نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تهیه Backup بعد از attach راهنماییم کنین لطفا

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    47

    Unhappy تهیه Backup بعد از attach راهنماییم کنین لطفا

    سلام دوستان.من کدهای زیر رو وارد می کنم و اکسپشن رو هم می زارم .لطفا ایرادهامو بگید.ممنون
    string command = @"BACKUP DATABASE [accounting] TO  DISK = N'" + strFileName + "' WITH NOFORMAT, NOINIT,  NAME = N'accounting-Full Database Backup', SKIP, NOREWIND, NOUNLOAD,  STATS = 10";
    this.Cursor = Cursors.WaitCursor;
    SqlCommand oCommand = null;
    SqlConnection oConnection = null;

    string scnn = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\accounting.mdf;trusted_connection=yes;";
    oConnection = new SqlConnection(scnn);
    if (oConnection.State != ConnectionState.Open)
    oConnection.Open();
    oCommand = new SqlCommand(command, oConnection);
    oCommand.ExecuteNonQuery();
    this.Cursor = Cursors.Default;
    oConnection.Close();



    اینم اکسپشن

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: تهیه Backup بعد از attach راهنماییم کنین لطفا

    مشکل از کانکشن استرینگ شماست .

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    47

    نقل قول: تهیه Backup بعد از attach راهنماییم کنین لطفا

    چه جوری باید درستش کنم کانکشن استرینگمو.اخه من دیتابیسم توی دایرکتوری ای هست که فایل اجراییمم همون جاست.با همین کانکشن استرینگ اگه ممکنه بگین چه جوری باید بکاپ بگیرم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: تهیه Backup بعد از attach راهنماییم کنین لطفا


  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    47

    نقل قول: تهیه Backup بعد از attach راهنماییم کنین لطفا

    ممنون که جوابمو می دی.
    توی ای تاپیکی که برم لینکش رو گذاشتی از smo استفاده شده. من این رفرنس ها رو توی لیست رفرنسهام ندارم که بتونم ادشون کنم
    using Microsoft.SqlServer.Management.Common;
    using Microsoft.SqlServer.Management.Smo;


    از کجا باید بیارم dll هاشو؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: تهیه Backup بعد از attach راهنماییم کنین لطفا

    از

    C:\Program Files\Microsoft SQL Server\90\SDK\Assemblies

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    47

    نقل قول: تهیه Backup بعد از attach راهنماییم کنین لطفا

    راهنماییم کنین لطفا.الان با این کد بکاپم درست شد.
    string command = @"BACKUP DATABASE [" + Application.StartupPath + "\\accounting.mdf] TO DISK = N'" + strFileName + "' WITH NOFORMAT, NOINIT,  NAME = N'accounting-Full Database Backup', SKIP, NOREWIND, NOUNLOAD,  STATS = 10";
    this.Cursor = Cursors.WaitCursor;
    SqlCommand oCommand = null;
    SqlConnection oConnection = null;

    string scnn = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\accounting.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";
    oConnection = new SqlConnection(scnn);
    if (oConnection.State != ConnectionState.Open)
    oConnection.Open();
    oCommand = new SqlCommand(command, oConnection);
    oCommand.ExecuteNonQuery();
    this.Cursor = Cursors.Default;
    oConnection.Close();



    ولی ریستورم یا این کدی که براتون می زارم ارور می ده
    SqlConnection con = new SqlConnection();
    con.ConnectionString = "Data Source=.\\sqlexpress;Initial catalog=master;Integrated Security=true";
    //con.ConnectionString = "Data Source=.;Initial catalog=master;Integrated Security=true";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    con.Open();
    string query = "USE master RESTORE DATABASE [" + Application.StartupPath + "\\accounting.mdf] FROM DISK ='" + strFileName + "'WITH RECOVERY, REPLACE";
    cmd.CommandText = query;
    cmd.Connection = con;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    47

    نقل قول: تهیه Backup بعد از attach راهنماییم کنین لطفا

    جواب گرفتم خودم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •