نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نحوه استفاده از ديكشنري انلاين گوگل در وب سايت شخصي

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    Question نحوه استفاده از ديكشنري انلاين گوگل در وب سايت شخصي

    سلامي دوبار خدمت دوستان چطور ميشه از ديكشنري انلاين گوگل در وب سايت شخصي خود استفاده كرد

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    نقل قول: نحوه استفاده از ديكشنري انلاين گوگل در وب سايت شخصي

    برای منم جالبه فهمیدی به ما هم بگو

  3. #3

    نقل قول: نحوه استفاده از ديكشنري انلاين گوگل در وب سايت شخصي

    گوگل یک API داره که می تونی از لینک ذیل دانلود کنی (البته ما تحریمیم اگر نتونستی دانلود کنی بگو تا جایی واست آپلود کنم):
    http://code.google.com/p/google-api-..._0.4_alpha.zip

    نیاز به NET 3.5 SP1. داری.
    و به شکل ذیل در برنامه استفاده کن. مثلاً برای تبدیل کلمه ی hello از زبان انگلیسی به پارسی:

    string input= "hello";

    Google.API.Translate.TranslateClient gt = new TranslateClient("http://www.barnamenevis.org");
    string result= gt.Translate(input, "en", "fa");
    Response.Write(result);

    البته این کتابخانه در نسخه های قبلی خودش در امضای متد Translate اجازه میداد تا زبان ها رو از یک enum با نام Language انتخاب کنی و نیاز نبود که کد هر زبان رو حفظ کنی اما نمی دونم چرا در نسخه ی آخرش این مورد رو در امضا نیاورده و امضای اون string میگیره اما میشه enum رو بهش پاس بدی! به عبارت دیگه با اینکه در هیچ کدام از overload هاش enum نمی گیره اما کد فوق رو به شکل ذیل هم می تونی بنویسی:

    string result = gt.Translate(input, Language.English, Language.Persian);

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله Behrouz_Rad : یک شنبه 09 خرداد 1389 در 12:47 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: نحوه استفاده از ديكشنري انلاين گوگل در وب سايت شخصي

    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad مشاهده تاپیک
    گوگل یک API داره که می تونی از لینک ذیل دانلود کنی (البته ما تحریمیم اگر نتونستی دانلود کنی بگو تا جایی واست آپلود کنم):
    http://code.google.com/p/google-api-..._0.4_alpha.zip

    نیاز به NET 3.5 SP1. داری.
    و به شکل در برنامه استفاده کن. مثلاً برای تبدیل کلمه ی hello از زبان انگلیسی به پارسی:

    string input= "hello";

    Google.API.Translate.TranslateClient gt = new TranslateClient("http://www.barnamenevis.org");
    string result= gt.Translate(input, "en", "fa");
    Response.Write(result);

    البته این کتابخانه در نسخه های قبلی خودش در امضای متد Translate اجازه میداد تا زبان ها رو از یک enum با نام Language انتخاب کنی و نیاز نبود که کد هر زبان رو حفظ کنی اما نمی دونم چرا در نسخه ی آخرش این مورد رو در امضا نیاورده و امضای اون string میگیره اما میشه enum رو بهش پاس بدی! به عبارت دیگه با اینکه در هیچ کدام از overload هاش enum نمی گیره اما کد فوق رو به شکل ذیل هم می تونی بنویسی:

    string result = gt.Translate(input, Language.English, Language.Persian);

    موفق باشید.
    شما فرموديد نياز به دات نت 3.5 دارم در حالي كه من از دات نت 2 استفاده مي كنم. ايا از دات نت 2 پشتيباني نمي كند؟ نميشه تو وب سايت استفاده كرد؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    Question نقل قول: نحوه استفاده از ديكشنري انلاين گوگل در وب سايت شخصي

    درضمن دوست عزيز دانلود نشد
    يك سوال واسم به وجود اومده وقتي مارو در اين ضمينه تحريم كردن و اجازه دانلود نمي دن ايا بعدا وقتي سايتو داخل هاست مي زاريم مشكلي به وجود نمياد؟

  6. #6

    نقل قول: نحوه استفاده از ديكشنري انلاين گوگل در وب سايت شخصي

    Your client does not have permission to get URL /p/google-api-for-dotnet/downloads/detail?name=GoogleTranslateAPI_0.4_alpha.zip from this server.


  7. #7

    نقل قول: نحوه استفاده از ديكشنري انلاين گوگل در وب سايت شخصي

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen.nsb44
    شما فرموديد نياز به دات نت 3.5 دارم در حالي كه من از دات نت 2 استفاده مي كنم. ايا از دات نت 2 پشتيباني نمي كند؟ نميشه تو وب سايت استفاده كرد؟
    مشکلی نیست.
    نقل قول نوشته شده توسط mohsen.nsb44
    درضمن دوست عزيز دانلود نشد
    بنده هم عرض کردم در حالت معمول دانلود نمیشه! از لینک ذیل دریافت کن:
    http://www.codepro.ir/GoogleTranslateAPI_0.4_alpha.zip
    نقل قول نوشته شده توسط mohsen.nsb44
    وقتي مارو در اين ضمينه تحريم كردن و اجازه دانلود نمي دن ايا بعدا وقتي سايتو داخل هاست مي زاريم مشكلي به وجود نمياد؟
    مشکلی پیش نمیاد.

    موفق باشید.

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار vista2010
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شهرکرد
    سن
    34
    پست
    84

    نقل قول: نحوه استفاده از ديكشنري انلاين گوگل در وب سايت شخصي

    سلام
    من نیاز دارم از ترجمه آنلاین گوگل استفاده کنم..کسی میتونه کمک کنه؟؟؟
    لینک دانلود کارنمیکنه...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •