نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اضافه کردن یک خط به RichTextbox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174

    اضافه کردن یک خط به RichTextbox

    چگونه یک خط یه richtextbox اضافه کنم
    ؟
    با تشکر :flower:

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    لطفا کمک کنید .

  3. #3
    یعنی شما میخواهید متنی رو در چند خط متفاوت در richTextBox وارد نمایید دستور n\ به خط بعد میرود
    richTextBox1.Text = "This is a test for line" + "\n" + "NextLine" + "\n" ;

    اگر منظور شما رو درست متوجه نشدم لطفا" واضحتر بیان کنید :)

  4. #4


    richTextBox1.AppendText("\n Hi");



    کد بالا فقط یک خط به کنترل مورد نظر اضافه می کند.
    بدون تغییر خطوط قبلی :)

  5. #5
    اگر منظورتون کشیدن یک خط به صورت گرافیکی باشه، rtb متد آماده‌ای برای اینکار نداره ولی می‌تونید با override کردنِ OnPaint و استفاده از اینترفیس +GDI این کار رو انجام بدید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    نه آقای کلینیک و خانم هاشمیان کارمو راه انداختن .
    بای .

  7. #7
    ولی می‌تونید با override کردنِ OnPaint و استفاده از اینترفیس +GDI این کار رو انجام بدید.
    سلام

    آفرین ایده جالبیه :)

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174
    سلام

    آفرین ایده جالبیه
    اینشون فکر کردن من Canvas رو می گم در ضمن من از ایشون نیز متشکرم .

تاپیک های مشابه

  1. چطوری محتوای RichTextBox رو پرینت کنم؟
    نوشته شده توسط javad2000 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 بهمن 1386, 07:57 صبح
  2. چگونگی ذخیره richTextBox در پایگاه داده
    نوشته شده توسط M * M * A در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 27 تیر 1386, 14:20 عصر
  3. richtextbox
    نوشته شده توسط shahrzad2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 خرداد 1386, 23:44 عصر
  4. پرینت متن فارسی درون RichTextBox کنترل
    نوشته شده توسط hamid_isf_1360 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 11 خرداد 1386, 23:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •