نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: آیا net. این امکان رو نداره ؟؟ یا من بلد نیستم ؟؟ لطفا راهنمایی کنید.

  1. #1

    آیا net. این امکان رو نداره ؟؟ یا من بلد نیستم ؟؟ لطفا راهنمایی کنید.

    با سلام خدمت تمام دوستان گرامی .... یک تکنیکی هست به اسم FLY-TO-BASKET که توسط jQuery پیاده سازی شده و کارش هم اینه که وقتی یک سبد خرید پیاده سازی میکنید وقتی روی دکمه اضافه به سبد رو میزنید با یک افکت قشنگ محصول به سبد خرید اضافه میشه ... نمونه در آدرس زیر قرار دادم تا همه ببینن:
      http://webresourcesdepot.com/wp-content/uploads/file/jbasket/fly-to-basket/  
    سورس کد این برنامه رو هم میشه از اینجا دانلود کرد .

       http://www.webresourcesdepot.com/?download=jBasket  
    حالا سوال من ....
    اگه سورس برنامه رو دانلود کنید میبینید که یه جاییش یه همچین کدی داره


             <div id="basketItemsWrap">
    <ul>
    <li></li>
    <?php getBasket(); ?>
    </ul>
    </div>
    getbasket یک تابع هستش که داخل پوشه inc و داخل فایل function.php هست که مقادیر سبد خرید رو میاره و در این قسمت قرار میده به شکل زیر :

      $basketText . '<li id="productID_' . $productID . '"><a href=inc/functions.php?action=deleteFromBasket&productID=' . $productID . ' onClick="return false;"><img src="/images/delete.png" id="deleteProductID_' . $productID . '"></a> ' . $productName . '(' . $totalItems . ' items) - $' . ($totalItems * $productPrice) . '</li>';  
    این کار رو من خواستم با ASP.NET انجام بدم ولی نتونستم .... یعنی لازم بود که صفحه حتما رفرش بشه ... اینم بگم تو قسمت کلیک ADD TO BASKET که به عنوان دکمه استفاده شده Event مربوط به clik برابر با return false; شده که نیمزاره صفحه رفرش بشه کد زیر رو ببینید

       <a href="inc/functions.php?action=addToBasket&productID=1" onClick="return false;"> 
    با این کد وقتی کاربر کلیک میکنه رو دکمه کودری استرینگ به function.php ارسال میشه، حالا من این کار رو چه جوری انجام بدم تو ASP.NET


    یعنی بدون رفرش صفحه کوئری استرینگ بفرستم به یک تابع

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: آیا net. این امکان رو نداره ؟؟ یا من بلد نیستم ؟؟ لطفا راهنمایی کنید.

    خلاصه حرف شما اینه: data به سرور بفرستید و دریافت کنید بدون اینکه صفحه refresh بشه یا postback کامل اتفاق بیفته. در asp.net این کار کاملا انجام شدنیه با استفاده از ajax. در همین سایت یا در گوگل (گوگل کاملتره و راه حل هایی رو به شما ارائه می ده با جزئیات کامل) دنبال page method در asp.net بگردید.
    از مقاله های زیر هم می تونید استفاده کنید:

    http://encosia.com/2008/05/29/using-...-page-methods/
    http://encosia.com/2008/03/27/using-...-web-services/
    http://encosia.com/2009/07/21/simpli...s-from-jquery/

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •