نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: Count در query چه نوعی را برمی گرداند؟

  1. #1

    Count در query چه نوعی را برمی گرداند؟

    سلام

    می خواستم بدونم دستور پایین چه نوعی را بر میگرداند؟رشته یا ....؟

    select count(distinct UserName) from FX_IPLOG


  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    70

    نقل قول: Count در query چه نوعی را برمی گرداند؟

    با عرض سلام
    دوست عزیز

    تابع Count از توابع جمعی می باشد که خروجی آن عدد است نه چیز دیگر
    این Query هم که نوشتین میاد و تعداد UserName های غیر یکسان رو بر می گردونه

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: Count در query چه نوعی را برمی گرداند؟

    INTEGER
    ولی اگر از توابع دیگری چون MAX یا MIN استفاده کرده بودین نوع داده متناسب با نوع فیلد UserName بود.
    وبلاگ من (Advanced SQL Querying)

  4. #4

    نقل قول: Count در query چه نوعی را برمی گرداند؟

    ممنون از جواب سریع شما دوستان

    دلیل سوال من این بود:
    در کد پایین من به عدد برگردادنده شده از query در آرایه ام احتیاج دارم.

    Set c_usrnm= DBConnection1.Execute("select count(distinct UserName) from FX_IPLOG")
    Dim x()
    ReDim x((c_usrnm),2)



    اما با error زیر مواجه میشم:
    Microsoft VBScript runtime (0x800A000D)
    Type mismatch
    /Report_4x/ip_login2_events.asp, line 58

    اگه نوع برگردونده شده integer باشه نباید مشکلی باشه!!!

    دلیل این error چی میتونه باشه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •