نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: راهنمایی در مورد استیمول

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار majidsoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    33
    پست
    329
    تشکر کردن
    127
    52 بار تشکر شده در 48 پست

    راهنمایی در مورد استیمول

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    من در استیمول با ارسال پارامتر مقادیری را به ریپورت می فرستم حالا می خواهم در هر رکورد اگر یک فیلد خاص مقدارش مثلا برابر یک شد در یک تکست باکس یک رشته را چاپ کند
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار majidsoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    33
    پست
    329
    تشکر کردن
    127
    52 بار تشکر شده در 48 پست

    نقل قول: راهنمایی در مورد استیمول

    من در کریستال یک formula field درست می کردم و این کد رو توش می نوشتم
    if {rest.rest}=1 then
    'روزكار'
    else if {rest.rest}=2 then
    'نوبتكار'
    else if {rest.rest}=3 then
    'ساعتي'

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    814
    تشکر کردن
    58
    285 بار تشکر شده در 240 پست

    نقل قول: راهنمایی در مورد استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط majidsoft مشاهده تاپیک
    من در کریستال یک formula field درست می کردم و این کد رو توش می نوشتم
    if {rest.rest}=1 then
    'روزكار'
    else if {rest.rest}=2 then
    'نوبتكار'
    else if {rest.rest}=3 then
    'ساعتي'
    همین کار را با کمی تغییر توی محیط دیزاین Stimul Report انجام بدین . توی Text editor مربوط به یک لیبل و توی بخش Expression . بگردی ، پیداش می کنی .
    گفته بودم عشق تو خونه تو رگهای تنم ***** تو برام مثل گلی من واسه تو خاک تنم *

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار majidsoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    33
    پست
    329
    تشکر کردن
    127
    52 بار تشکر شده در 48 پست

    نقل قول: راهنمایی در مورد استیمول

    با سلام
    با تشکر از شما بله من هم همینو می دونستم و بالاخره پیداش کردم حالا برای اون دوستانی که شاید احتیاج بهش پیدا کنن می ذارم
    {Choose(rest.rest, "day", "none", "night")}

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار majidsoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    33
    پست
    329
    تشکر کردن
    127
    52 بار تشکر شده در 48 پست

    نقل قول: راهنمایی در مورد استیمول

    حالا یک سوال دیگه
    من یک تکست باکس درست کردم که با دستور choose سه مقدار را چک می کنه که اگر یکی از مقدارها درست بود در تکست باکس یک می ذاره حالا من می خوام در آخر گزارش جمع این تکست باکسها را به من نمایش بده وقتی در تکست باکس کد دهی می کنم که مقدار تکست باکس قبلی را count کنه اون تکست باکس رو نمی شناسه فقط فیلدهایی که از دیتابیس خونده شدن رو قبول می کنه

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار محمدجواد67
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    81
    تشکر کردن
    62
    24 بار تشکر شده در 14 پست

    نقل قول: راهنمایی در مورد استیمول

    با سلام خدمت دوستان عزیز و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
    من از استیمول 2012 استفاده می کنم و تمام گذارش های پروژه رو هم ساختم ولی عبارت demo رو نمی دونم چطور از پس زمینه گذارش ها بردارم تو پست ها رو نگاه کردم متوجه شدم که باید استیمول رو کرک کنم اما کرک استیمول 2012 رو ندارم کسی میتونه کمکم کنه؟

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ماکو
    پست
    12
    تشکر کردن
    15
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    Question نقل قول: راهنمایی در مورد استیمول

    سلام دوستان من یه مشکل دارم در استیمول نمیدونم چرا موقع گزارش گرفتن فیلد هایی که عدد هستند رو تو فرم گزارش میاره ولی رشته هارو نمیاره ...لطفا اگه کسی راحل این مشکلو میدونه راهنمایی کنه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    7,257
    تشکر کردن
    1,001
    2,917 بار تشکر شده در 2,159 پست

    نقل قول: راهنمایی در مورد استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط ZENDAR مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من یه مشکل دارم در استیمول نمیدونم چرا موقع گزارش گرفتن فیلد هایی که عدد هستند رو تو فرم گزارش میاره ولی رشته هارو نمیاره ...لطفا اگه کسی راحل این مشکلو میدونه راهنمایی کنه
    نوع فیلد ها را برسی کنید.
    و اتصال به فرم
    هـر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه
    کار با ADO دلفی : http://ehsanavr.com/?p=1255
    ادرس 2 : http://www.aghazeh.com/amozeshi-vide...dio-farsi.html
    سایت برای دانلود : http://barnamenevis.org/showthread.php?319398
    دانلود آموزش پیشرفته بانک اطلاعاتی SQL Server : برای دانلود کلیک کنید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار vb341
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    پست
    837
    تشکر کردن
    85
    105 بار تشکر شده در 80 پست

    نقل قول: راهنمایی در مورد استیمول

    فکر میکنم باید از تایع
     IIF (bool condition, object truePart, object falsePart)

    استفاده کنی

بوک مارک کردن این تاپیک

بوک مارک کردن این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •