نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اسلاید شو با قابلیت fade در jQuery

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Arash.Net
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    Uromia
    پست
    32

    اسلاید شو با قابلیت fade در jQuery

    باسلام خدمته تمامی دوستان در سایت برنامه نویس

    من یه page با asp.net درست کردم که الان میخوام در وسط page با استفاده از JQuery یک اسلاید شو با قابلیت fade اضافه کنم


    اسلاید شو که اضافه کردم وقتی بازش میکنم بصورت اسلاید نشان داده نمیشه آیا کدش اشکال داره یا اینکه برای اجرا شدنش باید آخرین نسخه از jQuery رو دانلود کنم

    اگه اینطوره من از سایت jQuery محتوای فایل jquery-1.4.2.rar رو دانلود کردم حال برای اینکه این اسلاید شو به نمایش در بیاد من این 2 فایل جاوا رو باید کجا بزارم ( کنار خود فایل html ؟ ) لطفا یه راهنمایی در مورد اجرای فایل های jQuery بکنید

    شرمنده من تو تاپیک سرچ هم کردم ولی به جواب خاصی در مورد اسلاید شو که میخوام نرسیدم


    پیشا پیش ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shirin_sh1024
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    136

    نقل قول: اسلاید شو با قابلیت fade در jQuery

    برای اجرای فایل های jquery ، فایل jquery-1.4.2.rar که دانلود کردید رو unzip کنید و فایل jquery-1.4.2.js رو کپی کنید تو پروژتون (میتونید درگش کنید تو سولوشن پروژه) در صفحه aspx تون در تگ <head> به اون فایل به وسیله دستور زیر رفرنس بدید:

     
    <script type="text/javascript" src="jquery-1.4.2.js"></script>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: اسلاید شو با قابلیت fade در jQuery

    نقل قول نوشته شده توسط Arash.Net مشاهده تاپیک
    باسلام خدمته تمامی دوستان در سایت برنامه نویس

    من یه page با ASP.NET درست کردم که الان میخوام در وسط page با استفاده از JQuery یک اسلاید شو با قابلیت fade اضافه کنم


    اسلاید شو که اضافه کردم وقتی بازش میکنم بصورت اسلاید نشان داده نمیشه آیا کدش اشکال داره یا اینکه برای اجرا شدنش باید آخرین نسخه از jQuery رو دانلود کنم

    اگه اینطوره من از سایت jQuery محتوای فایل jquery-1.4.2.rar رو دانلود کردم حال برای اینکه این اسلاید شو به نمایش در بیاد من این 2 فایل جاوا رو باید کجا بزارم ( کنار خود فایل html ؟ ) لطفا یه راهنمایی در مورد اجرای فایل های jQuery بکنید

    شرمنده من تو تاپیک سرچ هم کردم ولی به جواب خاصی در مورد اسلاید شو که میخوام نرسیدم


    پیشا پیش ممنون
    سلام دوست خوبم
    ببین این سورسی که گزاشتی فقط وقتی کار می کنه که به نت متصل باشی چون از google رفرنس گرفته!
    <script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1/jquery.min.js"></script>   <script type="text/javascript">  

    شما این خط رو باید همون جوری که دوستمون بالا گفته تغییر بدی
    موفق باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •