نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کد سیستم نمایش به صورت عکس

  1. #1

    Question کد سیستم نمایش به صورت عکس

    با سلام و احترام
    یک راهنمایی از دوستان عزیز می خواستم
    یک جدول دارم که آخرین نتایج و رده بندی تیم های فوتبال رو ثبت می کنه
    می خوام آخر جدول 5 تا عملکرد آخر تیم رو با عکس نشون بدم
    اگه منظور رو کامل متوجه نشدید به این لینک برید که 5 تا عملکرد آخر هر تیم رو با عکس گذاشته (برد=w باخت=L مساوی=D)
    http://www.btaraf.com/LeaguesTable.aspx
    خودم به این نتیجه رسیدم
    تو پنل مدیریت یک کادر بزارم با 5 تا خونه که اگه تو هر خونه کاراکتر متناسب با عکسش رو گذاشتم اون عکس رو تو جدول برای کاربر بزاره
    http://upload.iranblog.com/7/1271816897.jpg
    مثل :
    LWDWD
    که برای کاربر نشون بده
    http://upload.iranblog.com/7/1271832398.jpg
    البته این کار یک جدول در my sql نیاز داره که ممنون دوستان می شم با کد راهنمایی کنن
    اگر هم نیازه آیدی من :
    iman_izma

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: کد سیستم نمایش به صورت عکس

    شما باید تو جدولتون 5 تا فیلد بذاری تا بتونی 5 تا نتیجه آحر هر تیم رو داخلش ذخیره کنی بعد برای برد W برای مساوی D و برای باخت L بذار بعد زمانی که می خوای جدول رو از بانک بخونی و چاپ کنی از دستور زیر استفاده کن:
    while($row=mysql_fetch_array($result)){
    echo "<tr><td>....<td>
    <img src='image/{$row[1]}.jpg' style='width:5px;height:5px' />
    <img src='image/{$row[2]}.jpg' style='width:5px;height:5px' />
    <img src='image/{$row[3]}.jpg' style='width:5px;height:5px' />
    <img src='image/{$row[4]}.jpg' style='width:5px;height:5px' />
    <img src='image/{$row[5]}.jpg' style='width:5px;height:5px' />
    </td>";
    }

    که عدد 1 و 2 و3 و4 و5 اسم همون 5 فیلد داخل جدول هست که نتیجه روی داخلش ذخیره کرد ( منظور حرف های W,D,L) هست و باید داخل مسیر image 3 تا عکس باشد که نامشون w.jpg , l.jpg , d.jpg باشه
    امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی

  3. #3

    Question نقل قول: کد سیستم نمایش به صورت عکس

    سلام
    ممنون می شم کد دیتابیس با پی اچ پی رو کامل بگید و هزینه اون رو هم پرداخت می کنم
    تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: کد سیستم نمایش به صورت عکس

    این یک نمونه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Reza1607 : جمعه 31 اردیبهشت 1389 در 16:31 عصر

  5. #5

    Question نقل قول: کد سیستم نمایش به صورت عکس

    در مورد کدی که دوست عزیزم ارسال کردم من خیلی روش کار کردم و از اونجا که حرفه ای نیستم نتونستم به هدفم برسم
    ببینید من چندین ردیف دارم مثلا 20 ردیف
    حالا خونه آخر جدول برای نمایش تحلیل 5 تا بازی آخره که اگه بشه این کار رو کرد خیلی جالب میشه
    تو همون خونه آخر 5 تا باکس بزارم که بشه توش سه حرف w و L و D رو گذاشت
    حالا یک حلقه داشته باشیم که چک کنه برای هر کدوم از این کاراکترها عکسش رو نشون بده ؟

  6. #6

    نقل قول: کد سیستم نمایش به صورت عکس

    دوست عزیز این کار شما بعد ها واستون مشکل ایجاد میکنه
    من می دونم دقیقا منظور شما چیست ولی برای بروز رسانی جدول کار شما بسیار سخت و خسته کننده میشه
    شما باید هر هفته اطلاعات تیم های هر لیگ رو به روز کنید
    به نظرم شما باید از سایت های دیگر کمک بگیرید و نتایج رو از سایتها معتبر دریافت کنید
    البته از اونجایی که این کار نیاز به یکم تخصص داره توصیه میکنم همون روش خودتون رو دنبال کنین
    یه سوال در سایتی که طراحی کردی نتیجه آنلاین بازی هم وجود داره؟

  7. #7

    نقل قول: کد سیستم نمایش به صورت عکس

    نتایج زنده بازی ها رو دارم تو سایت

  8. #8

    نقل قول: کد سیستم نمایش به صورت عکس

    نقل قول نوشته شده توسط iman65 مشاهده تاپیک
    نتایج زنده بازی ها رو دارم تو سایت
    خیلی خوبه
    می تونی تا حدودی از این قسمت کمک بگیری
    یعنی شما می تونی از این مسابقات یه آرشیو درست کنی و در یه جدول ذخیره کنی
    و بعد از اطلاعات این جدول استفاده کنی برای نمایش عکسایی که گفتی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •