صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 84

نام تاپیک: اشکالات برنامه نویسی من( rahro)

  1. #1

    اشکالات برنامه نویسی من( rahro)

    سلام اساتید محترم
    آیا روشی در ویژوال فاکس وجود دارد که بشود از روی فرم جاری پرینت گرفت0!؟
    من نمیخواهم از Report برای اینکار استفاده کنم . و دقیقا میخواهم شمای فرم را پرینت بگیرم0
    منتظرم محبت دوباره دوستان هستم 0

  2. #2
    سلام

    خب شما باید اول با PrintScreen اون را به حافظه ببرید سپس آن را چاپ کنید. که این در فاکس فکر نکنم پیش بینی شده باشد!

    البته ممکن است توابعی وجود داشته باشد که صفحه را به فرم چاپی تبدیل کند اما آنها هم مطمئنم منظور شما نیست.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  3. #3
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    آقا یک جستجو کار را درست می کند
    آدرس یک کلاس رو نوشته بودم که از هر کدام از اشیا روی فرم می تونید یک فایل bmp ذخیره و چاپ کنید
    اگر هم پیدا نکردی تو قسمت دانلود سایت www.foxite.com هست
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط rezaTavak
    سلام

    خب شما باید اول با PrintScreen اون را به حافظه ببرید سپس آن را چاپ کنید. که این در فاکس فکر نکنم پیش بینی شده باشد!

    البته ممکن است توابعی وجود داشته باشد که صفحه را به فرم چاپی تبدیل کند اما آنها هم مطمئنم منظور شما نیست.
    سلام علیکم
    آقا رضا از قضا من هم توابعی را میخواهم که از داخل برنامه بتوانم چنین کاری را انجام دهد0 اگر میشه لطفا نام اون توابع و چگونگی اجرا انرا اگر زحمت نیست توضیح بدین 0
    متشکرم

  5. #5
    سلام

    http://www.xs4all.nl/~foxite/downloads/foxform.zip

    این چیزی است که آقای بینیاز عزیز فرمودند.

    وقتی دانلودش کردید با دستورات زیر در فاکس پرو رجیسترش کنید:






    DECLARE LONG DllRegisterServer IN foxform.dll
    IF DllRegisterServer() = 0
    * OK
    ELSE
    * Not OK
    ENDIF







    سپس از آن استفاده کرده یک شکل صفحه نمایش را به صورت BMP ذخیره کنید.

    سپس با :



    APPEND GENERAL GeneralFieldName [FROM FileName]
    [DATA cExpression] [LINK] [CLASS OLEClassName]



    آن را به یک جدول اطلاعاتی که دارای فیلد جنرال است برده و یک گزارش از این جدول و فیلد جنرالش بسازید.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  6. #6
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    آقا رضا از قضا من هم توابعی را میخواهم که از داخل برنامه بتوانم چنین کاری را انجام دهد0 اگر میشه لطفا نام اون توابع و چگونگی اجرا انرا اگر زحمت نیست توضیح بدین 0
    :sad2: :sad2: :sad2: :sad2: :sad2: :sad2:
    تو این آدرس محل فایل scx2bmp هست
    http://www.barnamenevis.org/vi...c&start=30
    و در صفحه بعد آدرس یک سایت فرانسوی که با API این کار و کرده
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  7. #7

    سوال

    با سلام
    متشکرم از جناب استاد بی نیاز و آقا رضا تاوک بخاطر زحماتشان .
    آیا ممکن است به این دو سوال نیز جواب دهید؟
    1- در یک پروژه اطلاعات بانک user خود را برای امنیت بیشتر با یک تابع udf کد کرده ام حال میخواهم در هنگام استفاده از grid اطلاعات بعد از ریکد به نمایش در آیند ولی نمی دانم تابع udf ی که برای ریکد نواشتم را در کجا قرار دهم ؟
    2- چگونه میتوان اطلاعات یک فیلد memo را در انتهای یک repot چاپ کرد؟
    با تشکر

  8. #8
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    1-در متد load فرم قرار بدین
    2- فرقی بایک فیلد کاراکتری نداره یک کنترل field بزارید رو گزارش و اسم فیلد رو بدین
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط binyaz2003
    1-در متد load فرم قرار بدین
    2- فرقی بایک فیلد کاراکتری نداره یک کنترل field بزارید رو گزارش و اسم فیلد رو بدین
    سلام
    ببخشید چی در متد LOAD قرار بدهم ؟ خود تابع FUNCTION را قبول نمیکند و دستور مورد نظر را هم نمی شناسد ؟ :cry:

  10. #10
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    خوب تابع رو در متد لود فرم ایجاد کنید اگر یا int
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  11. #11
    نقل قول نوشته شده توسط rahro
    نقل قول نوشته شده توسط binyaz2003
    1-در متد load فرم قرار بدین
    2- فرقی بایک فیلد کاراکتری نداره یک کنترل field بزارید رو گزارش و اسم فیلد رو بدین
    سلام
    ببخشید چی در متد LOAD قرار بدهم ؟ خود تابع FUNCTION را قبول نمیکند و دستور مورد نظر را هم نمی شناسد ؟ :cry:
    سلام
    خیلی ساده است!
    به نظر من ابتدا تمامی توابع udf خود را در یک program ذخیره کن که با دستور
    Set proc to filename بشود به ان ارجاع کرد و اگر داخل یک فرم تنها میخواهی
    روش خود را اجرا کنی دستور فوق را در load تایپ کن . حال بر روی grid خود
    راست کلیک کن قسمت edit را انتخاب کن و بر روی فیلد مندرج مذکور راست
    کلیک کن و در قسمت properties قسمت data – controlsourse فیلد خود بین
    تابع udf خود قرار بده .
    :wink: موفق باشی :موفق:

  12. #12
    سلام

    لطفا بفرمائید اطلاعات کد شده را فقط می خواهید نمایش دهید یا قابل ویرایش هم باشد؟ چون خیلی با هم فرق دارد. اگر فقط برای نمایش است کار ساده است! اما برای ویرایش کار خیلی سخت میشود.


    در ضمن برای نمایش یک فیلد در انتهای گزارش از summery استفاده کنید. البته برای فیلدهای عددی من کار کرده و جمع چند رکورد را می زنم.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  13. #13
    با عرض سلام
    جناب آقا رضا تاوک
    منظور من فقط مشاهده بود که با توجه به توضیحات دوستان حل شد و متشکرم :موفق:
    ************************************************** **************
    دوستان جداولی که از طریق data environment فرم باز میشوند در کدام ناحیه کاری فعال میباشند .؟ من جداول خود را در ابتدای برنامه توسط دستور select در ناحیه های مختلف باز نموده ام حال در یک فرم به هنگام ایجاد grid یک بانک اطلاعاتی که عناوین grid مرا تشکیل میدهد باز شده است ولی در هیچ کجا ندیدم که از من سوال کند در کدام ناحیه این بانک اطلاعاتی باز شود ؟ نمی دانم توانستم سوال خود را روشن بیان کنم یا خیر . البته به هنگام اجرای برنامه با هیچ مشکلی که عنوان شود که فایل بانک اطلاعاتی من قبلا use شده باشد برخورد نکردم! ولی به هر حال دلهر این موضوع هنوز در من وجود دارد.
    2- چگونه میشود اطلاعات یک list box را به یک فیلد memo منتقل کرد؟ و یا بر عکس !؟؟
    متشکر میشوم که دوستان بزرگوار جواب سوالات مرا بدهند.

  14. #14
    سلام

    مانند فاکس داس نیست بلکه هر فرم خودش می تواند DataSession داشته باشد. DataSession که به اسم Default است همانی است که در داس با آن آشناییم.



    اطلاعات هر سطر ListBox را بخوانید و بعد از هر سطر ;\ سپس این را به داخل فیلد بریزید. هنگامی که این فیلد را با ADDITEM اضافه کنید تمام لیست اضافه میشود.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  15. #15
    نقل قول نوشته شده توسط rezaTavak
    سلام

    مانند فاکس داس نیست بلکه هر فرم خودش می تواند DataSession داشته باشد. DataSession که به اسم Default است همانی است که در داس با آن آشناییم.



    اطلاعات هر سطر ListBox را بخوانید و بعد از هر سطر ;\ سپس این را به داخل فیلد بریزید. هنگامی که این فیلد را با ADDITEM اضافه کنید تمام لیست اضافه میشود.
    سلام
    میشه لطف کنید در مورد دوم بیشتر راهنمایی کنید! :cry:
    در ضمن در فاکس dos برای جستجوی یک عبارت فارسی در یک فیلد میبایست یک فیلد از عبارت مورد نظر بصورت معکوس رشته مورد نظر ایجاد کنیم آیا در ویژوال این کار لازم است و ایا مثلا با درج گوشه ای از یک اسم این امکان وجود دارد که تمامی اسامی که با ان اغاز میشود را جستجو و سرچ کرد؟ ایا تابع و دستور خاصی را باید بکار برد ؟ در ضمن اگر بخواهم با درج هر حرف در یک گرید بلافاصله عبارت نزدیک به ان را نمایش دهم چکار باید بکنم ؟
    :cry: :cry:
    با تشکر

  16. #16
    سلام

    ببینید شما اگر یک text که در آن یکسری کاراکتر است را به لیست اضافه کنید اول آن بررسی می شود اگر به کاراکتر ;\ برسد به ردیف بعد می رود. به این کد نگاه کنید :




    #DEFINE C_OPERATORS_LOC "ãÓÇæ&a mp;iacute;\;ãÎÇ&am p;aacute;Ý\;Èí&am p;Ocirc;ÊÑ ÇÒ\;ßã& amp;Ecirc;Ñ ÇÒ\;Êå&a mp;iacute;\;ÎäË&ia cute;\;ÔÇã&aac ute;\;ÏÑ\;È&iac ute;ä\;"
    *"equals\;not equals\;more than\;less than\;is blank\;is NULL\;contains\;in\;between"
    THIS.ADDITEM(C_OPERATORS_LOC)
    THIS.VALUE = THIS.LIST[1]




    برای خواندن لیست هم به تعداد listcount یک حلقه که تمام ردیفها را بخواند و در یک text قرار دهد و آخر هر ردیف هم \; قرار دهد درست کنید. مقدارها را هم از آرایه list و با توجه به listindex بخوانید.

    البته بهتر است در حجم بالا از فیلد استفاده کنید تا کارتان راحت باشد.






    نه لازم نیست که رشته برعکس بررسی شود خود ویندوز راست به چپ را پشتیبانی میکند.





    بسته به تنظیمات شما در set دارد. مثلا SET EXACT ON اگر باشد رشته باید دقیقا همانند باشند و اگر off لازم نیست همانند باشند. همچنین set ansi. یک کار که راحت هم هست این است که از تابع AT استفاده کنید.




    این بسته به برنامه نویسی شما دارد. گرید خودش همچین چیزی ندارد که سرچ انجام دهد.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  17. #17
    با سلام و تشکر از همه دوستان که وقت گذاشته وجواب سوالات مرا میدهند
    در یک پروژه که فرم اصلی با دستورات _screeen طرح ریزی شده میخواهم در صورت کلیک بر روی دکمه close بالای صفحه اول یک فرم برای کاربر نمایش داده شده و خروج وی را تائید و بعد در صورت تائید خارج شود . چگونه اینکار را انجام دهم ؟

  18. #18
    سلام

    on shut down .....
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  19. #19
    متشکرم آقا رضا :موفق: خودشه
    ببخشید در یک grid اگر بخواهم مکان نما در یک فیلد فقط حرکت کند و از انتقال ان به سایر فیلدها جلوگیری کنم چکار باید کرد؟
    و همچنین اگر بخواهم در صورتی که کاربر کلید enter را فشار داد و یا در صورتی که کاربر روی فیلد مورد نظر کلیک کرد اتفاق خاصی رخ دهد چه باید کرد ؟
    با تشکر

  20. #20
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    با سلام
    در مورد سوال اول شما می تونید column مورد نظر رو غیر فعال کنید thisform.grid1.column1.enabled=.f.
    در مورد سوال دوم شما راه های زیادی دارید یکی اینکه از وقایع keypress و click تکست باکس مورد نظر استفاده کنید همچنین در وقایع beforrowcolchange و after rowcolchange شما nColIndex شماره ستون جاری رو خواهید داشت
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  21. #21
    نقل قول نوشته شده توسط binyaz2003
    با سلام
    در مورد سوال اول شما می تونید column مورد نظر رو غیر فعال کنید thisform.grid1.column1.enabled=.f.
    در مورد سوال دوم شما راه های زیادی دارید یکی اینکه از وقایع keypress و click تکست باکس مورد نظر استفاده کنید همچنین در وقایع beforrowcolchange و after rowcolchange شما nColIndex شماره ستون جاری رو خواهید داشت
    استاد عزیز جناب بینیاز : سلام
    در مورد سوال دوم منظورم باز در grid بود نه تکست باکس .

  22. #22
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    منم منظورم گرید هست
    منتها شما در هر گرید اول چند ستون دارید هر ستون از دو بخش تشکیل شده یک header و textbox که مقادیر فیلد شما رو textbox نمایش میده :sunglass:
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  23. #23
    نقل قول نوشته شده توسط binyaz2003
    منم منظورم گرید هست
    منتها شما در هر گرید اول چند ستون دارید هر ستون از دو بخش تشکیل شده یک header و textbox که مقادیر فیلد شما رو textbox نمایش میده :sunglass:
    سلام
    آخه چرا وقایع keypress و click در grid کار نمیکنن :mad:
    من هر کار کردم نتوانستم. من میخواهم در grid هر گاه کاربر روی هر رکورد اینتر کرد مقادیر ان رکورد به یک فرم دیگر ارسال شود اخه این کجاش سخته که فاکس اینقدر گیر میده :mad:

  24. #24
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    Recno()
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  25. #25
    نقل قول نوشته شده توسط binyaz2003

    Recno()
    سلام استاد
    آخه با این دستور نمیشه گرید رو بست . شاید من منظورم رو درست نگفتم من میخواهم با کلید اینتر گرید من بسته و رکورد جاری به فرم مورد نظر من منتقل شود!؟؟؟
    :cry:

  26. #26
    سلام
    دوست عزیز گرید یک Object است و بسته نمیشه باید اون را Hide کرد یعنی شما باید بعد از اینکه کاربر ENter را زد در گزینه KeyPress چک کنید که اگر این اتفاق افتاد یک فرم دیگر باز شود و در آن فرم اطلاعات گرفته شود. یا همین فرمی که دارید با آن کار میکنید را با Visible کردن کنترلها تغییر دهید.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  27. #27
    سلام دوستان
    کسی تابعی داره که بتونه دو تاریخ شمسی رو از هم تفریق یا جمع کنه؟ مهم این موضوع تشخیص سال کبیسه و خبیصه است!!

  28. #28
    سلام

    من یکسری تابع تاریخ در این بخش قرار داده ام اول تاریخ را به روز ژولیوسی تبدیل کن و بعد هم تفریق.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  29. #29
    نقل قول نوشته شده توسط rezaTavak
    سلام

    من یکسری تابع تاریخ در این بخش قرار داده ام اول تاریخ را به روز ژولیوسی تبدیل کن و بعد هم تفریق.
    سلام : کلمه ژولیوسی رو سرچ کردم چیز زیادی عایدم نشد خودم دو نمنونه تابع دارم ولی مشکوکم که صحیح کارکنند اگر شما در دسترس دارید میشه یه ادرس سر راست بدین .
    قلبا" !! از زحمتتون متشکرم ؟!

  30. #30
    سلام

    http://www.barnamenevis.org/vi...c&start=10

    توی این قسمت است.


    تمام توابع.


    با تابع




    persian_jdn(lnYear, lnMonth, lnDay)




    برای تبدیل تاریخ به روز ژولیوسی.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  31. #31
    نقل قول نوشته شده توسط rezaTavak
    سلام

    http://www.barnamenevis.org/vi...c&start=10

    توی این قسمت است.


    تمام توابع.


    با تابع




    persian_jdn(lnYear, lnMonth, lnDay)




    برای تبدیل تاریخ به روز ژولیوسی.
    سلام ببخشید آقا رضا - این رو دیدم ولی با توجه به اینکه گفته بودید بازم روی این توابع کار میکنید گفتم شاید کامل تر از این هم جایی گذاشته باشید بحر حال از لطف شما سپاسگذارم :موفق:

  32. #32
    سلام

    من گذاشتم اما نمی دانم چرا پاک شده!
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  33. #33
    نقل قول نوشته شده توسط rezaTavak
    سلام

    من گذاشتم اما نمی دانم چرا پاک شده!
    سلام بی نهایت شرمنده شما میشم اگر یکبار دیگه روی سایت بذاری یا به ادرس من ایمیل کنی rahro_ali@yahoo.com

  34. #34
    چشم باید اول اونها را آماده کنم و به صورت یک فایل در آرم.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  35. #35

    باز هم مشکل

    سلام
    در تکست باکسی که من در فرم خود گذاشتم inputmask انرا ده تا 9 گذاشتم ولی برای ورود عدد اگر اعداد بزرگتر از 1111111111 بشود در یک گزینه این پیغام به کابر ارسال میشود
    namric Overflow چطور میتونم این مشکل رو حل کنم

  36. #36
    سلام


    دوست عزیز محدوده اعداد شما در چه رنجی است؟ و شما از چه نوعی استفاده کرده ای؟


    به این نگاه کن:



    Data and Field Types
    See Also
    ALTER TABLE - SQL Command | Character Data Type | CREATE TABLE - SQL Command | Currency Data Type | Date Data Type | DateTime Data Type | Double Field Type | Float Field Type | General Field Type | Logical Data Type | Memo Field Type | Numeric Data Type | Overview of the Language
    All Visual FoxPro data has a type — a description of the permissible values and range and size of those values. Once you specify the type of data you are using, Visual FoxPro can efficiently store and manipulate the data.

    Variables and arrays hold a subset of the available Visual FoxPro data types. Additional data types are available only for fields in a table. To add a field of a specific type to a table programmatically, specify the field type with a letter abbreviation. For more information, see the description for FieldType in CREATE TABLE - SQL.

    You specify the type of data to be stored in each field of a table when you create the table. The type of data in a variable or array element is determined by the value you store in the variable or array element. The following table lists the data types in Visual FoxPro.

    Visual FoxPro Data Types

    Data type Description Size Range
    Character Any text 1 byte per character to 254 Any characters
    Currency Monetary amounts 8 bytes - 922337203685477.5807 to 922337203685477.5807
    Date Chronological data consisting of month, year, and day 8 bytes When using strict date formats, {^0001-01-01}, January 1st, 1 A.D to {^9999-12-31}, December 31st, 9999 A.D.
    DateTime Chronological data consisting of month, year, day, and time 8 bytes When using strict date formats, {^0001-01-01}, January 1st, 1 A.D to {^9999-12-31}, December 31st, 9999 A.D., plus 00:00:00 a.m. to 11:59:59 p.m.
    Logical Boolean value of true or false 1 byte True (.T.) or False (.F.)
    Numeric Integers or fractions 8 bytes in memory;
    1 to 20 bytes in table - .9999999999E+19 to .9999999999E+20
    Variant A variant can contain any of the Visual FoxPro data types and the null value. Once a value is stored to a variant, the variant assumes the data type of the data it contains.
    Variants are designated with an e prefix in language syntax.
    See data types above. See data types above.

    In addition, Visual FoxPro provides data types that apply only to fields in tables.

    Visual FoxPro Field Types

    Field type Description Size Range
    Double A double-precision floating-point number 8 bytes +/-4.94065645841247E-324 to +/-8.9884656743115E307
    Float Same as Numeric 8 bytes in memory;
    1 to 20 bytes in table - .9999999999E+19 to .9999999999E+20
    General Reference to an OLE object 4 bytes in table Limited by available memory
    Integer Integer values 4 bytes -2147483647 to 2147483647
    Memo Reference to a block of data 4 bytes in table Limited by available memory
    Character (Binary) Any character data you want to maintain without change across code pages 1 byte per character to 254 Any characters
    Memo (Binary) Any memo field data you want to maintain without change across code pages 4 bytes in table Limited by available memory

    Tip You can use the TYPE( ) function to determine the type of data stored in a variable, array element, or field.
    Each data type has its own characteristics, including storage size:
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  37. #37
    سلام
    فکرشو میکردم باید این مشکلو داشته باشه!Integer Integer values 4 bytes -2147483647 to 2147483647
    ببخشید حالا در کجا میتونم این مشکلو حل کنم ؟ منظور این خط چیه؟؟ میشه راهنمایم کنید
    Tip You can use the TYPE( ) function to determine the type of data stored in a variable, array element, or field.
    Each data type has its own characteristics, including storage size

  38. #38
    سلام

    از نوع currency استفاده کن.


    تابع TYpe نوع داده را می گوید از چه نوعی است.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  39. #39
    سلام دوست عزیز
    من در پروپرتیس خاصیت strictDateEntry رو برابر با O-loose کردم مشکل حل شد آیا از نظر شما مورد قبول است ؟

  40. #40
    سلام

    نه. حتما یه موردی هست که خطا میده. به نظر من نوع داده را تغییر بدی بهتره.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •