نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: قرار گرفتن مقدار یه فیلد از بانک درون یه متغیر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار neda_dela
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زمین خدا
    پست
    323

    Question قرار گرفتن مقدار یه فیلد از بانک درون یه متغیر

    با سلام
    من میخام که مقدار یه فیلد رو از دورن بانک توسط message box به کاربرم اطلاع بدم .
    من یه لیبل گذاشتم که وقتی کاربر روی اون کلیک می کنه مقدار اون فیلد بهش اطلاع داده بشه.
    این چطوری امکان پذیره؟
    متشکرم و منمون

  2. #2

    نقل قول: قرار گرفتن مقدار یه فیلد از بانک درون یه متغیر

    سلام
    شما ميتونيد از كامپوننت datagridview استفاده كنيد.اونوبا اطلاعات مورد نظر پركنيد سپس اطلاعات خودتونو در textbox نشون بدين.اگه خواستيد كدشو براتون ميفرستم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: قرار گرفتن مقدار یه فیلد از بانک درون یه متغیر

    سلام

    متد sqlCommand.ExecuteScalar فیلد اول از اولین رکورد رو بر میگردونه .

    بافرض این که کوئری شما باشه:

    select name from person where id=1

    مقدار فیلد name رو میتونید اینجوری نمایش بدید .

    MessageBox.Show(sqlCommand.ExecuteScalar().ToStrin g());


    موفق باشید .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار neda_dela
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زمین خدا
    پست
    323

    نقل قول: قرار گرفتن مقدار یه فیلد از بانک درون یه متغیر

    نقل قول نوشته شده توسط M.YasPro مشاهده تاپیک
    سلام

    متد sqlCommand.ExecuteScalar فیلد اول از اولین رکورد رو بر میگردونه .

    بافرض این که کوئری شما باشه:

    select name from person where id=1

    مقدار فیلد name رو میتونید اینجوری نمایش بدید .

    MessageBox.Show(sqlCommand.ExecuteScalar().ToStrin g());


    موفق باشید .
    ممنون
    لازمه یه مقدار توضیح بدم
    ببین من این کار رو برای زمانی می خام که کاربرم رمز عبورش رو فراموش کرده . پایین صفحه یه لیبل گذاشتم با عنوان "رمز عبور خود را فراموش کرده ام"
    وقتی که در ابتدای اجرای برنامه (برای اولین بار) کاربر نام کاربری و رمز عبورش رو تعریف می کنه یه فیلد دیگه رو هم که من اسمش رو گذاشتم "کلمه اشاره " تعریف می کنه
    در واقع تیبل من سه تا فیلد داره: نام کاربری ، رمز عبور، کلمه اشاره
    کلمه اشاره یه چیزیه مشابه hint توی ویندوز زمانی که رمز رو یادمون میره اگه قبلا براش تعریف کرده باشیم وقتی روی دکمه مربوط به اون کلیک می کنیم اون hint رو بهمون نشون میده و ما رو به یاد رمزمون می ندازه
    حالا من میخام همون hint رو که الان به نام کلمه اشاره هست به کاربرم اطلاع بدم.
    حالا با توجه به توضیحات شما این کد رو نوشتم ولی خطا میده:

    private
    void label3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlDataAdapter da = newSqlDataAdapter();
    SqlConnection myConnection = newSqlConnection();
    SqlCommand objCommand = newSqlCommand();
    DataTable dt = newDataTable();
    objCommand.CommandText =
    "select security from enter ";
    objCommand.Connection = myConnection;
    objCommand.CommandType =
    CommandType.Text;
    myConnection.ConnectionString=
    "Data Source=.;Initial Catalog=quran;Integrated Security=True";
    MessageBox.Show("کلمه اشاره شما"+" "+objCommand.ExecuteScalar().ToString()+" "+"می باشد.");
    }

    خطاش هم اینه:
    ExecuteScalar requires an open and available Connection. The connection's current state is closed.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: قرار گرفتن مقدار یه فیلد از بانک درون یه متغیر

    شما بدون باز کردن SqlConnection خواستید SqlCommand.ExecuteScalar رو اجرا کنید .
    این دستور هم مثل ExecureReader و ExecuteNonQuery برای اجرا شدن نیاز به یه کانکشن باز داره .
    موفق باشید .

  6. #6
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: قرار گرفتن مقدار یه فیلد از بانک درون یه متغیر



    SqlDataAdapter da = newSqlDataAdapter();
    DataTable dt = newDataTable();



    2 تا کد بالا رو هم پاک کنی مشکلی پیش نمیاد و راستی یه چیز هم مطئنم چرا شما متغیر سراسری واسه این 2 کد زیر تعریف نکردید که نیازی نباشه چندبار تو یک فرم تعریفشون کنید


    SqlConnection myConnection = newSqlConnection();
    SqlCommand objCommand = newSqlCommand();



    و واسه خود کانکشن استریگ هم میتونید متغیر سراسری تعریف کنید و محدودیت واسه هیچ متغیری از فضای sqlclient قرار ندهید .

    این کد رو قبل از پیام بنویس


    myConnection .open()


    این کد رو هم بعد از پیام


    myConnection .close()


    مشکلت حل میشه!!!

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •