صفحه 4 از 5 اولاول ... 2345 آخرآخر
نمایش نتایج 121 تا 160 از 164

نام تاپیک: SQL server + Microsoft Access

  1. #121
    کاربر دائمی آواتار mohammadgij
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران-اهواز-شهرک نفت
    سن
    41
    پست
    441

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    نقل قول نوشته شده توسط sajjad_kochekian مشاهده تاپیک
    دوستان كه با اكسس پروجك كا مي كنند براي محافظت از سورس چكار مي مي كنند؟

    من فايلم را ADE مي كنم .كه فكر مي كنم مطمئن ترين روش هست.
    ولي يك مشكل دارم. من توي قسمت نام سرور هميشه IP سرور را ميدم كه مشكلي نباشه و روي هر كامپيوتري اجرا بشه.
    حالا اگر من برنامه رو بخواهم بفروشم ممكنه IP هميشه تغيير كنه و اون فايل ديگه به درد نمي خوره. به نظر شما راهي هست كه بشه كانكشن فايل ADE را عوض كرد؟
    شما می تونید یک Autorun Installer بسازید و زمانی که برنامه رو نصب میکنید Ip رو به صورت دستی از کاربر بگیرید و ذخیره کنید و برای ایجاد کانکشن هم از یک ماژول استفاده کنید که به صورت داینامیک از محل ذخیره IP سرور رو برداشته و ست کنه.همون پیشنهاد آقای amirzazadeh

  2. #122

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    با سلام به همه
    از اكسس 2007 به عنوان اينترفيس و در SQL2005 جداول رو قرارداده ام. و ارتباط برقرار شده است. ولي فرمها در حالت READONLY باز مي شود و قابليت آپديت آنها رو ندارم خواهشمندم رهنمائي بفرمائيد. قبلا يك تاپيك در همين مورد ديده بودم ولي هر چه گشتم نيافتم.
    لطفا بفرمائيد مشكل كجاست كه من نمي توانم اطلاعات را ويرايش يا اطلاعات جديد را وارد نمايم.

  3. #123
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    فعلا اصفهان
    پست
    626

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    به نام خدا
    با سلام.معمولا اشكال ازآنجاست كه در sql بايد جداول حتما داراي يك ايندكس اصلي باشند primerykey لذا بايد برويد و در sql جداولتان را كنترل و اصلاح بفرماييد.

  4. #124

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    سلام به دوستان عزیز:
    من یه بانک اطلاعاتی دارم که تابحال با back-end و front_end یوزرها از سرور استفاده میکردند.حالا به SQL تبدیل کردم ولی توی محدود کردن تاریخ در کوئری ها مشکل دارم. تاریخ ثبت شده در جداول میلادی هست ولی من تابحال با استفاده از Edsoft Jalali تاریخ را شمسی نمایش میدادم و هیچ مشکلی هم نبود.
    بعد از تبدیل به SQL در فرمها مشکلی نیست (یعنی تاریخ را شمسی مینویسید ولی در دیتابیس میلادی ثبت میشه) ولی در کوئری ها کار نمیکنه. نه با تاریخ میلادی و نه با شمسی.

  5. #125
    کاربر دائمی آواتار aromega65
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    165

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    سلام با تشکر از آقای Abbas Amiri
    من میخوام بحث رو بصورتی دیگه و برای کسایی که میخوان از پایه شروع به کار با sql کنن بصورت ساده ادامه بدم
    برای شروع > شما به یک سرور نیاز دارید...از کلمه سرور نترسید....یک کیس معمولی امروزی جوابگو خواهد بود
    2-در صورتی که در محل اجرای پروژه شما شبکه محلی (Intranet) یا اینترانت وجود داره و توسط سرور (DHCP) همه سیستمها آی پی دارند می توانید کار را آغاز کنید
    اول SQL SERVER 2005-2008-2008R2 (فرق چندانی نمیکنه) را بر روی سرور خود(همان کیس معمولی که ویندوز سرور را نصب کرده اید) نصب کنید
    توجه داشته باشید که SQL2005 با ویندوز سرور 2003 و SQL2008 با ویندوز سرور 2008و SQL2008R2 با ویندوز سرور 2008R2 باید نصب شود.
    اگه تا اینجا مشکل نداشتید بحث رو ادامه می دم----اینکار اصلا مشکل نیست....فقط حوصله و علاقه می خواد
    من تو یه شرکت بزرگ به کمک اینترفیس اکسس و بانک اطلاعات Sql برنامه خیلی خوبی نوشتم که الان بیش از 1000 کاربر داره
    اگر دوستان خواستن نحوه ارتباط اکسس با بانک sql رو بدونن و در این زمینه رفع اشکال هم بشه در همینجا مطرح کنن
    من در هر زمینه ای که سایر برنامه نویسا اکسس رو ضعیف تلقی کردن تحقیق کردم و در کل بجز امنیت بالا (برای موارد خیلی حساس) ایراد دیگه ای ندیدم.(که اون هم با صرف کمی وقت به احتمال زیاد قابل رفع هستش)

  6. #126
    کاربر دائمی آواتار sajjad_kochekian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان نصف جهان
    پست
    581

    Cool تغيير كانكش در اكسس پروجكت

    از اين كد براي تغيير كانكش مي توانيد استفاده كنيد.
    هنگامي كه برنامه اجرا ميشه IsConnected رو چك اگر به سرور نتوانست ارتباط برقرار كند فرم تغيير كانكش باز شود. كه من فرم تغيير كانكش را خود ساختم.

    Function ChangeConnection(sServerName As String, _
    sLoginName As String, _
    sPassword As String, _
    bTrustedYn As Boolean, _
    sDatabase As String) As Boolean
    '--------------------------------------------------------
    'Compliments JFisher of tek-tips.
    'Makes a connection to a Server and database.
    '--------------------------------------------------------
    Dim sBaseConnect As String
    Dim bSuccessYn As Boolean

    On Error GoTo ChangeConnection_Err
    bSuccessYn = True
    If sServerName & "" = "" Then
    'Use the Connection dialog
    DoCmd.RunCommand acCmdConnection
    GoTo ChangeConnection_Exit
    End If
    'Build the BaseConnectionString
    sBaseConnect = "PROVIDER=SQLOLEDB.1;"
    If bTrustedYn Then
    sBaseConnect = sBaseConnect _
    & "INTEGRATED SECURITY=SSPI;" _
    & "PERSIST SECURITY INFO=FALSE;"
    End If
    If sDatabase & "" <> "" Then
    sBaseConnect = sBaseConnect _
    & "INITIAL CATALOG=" & sDatabase & ";"
    Else
    sBaseConnect = sBaseConnect & "INITIAL CATALOG=master;"
    End If
    sBaseConnect = sBaseConnect _
    & "DATA SOURCE=" & sServerName
    'Make the connection
    If bTrustedYn Then
    CurrentProject.OpenConnection sBaseConnect
    Else
    CurrentProject.OpenConnection sBaseConnect, sLoginName & "", sPassword & ""
    ' CurrentProject.Connection.Properties("Prompt").val ue = 4
    'CurrentProject.Connection.Properties("Locale Identifier").value = 1065
    ' :

    End If

    ChangeConnection_Exit:
    On Error Resume Next
    ChangeConnection = bSuccessYn
    Exit Function

    ChangeConnection_Err:
    bSuccessYn = False
    MsgBox "Error #" & err.number & vbCrLf & vbCrLf & err.Description, _
    vbOKOnly, err.Source & " - ChangeConnection"
    Resume ChangeConnection_Exit
    End Function


  7. #127
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    212

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    با سلام خدمت دوستان و اساتيد عزيز
    ميخواستم در مورد نحوه اتصال SQL و Access توضيحي بديد به اين صورت كه چطور ميشه جداولمون در SQL رو به Access لينك كرد بعد فرمهامون رو در اكسس درست كرد بطوري كه وقتي اطلاعاتي در فرم اكسس وارد ميكنيم اطلاعاتش در جداول اس كيو ال ذخيره بشه.(با توجه به اينكه در اس كيو ال نميشه فرم طراحي كرد)
    با تشكر

  8. #128

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    میشه به این پست یه نگاهی بندازید احتیاج به کمک دارم ممنون
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B1%D9%88%D8%B4

  9. #129

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    نقل قول نوشته شده توسط samuel* مشاهده تاپیک
    میشه به این پست یه نگاهی بندازید احتیاج به کمک دارم ممنون
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B1%D9%88%D8%B4
    ممنون دوستان شرمنده کردید!!

  10. #130

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    اساتيدي عزيزي كه به sql مسلط هستند يه سئوال داشتم:
    آموزش و پرورش يه برنامه تحت ويندوز جديد به مدارس داده كه فايلهاي بانك اطلاعاتي دانش آموزان از نوع sql هست. چطور ميتونم اين فايل رو به يه dbf براي استفاده از فاكس پرو تبديل كنم؟ شايد سئوال من مربوط به پست شما نشه ولي شديدا احتياج دارم اون فايل رو تبديل كنم. ممنون ميشم جواب بدين. ضمنا نمونه فايل رو گذاشتم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #131
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    فعلا اصفهان
    پست
    626

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    به نام خدا
    با سلام از امکانات خود اس کیو ال استفاده کنید. مانند ایمپورت & اکسپورت دیتا

  12. #132
    کاربر جدید آواتار hrajabi
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    سمنان
    پست
    3

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    با سلام و خسته نباشد به تمام دوستان بنده رشته حسابداری تحصیلات دارم و می خواهم و به برنامه نویسی علاقه زیاد دارم و می خواهم در یکی از فنون برنامه نوسیسی تجربه پیدا کنم از شما دوستان و علاقه مندان خواهش می کنم بنده را راهنمایی نمائید و دوم اینکه بنده علاقه فراوان به اگسس دارم و لیکن در شهر ما کلاس آموزش پیشرفته ندارد بنظر شما از چه کتابی استفاده نمایم که بتوانم مهارت پیدا کنم
    بنده استدعا دارم راهنمایی فرمائید

  13. #133
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    49

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    ضمن تشکر از دوستان و اساتید محترم
    من جداول اکسس را به محیط اسکیوال سرور انتقال داده ام ولی مشکل اینجاست که هربار یکی از کاربران می خاد برنامه اکسس رو بازکنه نام کاربری و رمز عبور و نام سرور می خاد که وارد کردن این اطلاعات در هربار کار را سخت کرده است. آیا راهی وجود دارد که بدون نیاز به نام کاربری و رمز عبور و نام سرور وارد برنامه اکسس بشه؟

  14. #134

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    نقل قول نوشته شده توسط bahram_ariana مشاهده تاپیک
    ضمن تشکر از دوستان و اساتید محترم
    من جداول اکسس را به محیط اسکیوال سرور انتقال داده ام ولی مشکل اینجاست که هربار یکی از کاربران می خاد برنامه اکسس رو بازکنه نام کاربری و رمز عبور و نام سرور می خاد که وارد کردن این اطلاعات در هربار کار را سخت کرده است. آیا راهی وجود دارد که بدون نیاز به نام کاربری و رمز عبور و نام سرور وارد برنامه اکسس بشه؟
    من هم با اين مشكل مواجه هستم لطفا راهنمائي.

  15. #135
    کاربر دائمی آواتار sajjad_kochekian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان نصف جهان
    پست
    581

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    نقل قول نوشته شده توسط bahram_ariana مشاهده تاپیک
    ضمن تشکر از دوستان و اساتید محترم
    من جداول اکسس را به محیط اسکیوال سرور انتقال داده ام ولی مشکل اینجاست که هربار یکی از کاربران می خاد برنامه اکسس رو بازکنه نام کاربری و رمز عبور و نام سرور می خاد که وارد کردن این اطلاعات در هربار کار را سخت کرده است. آیا راهی وجود دارد که بدون نیاز به نام کاربری و رمز عبور و نام سرور وارد برنامه اکسس بشه؟
    توی اون قسمت که پسورد را میزنی گزینه ذخیره داره البته اگر اکسس پروجکت استفاده می کنی
    اگر هم MDB استفاده می کنی باید کانکشن خود را یکجا ذخیره کنی

  16. #136
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    اوج قله های مه آلود دوردست
    پست
    35

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    با سلام ، باید در قسمتی که Table های Sql رو انتخاب می کنید Save Password رو تیک بزنید.
    Untitled-1.jpg

  17. #137
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    بهشهر
    پست
    307

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    سلام ببخشید این اررور واسه چیه؟؟
    You must use the dbSeeChanges option with OpenRecordSet when accessing a SQL Server table that has an IDENTITY column.
    از این دستورم ایراد میگره

    Set rst = db.OpenRecordset(" select * from user WHERE ((userid)= " & txt_user.Value & ")")


  18. #138
    کاربر دائمی آواتار sajjad_kochekian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان نصف جهان
    پست
    581

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    نقل قول نوشته شده توسط mhamedm2008 مشاهده تاپیک
    سلام ببخشید این اررور واسه چیه؟؟
    You must use the dbSeeChanges option with OpenRecordSet when accessing a SQL Server table that has an IDENTITY column.
    از این دستورم ایراد میگره

    Set rst = db.OpenRecordset(" select * from user WHERE ((userid)= " & txt_user.Value & ")")

    این جدول که داری ازش سلکت میگیری Identity داره؟

  19. #139
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    بهشهر
    پست
    307

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    آره داره..

  20. #140

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    سلام دوستان ببخشید ، من یه برنامه کتابخانه اکسس رو از همین فروم دانلود کردم اما متاسفانه هیچکدوم از کامند ها کار نمی کنن ، افیس 2007 نصب کردم و تو اکسس خیلی ضعیف هستم ممنون میشم راهنمایی کنید

  21. #141

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    با سلام
    میخواستم فرق دقیق بین access وsql و mysql و oracle رو بدونم اینکه برای ی برنامه تحت وب کدوم بهتره؟ یه توضیح کامل میخوام...
    کدوم پر فایده تره ؟ و بهتره اول یاد گرفته بشه؟ مرسی

  22. #142

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    سلام

    من یه مشکل دارم:

    مشکل من اجباری کردن و محدود کردن کاربران در sql هست

    من برنامه ای رو که نوشتم انتقال دادم به sql فقط نمی تونم کاربر رو محدود کنم که مثلا به این جدول خاص و فیلد های خاص دسترسی داشته باشه و به بقیه کاری نداشته باشه

    مثلا یه جدول واسه ثبت شماره تماس داریم شامل : نام و نام خانوادگی / شماره تلفن منزل / شماره تلفن همراه

    میخوام مثلا یه کاربر به همه این فیلدها دسترسی داشته باشه ولی نتونه شماره تلفن همراه رو وارد کنه(محدود کردن دسترسی به فیلدهای خاص)

    و میخوام مثلا یه کاربر بتونه جدول رو ببینه و بتونه شماره ها و نام ها رو به طور کامل وارد کنه (دسترسی کامل)

    لطفا راهنمایی کنید
    مرسی

  23. #143
    کاربر تازه وارد آواتار mhkavian
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    http://www.mantis.ir
    پست
    69

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    سلام
    یکی از معضلات موجود به هنگام استفاده مشترک از اکسس و SQL Server تغییر نام کامپیوتر ، نام سرور و نام پایگاه داده در SQL Server می باشد . که به ازای تغییر هر کدام از موارد مذکور اتصال به پایگاه داده فراهم نمی شود .
    نام پایگاه داده زمانی تغییر می یابد که راهبر برنامه عملیات پشتیبان گیری و سپس بازیابی پایگاه داده را به درستی انجام ندهد .
    نام سرور زمانی تغییر می یابد که قصد انتقال پایگاه داده را بر روی یک سرور جدید داشته باشیم .
    نام کامپیوتر نیز به ازای هر کدام از کلاینت ها یا در صورتی که کاربر نام کامپیوتر خود را از طریق ویندوز ( Computer Name ) تغییر دهد ، بایستی تنظیم شود .
    لذا مراحل بروز آوری ( Refresh ) جداول لینک شده بایستی به ازای هر کدام از تغییرات فوق مجددا انجام شود که فرآیند دستی آن ، بسیار وقت گیر می باشد .
    این عملیات که در یک فرم به صورت اتوماتیک درآمده نحوه استفاده از آن به شرح زیر می باشد :
    1- فرم « Frm_Server » را به درون برنامه خود منتقل نمایید .
    2- آن را در یکی از منو های برنامه خود تحت عنوان تنظیم سرور قرار دهید .
    3- با اجرای آن و تنظیم نام سرور ، نام کامپیوتر جاری و نام پایگاه داده دکمه « ثبت » را فشار دهید .
    درصورتیکه اطلاعات وارد شده صحیح باشد عملیات بروز اوری لینک ها انجام خواهد شد و برنامه شما بعد از نقل و انتقالات احتمالی پایگاه داده و تغییر نام های احتمالی سرور و کامپیوتر ، از این پس به درستی کار خواهد نمود .
    لازم به ذکر است که کلیه جداول بایستی قبلا به صورت لینک شده وجود داشته باشند و در این روش لینک جدیدی ایجاد نمی گردد و تنها لینکها موجود بروز آوری می گردند .


    به روز آوری جداول لینک شده به SQL

  24. #144

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    سلام ، من تاحالا با sql کار نکردم حالا هم وقتی نصب می کنم برای اینکه new data source بسازم این خطا ظاهر میشه ؛ ویندوزم 7/64bit ورژن sql 2005 Developer
    SqlError.jpg

  25. #145
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    186

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    با سلام و احترام
    ADP در اکسس 2013 وجود ندارد و برای ارتباط با sql serevr باید از روش لینک استفاده کنیم .
    سوال بنده اینست که روش لینک خوب جواب می دهد ؟
    مزایا و معایب آن چیه ؟

  26. #146
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    سلام دوستان
    شايد دارم بحث رو منحرف مي كنم. ولي مشكلي دارم كه در اينجا طرح مي كنم. من يك نرم افزار قرض الحسنه ساختم كه حدود 8 ساله داره كار ميكنه. متاسفانه بعد از اضافه كردن يك كامپيوتر ديگه و شبكه كردن اون در كامپيوتر دوم سرعت نامناسبه به طوري كه نفر دوم براي اجراي يك عمليات گاهي بايد چند ثانيه صبر كنه اين درحاليه كه سيستم به روز و خوب هستند. با مطالبي كه خوندم به نظر اومد بايد از sql server استفاده كنم. بنابرين دست به كار شده و ورژن 2008 آنرو نصب كردم.( ويندوز 7+ اكسس 2010). جداول رو هم از طريق برنامه sql تبديل كردم اما وقتي ميخواهم آنها را وارد برنامه كنم(لينك دادن) ديگه اسم جداول رو نمايش نميده و من نميدونم بايد چكار كنم. تصوير ضميمه.

    همچنين در روش ديگري با استفاده از خود اكسس در بخش move data اطلاعات رو به sql تبديل كردم و لينكها نيز ديده شد اما جداول فقط خواندني و غير قابل ويرايش بودند.


    در هر صورت علت مشكل اول و دوم را ميخواهم بدانم و منتظر راهنمايي شما عزيزان هستم.

  27. #147
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    39

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    با سلام
    احتمالا این دوستمون مشکلش تا الان حل شده ولی جهت کمک به دوستان دیگه در این مواقع مطلب رو آوردم:
    معمولا در این مواقع برنامه به 2 قسمت تقسیم نشده است. در اولین قدم بعد از افزایش تعداد کاربران از یک نفر به بالا میبایست برنامه Split شود. BE (بک اند) روی سرور (با رعایت نکات امنیتی که خودش یک مقاله 30 صفحه ای) و FE (فرانت اند) رو روی هرکدام از کلاینتها مجزا قرار دهید. مطمئن شوید ارتباط جداول و ادرس دهی صحیح میباشد. با رعایت نکات بالا این اتفاقی که دوستمون بهش اشاره کردن هرگز اتفاق نمی افتد. درست است که اکسس قابلیتهای SQL رو روی شبکه و با کاربرای زیاد نداره ولی نه دیگه با 2 تا کاربر.

  28. #148

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    در خصوص انتخاب بین ADP , ACCDB من امروز یه یک مطلبی برخوردم که به نظر برای کاربران اکسس می توانید جالب باشد.
    در این گفتگو پاسخ دهنده نوشته است که تیم MS ACCESS به او توصیه کرده اند که بجز در مواقع خیلی ضروری از ADP و ADO استفاده نکن.


    Members of the Access team and MVPs have adivised me to avoid ADP (and ADO) unless required
    one of the top product managers on the MSACCESS team told me that they weren't 'recommending' ADO and ADP anymore

    لینک مطلب:
    http://www.sqlservercentral.com/Foru...468-131-1.aspx

    و همینطور یک بحث جدی دیگر در خصوص ODBC , APD را می توانید در لینک زیر ببیند:
    www.office-forums.com/threads/adp-vs-odbc.473060/
    آخرین ویرایش به وسیله farshid_mi : چهارشنبه 26 آذر 1393 در 18:48 عصر

  29. #149
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    39

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    adpبه چند دلیل توصیه نمی شود
    1- توسط اکسس دیگر ساپورت نمیشود(از 2010 به بعد)
    2- امکان استفاده از جداول لوکال رو از دست میدهید.
    در کل از همون موتور پیش فرض اکسس استفاده بشه نبتره مگر اینکه استفاده خاصی مد نظر باشه ولی اگر مثل northwind رکوردست رو warp کنیم هر زمان که بخواهیم با تغییر چند خط میشه ado رو با dao جایگزین کرد.

  30. #150

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    سلام من یه جایی کارآموزی میرم بهم فایل های محاسبه با یوزهای متفاوت دادن گفتن اینو تو اکسل بنویس ولی چون شرط های زیادی داره و فرمول هاش زیاده تو اکسل نمیشه به نظرتون تو چی میشه نوشت اس کیو ال میشه توروخدا زود ج بدین

  31. #151

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    سلام دوستان گرامی من یک فایل اکسس رو با یک فایل اسکیوال لینک کردم در ابتدا همه چیز خوب بود حتی بیش از کاربر با ان کار می کردند ولی به مرور سرعت خیلی کم شده خواهشمندم نظر بدید چه کار کنم

  32. #152
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    بهشهر
    پست
    307

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    اکسس رو چه جوری لینک کردید؟ آیا تیبل رو لینک کردید؟فرم ها unboud هست?
    باید از پروسیجر استفاده کنین

  33. #153

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    سلام دوستان من یک پروژه هتل دارم به زبان سی شارپ که دیتابیس اون رو با SQL نوشتم حالا میخوام این دیتابیس رو به اکسس تغیر بدم و تاحالا با اکسس کار نکردم ممنون میشم راهنماییم کنید .
    مرسی

  34. #154

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    سلام دوستان
    من یک وبسایت در زمینه آموزش های تخصصی اکسس پیدا کردم که مطالب جالبی داره و فکر کنم که براتون مفید باشه
    http://www.fardanesh.ir

  35. #155
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    6

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    سلام دوستان
    معذرت میخوام که سوالم رو اینجا مطرح میکنم یه مشکلی دارم که فوری باید حلش بشه و نیاز به راهنمایی دارم

    من میخوام فرمت Time جوری باشه که ساعت های بالای 24 رو هم به ساعت نشون بده مثلا 123:30 ، نه اینکه 05/01/1900 03:30:00 ق.ظ

    توی اکسل با انتخاب فرمت در custom، در این حالت : [hh] درست میشه، کسی میدونه توی اکسس چطور میشه اینکار رو کرد؟!

  36. #156

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    دوست عزیز شما سوالت را در سایت اکسل ایران مطرح کنید حتما پاسخ داده میشه

  37. #157

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    سلام در اکسس میخوام گواهی نامه برای تعداد انبوهی از اشخاص درست کنم.اطلاعات هم در اکسل هست چطور باید این کار رو انجام بدم ممنون

  38. #158
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    کرج
    پست
    126

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    سلام تو اکسس 2010 کدهای که تو event ها می نویسم اجرا نمی شه کسی می دونه مشکل چیه ممنون؟

  39. #159
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    http://www.fardanesh.ir
    پست
    15

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    سلام
    یک نمونه جالب از ارتباط بین اکسس و SQL رو میتونین توی لینک زیر ببینین
    http://www.fardanesh.ir/%D8%A7%D8%B1...C%D8%A7-query/

    در ضمن پیشنهاد میکنم که برای ارتباط از ODBS استفاده نکنین چون هم مشکل سرعت داره و هم داستانهای امنیت

  40. #160

    نقل قول: SQL server + Microsoft Access

    سلام .غیر از odbs چه راه های دیگری برای برقراری ارتباط امن اکسس با SQL وجود داره به نحوی که کوئری ها و ریپورت ها همانند جداول لوکال داخل فایل لایه جلو(front) قرار داشته باشه؟؟؟

صفحه 4 از 5 اولاول ... 2345 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •