نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سوال: بنر با جی کوئری

  1. #1

    Question سوال: بنر با جی کوئری

    با سلام خدمت دوستان گرامی

    لطفآ اگه میشه به من بگید این کد رو چه طوری میتونم با جی کوئری بسازم ؟



    <div align='center'>

    <a href="http://mehrad-sara.blogfa.com/">
    <img src='http://www.sharemyfotos.com/images/643/1032/00000018.gif' border='0'></a>
    </a></div>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار pashaie
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    187

    نقل قول: سوال: بنر با جی کوئری

    نمی دونم منظورتو درست متوجه شدم یا نه، یه نیگا یه این کد بنداز ببین جواب مورد نظرت هست یا نه؟

    <script>
    link = "http://mehrad-sara.blogfa.com/";
    img = "http://www.sharemyfotos.com/images/643/1032/00000018.gif";
    $('body').append("<div align='center'><a href='"+link+"'><img src='"+img+"' border='0'></a></div>");
    </script>

  3. #3

    نقل قول: سوال: بنر با جی کوئری

    مرسی ولی جواب نداد
    یه فایل js میخوام که کار این کد رو انجام بده تا بجای کد آدرس فایل js رو بدم
    فرق نمیکنه چه طوری نوشته بشه فقط این عکس رو لینک کنه به بلاگ

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار pashaie
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    187

    نقل قول: سوال: بنر با جی کوئری

    مرسی ولی جواب نداد
    اون کد قبلی برای اینکه درست کار کنه به JQuery نیاز داشت، JQuery رو به ابتدای فایل اضافه کرده بودی؟

    این کد رو تو یه فایلی ذخیره کن و بعد به صفحت اضافه کن، ببین درست می شه؟


    link = "http://mehrad-sara.blogfa.com/";
    img = "http://www.sharemyfotos.com/images/643/1032/00000018.gif";
    document.write("<div align='center'><a href='"+link+"'><img src='"+img+"' border='0'></a></div>");

  5. #5

    نقل قول: سوال: بنر با جی کوئری

    دستت درد نکنه درست شد
    آخرین ویرایش به وسیله bincoder : یک شنبه 02 خرداد 1389 در 13:50 عصر

  6. #6

    نقل قول: سوال: بنر با جی کوئری

    تشکر جالب بود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •