نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: آقا میخواستم بدونم چطوری میشه فایلهای هخیرا استفاده شده رو داشت

  1. #1

    آقا میخواستم بدونم چطوری میشه فایلهای هخیرا استفاده شده رو داشت

    فرض کنید من یک منو دارم
    و میخوام فایل های recent را نمایش بدم در آن

    چی کار کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: آقا میخواستم بدونم چطوری میشه فایلهای هخیرا استفاده شده رو داشت


    string
    path = Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.Recent);
    DirectoryInfo di = newDirectoryInfo(path);
    foreach (FileInfo fi in di.GetFiles())
    {
    MessageBox.Show(fi.FullName);
    }

  3. #3

    نقل قول: آقا میخواستم بدونم چطوری میشه فایلهای هخیرا استفاده شده رو داشت

    سلام
    واقعا ممنونم

    به نظر شما ابن نام ها رو به چه خاصیتی از یک منو اضافه کنم و چطوری؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله akobar : جمعه 31 اردیبهشت 1389 در 20:10 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: آقا میخواستم بدونم چطوری میشه فایلهای هخیرا استفاده شده رو داشت

    اینها هرکدام یک MenuItem هستش!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: آقا میخواستم بدونم چطوری میشه فایلهای هخیرا استفاده شده رو داشت


    ToolStripMenuItem
    recentToolStripMenuItem = newToolStripMenuItem("Recent");
    menuStrip1.Items.Add(recentToolStripMenuItem);
    string path = Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.Recent);
    DirectoryInfo di = newDirectoryInfo(path);
    foreach (FileInfo fi in di.GetFiles())
    {
    recentToolStripMenuItem.DropDownItems.Add(fi.Name) ;
    }

  6. #6

    نقل قول: آقا میخواستم بدونم چطوری میشه فایلهای هخیرا استفاده شده رو داشت

    جسارتا اگه بخوام این recent را به یکی از منو ها اضافه کنم مانند منو file که قبلا وجود داره چی کار کنم
    بعد میخوام فقط چند تا از فایل های recent رو اضافه کنم با پسوند خاص مثلا txt یا rtf

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •