نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خطا در اتصال به پایگاه داده

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mehdibarati
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ورامین
    پست
    75

    خطا در اتصال به پایگاه داده

    سلام به همگی
    من برای اولین باره که میخوام با پایگاه داده کار کنم. در اولین قدم خواستم یه اتصال با پایگاه برقرار کنم که نشد!
    این کدم هستش
    SqlConnection newconnect = new SqlConnection("Server=localhost;Database=Pubs;User  =" + "IntegratedSecurity=True;");
    newconnect.Open();
    newconnect.Close();

    که این خطا رو میده:
    An error has occurred while establishing a connection to the server.  When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)

    ممنون میشم کمکم کنید

  2. #2

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده

    using System.Data.SqlClient;

    اين خط را وارد كردي در قسمت بالا اول صفحه

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mehdibarati
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ورامین
    پست
    75

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده

    این using رو هم اضافه کرده بودم
    اگه بخوام با یوزر پسورد اس کیو ال اتصال رو ایجاد کنم چطور باید اون یوزر رو برای sql server ایجاد کنم تا برای اتصال ازش استفاده کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار behnam25214
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    @-<-<
    پست
    338

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده

    سلام
    با یوزر و پسورد
    Data Source=myServerAddress;Initial Catalog=myDataBase;User Id=myUsername;Password=myPassword;

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده

    دوست عزیز کانکشن استرینگ شما درست نیست .
    اینجا و اینجا رو ببینید .

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار mehdibarati
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ورامین
    پست
    75

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده

    من مشکلم اینه که نمیدونم چطوری یه اکانت توی sql server بسازم
    اگه در این مورد راهنماییم کنید ممنون میشم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار behnam25214
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    @-<-<
    پست
    338

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده

    منظورت از اکانت چیه؟ پسورد گزاشتن روی پایگاه داده است؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار mehdibarati
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ورامین
    پست
    75

    نقل قول: خطا در اتصال به پایگاه داده

    منظورم اینه که توی همون connection string که نوشتید یوزر و پسورد رو از کجا باید بیارم؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •