نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سلکت کردن روي سلکتور قبلي

  1. #1

    Question سلکت کردن روي سلکتور قبلي

    سلام
    مي خوام به تعدادي المنت با کلاس مشخص يک رويداد را نسبت بدم.
    حالا تو اون رويداد مي خوام تگ مشخصي که فرزند المنت جاري است را انتخاب کنم.
    مثلا:



    $(document).ready(function() {
    $(".class_name").click(function() {
    $(this).("specified_tag").css("", "");
    });
    });
    کدي که بالا نوشتم کار نمي کنه. ولي عملکردي مشابه را انتظار دارم.

    در اين مثال اگر سلکتورم به اين شکل باشه

    $(".class_name specified_tag").css("", "");

    اشتباهه. چون من مي خواهم فقط تگ مشخص داخل المنت کليک شده را انتخاب کنم.

    فکر مي کنم براي اين کار بايد بتونم روي سلکتور قبلي دوباره سلکت کنم. درسته؟
    ممنون.

  2. #2

    نقل قول: سلکت کردن روي سلکتور قبلي

    از تابع children استفاده کنید:
    $(this).children('the selector here')....

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •