو با اتهام تحریک دیگران و تهدید علیه امنیت ملی میگیره.
    ولی خب وقتی مخاطبت یه چیزی اشتباه میگه و آدم زبان انگلیسیش نمیکشه که خوب جواب و منظورش رو برسونه و از دیدگاه خودش دفاع کنه بدجوری فشار میاد

    الان باور کن همون مدیر قبلی که گفتم انگار اصلا با من چپ هم بود و مشکل شخصی داشت اگر مثل اون موقع بود میامد این پست منو پاک میکرد که هیچ احتمالا برای یک هفته Ban میکرد.
    درحالیکه اکثرا خارجی ها کاری به این کارا ندارن؛ میذارن هرکس حرف خودش رو بزنه. اصلا اونا بیکار نیستن و این مسائل براشون مهم نیست که بخوان در دهن دیگران رو ببندن. انگار توی این تفکرات ما نیستن اصلا.
    البته اینم بگم که من همه جور اخلاق و رفتاری میان خارجی ها هم دیدم. انگار چنتا فلسفه بین اینا وجود داره و شاید هر کشور یا نژاد و منطقهء قاره ای یجور اخلاق و فلسفه ای دارن!!

    بهرحال توصیه میکنم در سایتهای خارجی حتما فعالیت کنیم چون اینطوری زبان ما هم بهتر میشه و چیزایی یاد میگیریم. از طرف دیگه در خیلی جاها میبینید که طرفهای شما هم خیلی هاشون اصلا انگلیسی زبان نیستن و وضع انگلیسی نوشتن اونا از شما افتضاح تره. مثلا من یجا دیدم که کلی هندی هستن (نمیدونم چرا انگلیسیشون اونقدر افتضاح بود چون بنظرم هندی ها با زبان انگلیسی زیاد آشنا هستن) یا خیلی کشورهای دیگه که زبانشون هیچ شباهت موثری با زبان انگلیسی نداره.

  37. #37

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    تعداد زیادی تاپیک در این سایت درباره انحصار شرکت های نرم افزاری، و کپی رایت، و مواردی از این دست وجود دارند.
    من فکر کنم حساسیت ما بهرحال یخورده بالاست و هر بحثی رو نمیشه براحتی مطرح کرد. بخصوص که بعضی بحثها موجب تحریک و مجادله میشه.
    مثلا یه مقاله ای از ریچارد استالمن رو چند وقت پیش ترجمه کردم و در چند فروم درج کردم که در اون میگه از دات نت میکروسافت استفاده نکنید (البته با دلایل و استناد).
    حالا شما فکر کنید بیام این تاپیک رو توی تالار برنامه نویسی دات نت درج کنم ممکنه چقدر سرش جنجال بشه.
    البته ریچارد استالمن بیشتر در دنیای نرم افزار آزاد و گنو/لینوکس معنا داره تا جای دیگه و برای افراد دیگه، و مشکلاتی که بیان کرده برای برنامه نویسان ویندوز تقریبا مطرح نیستن (مگر اینکه بخوان روی لینوکس هم کار کنن یا طرفدار فناوریهای آزاد باشن).

  38. #38

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    مثلا یه مقاله ای از ریچارد استالمن رو چند وقت پیش ترجمه کردم و در چند فروم درج کردم که در اون میگه از دات نت میکروسافت استفاده نکنید (البته با دلایل و استناد).
    حالا شما فکر کنید بیام این تاپیک رو توی تالار برنامه نویسی دات نت درج کنم ممکنه چقدر سرش جنجال بشه.
    سلام.
    من اصل مقاله رو نخوندم، اما چند پست در این مورد دیده بودم. ظاهرا Richard M. Stallman نگران این هستش که مایکروسافت در آینده "امتیاز استفاده از C#‎ رو منحصرا در اختیار خودش بگیره" و این باعث میشه تا پیاده سازی رایگان برنامه ها در سیستم عاملهایی مثل Linux که از Platform هایی مثل Mono یا Portable.NET استفاده میکنن نیز به خطر بیفته. به همین دلیل، از توزیع کنندگان Linux خواسته تا تحت هیچ شرایطی، این Platform رو بصورت پیش فرض با سیستم عامل خودشون عرضه نکنن و برنامه نویسها نیز این Platform ها رو برای توسعه تحت Linux انتخاب نکنن (که خوب، از نظر من هم کاملا منطقی هستش و باید حواس افرادیکه در اون حوزه فعالیت میکنن، به این موضوع باشه).

    هر حرفی، جایگاهی داره و هر نقل قولی باید با دقت و وسواس صورت بگیره. وقتی سر و ته مساله ای رو میزنید و اونو به این شکلی که اینجا مطرح کردید، که "فلانی گفته از .NET استفاده نکنید" مطرح می کنید، طبیعتا باید انتظار جنجال رو نیز داشته باشید. بعدش باید ببینید Context هر حرف چی هستش و هر حرفی رو کجا باید مطرح کرد. آقای Stallman کاری به سیستم عامل مایکروسافت نداره و صحبتی در اینباره نکرده، اون نگران Platform های Open Source و مساله ای که توضیح دادم هستش.

    در نتیجه، اگر شما بیایید در تالار C#‎ چنین چیزی رو مطرح کنید، ممکنه با سیل عظیمی از مخالفتها روبرو بشید چون اونجا، تالار مخصوص برنامه نویس های ویندوزی هستش که میخوان بر اساس C#‎ Platform کد بنویسن و این سخن اونجا، توی اون تالار، جایگاهی نداره و مطرح شدنش نیز باعث "پردازشش در Context اون تالار" میشه که نتیجه اش، چیزی جز جنجال نخواهد بود.

    موفق باشید.

  39. #39

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    آره با شما موافقم و البته من باتجربه تر از این حرفها هستم و فقط بصورت مثال گفتم و تا لازم نشه و فایده ای نداشته باشه کار تحریک کننده ای نمیکنم و اهل آزار یا تعصب یا خودنمایی نیستم.
    خواستم این رو بگم که اینطور چیزها در اینجا خیلی راحتتر باعث تحریک میشه و ممکنه کار مشکل داری بنظر بیاد. در فرومهای خارجی اینقدر حساسیت وجود نداره اغلب.
    از طرف دیگه مثلا وقتی میگیم دات نت محدود به دات نت تحت ویندوز و پیاده سازی میکروسافت نمیشه. بنابراین درج چنین مطلبی توی فروم دات نت از نظر تعریف حیطه مشکل نداره. البته اگر فروم مثلا Mono داشته باشیم باید اونجا درج کرد.

    راستی درمورد میکروسافت ظاهرا بیشتر مسئله الگوریتم هایی هست که در پیاده سازی استفاده میشن و ممکنه حیاتی باشن و مثلا الگوریتم بهینهء مناسب جایگزینی نباشه برای اون جریان. البته این مسئله ابعاد دیگری هم داره و دقیقا یادم نیست. شاید موردی که شما میگید هم جزوش باشه.
    میکروسافت قول داده که از پتنت های خودش برای بازداشتن دیگران استفاده نکنه اما مشکل اینه که قول میکروسافت از نظر تعریف قانونی و حیطهء شمول و بخشهای مختلف پلتفرم گستردهء دات نت بقدر کافی کامل و امن نیست و به روشهای مختلف قابل دور زدن هست.
    بطور مثال اگر میکروسافت امتیازات خودش رو بفروشه دیگه این قول اعتبار قانونی برای خریدار نداره. اما میتونست این رو بصورت دیگری مطرح کنه که در اونصورت هم اعتبار داشته باشه. خیلی جزییات ظریف دیگه هم هست اما کلیتش همیناست.
    از طرف قبلا بطور مستند افشا شده که میکروسافت نقشهء صدمه زدن به گنو/لینوکس یا بطور کلی نرم افزار آزاد رو توسط ترفندهایی مثل استفاده از پتنت های نرم افزاری در ذهن داره (رسوایی معروف مربوط به افشای اسناد هالووین که یاداشتهای رسمی بیل گیتس بودن).

  40. #40

    نقل قول: سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست میدهد؟

    نظارت درست و منطقی امری پسندیده و مطلوب هست اگر سایت در گذشته موفق بود یکی از دلایل این موفقیت نظارت هوشمندانه دلسوزانه و به جا بود که توسط برنامه نویسان قدر سایت انجام میشد خب بزرگان کوچ کردن و قسمتی از مسئولیت خود را واگذار نمودند و کار را عده ای دیگر پیش گرفتند در بین مدیران جدید که کاربران فعال گذشته بودند افراد مختلفی وجود دارند نمیگویم متخصص دلسوز کم هست ولی این جا به جایی قطعا تا حدی باعث افت کیفیت شد.
    عده ای سطحی نگر جای برنامه نویسان قدر گذشته را گرفتند و این شد که همه ما امروز لمس میکنیم که
    "سایت برنامه نویس کیفیت خود را از دست داده است"
    آخرین ویرایش به وسیله saed2006 : شنبه 01 خرداد 1389 در 12:14 عصر

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •