نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد label یا textbox بدون رنگ زمینه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار حجتی نیا
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    400

    Post ایجاد label یا textbox بدون رنگ زمینه

    چطوری میشه لیبل یا تکس باکسی رو بدون داشتن رنگ زمینه ایجاد کرد؟ من درپروژم یه picturebox دارم که میخوام روش text بزارم اما میخوام رنگ زمینه text،همون عکس picturebox باشه... (اینم عکسش)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: ایجاد label یا textbox بدون رنگ زمینه

    اگه رنگ عکست سابته رنگ lable رو بزار همون رنگ عکس ........ اگه ثابت نیست drawstring کن روی عکس ....

  3. #3
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    خرداد 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: ایجاد label یا textbox بدون رنگ زمینه

    برای نوشتن از label استفاده کن و BackColor اون رو Transparent انتخاب کن

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    نقل قول: ایجاد label یا textbox بدون رنگ زمینه

    نقل قول نوشته شده توسط exlord مشاهده تاپیک
    اگه رنگ عکست سابته رنگ lable رو بزار همون رنگ عکس ........ اگه ثابت نیست drawstring کن روی عکس ....
    سلام آقا این drawstring که میگی چی هست چجوریه؟ من عکس پیکچر باکسم ثابت نیست...

  5. #5

    نقل قول: ایجاد label یا textbox بدون رنگ زمینه

    نقل قول نوشته شده توسط mahlake مشاهده تاپیک
    سلام آقا این drawstring که میگی چی هست چجوریه؟ من عکس پیکچر باکسم ثابت نیست...
    اینو بزار تو formload برنامه ....:

    Point loc = this.PointToScreen(label1.Location);
    loc = pictureBox1.PointToClient(loc);
    label1.Parent = pictureBox1;
    label1.BackColor = Color.Transparent;
    label1.Location = loc;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •