نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: شرط if داخلي چي بايد باشه؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    74

    شرط if داخلي چي بايد باشه؟

    با سلام
    شرط درون if داخلي چي بايد بنويسم؟

    try
    {
    if (textBox1.Text == "")
    {
    tabControl1.Enabled = false;
    if () //اگه روي تب كنترل1 كليك شد
    {
    MessageBox.Show("نام را وارد كنيد");
    }
    }
    else
    {
    tabControl1.Enabled = true;
    }
    }

    در ضمن كد اينكه اگر textbox پر باشه چيه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار syntiberium
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    scrin galaxy
    پست
    516

    نقل قول: شرط if داخلي چي بايد باشه؟

    if دومی لازم نیست باید کل کد هاتو بزاری توی evnt مربوط به کلیک کنترل تب 1 .
    برای سوال دومی هم به جای == از =! استفاده کن

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    74

    نقل قول: شرط if داخلي چي بايد باشه؟

    مرسي دوست عزيز اما چه جوري بايد تو event مربوط به تب بزارمش؟
    مگر نه اينكه بايد تو قسمت كدها بنويسمش؟
    من مبتديم لطفه برام توضيح بديد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: شرط if داخلي چي بايد باشه؟

    دوست عزیز if دوم لازم نیست فقط وقطی روی باتن کلیک میکنی بین دو خط کدش باید دستوری که میخوای
    با زدن کلیک انجام بشه رو بنویس

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: شرط if داخلي چي بايد باشه؟

    بجای این بنویس

    if (textBox1.Text == "")
    {
    tabControl1.Enabled = false;






    if (textBox1.Text != "")
    {
    tabControl1.Enabled = true;



  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    74

    نقل قول: شرط if داخلي چي بايد باشه؟

    من باتن ندارم كه بتونم با كليم روي اون برم تو تب كنترل
    توي فرمم 3 تا پانل دارم كه پانل 1 حاوي يك ليبل به نام "نام" و يك تكس باكسه وپانل 2 حاوي تب كنترل و پانل 3 چندتا باتن
    ميخوام وقتي توي تكس باكس چيزي نوشته نشده نشه روي تبكنترل كنترل كرد كه اين موضوع حل شده
    حالا ميخوام وقتي توي تكس باكس چيزي نوشته نشده و كاربر روي تب كنترل كليك ميكنه يه پيغام نمايش داده بشه كه نام را وارد كن
    اين كد كار نميكنه

    privatevoid tabControl1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    if (textBox1.Text == "")
    {
    MessageBox.Show("نام را وارد كنيد");
    }

    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •