نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: امنيت در مورد كد زير

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    امنيت در مورد كد زير

    sqldatasorce1.insertcomman="insert into tableName(name) values ('"+textbox1.text+"')";
    sqldatasource1.insert();
    دوستان عزيز من در مورد SQL Injection يكسري جستجو كردم حالا اين سوال رو خدمتتون دارم كد درج فقط در صفحه admin كه مدير سايت مي باشد وجود دارد كه براي ورود به ان از كنترل لوگين استفاده شده در وب سايت كاربر اجازه دسترسي به اين صفحه يا درج هيچ چيزي را ندارد. با اين حال باز هم استفاده از اين كد خطر ناك است؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Raham
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Cyber Space
    پست
    324

    نقل قول: امنيت در مورد كد زير

    با سلام
    دوست عزیز من در رابطه با SQL INjection تخصص زیادی ندارم اما در این حد می دونم که کد شما کاملا این باگ رو به ساده ترین شکل ممکن داره!
    نکته: SQL Injection به دسترسی به صفحه یا غیره ..... بستگی نداره . بلکه کدی که شما به عنوان دستور به دیتا بیس میفرسین رو یکم روش ......
    در دستور شما: فقط و فقط کافیه یه ' تو یکی از TextBox ها بنویسیم << سیستم امنیتی تون به ...... نائل میشه! بعد از بررسی آیب پذیری هم براحتی میشه همه اطلاعاتون رو کشید بیرون یا حتی .....
    حالا راه حل چیه؟ اول اینکه شما زبانتون رو نگفتین که من بهتر کمک کنم اما به صورت عمومی میگم بقیش با خودتون:
    در صورتی که یه TextBox قراره فقط عدد بخونه مثل شماره کاربر یا .... قبل از اون
    String ورودی از TextBox رو به یه متغیر عددی نسبت بدین : در این صورت زمانی که هکر ' رو وارد کنه کامپایلر نمی تونه ' رو به عدد تبدیل کنه و هکر بلوک میشه (تکنیک بکار رفته در خیلی جاها از جمله بانک کشاورزی)
    اگه قراره متن هم باشه مثل: نام کاربری آدرس میل و غیره : بازم کاری نداره که!
    بجای اینکه در کوئری خودتون از UserTXT.text استفاده کنید اول بیان یه String Validition از نوع Server Side بزارین (runat=server) که قبل اینکه String ورودی را به دیتا بیس بفرسته اول کاراکتر های % ' " , غیره رو جدا کنه
    سوال داشتین در خدمتم

    موفق و پیروز باشین

    پیونوشت: فکر کنم اینجا تالار امنیت نرم افزار نه تحت وب

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: امنيت در مورد كد زير

    نقل قول نوشته شده توسط Raham مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوست عزیز من در رابطه با SQL INjection تخصص زیادی ندارم اما در این حد می دونم که کد شما کاملا این باگ رو به ساده ترین شکل ممکن داره!
    نکته: SQL Injection به دسترسی به صفحه یا غیره ..... بستگی نداره . بلکه کدی که شما به عنوان دستور به دیتا بیس میفرسین رو یکم روش ......
    در دستور شما: فقط و فقط کافیه یه ' تو یکی از TextBox ها بنویسیم << سیستم امنیتی تون به ...... نائل میشه! بعد از بررسی آیب پذیری هم براحتی میشه همه اطلاعاتون رو کشید بیرون یا حتی .....
    حالا راه حل چیه؟ اول اینکه شما زبانتون رو نگفتین که من بهتر کمک کنم اما به صورت عمومی میگم بقیش با خودتون:
    در صورتی که یه TextBox قراره فقط عدد بخونه مثل شماره کاربر یا .... قبل از اون
    String ورودی از TextBox رو به یه متغیر عددی نسبت بدین : در این صورت زمانی که هکر ' رو وارد کنه کامپایلر نمی تونه ' رو به عدد تبدیل کنه و هکر بلوک میشه (تکنیک بکار رفته در خیلی جاها از جمله بانک کشاورزی)
    اگه قراره متن هم باشه مثل: نام کاربری آدرس میل و غیره : بازم کاری نداره که!
    بجای اینکه در کوئری خودتون از UserTXT.text استفاده کنید اول بیان یه String Validition از نوع Server Side بزارین (runat=server) که قبل اینکه String ورودی را به دیتا بیس بفرسته اول کاراکتر های % ' " , غیره رو جدا کنه
    سوال داشتین در خدمتم

    موفق و پیروز باشین

    پیونوشت: فکر کنم اینجا تالار امنیت نرم افزار نه تحت وب
    يكي از دوستان اشاره كردن كه با استاده از پارامتر مشكلم حل ميشه ميشه شما كمي در اين ضمينه توضيح بدين؟ من به زبان سي شارپ 2005 و اس كيو ال 2005 كار مي كنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Raham
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Cyber Space
    پست
    324

    نقل قول: امنيت در مورد كد زير

    منظوره دوستتون روشن نيست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: امنيت در مورد كد زير

    نقل قول نوشته شده توسط Raham مشاهده تاپیک
    منظوره دوستتون روشن نيست
    ميشه شما يك مثال واسه راه حل خودتون بزنيد تا بهتر متوجه منظورتون بشم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: امنيت در مورد كد زير

    نقل قول نوشته شده توسط Raham مشاهده تاپیک
    منظوره دوستتون روشن نيست
    دوست عزيز من يك پروژه سفارش گرفتم و تا يك هفته ديگه بايد تحويل بدم لطفا كمك كنيد

  7. #7
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175

    نقل قول: امنيت در مورد كد زير

    در همان بخش ASP.NET موضوع را دنبال کنید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •