نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: در هنگام INSERT در جدول SQL ارور Input string was not in a correct format میاد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    در هنگام INSERT در جدول SQL ارور Input string was not in a correct format میاد

    در هنگام INSERT در جدول SQL ارور Input string was not in a correct format میاد
    و کد زیر به رنگ زرد در میاد
    cstmer = newCUSTOMER();
    cstmer.CustomerInsert(
    Convert.ToInt32(txtcustomerNum.Text.Trim()),
    txtname.Text.Trim(),txtfamily.Text.Trim(), txtphone.Text.Trim(),
    txtAddress.Text.Trim(),
    Convert.ToDecimal(txtTotalCost.Text.Trim()));

    این هم از کلاس CUSTOMER
    publicvoid CustomerInsert(int CUSTOMERNUM, string CUSTOMERNAME,
    string CUSTOMERFAMILY,string CUSTOMERPHONE,string CUSTOMERADDRESS,decimal CUSTOMERCOST)
    {
    cmd =
    newSqlCommand();
    cmd.CommandType =
    CommandType.StoredProcedure;
    cmd.CommandText =
    "CustomerInsert";
    cmd.Parameters.AddWithValue(
    "@CUSTOMERNUM", CUSTOMERNUM);
    cmd.Parameters.AddWithValue(
    "@CUSTOMERNAME", CUSTOMERNAME);
    cmd.Parameters.AddWithValue(
    "@CUSTOMERFAMILY", CUSTOMERFAMILY);
    cmd.Parameters.AddWithValue(
    "@CUSTOMERPHONE", CUSTOMERPHONE);
    cmd.Parameters.AddWithValue(
    "@CUSTOMERADDRESS", CUSTOMERADDRESS);
    cmd.Parameters.AddWithValue(
    "@CUSTOMERCOST", CUSTOMERCOST);
    DbRun =
    newMyDbRun();
    DbRun.Execommand(cmd);
    .
    .
    و این هم استورپرسیجر

    create
    proc CustomerInsert
    @CUSTOMERNUM
    int,
    @CUSTOMERNAME nvarchar(20),
    @CUSTOMERFAMILY nvarchar(40),
    @CUSTOMERPHONE nvarchar(20),
    @CUSTOMERADDRESS nvarchar(500),
    @CUSTOMERCOST decimal(9, 0)
    as
    insert
    into RESTAURANT.dbo.CUSTOMER(CUSTOMERNUM,CUSTOMERNAME,
    CUSTOMERFAMILY,CUSTOMERPHONE,CUSTOMERADDRESS,CUSTOMERCOST)
    values (@CUSTOMERNUM,@CUSTOMERNAME,
    @CUSTOMERFAMILY,@CUSTOMERPHONE,@CUSTOMERADDRESS,@CUSTOMERCOST)
    go

    مشکلش چیه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: در هنگام INSERT در جدول SQL ارور Input string was not in a correct format میاد

    سلام
    پارامتر های ورودی به این تابع

    Convert.ToInt32(txtcustomerNum.Text.Trim()

    یا این تابع

    Convert.ToDecimal(txtTotalCost.Text.Trim()

    به کار رفته .
    یعنی مثلا باید 123 بوده باشه ، شده :ل12


    برای جلوگیری از این مشکل یا کاربر رو محدود کنید به عدد وارد کردن یا قبلا از فرستادن پارامتر به تابع فوق با شرط مقدار اون رو چک کنید .
    موفق باشید .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •