نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با دستوز mysql_fetch_array

  1. #1

    مشکل با دستوز mysql_fetch_array

    سلام دوستان من یک فایل پی اچ پی دارم که کارش اینسرت در دیتابیس هستش که خوب بعدش هم دیتا بیس رو نشون میده من این کد رو نوشتم اینسرت می کنه اما سلکت نمی کنه و ارور میده

    کد رو هم میذارم لطفا کمک کنید

    <?php

    $con= mysql_connect("localhost","root","") or die("sdfgsdfgsdfg". mysql_error());

    $spl="INSERT INTO persons (FirstName,LastName) VALUES ('$_POST[fname]', '$_POST[lname]')";

    mysql_select_db("my_db3",$con);

    mysql_query($spl,$con);

    $sql2="SELECT * FROM Persons";

    mysql_select_db("my_db3",$con);


    $result = mysql_query($spl2);

    while($row = mysql_fetch_array( $result ))

    {
    echo $row["FirstName"]." ".$row["LastName"];
    echo "<br/>";

    }
    mysql_close($con);





    ?>




    این هم از error

    Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\wamp\www\New Folder\insert.php on line 18

  2. #2

    نقل قول: مشکل با دستوز mysql_fetch_array

    شما چرا دارید دوبار mysql_select_db رو دوبار اجرا می کنید؟
    خطا بخاطر این هست که مقدار result برابر false شده بجای resource. توسط ()mysql_error خطا رو چک کنید.

  3. #3

    نقل قول: مشکل با دستوز mysql_fetch_array

    سلام ممنون که جواب دادید اما بهتر بود یکمی بیشتر توضیح میدادید چون از دستورام مشخصه که تازه کار هستم.

    در ضمن با فرض این که mysql_select_db رو هم بردارم میشته بقیشو یک مقدار توضیخ بدید؟ بعدشم من این کد رو کلی تو اینترنت سرچ کردم همه جا همینطوری نوشته بودن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: مشکل با دستوز mysql_fetch_array

    <?php
    $con= mysql_connect("localhost","root","") or die("sdfgsdfgsdfg". mysql_error());
    $spl="INSERT INTO persons (FirstName,LastName) VALUES ('$_POST[fname]', '$_POST[lname]')";
    mysql_select_db("my_db3",$con);
    mysql_query($spl,$con);
    $sql2="SELECT * FROM Persons";
    $result = mysql_query($spl2);
    while($row = mysql_fetch_array( $result )){
    echo $row["FirstName"]." ".$row["LastName"];
    echo "<br/>";
    }
    mysql_close($con);
    ?>

    خط اول مربوط به برقراری ارتباط با بانک میشه و اگه ارتباط با موفقیت برقرار شده یک شماره داخل متغییر $con می ریزه و اگه خطا داد پیغام خطا همراه با اون رشته ای رو که وارد کردید رو چاپ می کنه
    خط 2 ) این خط هم یک کوئری که مربوط به درج اطلاعات هست رو داخل $sql می ذاره دقت کنید که این فقط رشته هست و کاری انجام نمی ده
    خط 3) در اینجا شما جدولتون رو انتخاب می کنید
    خط 4) در این خط هم بعد از اینکه به بانک وصل شدید و بانک مورد نظر رو انتخاب کردید کوئری تون رو اجرا می کنید
    خط 5) در خط پنجم باز شما یک کوئری رو که تمام فیلدها رو از جدول Persons تون انتخاب می کنه ( این هم فقط رشته هست)
    خط 6) در این دستور شما نتیجه اجرا کوئری بالا رو داخل $result می ریزید
    خط 7) در این خط اطلاعات رکورد به رکورد داخل متغییر $row ریخته می شه
    خط 8) در این خط شما دو فیلد FirstName و LastName رو چاپ می کنید
    و خط آخر یعنی
    mysql_close($con);
    ارتباط با جدول رو می بنده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •