نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوا استفاده از تصوير صفحه در حال بارگذاري مي باشد هنگام لود كردن صفحه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نحوا استفاده از تصوير صفحه در حال بارگذاري مي باشد هنگام لود كردن صفحه

    سلام خدمت دوستان همانطور كه در اغلب وب سايت ها مشاهده كرده ايد هنگام لود صفحه يك تصويري با فرمت گيف يا ... مشاهدا مي شود كه نوشته صفحه در حال بارگذاري است
    ]چطور ميشه اينكارو انجام داد ايا با اپديت پنل يا ابزار ديگري؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamedsabzian
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    بروجرد
    پست
    314

    نقل قول: نحوا استفاده از تصوير صفحه در حال بارگذاري مي باشد هنگام لود كردن صفحه


    <script language="javascript" type="text/javascript">
    var ld=(document.all);
    var ns4=document.layers;
    var ns6=document.getElementById&&!document.all;
    var ie4=document.all;
    if (ns4)
    ld=document.loading;
    else if (ns6)
    ld=document.getElementById("loading").style;
    else if (ie4)
    ld=document.all.loading.style;
    function init()
    {
    if(ns4){ld.visibility="hidden";}
    else if (ns6||ie4) ld.display="none";
    }
    </script>



    <div id="loading" style="position:absolute; width:100%; text-align:center; top:300px;" >
    <img src="image/Loading5.gif" border="0" alt=""/>
    </div>

    http://forums.asp.net/t/1259823.aspx

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •