نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه گرفتن اطلاعات سلول های یک سطر گرید با jquery؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    85

    نحوه گرفتن اطلاعات سلول های یک سطر گرید با jquery؟

    سلام
    چه طور با Jquery میشه یه سطر و انتخاب و سپس اطلاعات سلول های سطر انتخاب شده رو در چند textbox نمایش داد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار pashaie
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    187

    نقل قول: نحوه گرفتن اطلاعات سلول های یک سطر گرید با jquery؟

    منظور از گرید، یه جدوله دیگه نه؟

    برنامه خوندن تمامی ستون های سطر سوم

    <!DOCTYPE html>

    <html>
    <head>
    <script src = "jquery-1.4.2.min.js"></script>
    </head>

    <body>
    <table border = "1">
    <tr>
    <td>
    TD #0</td>

    <td>
    TD #1</td>

    <td>
    TD #2</td></tr>

    <tr>
    <td>
    TD #3</td>

    <td>
    TD #4</td>

    <td>
    TD #5</td></tr>

    <tr>
    <td>
    TD #6</td>

    <td>
    TD #7</td>

    <td>
    TD #8</td></tr>
    </table>
    <input type="text" id="output" value="" size="60">
    <script>
    $("tr:eq(2) td").each(function(index) {
    $("#output").val($("#output").val() + $(this).text() + " - ");
    });
    </script>
    </body>
    </html>

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    85

    نقل قول: نحوه گرفتن اطلاعات سلول های یک سطر گرید با jquery؟

    سلام دوست عزیز ممنون از توجهت. من کد شما رو یکم تغییر دادم. تونستم بعد از انتخاب سطر مقادیر اون سطر و بدست بیارم اما یه مشکل رو نتونستم حل کنم.
    اینکه مقادیر اون سطر و پشت سر هم بر می گردونه و نتونستم به تفکیک هر کدوم رو داخل یک textbox یا یه tag بریزم.
    کد HTML:
    $("#<%=GridView3.UniqueID%> tr").click(function() {
    $(this).each(function(index) {
    $("#txtoutput").val($(this).text());
     
    });
     
    $(this).css("background-color", "red");
    });

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    85

    نقل قول: نحوه گرفتن اطلاعات سلول های یک سطر گرید با jquery؟

    سلام مشکلم حل شد.
    کد و میزارم اینجا شاید به درد کسی بخوره.
    با انتخاب هر سطر میشه به هر سلول مورد نظر در سطر انتخاب شده با استفاده از شماره اندیس اون سلول دسترسی پیدا کرد
    کد HTML:
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head runat="server">
    
         <script type="text/javascript">
             $(document).ready(function() {
    
             $("#<%=GridView5.UniqueID%> tr").click(function() {
                 $(this).each(function(index) {
                     $("#output").val($(this).find("td").eq(0).html());
                     $("#output1").val($(this).find("td").eq(1).html());
                     $("#output2").val($(this).find("td").eq(2).html());
    
                 });
                 $(this).css("background-color", "red");
             });
              });
        </script>
        <title></title>
    </head>
    <body>
        <form id="form1" runat="server">
        <div>    
           <input type="text" id="output" value="" size="60" />
           <input type="text" id="output1" value="" size="60" />
           <input type="text" id="output2" value="" size="60" />
        </div>
        </form>
    </body>
    </html>

  5. #5

    نقل قول: نحوه گرفتن اطلاعات سلول های یک سطر گرید با jquery؟

    سلام
    ببخشید امکانش هست بنده رو هم ی راهنمایی کنید؟
    من یه تیبل دارم که شامل یه دکمه به اسم حذف است میخوام وقتی رواین کلیک کردم آیدی اون سطرو بهم برگردونه
    ممنون میشم کمک کنید...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •