نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: Connection reset by peer

  1. #1

    Connection reset by peer

    با سلام ،

    در زمان استفاده از TCPClient این خطا در چه شرایطی رخ میده ؟

    Connection reset by peer

  2. #2

    نقل قول: Connection reset by peer

    میتونه دلایل مختلفی داشته باشه؛ معمولش این هست که کلاینت برای مدت زمان معینی غیرفعال بوده، و سرور بعد از سپری شدن مدت معینی اتصال کلاینت های غیرفعال را به طور یک طرفه قطع کرده. مشکل از فایروال هم میتونه باشه، یعنی فایروال اتصال کلاینت را به سرور قطع کرده باشه.

    شما در چه شرایطی به این مشکل برخوردید؟


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3

    نقل قول: Connection reset by peer

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    شما در چه شرایطی به این مشکل برخوردید؟
    کلاینت در حال ارسال پیغام های پی در پی برای سرور بود که این خطا دریافت شد .

  4. #4

    نقل قول: Connection reset by peer

    سرور چی بود؟ سرور رو هم خودتون نوشته بودید؟


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  5. #5

    نقل قول: Connection reset by peer

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    سرور چی بود؟ سرور رو هم خودتون نوشته بودید؟
    بله ، در واقع سرور پیغام رو میگیره . یک شرط رو بررسی میکنه و جواب رو ارسال میکنه . البته جوابی که برای کلاینت ارسال میشه از طریق یک Thread همیشه آماده باش بطور جداگانه دریافت میشه . که اگه یادتون باشه قبلاً در موردش صحبت کردیم . امکان داره مشکل از این باشه ؟

    این هم کد Thread مربوط به کلاینت :

    procedure MyTr.Execute;
    begin
    while j = 0 do
    begin
    sleep(100);
    Listen;
    end;
    end;

    که در اینجا متد Listen ، تابع ReadLn کنترل TCpClient رو صدا میزنه .

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •