نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نمايش لينك هاي خبر كنار وب سايت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    Question نمايش لينك هاي خبر كنار وب سايت

    سلام من يك جدول براي خبر دارم كه شامل id ,mozo,matn,tarikh مي باشد كه در بانك ثبت ميشود و در صفحه اول 5 خبر اخر نمايش داده مي شود حال مي خوام كنار وب سايت لينك هاي موضوع خبر ديده شوند كه با كليك بر روي موضوع فقط ان خبر نمايش داده شود چطور بايد اين كار را انجام دهم در ضمن اخبار توسط كنترل datalist نمايش داده مي شوند

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: نمايش لينك هاي خبر كنار وب سايت

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen.nsb44 مشاهده تاپیک
    سلام من يك جدول براي خبر دارم كه شامل id ,mozo,matn,tarikh مي باشد كه در بانك ثبت ميشود و در صفحه اول 5 خبر اخر نمايش داده مي شود حال مي خوام كنار وب سايت لينك هاي موضوع خبر ديده شوند كه با كليك بر روي موضوع فقط ان خبر نمايش داده شود چطور بايد اين كار را انجام دهم در ضمن اخبار توسط كنترل datalist نمايش داده مي شوند
    دوستان كمك كنيد نياز ضروري دارم

  3. #3

    نقل قول: نمايش لينك هاي خبر كنار وب سايت


    <marquee id="Marquee1" runat="server" direction="up" scrolldelay="90" scrollamount="6" behavior="scroll" loop="0" style="background-color:#93BEEB;; text-align: right; width: 120px; height: 366px;" onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()">
    <font style="FONT-SIZE: 11px" face="Arial" color="#000000">Marqueeertert<br /><br
    /><br /><br
    /></marquee>




    هم بصورت ران تایم میتونی ازش استفاده کنی هم بصورت دستی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: نمايش لينك هاي خبر كنار وب سايت

    نقل قول نوشته شده توسط mohitlog مشاهده تاپیک

    <marquee id="Marquee1" runat="server" direction="up" scrolldelay="90" scrollamount="6" behavior="scroll" loop="0" style="background-color:#93BEEB;; text-align: right; width: 120px; height: 366px;" onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()">
    <font style="FONT-SIZE: 11px" face="Arial" color="#000000">Marqueeertert<br /><br
    /><br /><br
    /></marquee>




    هم بصورت ران تایم میتونی ازش استفاده کنی هم بصورت دستی
    مي خوام عنوان ها از ديتابيس خونده بشه و بصورت لينك بشه تو كد شما جايي نمي بينم از ديتابيس بخونه چطور اينكارو بايد بكنم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار z_bluestar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    359

    نقل قول: نمايش لينك هاي خبر كنار وب سايت

    می تونی از یک Repeater استفاده کنی

     <asp:Repeater ID="NewsRepeater" runat="server" DataSourceID="sdsNews">
    <HeaderTemplate>
    <div align="left" >
    <asp:Label ID="lblNewsHead" runat="server" Text="Latest news"></asp:Label>
    </div>
    </HeaderTemplate>
    <ItemTemplate>
    <div>
    <asp:HyperLink ID="hplContentsTitle" runat="server" CssClass="link_none" NavigateUrl='<%# "news.aspx?Company="+ Eval("id").ToString() %>'
    onmouseout="style.textDecoration = 'none';" onmouseover="style.textDecoration = 'underline';"
    Text='<%# Eval("mozo") %>' ForeColor="#336699"></asp:HyperLink>
    </div>
    </ItemTemplate>
    </asp:Repeater>

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: نمايش لينك هاي خبر كنار وب سايت

    نقل قول نوشته شده توسط z_bluestar مشاهده تاپیک
    می تونی از یک Repeater استفاده کنی

     <asp:Repeater ID="NewsRepeater" runat="server" DataSourceID="sdsNews">
    <HeaderTemplate>
    <div align="left" >
    <asp:Label ID="lblNewsHead" runat="server" Text="Latest news"></asp:Label>
    </div>
    </HeaderTemplate>
    <ItemTemplate>
    <div>
    <asp:HyperLink ID="hplContentsTitle" runat="server" CssClass="link_none" NavigateUrl='<%# "news.aspx?Company="+ Eval("id").ToString() %>'
    onmouseout="style.textDecoration = 'none';" onmouseover="style.textDecoration = 'underline';"
    Text='<%# Eval("mozo") %>' ForeColor="#336699"></asp:HyperLink>
    </div>
    </ItemTemplate>
    </asp:Repeater>
    استفاده از ريپيتر زماني كه سايتو را هاست اپلود مي كنيم مشكلي نداره كاملا اين كنترل رايگانه؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار z_bluestar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    359

    نقل قول: نمايش لينك هاي خبر كنار وب سايت

    نه مشکلی نداره کنترل خود VS هست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: نمايش لينك هاي خبر كنار وب سايت

    نقل قول نوشته شده توسط z_bluestar مشاهده تاپیک
    نه مشکلی نداره کنترل خود VS هست
    ازتون تشكر مي كنم اگه مشكلي داشتم عنوان مي كنم ممنون از كمكتون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •