نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بورلند c یا ویژوال c

  1. #1

    بورلند c یا ویژوال c

    سلام دوستان کدوم نسخه سی را باید من نصب کنم که برنامه من توی محیط ویندوز اجرا بشه

    توی محیط command نره

    من الان برلند سی 5.02 رو نصب کردم نمیشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار 1485159
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    NULL
    سن
    30
    پست
    886

    نقل قول: بورلند c یا ویژوال c

    البته من تاحالا با ++Borland C/C کار نکردم ، و کلا به نظر من از این کامپایلر های Turbo C یا Borland C استفاده نکید بهتره.
    وقتی میگید turbo یا borland منظورتون که ورژن های جدیدش نیست؟!!

  3. #3

    نقل قول: بورلند c یا ویژوال c

    ببینید به من گفتن اینو با borland C++‎ 5.02 بنویسید منم کلا اصلا با سی کار نکردم دقیقا می خوام فرم من اینحوری بشه
    مثل عکس بگید من کدوم رو انتخاب کنم اصلا با بورلند سی میشه واسه ویندوز نوشت

    با تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: بورلند c یا ویژوال c

    دقیقا می خوام فرم من اینحوری بشه
    این نمونه فرم، با توجه به آیکنش، ظاهرا با WinForms در دات نت تولید شده. اگر باید در برنامه فرمی این شکلی داشته باشید، پیشنهاد من C++‎‎ Builder 2010 هست، که به نوعی نسخه تکامل یافته و ویژوال همون ++Borland C قدیمی محسوب میشه. اگر بخواید با C++‎‎ Builder بنویسید، برای ایجاد فرمش لازم نیست کد بنویسید، خودش یک طراح فرم داره که با استفاده از آن، می تونید بدون کد نویسی فرمی مثل این تولید کنید، و تمرکزتان روی سایر بخش های برنامه بزارید.

    اگر بخواید همین فرم را با ++ Visual C ایجاد کنید، یا باید از MFC استفاده کنید، یا از توابع Win32 مستقیما استفاده کنید. در هر دو حالت باید برای ایجاد فرم هم در کنار سایر بخش های برنامه کد بنویسید.

    اگر لازم باشه که حتما از ++Borland C استفاده کنید، اون وقت باید کل برنامه را با استفاده از توابع Win32 ویندوز بنویسید، و از طراح فرم یا فریم ورکی که مقداری کار را برایتان ساده تر کنه (مثل MFC) خبری نیست.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •