نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: 2 سوال در باره صفحه بندی و قرار دادن عکس در mysql

  1. #1

    2 سوال در باره صفحه بندی و قرار دادن عکس در mysql

    سلام
    بچه ها من 2 تا سوال دارم اگر لطف کنید راهنمایی کنید ممنونتون میشم
    1- چطور میشه عکس رو وارد mysql کرد فکر نکنم بشه خود فایل رو وارد دیتابیس کرد ولی من در یکی از صفحات مدریت admin یک فرم دارم که ادمین میتونه عکس رو index رو عوض کنه اگر میشه یک توضیح در این باره به من بدید :)


    2- سوال دوم من در باره درست کردن مثل همین صفحه فروم هست که اگه اطلات در بانک به 11 رسید خودش این لینک 1 2.... رو ایجاد کنه من دستور sql و این که چطور تعداد ردیف های بانک رو با دستور $row=mysql_num_rows($result); پیدا کنم رو بلدم مشکل همین 1 2 3 هست :D
    select * from tablename limit $start, $enid

  2. #2
    چطور میشه عکس رو وارد mysql کرد
    عکس رو آپلود کن آدرسشو در بانک ازلاعاتی بده

    در مورد سئوال دوم

    می تونی یک فیلد مثلا با نام ID از نوع عددی تعریف کنی و خاصیت auto_increment رو در فیلد فعال کنی به این صورت وقتی رکورد جدیدی اضافه میشه خودش سورت میشه و یکی به این فیلد اضافه میشه.مثلا برای رکورد اول شماره 1 و رکورد دوم شماره 2 خودکار ست میشه.


    یا میتونی از خاصیت های ascending و descending برای بازخوانی اطلاعات استفاده کنی
    مثلا به این صورت:

    برای مرتب سازی از کم به زیاد:

    SELECT *
    FROM `tips`
    ORDER BY `id` ASC
    LIMIT 0 , 30


    برای مرتب سازی از زیاد به کم:

    SELECT *
    FROM `tips`
    ORDER BY `id` DESC
    LIMIT 0 , 30
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  3. #3
    من منضورم یک چیزی مثل این عکس هست
    چطوری آدرس عکس رو وارد دیتابیس کنم یک کد نمونه اگر لطف کنید بزارید ممنون میشم

  4. #4

    نقل قول: 2 سوال در باره صفحه بندی و قرار دادن عکس در mysql

    نقل قول نوشته شده توسط mahyaaar مشاهده تاپیک
    من منضورم یک چیزی مثل این عکس هست
    چطوری آدرس عکس رو وارد دیتابیس کنم یک کد نمونه اگر لطف کنید بزارید ممنون میشم
    آدرس عکس رو تو HTML چطوری می دی؟ مثلا :

    <img src="images/test.jpg" />


    شما به جای اون آدرس داخل src آدرس رو از دیتابیس که قبلا ذخیره کردی می گیری. مثلا یه عکسی رو به اسم test.jpg آپلود می کنی و بعد همین اسم test.jpg رو داخل دیتابیس ذخیره می کنی. موقعی که می خوای image رو به شکل بالا بیاری ادرس داخل دیتابیس رو می خونی و اینجوری مثلا آدرس می دی :


    <img src="images/<?php echo $row['name']; ?>" />

  5. #5

    نقل قول: 2 سوال در باره صفحه بندی و قرار دادن عکس در mysql

    نقل قول نوشته شده توسط esi2020 مشاهده تاپیک
    آدرس عکس رو تو HTML چطوری می دی؟ مثلا :

    <img src="images/test.jpg" />


    شما به جای اون آدرس داخل src آدرس رو از دیتابیس که قبلا ذخیره کردی می گیری. مثلا یه عکسی رو به اسم test.jpg آپلود می کنی و بعد همین اسم test.jpg رو داخل دیتابیس ذخیره می کنی. موقعی که می خوای image رو به شکل بالا بیاری ادرس داخل دیتابیس رو می خونی و اینجوری مثلا آدرس می دی :


    <img src="images/<?php echo $row['name']; ?>" />
    يعني الان شما فكر نمي كني خيلي دير جواب دادي؟؟؟؟

    لطفا تاپيكاي 10 سال پيشو بالا نيارين.

  6. #6

    نقل قول: 2 سوال در باره صفحه بندی و قرار دادن عکس در mysql

    دوست عزیز 10 سال نیست بلکه 8 سال.
    نمی دونستم سایت اینقدر قدیمیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

  7. #7

    نقل قول: 2 سوال در باره صفحه بندی و قرار دادن عکس در mysql

    نقل قول نوشته شده توسط MRmoon مشاهده تاپیک
    يعني الان شما فكر نمي كني خيلي دير جواب دادي؟؟؟؟

    لطفا تاپيكاي 10 سال پيشو بالا نيارين.
    دیر جواب دادن بهتر از هرگز جواب ندادنه :دی شاید یکی دیگه اومد دید به دردش خورد. اصلا دلیل فروم همینه دیگه :دی

تاپیک های مشابه

  1. خطا در mysql
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آذر 1388, 21:35 عصر
  2. دسترسی مستقیم به فایل بانک اطلاعاتی mysql!!
    نوشته شده توسط piter1355 در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1385, 07:53 صبح
  3. پیغام خطای MySQL
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 اردیبهشت 1385, 01:11 صبح
  4. EMS Mysql & mysql-front
    نوشته شده توسط imanghafari در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 11:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •