نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه اتصال lm35 به atmega32

  1. #1

    Question نحوه اتصال lm35 به atmega32

    باسلام
    من یک دماسنج دیجیتالی با atmega32 وlm35 ساختم میخوام مدارم توی یک دمای خاصی هشداربده نمیدونم آژیرمو به کدوم پایه میکرو وصل کنم وهمینطور سنسورم چطوری متصل بشه اصلا میکرو شمارش درسته؟
    لطفا کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: نحوه اتصال lm35 به atmega32

    نقل قول نوشته شده توسط مهندس نرم مشاهده تاپیک
    باسلام
    من یک دماسنج دیجیتالی با atmega32 وlm35 ساختم میخوام مدارم توی یک دمای خاصی هشداربده نمیدونم آژیرمو به کدوم پایه میکرو وصل کنم وهمینطور سنسورم چطوری متصل بشه اصلا میکرو شمارش درسته؟
    لطفا کمکم کنید
    سلام دوست عزیز
    بسته به کارتون و اینکه قراره سخت افزار تون چه کارایی بکنه میکرو را انتخاب می کنن . حالا شما atmega32 را انتخاب کردید . lm35 هم که یک سنسور دما است .
    با توجه به زبان برنامه نویستون (زبان بیسک یا C یا . . . ) باید ورودی ها و خروجی ها را مشخص کنید . مثلا میگید پورت B شماره ی ششمش به عنوان ورودی باشه (البته اینم بگم که هر پورتی وظیفه ی خاصی داره که باید طبق کاتولوگش عمل کرد) یا مثلا خروجی باشه .
    برای این سنسور با از قسمت آنالوگ به دیجیتال استفاده کنید که مبحث پیشرفته و تخصصی زبان مورد نظرتون محسوب میشه .
    برای آژیر هم می توانید از یک رله که به آژیرتون وصله استفاده بکنید البته باید رله را به عنوان پایه ی خروجی درنظر بگیرید .
    در این موارد مطالب زیادی در اینترنت می توانید پیدا کنید کافیه یکم حوصله کنید و بگردید .
    موفق باشید.

  3. #3

    Talking نقل قول: نحوه اتصال lm35 به atmega32

    سلام دوست عزیز
    اگه مشکل برنامه نویسی داری این کد با بسکام تقدیم به شما

    اگر مشکل داشتی بگو تا راهنماییت کنم




    $regfile = "M32def.dat" ' use the Mega32
    $crystal = 1000000
    Deflcdchar 0 , 32 , 32 , 31 , 31 , 31 , 31 , 32 , 32 ' replace ? with number (0-7)'
    Deflcdchar 1 , 1 , 1 , 1 , 1 , 1 , 1 , 1 , 1 ' replace ? with number (0-7)
    Deflcdchar 2 , 16 , 16 , 16 , 16 , 16 , 16 , 16 , 16 ' replace ? with number (0-7)
    Deflcdchar 3 , 16 , 16 , 31 , 31 , 31 , 31 , 16 , 16 ' replace ? with number (0-7)
    Deflcdchar 4 , 1 , 1 , 31 , 31 , 31 , 31 , 1 , 1 ' replace ? with number (0-7)
    Deflcdchar 5 , 32 , 32 , 28 , 28 , 28 , 28 , 32 , 32 ' replace ? with number (0-7)
    Config Adc = Single , Prescaler = Auto , Reference = Avcc 'config ADC
    Start Adc
    Dim W As Word , Perc As Word , Volt As Word , Volt_d As Byte , Channel As Byte , I As Byte , Cols As Byte , Cols_d As Byte
    Cls
    Cursor Off
    Do
    W = Getadc(0)
    Volt = W * 5
    Volt_d = Volt Mod 10
    Volt = Volt / 10
    Locate 1 , 1
    Lcd Volt ; "," ; Volt_d
    Cols = Volt / 2
    Locate 2 , 1
    For I = 1 To Cols
    Select Case I
    Case 1 : Lcd Chr(3)
    Case 5 : Lcd Chr(4)
    Case 10 : Lcd Chr(4)
    Case 15 : Lcd Chr(4)
    Case 20 : Lcd Chr(4)
    Case Else : Lcd Chr(0)
    End Select
    Next I
    Cols_d = Cols Mod 2
    If Cols_d > 0 Then
    Lcd Chr(5)
    Cols = Cols + 2
    Else
    Cols = Cols + 1
    End If
    For I = Cols To 20
    Select Case I
    Case 1 : Lcd Chr(2)
    Case 5 : Lcd Chr(1)
    Case 10 : Lcd Chr(1)
    Case 15 : Lcd Chr(1)
    Case 20 : Lcd Chr(1)
    Case Else : Lcd Chr(32)
    End Select
    Next I
    Waitms 1000
    Loop
    End

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •