نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: صدا کردن کنترل روی فرم در کلاس (لطفا سریع کمکم کنید عجله دارم)

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار 3Dmajid
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران/شهرزیبا
    سن
    32
    پست
    57

    صدا کردن کنترل روی فرم در کلاس (لطفا سریع کمکم کنید عجله دارم)

    بابا این سی شارپ چرا اینجوریه

    تو وی بی دات نت راحت میشه هر چی دوست داری صدا کنی ولی تو این چرا اینقدر گیر میده

    فرض کنید یه تکست باکس روی فرم 1 دارم.
    میخوام یه کلاس بسازم که یه دستور داشته باشه به نام Clear که محتوای تکست باکس روی فرم 1 رو پاک کنه. ولی مثلا نمیشه از همچین کدی استفاده کرد ولی تو وی بی به راحتی میشه :

    Form1.TextBox1.Clear() ; 


    اومدم این کارو کردم :


    Form1 f = new Form1();
    f.Show();
    f.textBoxX1.Clear();


    اینجوری درست کار میکنه ولی این عملیات روی فرمی که New شده عمل میکنه نه روی فرم اصلی که ساختم. من میخوام روی فرم اصلی عمل کنه

    کمک

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Ehsan.Saradar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    35
    پست
    37

    نقل قول: صدا کردن کنترل روی فرم در کلاس (لطفا سریع کمکم کنید عجله دارم)

    پیشنهاد می کنم کلاس خود را به گونه ای بسازید که متغیری داشته باشد که به form1 اشاره کند مثلا :

    class Classtest
    {
    Form1 frm;
    public Classtest(Form1 frm)
    {
    this.frm = frm;
    }
    public void clear()
    {
    frm.textBox1.Clear();
    }
    }
    که در اینصورت هنگام ساخت کلاس بالا در form1 باید به روش زیر عمل کنیم :

    Classtest cls = new Classtest(this);
    cls.clear();
    *در مثال بالا فرض شده که خاصیت Modified مربوط به textbox1 به صورت public در آمده است

  3. #3

    نقل قول: صدا کردن کنترل روی فرم در کلاس (لطفا سریع کمکم کنید عجله دارم)

    اینو بنویس


    this.TextBox1.Clear() ;
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار 3Dmajid
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران/شهرزیبا
    سن
    32
    پست
    57

    نقل قول: صدا کردن کنترل روی فرم در کلاس (لطفا سریع کمکم کنید عجله دارم)

    احسان جان خیلی خیلی ممنونم، دنبال همین راه بودم

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار 3Dmajid
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران/شهرزیبا
    سن
    32
    پست
    57

    نقل قول: صدا کردن کنترل روی فرم در کلاس (لطفا سریع کمکم کنید عجله دارم)

    یه سوال دیگه ...

    خطی که برای معرفی و New کردن کلاس مینویسیم کجا باید بنویسیم که بتونیم به صورت Public ازش استفاده کنیم ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: صدا کردن کنترل روی فرم در کلاس (لطفا سریع کمکم کنید عجله دارم)

    نقل قول نوشته شده توسط geek1982 مشاهده تاپیک
    اینو بنویس


    this.TextBox1.Clear() ;
    این کد textbox فرم جاری رو clear می کنه.
    منظور دوستمون دسترسی به اشیا فرم های دیگه هست

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •