صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 55

نام تاپیک: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

  1. #1

    مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    سلام دوستان . من هنوز مشکل run نشدن apache را دارم . همهی راه حل های شما را اجرا کردم ولی نتیجه ای نگرفتم . اگر کسی راهحل جدیدی داره بهم بگه لطفا".

  2. #2

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    اون کاری که بت گفتم رو کردی؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    سلام...
    یه نگاه کن ببین موقعی که xampp رو فعال میکنی همزمان iis هم فعال نباشه ؟
    چون در یه لحظه دو تا برنامه نمیتونن از پورت 80 استفاده کنن (تا جایی که من میدونم )
    آنتی ویروست چیه؟اگه nod32 هست firewall رو آف کن ..
    اگه نشد فایروال ویندوز رو هم آف کن ایشاالله که جواب بده ..

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahmood3d
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    334

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    سلام
    این مشکل بعد از نصب SQL Server 2008 به وجود میاد و این هم به خاطر سرویسی هست که هنگام نصب SQL Server اجرا می شود و پورت 80 را اشغال می کند.
    برای حل این مشکل باید سرویس SQL Server Reporting Services رو Stop کنید بعد آپاچی رو فعال کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار pashaie
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    37
    پست
    187

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    تو فایل httpd.conf
    کد
    Listen 80

    به
    Listen 8080

    تغییر بده، ببین اجرا می شه یا نه
    اگه اجرا شد، از این به بعد آدرس لوکال هاست شما می شه:
    http://localhost:8080/

  6. #6

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    سلام
    خانم فراهانی
    من چک کردم و متوجه شدم که شما هنگام نصب xamp گزینه Portable رو برای آپاچی انتخاب کردید. برای درست کردنش از فولدر xamp فایل setup_xampp رو اجرا کنید و گزینه 2 (Relocate Xamp) رو انتخاب کنید و همون اول وقتی پرسید :
    Should I make a portable XAMP without drive letters?
    گزینه n رو انتخاب کنید ...
    موفق باشید

  7. #7

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    سلام دوستان
    من هم این مشکل رو دارم و تمام راه حل هایی که شما دوستان گفتید انجام دادم، نشد که نشد
    چطوری میتونم آدرس یه پورت دیگه رو بدم. در ضمن ویندوز من ویستا هستش.
    ممنون میشم اگر کسی راهنمایی کنه چون بد جوری رفته روی اعصابم

    تصویر پیغامی که در شروع نصب داده میشه رو براتون گذاشتم.



    در موقع نصب آپاچی هم این پیغام رو میده:


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار binboy
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بنده نواز
    پست
    176

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    سلام
    احتمال زیاد پورت 80 شما درگیره.
    اگر زمپ را نصب کردی تو کنترل پنلش روی دکمه پورت-چک کلیک کن تا ببینی که پورت 80 توسط برنامه های دیگه اشغال شده یا نه اگر شده که اونها رو ببند و از استفاده زمپ لذت ببر اگر نه مشکلت جای دیگست. شاید نصب اشتباه

  9. #9

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    اینها را چک کنید یکی از این ها هست:
    firewall را غیر فعال کنید و سیستم را از دوباره نصب کنید
    از دوباره از سایت apachefriends آخرین نسخه رو دانلود و نصب کنید
    احتمالا سرور آپاچی شما توسط برنامه ای دیگه مشغول هست و xampp نمی تونه بهش دسترسی داشته باشه
    حالا یا چند نوع لوکال ساز دارین شما یا اینکه iis نصبه و قاطی شده ...از کنترل پانل چک کنید...اگر نه ممکن هست نرم افزاری مثله Skype استفاده کرده باشید که از پورت 80 شما داره استفاده میکنه و از اون نرم افزار و آپشنش اونو غیرفعال می کنین
    از منوی start گزینه run تایپ کنید cmd بعد توش telnet 127.0.0.1 80 وارد و enter
    - اگر صفحه خالی بود یعنی توسط برنامه ای دیگه ای پورت 80 شما در اختیار گرفته شده
    - اگر صفحه خالی نبود می تونید پورت روتر رو عوض کنین

  10. #10

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    دوستان ممنونم از اینکه راهنمایی کردید، ولی من خودم میدونم که پورت 80 مشغوله، دستی هم که پورت آپاچی رو عوض میکنم بازم نمیشه.

    از منوی start گزینه run تایپ کنید cmd بعد توش telnet 127.0.0.1 80 وارد و enter
    این دستور هم اجرا نمیشه تو سیستم من
    راه دیگه ای نیست که بشه پیدا کرد پورت 80 توسط چه برنامه ای مشغوله؟

  11. #11

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    مشکل حل شد
    نسخه 1.7.2 رو که نصب کردم درست شد همه چیز

  12. #12

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    بايد به اين فولدر بري C:\xampp\apache\conf
    سپس فايل httpd.conf رو باز كني
    در جايي كه نوشته Listen 80
    پورت 80 را به 81 تغيير دهي
    چون پورت 80 توسط IIS اشغال است بدين ترتيب پورت 81 را به حشزاث اختصاص مي دهي
    حال براي ديدن صفحه localhost بايد در IE بنويسيhttp:\\localhost:81

  13. #13

    Question نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    سلام
    من در راستای همین مشکل می خواستم ببینم فایل httpd.conf رو با چی باید باز کرد؟
    با note pad میشه؟

  14. #14

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    دمتون گرم.

    نقل قول نوشته شده توسط مريم دات مشاهده تاپیک
    بايد به اين فولدر بري C:\xampp\apache\conf
    سپس فايل httpd.conf رو باز كني
    در جايي كه نوشته Listen 80
    پورت 80 را به 81 تغيير دهي
    چون پورت 80 توسط IIS اشغال است بدين ترتيب پورت 81 را به حشزاث اختصاص مي دهي
    حال براي ديدن صفحه localhost بايد در IE بنويسيhttp:\\localhost:81

  15. #15

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    نقل قول نوشته شده توسط مريم دات مشاهده تاپیک
    بايد به اين فولدر بري C:\xampp\apache\conf
    سپس فايل httpd.conf رو باز كني
    در جايي كه نوشته Listen 80
    پورت 80 را به 81 تغيير دهي
    چون پورت 80 توسط IIS اشغال است بدين ترتيب پورت 81 را به حشزاث اختصاص مي دهي
    حال براي ديدن صفحه localhost بايد در IE بنويسيhttp:\\localhost:81
    خدا خیرت بده 2 روزه 100 تا مقاله و کلیپ آموزشی دیدم-نشد که نشد-همینی که گفتی شد.فقط listen رو باید تغییر داد نه بقیه چیزای دیگه رو-توی کلیپا بود نمیدونم چیزای دیگم رو عوض کنید.بازم میگم خدا خیرت بده.

  16. #16

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    من همه این کارهارو کردم .... اما بازم نمیشه :(

  17. #17

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    بعد از کلی انگولک کاری
    یه لحظه استارت خورد آپاچی اما بعدش دوباره استوپ شد :|
    چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟ اه اعصابم خرد شده
    از ظهره دارم باش ور میرم و اینور اونروم
    یکی کمک کنه :((

  18. #18
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    62

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    نقل قول نوشته شده توسط didaniha مشاهده تاپیک
    بعد از کلی انگولک کاری
    یه لحظه استارت خورد آپاچی اما بعدش دوباره استوپ شد :|
    چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟ اه اعصابم خرد شده
    از ظهره دارم باش ور میرم و اینور اونروم
    یکی کمک کنه :((
    احتمالاً از نسخه جديد استفاده مي كنيد.
    از نسخه 1.7.4 استفاده و مشكل بالا نخواهيد داشت.

  19. #19

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    نقل قول نوشته شده توسط pashaie مشاهده تاپیک
    تو فایل httpd.conf
    کد
    Listen 80

    به
    Listen 8080

    تغییر بده، ببین اجرا می شه یا نه
    اگه اجرا شد، از این به بعد آدرس لوکال هاست شما می شه:
    ممنون . مشکلم حل شد

  20. #20

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    آقا دمت گرم مرده بودیم بابا ... خیلی حال دادی

  21. #21

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    درود
    من هم همین مشکل رو داشتم ولی موقعی که پورت رو تغییر میدید باز هم ممکنه اپاچی استارت نشه که 2دلیل داره یکی اینکه یا شما دو xampp دارید یا اینکه مشکل از کش xampp هست.
    اگر دو xampp دارید یکیشون رو پاک کنید اگر باز اپاچی استارت نشد در قسمت error_log نگاه کنید مثلا زده mysql از اینجا نمیتونه فراخوانی بشه " Found Path: C:\localhost2\xampp\mysql\bin\mysqld.exe --defaults-file=c:\localhost2\xampp\mysql\bin\my.ini mysql " در اینجا یک پوشه به نام مثلا اینجا localhost2 هست شما یه پوشه به نام localhost2 میسازید و محتویات xampp رو داخلش کپی میکنید که استارت میشه.
    در صورتی که دوباره استارت نشد اگر از ویندوز 7 استفاده میکنید روی آیکون xampp راست کلیک کنید و بعد properties رو بزنید در تب compatibility تیک Run this program as an adminstrator رو بزنید.

    موفق باشید

  22. #22

    Smile نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    مرسی از راهنمایی تون یه دنیا ممنون

  23. #23

    Smile نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    سلام به همه دوستان و تشکر از راهنماییاشون.
    من هم امروز به همچین مشکلی خوردم هم easyphp هم xampp رو نصب کردم اما هیچکدومشون آپاچی رو اجرا نمیکردن!!!! easyphp که خودش میگفت مشکل از فایل httpd.conf هست. هیچی منم اومدم گوگلو باز کردم و حالا بگرد دنبال اینکه کیا با این فایل به مشکل خوردن و واسه چی! که مطالب زیادی از جمله همین تاپیک پیدا کردم.
    طبق راهنمایی های دوستان با اینکه iis نصب نبود اما بازم فایلو ویرایش کردم listen رو تغییر دادم نشد
    حتی eset smart security م رو کلا پاک کردم که اصلا فایروال نداشته باشم و خیالم راحت باشه مشکل از فایروال نیست اما بازم حل نشد
    هرکاری بگی کردم... غیر ازینجا ده تا سایت دیگم دیدم اما هیچکدوم هیچ کدوم ازین کارا به نتیجه نرسید...

    تا اینکه ...... از استک اورفلو این صفحه رو پیدا کردم ...
    Error in Configuration File EasyPHP and WAMP not working

    آی خدا خیرشون بده واقعا چارساعته الاف این آپاچی شدم!!!!!
    آقا شاید شمام مشکلتون مثل منه نصب نبودن .net framework 3.5

    قبل ازینکه هیچکدوم از کارای گفته شده و راهنمایی های دوستان رو انجام بدید حتما چک کنید که آیا net framework 3.5 رو سیستمون نصبه یا نه؟ اگه نصب بود دیگه حتما مشکل با کارایی که دوستان گفتن قابل حله.

    مشکل من فقط همین بود!!!

    ممنون از همه دوستان و زحمتاشون.
    راستی اگه دات نت فریم ورک 3.5 سرویس پک 1 رو هم بعد نسخه اصلیش نصب کنید بهتره. و شاید نصب نبودن microsoft C++‎ redistributable هم باعث ایجاد این مشکل بشه.

  24. #24

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    دستت درد نکنه Mostaan جان.

  25. #25

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    نوشته شده توسط مريم دات

    بايد به اين فولدر بري C:\xampp\apache\conf
    سپس فايل httpd.conf رو باز كني
    در جايي كه نوشته Listen 80
    پورت 80 را به 81 تغيير دهي
    چون پورت 80 توسط IIS اشغال است بدين ترتيب پورت 81 را به حشزاث اختصاص مي دهي
    حال براي ديدن صفحه localhost بايد در IE بنويسي

    با سلام
    منم این مشکل دارم زمپ اومد بالا اما برنامه های منو مث ورد پرس رو بالا نمیاره ؟؟
    Error: Apache shutdown unexpectedly.
    This may be due to a blocked port, missing dependencies,
    improper privileges, a crash, or a shutdown by another method.
    Press the Logs button to view error logs and check
    the Windows Event Viewer for more clues
    If you need more help, copy and post this
    entire log window on the forums

  26. #26

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    نقل قول نوشته شده توسط مريم دات مشاهده تاپیک
    بايد به اين فولدر بري C:\xampp\apache\conf
    سپس فايل httpd.conf رو باز كني
    در جايي كه نوشته Listen 80
    پورت 80 را به 81 تغيير دهي
    چون پورت 80 توسط IIS اشغال است بدين ترتيب پورت 81 را به حشزاث اختصاص مي دهي
    حال براي ديدن صفحه localhost بايد در IE بنويسيhttp:\\localhost:81
    این کار را انجام دادم درست شد
    آخرین ویرایش به وسیله Majid730 : سه شنبه 07 مرداد 1393 در 12:35 عصر

  27. #27

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    سلام

    بنده این مشکلو دارم

    10:59:09 ق.ظ [Apache] Problem detected!
    10:59:09 ق.ظ [Apache] Port 80 in use by ""d:\xampp\apache\bin\httpd.exe" -k runservice" with PID 1624!
    10:59:09 ق.ظ [Apache] Apache WILL NOT start without the configured ports free!
    10:59:09 ق.ظ [Apache] You need to uninstall/disable/reconfigure the blocking application
    10:59:09 ق.ظ [Apache] or reconfigure Apache and the Control Panel to listen on a different port
    10:59:09 ق.ظ [Apache] Problem detected!
    10:59:09 ق.ظ [Apache] Port 443 in use by ""d:\xampp\apache\bin\httpd.exe" -k runservice" with PID 1624!
    10:59:09 ق.ظ [Apache] Apache WILL NOT start without the configured ports free!
    10:59:09 ق.ظ [Apache] You need to uninstall/disable/reconfigure the blocking application
    10:59:09 ق.ظ [Apache] or reconfigure Apache and the Control Panel to listen on a different port

    چطور میتونم این مشکل رو حل کنم!؟

    وقتی هم که در مرورگر localhost میزنم تو نت سرچ میکنه به جای اینکه لوکال رو باز کنه...

  28. #28

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    ببخشید
    الان که تو آدرس بار http://localhost رو وارد میکنم Server Not Found میده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    پورت 80 احتمالا توسط یه برنامه در حال استفاده هست برنامه هایی که خودم باهاشون این مشکلو داشتم Skypeو Team Viewer و MS SQL Server بودن که میتونید از این لینک برای حل مشکلتون استفاده کنید

  30. #30

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    نقل قول نوشته شده توسط مريم دات مشاهده تاپیک
    بايد به اين فولدر بري C:\xampp\apache\conf
    سپس فايل httpd.conf رو باز كني
    در جايي كه نوشته Listen 80
    پورت 80 را به 81 تغيير دهي
    چون پورت 80 توسط IIS اشغال است بدين ترتيب پورت 81 را به حشزاث اختصاص مي دهي
    حال براي ديدن صفحه localhost بايد در IE بنويسيhttp:\\localhost:81
    دمتون داغ، اما برای این که تو آدرس، پورت 81 رو هم وارد نکنی باید قسمت Listen 12.34.56.78:80 دوباره پورت 80 رو به 81 تغییر بدی
    پس برای دیدن صفحه بعد از این کار همون localhost بنویسی، من این کارو کردم شد.
    راستی یه مطلب دیگه این که یا یوزرتون رو به adminstrator تغییر بدی یا برنامه رو run as adminstrator کنی که بعضی وقتا با وجود adminstrator کردن یوزر مشکل حل نمیشه و باید run as adminstrator بزنی، این مشکلو من هم دارم، برا همین گفتم
    اینم بگم که این راه حتما جواب میده
    ولی میتونید این دستورو تو cmd بزنید
    iisreset/stop
    با آین کار iss که از پورت 80 استفاده می کنه بسته میشه
    حتما هم cmd رو run as adminstrator کنید وگرنه نمیشه و خطا میده
    اما دو تا مشکل داره، این که تو کامپیوتر بعضیا به خاطر مشکلاتی cmd اجرا نمیشه و این که باید بعد ری استارت کامپیوتر، دوباره همین کارو بکنی
    آخرین ویرایش به وسیله mortez123 : پنج شنبه 28 اسفند 1393 در 09:33 صبح

  31. #31

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    ببخشید
    الان که تو آدرس بار http://localhost رو وارد میکنم Server Not Found میده

    عکس های ضمیمه
    نباید تو آدرس localhost.com بزنی که. فقط همون localhost تنها. احتمالا وقتی آدرسو میزنی بعدش ctrl+enter میزنی. فقط اینترو بزن

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار j_naroogha@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Microfoft Visual Studio Ultimate Version
    سن
    33
    پست
    388

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    اول شما در cmd دستور netstat -a رو بزنین
    اگه مشغول بود برین یه پورت دیگه رو به xamp اختصاص بدین.

  33. #33

    بالا نیامدن پنل مدیریت جوملا

    سلام و خسته نباشید خدمت کاربران محترم
    دوستان من یه سایت با جوملا طراحی کرده بودم و روی هاست بود و در حال نصب یه افزونه روی جوملا بودم که دکمه ی کنسل رو زدم. حالا قسمت پنل مدیریت جوملای من دچار مشکل شده و بالا نمیاد ولی خود سایت بالا میاد.
    وقتی پنل مدیریت جوملا رو باز میکنم این ارور رو به من میده:
    Fatal error: Call to a member function set() on a non-object in /home/public_html/administrator/components/com_login/controller.php on line 31

    ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.

  34. #34

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    از کجا میشه فهمید 2 xampp روی سیستم نصب ؟ چون درcontrol paneln چیزی پیدا نمی کنم !

  35. #35

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    سلام دوستان قبلا برنامه xampp را نصب کرده بودم ولی به دلیل مشکلی uninstalش کردم الان که نصبش میکنم apache و mysql برنامه run نمیشه
    تموم کارایی که گفتید مثه عوض کردن پرت ها و نصب چند xampp دیگه انجام دادم ولی نشد که نشد
    چند روزه تمام مقالات و اموزشها را دنبال کردم تا درست بشه ولی به نتیجه نرسیدم
    خواهش میکنم یه راهنمایی دیگه بکنید

  36. #36

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    مشکل من حل شد. xamp رو با run as administrator اجرا کنید

  37. #37

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    با سلام
    منم همین مشکل رو داشتم



    9:05:35 AM [Apache] Attempting to start Apache service...
    9:05:35 AM [Apache] Problem detected!
    9:05:35 AM [Apache] Port 443 in use by ""C:\Program Files (x86)\VMware\VMware Workstation\vmware-hostd.exe" -u "C:\ProgramData\VMware\hostd\config.xml"" with PID 3528!
    9:05:35 AM [Apache] Apache WILL NOT start without the configured ports free!
    9:05:35 AM [Apache] You need to uninstall/disable/reconfigure the blocking application
    9:05:35 AM [Apache] or reconfigure Apache and the Control Panel to listen on a different port




    اینجا دیگه پورت 80 مشکل ساز نبود و ssl port مشکل ساز بود که خودش نوشته توسط نرم افزار VM Ware درگیره
    به این هم توجه کنید
    اگه لازم شد یا این پورت رو تغییر بدین یا نرم افزار VMWARE رو از تو سرویس های ویندوز ببندید
    ویندوز 10 دارم و xampp 3.2.2

  38. #38

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    کسی میتونه راهنماییم کنه این مشکل رو چگونه میتونم رفع کنم؟ هنگام اجرای زمپ از طریق هارد اکسترنال با این خطا مواجه میشم.
    لطفا راهنمایی فرمایید
    Initializing Control Panel
    08:51:55 ق.ظ [main] Windows Version: Windows 7 Ultimate SP1 32-bit
    08:51:55 ق.ظ [main] XAMPP Version: 5.6.21
    08:51:55 ق.ظ [main] Control Panel Version: 3.2.2 [ Compiled: Nov 12th 2015 ]
    08:51:55 ق.ظ [main] You are not running with administrator rights! This will work for
    08:51:55 ق.ظ [main] most application stuff but whenever you do something with services
    08:51:55 ق.ظ [main] there will be a security dialogue or things will break! So think
    08:51:55 ق.ظ [main] about running this application with administrator rights!
    08:51:55 ق.ظ [main] XAMPP Installation Directory: "j:\xampp\"
    08:51:55 ق.ظ [main] Checking for prerequisites
    08:51:56 ق.ظ [main] All prerequisites found
    08:51:56 ق.ظ [main] Initializing Modules
    08:51:56 ق.ظ [Apache] Initializing module...
    08:51:56 ق.ظ [Apache] Checking for module existence...
    08:51:56 ق.ظ [Apache] Apache Service is disabled.
    08:51:56 ق.ظ [Apache] Checking for required tools...
    08:51:56 ق.ظ [Apache] Checking for service (name="Apache2.4"): Service not installed
    08:51:56 ق.ظ [Apache] Service Path: Service Not Installed
    08:51:56 ق.ظ [Apache] Checking default ports...
    08:51:56 ق.ظ [mysql] Initializing module...
    08:51:56 ق.ظ [mysql] Checking for module existence...
    08:51:56 ق.ظ [mysql] MySQL Service is disabled.
    08:51:56 ق.ظ [mysql] Checking for required tools...
    08:51:56 ق.ظ [mysql] Checking for service (name="mysql"): Service not installed
    08:51:56 ق.ظ [mysql] Service Path: Service Not Installed
    08:51:56 ق.ظ [mysql] Checking default ports...
    08:51:56 ق.ظ [main] The FileZilla module is disabled
    08:51:56 ق.ظ [main] The Mercury module is disabled
    08:51:56 ق.ظ [Tomcat] Initializing module...
    08:51:56 ق.ظ [Tomcat] Checking for module existence...
    08:51:56 ق.ظ [Tomcat] Tomcat Service is disabled.
    08:51:56 ق.ظ [Tomcat] Checking for required tools...
    08:51:56 ق.ظ [Tomcat] Checking for service (name="Tomcat7"): Service not installed
    08:51:56 ق.ظ [Tomcat] Service Path: Service Not Installed
    08:51:56 ق.ظ [Tomcat] Checking default ports...
    08:51:56 ق.ظ [main] Starting Check-Timer
    08:51:56 ق.ظ [main] Control Panel Ready
    با تشکر از لطف شما

  39. #39

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    خیلی ممنون . Stop کردن سرویس SQL Server Reporting Servicesبرای من جواب داد

  40. #40

    نقل قول: مشکل اجرا نشدن apache در xampp

    سلام خدمت دوستان گاهی در حال عادی نشون نمیده ارور چی هست و چه نرم افزاری باعث این اختلال شده و چه پورتی درگیر هست . برای همین باید زمپ رو به صورت run as administrator اجرا کرد و بعد از استارت نشدن apache میگه چه پورتی توسط چه نرم افزاری درگیر هست .
    برای مثال یک بار برای من این مشکل پیش اومد که به صورت run as admimistrator اجرا کردم و پورت 443 توسط نرم افزار skype درگیر شده بود .
    بدون اینکه run as administrator کرده باشم ارور به صورت زیر بود :
    Error: Apache shutdown unexpectedly.
    This may be due to a blocked port, missing dependencies,
    improper privileges, a crash, or a shutdown by another method.
    Press the Logs button to view error logs and check
    the Windows Event Viewer for more clues
    If you need more help, copy and post this
    entire log window on the forums
    اما بعد از اجرا در حالت run as administrator به جای ارور بالا ، اسم نرم افزار و پورت درگیر شده رو نوشت که باعث شد مشکل حل بشه .
    عذر خواهم از توضیحات زیاد.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •