نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ارتباط datalist به access بهمراه Jquery (جهت ساخت Photo Slider )

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار khz-web1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    614

    Question ارتباط datalist به access بهمراه Jquery (جهت ساخت Photo Slider )

    سلام و خسته نباشید

    برای ساخت یک photo Slider پویابا استفاده از Jquery در ASP.NET چه راه حلی را پیشنهاد میدید؟

    خودم یک نمونش رو ساختم که متاسفانه به درستی کار نمیکنه ،اگر مایل هستید این رو دانلود کنید و نگاش کنید (آدرس بانک اطلاعاتی رو روی سیستمتون درست کنید
    لینک اول حالت ساده و معمولیشه که به بانک متصل نیست
    لینک دوم حالت پویا هستش که به پایگاه داده وصله
    توجه داشته باشید که لینک اول به بدرستی کار می کنه...
    با تشکر فراوان

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: ارتباط datalist به access بهمراه Jquery (جهت ساخت Photo Slider )

    itemteplate رو اشتباه ساختید. خاصیت RepeatLayout رو در datalist برابر Flow قرار بدید (شما برابر table قرار دادید) و کد aspx رو به شکل زیر تصحیح کنید. در این مواقع مراجعه به source code صفحه بعد از نمایش در مرورگر می تونه به رفع مشکل کمک کنه:


    <body>

    <form id="form1" runat="server">
    <div>
    <div id="container">

    <div id="content">
    <div id="slider">
    <asp:DataList ID="DataList1" runat="server" RepeatLayout="Flow">

    <ItemTemplate>
    <ul>
    <li> <a href="http://templatica.com/preview/30"> <asp:Image ID="Image1" runat="server" ImageUrl='<%#eval("photoname") %>' /></a></li>
    </ul>
    </ItemTemplate>
    </asp:DataList>
    </div>
    </div></div>

    </div>
    <br />

    </form>
    <script type="text/javascript">
    $(document).ready(function(){
    $("#slider").easySlider();
    });
    </script>
    </body>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khz-web1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    614

    نقل قول: ارتباط datalist به access بهمراه Jquery (جهت ساخت Photo Slider )

    سلام... من از کد شما استفاده کردم... کمی درست شد ! ولی باز هم کامل نه.....
    فقط یک عکس رو نمایش میده...!!!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: ارتباط datalist به access بهمراه Jquery (جهت ساخت Photo Slider )

    حق با شماست. من ul رو اشتباهی گذاشته بودم توی template. از این استفاده کنید:


    <body>

    <form id="form1" runat="server">
    <div>
    <div id="container">

    <div id="content">
    <div id="slider">
    <ul>

    <asp:DataList ID="DataList1" runat="server" RepeatLayout="Flow">

    <ItemTemplate>

    <li> <a href="http://templatica.com/preview/30"> <asp:Image ID="Image1" runat="server" ImageUrl='<%#eval("photoname") %>' /></a></li>

    </ItemTemplate>
    </asp:DataList>
    </ul>

    </div>
    </div></div>

    </div>
    <br />

    </form>
    <script type="text/javascript">
    $(document).ready(function(){
    $("#slider").easySlider();
    });
    </script>
    </body>

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار khz-web1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    614

    نقل قول: ارتباط datalist به access بهمراه Jquery (جهت ساخت Photo Slider )

    ممنون آقا مشکل کاملا حل شد ...!!! راستی چرا با گزاشتن UL و یا DIV در بالا این مشکل حل شد؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: ارتباط datalist به access بهمراه Jquery (جهت ساخت Photo Slider )

    در plugin استفاده شده گالری عکس فرمتش اینطوریه:


    <div id="slider">
    <ul>
    <li><a ... Image1 Url...></li>
    <li><a ... Image2 Url...></li>
    .
    .
    .
    <li><a ... ImageN Url...></li>
    </ul>
    </div>


    برای همین <li> ها و لینک ها باید تکرار بشن.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •