مشاهده دست آورد نظرسنجی: تیم مورد علاقه شما کدام است؟

رای دهنده
88. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • آرژانتين

    23 26.14%
  • آلمان

    15 17.05%
  • اسپانيا

    29 32.95%
  • انگليس

    8 9.09%
  • ايتاليا

    10 11.36%
  • برزيل

    16 18.18%
  • فرانسه

    4 4.55%
  • کره (جنوبی - شمالی)

    2 2.27%
  • هلند

    7 7.95%
  • دیگر تیم ها (نام ببرید)

    4 4.55%
نظرسنجی چند گزینه ای
صفحه 1 از 11 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 404

نام تاپیک: بحث در مورد جام جهانی 2010

  1. #1

    Smile بحث در مورد جام جهانی 2010

    دوستان میتونند در مورد جام جهانی 2010 در این تاپیک به گفتگو بپردازند.


    خودم اول شروع میکنم.

    به نظر من یکی از بهترین تیم ها (از روز اول جام جهانی تا امروز) ، تیم آلمان بود.
    بازی خیل خوب و روونی انجام داد.
    یکی از پاهای فینال امسال، به نظر من آلمان هستش.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    خدایی آلمان هم بازیش قشنگ بود هم مربیش(خوشتیپ )
    کلا خوشم میاد از کشوری که بازیکنای تیمش جوون و پر انرژین.
    علی رغم اینکه تیم انگلیس رو خیلی دوست دارم اما جای تاسف داره. به نظر من دلیل افت بازی انگلیس مربیش بود. من هم اگه جای بازیکناش بودم با یه همچین مربی بداخلاق و اخمویی و اون همه صدای شیپور وحشتناک از چهار طرف مسلما کاری از پیش نمیبردم. حالا نحوه برخورد نیمکت نشین ها و مربی آلمان با بازیکناش رو ببینید کلی روحیه گل زنی و تحرک رو افزایش میده.
    ایتالیا هم تیم قوی و خوبی هست اما خیلی گوشتشون تلخه

    خلاصه هیشکی نفهمید من طرفدار کجام
    زیاد جدی نگیرید حالتونو ببرید.

  3. #3

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    اگه دوستان موافق باشند؛ یه نظر سنجی هم به این تاپیک اضافه کنیم؛ درمورد اینکه طرفدار کدام تیم هستید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار REZAsys
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    In our fragile World ------ در دنیای شکننده ی ما
    پست
    454

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    خلاصه هیشکی نفهمید من طرفدار کجام
    مهم نیته
    پس فرانسه چی؟
    خودم میگم فرانسه درسته بازی اول مساوی کرد ولی همیشه همه ی تیما بازی اول خراب میکنند( آلمان در عوض بازیهای بعدی گند میزنه) در کل فقط فرانسه......

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    فینال اسپانیا -برزیل
    سومی انگلیس

    اسپانیا تیمش کامل کامله هیچی کم نداره

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alinaghiha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تاکستان
    سن
    39
    پست
    351

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    بازی آلمان - استرالیا قشنگ بود اما گزارشگر حالمو بهم می زد
    پشت سر هم می گفت استرالیا آبروی آسیا رو برد باید تیم اقیانوسیه می موند
    فکر کنم کشورمون ایران با جام جهانی نرفتنش آبروی آسیا را خرید
    بازیکنان پیر استرالیا به جام جهانی رفتند ما...
    خوش باشید

  7. #7

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    امسال اسپانیا قهرمان میشه.


    راستی، بارسلونا هم بیشترین بازیکن رو توی جام جهانی داره.
    آخرین ویرایش به وسیله Open-Source : دوشنبه 24 خرداد 1389 در 12:34 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    نقل قول نوشته شده توسط REZAsys مشاهده تاپیک
    همیشه همه ی تیما بازی اول خراب میکنند
    درست مثل هنرپیشه رزمی کار (فرانکی) که اول خوب کتک میخوره بعد طرفو آسفالت میکنه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Cybersilent
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    392

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    منم از آلمان خوشم اومده
    هلند هم بد نيست

  10. #10

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    علی رغم اینکه تیم انگلیس رو خیلی دوست دارم اما جای تاسف داره. به نظر من دلیل افت بازی انگلیس مربیش بود.
    جون تو این جمله رو از پستت حذف کن هر کی بیاد و ببینه خدای نکرده ازت میخنده . خب برادر من انگلیس با کدوم مربی تا این اندازه خوب بوده ؟؟؟ اریکسون ، یا جناب مک دونالد که در بحرانی ترین شرایط انگلیس داشت با دافش زیر چتر صورتی استراحت میکرد . به قول ونگر انگلیس الان داره با نسل طلایی خودش در جام جهانی بازی میکنه . بعد شما میای میگی کاپلو .............
    البته فکر کنم شما بازی رو ندیدی . چون توی اون بازی اشتباه وحشتناک گرین دروازه بان انگلیس باعث شد انگلیس گل بخوره . واقعا اگه یکی از بچه های کوچه ی ما رو به جای دروازه بان واسه انگلیس گذاشته بودن اون توپ رو میگرفت . انگلیس همیشه از نداشتن دروازه بان رنج میبره . یه مدت هم قرار بود آلمونیا پاسپروت انگلیسی بگیره که ظاهرا نشده .
    ایتالیا هم تیم قوی و خوبی هست
    شک نکن .
    آلمان در عوض بازیهای بعدی گند میزنه
    کاملا باهات موافقم . آلمان تو بازی با استرالیا یه بازی یه طرفه رو انجام میداد ولی در مقابل صربستان و مخصوصا غنا محک میخوره . البته آلمان هم شده یه تیم اینترنشنال . اوزیل و خدیرا و کاکائو و پودولسکی و کلوزه و ماریو گومز و و و و و ................
    بازی آلمان - استرالیا قشنگ بود اما گزارشگر حالمو بهم می زد
    پشت سر هم می گفت استرالیا آبروی آسیا رو برد باید تیم اقیانوسیه می موند
    فکر کنم کشورمون ایران با جام جهانی نرفتنش آبروی آسیا را خرید
    بازیکنان پیر استرالیا به جام جهانی رفتند ما...
    خوش باشید
    واقعا بهترین نظر تا اینجای تاپیک همین بود .

    من که طرف ایتالیا هستم . اسپانیا و انگلیس و از این قبیل هنوز خیلی باید کار کنن تا به ایتالیا برسن .

  11. #11

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    یه چیز جالب،
    توی P30World یه نظر سنجی گذاشته بودن که از چه تیمی متنفر هستید؛ فکر میکنید چه تیمی بیشتر رای آورده بود؟
    اول آلمان بود بعد انگلیس

  12. #12

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    اول آلمان بود بعد انگلیس
    البته توی نظر سنجی یه سایت معتبر خارجی آلمان همچنان پیشتاز بود و بعدشم فرانسه بود .

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    196

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    تیم فقط هلند
    ایتالیا که نهایت از گروهش بیاد بالا دیگه کاری نمی تونه بکنه
    فرانسه هم که هیچی
    آلمان هم خوب بود به نظرم یه پای فینال همین آلمان باشه
    باید دید اسپانیا چه طور بازی می کنه تو کنفدراسیون ها که به آمریکا باخت
    تیم خوبی داره ولی من فکر نمی کنم قهرمان شه

  14. #14

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    آلمان هم خوب بود به نظرم یه پای فینال همین آلمان باشه
    من واقعا نمیدونم چرا اینقدر بعضی از دوستان سطحی نگر هستن . آلمان که دوتا گل زد به یه تیم اهل اقیانوسیه ( گرچه اسمش هست که از آسیا اومده ) . دوتا گل هم که بعد از اون اخراج الکی زدن . واقعا مدافعان استرالیا ته خنده بودن . بازیکن مقابلش رو ول میکرد میرفت بازیکن مجاور رو میگرفت . آخه به این میگن تیم خوب .

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    196

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    بحث این بازی فقط نیست آلمان تو بیشتر جام ها خوب نتیجه گرفته و تو این جام هم نتیجه خوبی می گیره به نظرم
    تو بازی اول هم نشون داد که تیم خوبی داره هرچه قدر هم که استرالیا ضعیف بازی کرده باشه
    البته من طرفدار آلمان نیستم و از آلمان خوشم نمیاد

  16. #16

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    هلند 2 ____ دانمارک 0

    هلند هم همیشه تیم خوب و لایقی بوده؛فقط شانس نداره.

  17. #17

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    تیم فقط هلند
    بازی هلند رو دیدم . نمایش خیلی خوبی نداشتن . گل اول هم که با اشتباه مدافعان دانمارک به ثمر رسید .
    به نظر نمیرسه هلند امسال شانس خیلی زیادی واسه قهرمانی داشته باشه .
    گرچه خودم از همه هلندی ها خوشم میاد و دوست دارم اگه ایتالیا حذف شد هلند قهرمان بشه . ( البته به غیر از کرایوف ) .

  18. #18

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    ژاپن هم حریف خودش رو یک بر صف شکست داد.

    این نژاد چشم بادومی، عجب پشت کاری دارند هااااااااا....
    خداییش تیم ژاپن به معنی واقعی کلمه یک تیم هستش.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    ایتالیا
    واقعا شانس بزرگی آورد به پاراگوئه نباخت.

  20. #20

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    ایتالیا
    واقعا شانس بزرگی آورد به پاراگوئه نباخت.
    البته فکر کنم شما نظر ندی بهتر باشه .
    میدونی چرا ؟؟؟ آخه در دور مقدماتی همین پاراگوئه ، برزیل و آرژانتین رو شکست داده . 10 تا بازیش رو هم در دور مقدماتی برده .
    پس معلوم میشه شما فقط یه بیننده معمولی فوتبال هستی . حداقل روزانه توی سایت گل و فیفا یه سر برو تا اینجوری سوتی ندی .

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار 1485159
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    NULL
    سن
    30
    پست
    886

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    فقط آرژانتین!

  22. #22

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    فقط آرژانتین!
    منم از آرژانتین خوشم میاد . البته بیشتر به خاطر میلیتو کبیر

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    نقل قول نوشته شده توسط Netsky مشاهده تاپیک
    البته فکر کنم شما نظر ندی بهتر باشه .
    اتفاقا چون تیم مطرحی مثل ایتالیا به ریپ ریپ افتاده نظر هر بیننده ای رو جلب میکنه. حتی بیننده معمولی مثل من

    نقل قول نوشته شده توسط Netsky مشاهده تاپیک
    حداقل روزانه توی سایت گل و فیفا یه سر برو تا اینجوری سوتی ندی .
    با اون همه تعریفی که شما از ایتالیا کردین و این بازییکه ایتالیا ارائه داد ، هم شما سوتی دادین هم ایتالیا
    ایتالیا ===> یک مشت فربه مغرور

  24. #24

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    اتفاقا چون تیم مطرحی مثل ایتالیا به ریپ ریپ افتاده نظر هر بیننده ای رو جلب میکنه
    بازم میگم که نظر ندی بهتره .
    آخه هنوز منظور منو نفهمیدی . ایتالیایی که به قول خودت به ریپ ریپ افتاده با تیمی مساوی کرده که تونسته برزیل و آرژانتین رو شکست بده .
    یه سوال : خداییش چند بار تو عمرت یه مسابقه فوتبال رو تا آخر نگاه کردی ؟؟؟
    با اون همه تعریفی که شما از ایتالیا کردین و این بازییکه ایتالیا ارائه داد ، هم شما سوتی دادین هم ایتالیا
    معمولا ایتالیا جام هایی رو که بد شروع میکنه خوب تموم میکنه .
    جام جهانی 1982 ایتالیا با 3 تساوی از گروهش بالا اومد . ولی در پایان هم آرژانتین ، هم برزیل و هم آلمان رو شکست داد و قهرمان شد .
    پس خواهشا اول یه خورده در مورد فوتبال کشورهای بزرگی همچون ایتالیا تحقیق کن . دوباره سوتی دادی .
    ایتالیا ===> یک مشت فربه مغرور
    البته شما که زیاد از فوتبال چیزی نمیدونی این لقب رو به بازیکنان بزرگ تیمی همچون ایتالیا میدی .
    گرچه ایتالیا همیشه صاحب بازیکنان بزرگی بوده . اگه هم غرور دارن ، حقشونه . آخه قهرمان جهان هستن .

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    نقل قول نوشته شده توسط Netsky مشاهده تاپیک
    بازم میگم که نظر ندی بهتره .
    آخه هنوز منظور منو نفهمیدی . ایتالیایی که به قول خودت به ریپ ریپ افتاده با تیمی مساوی کرده که تونسته برزیل و آرژانتین رو شکست بده .
    یه سوال : خداییش چند بار تو عمرت یه مسابقه فوتبال رو تا آخر نگاه کردی ؟؟؟

    معمولا ایتالیا جام هایی رو که بد شروع میکنه خوب تموم میکنه .
    جام جهانی 1982 ایتالیا با 3 تساوی از گروهش بالا اومد . ولی در پایان هم آرژانتین ، هم برزیل و هم آلمان رو شکست داد و قهرمان شد .
    پس خواهشا اول یه خورده در مورد فوتبال کشورهای بزرگی همچون ایتالیا تحقیق کن . دوباره سوتی دادی .

    البته شما که زیاد از فوتبال چیزی نمیدونی این لقب رو به بازیکنان بزرگ تیمی همچون ایتالیا میدی .
    گرچه ایتالیا همیشه صاحب بازیکنان بزرگی بوده . اگه هم غرور دارن ، حقشونه . آخه قهرمان جهان هستن .
    برادر netsky اینجا کسی مخالف italy هست؟
    من عاشق ایتایلیام
    اما یه حسی میگه امسال ارژانتین

  26. #26

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    برادر netsky اینجا کسی مخالف italy هست؟
    من عاشق ایتایلیام
    دمت گرم .
    اما یه حسی میگه امسال ارژانتین
    من خودمم روی آرژانتین زیاد حساب میکنم و دوست دارم اگه ایتالیا حذف شد آرژانتین قهرمان بشه .
    شاهین یادمه توی تاپیک شیرازیا ( یا شایدم یه تاپیک دیگه ) گفته بودی طرف انگلیس هستی .
    ای کلک . نکنه با مسی یا میلیتو بچه محل در اومدین ؟؟؟

  27. #27

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    آرژانتین، اگه خیلی شانس بیاره به مرحله بعد صعود میکنه.
    به خاط اینکه مربی نداره (مارادونا نه از نظر شخصیتی خوبه نه از نظر فنی).
    حیف اون مسی بیچاره که برای آرژانتین بازی میکنه.

    فکر نکنم که اصلا ایتالیا از مرحله اول هم بالا بیاد چه برسه که...
    ساحل آج هم از ایتالیا بهتر بازی کرد.


    امسال اسپانیا قهرمان میشه.

  28. #28

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    مارادونا نه از نظر شخصیتی خوبه نه از نظر فنی
    مشکلی که نیست . تو که بزرگترین بازیکن سال های دور فوتبال رو به نداشتن دانش فنی متهم میکنی حتما خودت خیلی از مسائل فنی فوتبال سر در میاری . برو فدراسیون فوتبال آرژانتین بگو من میخام مربی تیم ملیتون بشم .
    حیف اون مسی بیچاره که برای آرژانتین بازی میکنه.
    اگه تو بری دیگه مسی هم حیف نمیشه .
    فکر نکنم که اصلا ایتالیا از مرحله اول هم بالا بیاد چه برسه که...
    از این به بعد برو به جا حمیدرضا صدر بشین و حرف بزن .
    امسال اسپانیا قهرمان میشه.
    به نظر من که قهرمان نمیشه . حالا بزار یه بار هم بشه . بیچاره ها اولین بارشونه میخان قهرمان بشه .
    ایتالیا 4 بار قهرمان جهان شده . اسپانیای بدبخت تازه میخاد اولین بار اونم شاید قهرمان بشه .
    به قول ساسی مانکن :
    ماها خیلی بالاییم نیازی پس به کل نیست --------- وقتی ما قهرمان میشدیم شما ریاضی حل میکردید .
    برید تلاش کنید شاید در 2000 سال آینده به اندازه ایتالیای حال حاضر تونستید واسه خودتون افتخار و اعتبار دست و پا کنید .

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار Cybersilent
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    392

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    برزيلم كه با اين بازي كردنش واقعا ....

  30. #30

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    نقل قول نوشته شده توسط Cybersilent مشاهده تاپیک
    برزيلم كه با اين بازي كردنش واقعا ....
    همش تقصیر این آقای خاص که این ترکیب .... رواج داده
    وقتی یه تیم در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان با این سیستم( 9 تا دفاع- 1 حمله(حمله نه هافبک دفاعی) ) بازی می کنه باعث میشه که تیم های ضیعف مثل کره شمالی هم با این سیستم بازی کنند
    خلاصه این که من اگه جای مربی برزیل بودم() همون 30 دقیقه اول کاکا رو تعویض می کردم
    در هر صورت دونگا قصدش نتیجه گرفتنه و بس

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    دوستان من طرفدار تیم خاصی نیستم اما در برابر Netsky موضع گرفتم ببینم این ایتالیا امسال چکار میخواد کنه.
    البته به نظرم این تیم های مطرح با این جور بازی کردنشون میخوان افکار تیم های دیگه رو منحرف کنند تا واسشون نقشه نکشن بعد بتونن راحتتر بازی کنن. این ایتالیای موزی هم از اوناست.
    همه با هم بر علیه ایتالیا

  32. #32

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    نقل قول نوشته شده توسط Netsky مشاهده تاپیک
    جون تو این جمله رو از پستت حذف کن هر کی بیاد و ببینه خدای نکرده ازت میخنده . خب برادر من انگلیس با کدوم مربی تا این اندازه خوب بوده ؟؟؟ اریکسون ، یا جناب مک دونالد که در بحرانی ترین شرایط انگلیس داشت با دافش زیر چتر صورتی استراحت میکرد . به قول ونگر انگلیس الان داره با نسل طلایی خودش در جام جهانی بازی میکنه . بعد شما میای میگی کاپلو .............
    البته فکر کنم شما بازی رو ندیدی . چون توی اون بازی اشتباه وحشتناک گرین دروازه بان انگلیس باعث شد انگلیس گل بخوره . واقعا اگه یکی از بچه های کوچه ی ما رو به جای دروازه بان واسه انگلیس گذاشته بودن اون توپ رو میگرفت . انگلیس همیشه از نداشتن دروازه بان رنج میبره . یه مدت هم قرار بود آلمونیا پاسپروت انگلیسی بگیره که ظاهرا نشده .

    شک نکن .

    کاملا باهات موافقم . آلمان تو بازی با استرالیا یه بازی یه طرفه رو انجام میداد ولی در مقابل صربستان و مخصوصا غنا محک میخوره . البته آلمان هم شده یه تیم اینترنشنال . اوزیل و خدیرا و کاکائو و پودولسکی و کلوزه و ماریو گومز و و و و و ................

    واقعا بهترین نظر تا اینجای تاپیک همین بود .

    من که طرف ایتالیا هستم . اسپانیا و انگلیس و از این قبیل هنوز خیلی باید کار کنن تا به ایتالیا برسن .
    وقتی از فردوسی پور که همیشه خوشگل و جذاب گزارش می کنه حالت بهم میخوره
    اگه خیابانی باشه واااااااااااااااااااای قیافت دیدنییییییییییه

  33. #33

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    وقتی از فردوسی پور که همیشه خوشگل و جذاب گزارش می کنه حالت بهم میخوره
    اگه خیابانی باشه ...واااااااااااااااااای قیافت دیدنیییییییه!

  34. #34

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    نقل قول نوشته شده توسط Netsky مشاهده تاپیک
    مشکلی که نیست . تو که بزرگترین بازیکن سال های دور فوتبال رو به نداشتن دانش فنی متهم میکنی حتما خودت خیلی از مسائل فنی فوتبال سر در میاری . برو فدراسیون فوتبال آرژانتین بگو من میخام مربی تیم ملیتون بشم .
    ماهم یه تماشاگر هستیم مثل ما بقی تماشاگر ها، هرچی رو که میبینیم میگیم.
    هر کس، در مورد کسی یا یه چیزی را حرف زد، باید بهش گفت خودت بیا ببین چه کاره مردی (منطق جدید اینه؟؟!!!!)
    ما تو این که مارادونا فوتبالیست خوبی بود شک نداریم (البته همون خوب بازی کردنش هم جای تامل داره - چون اهل دوپینگ و اینجور چیزها بوده و هست)؛ ولی این دلیل نمیشه که حتما مربی خوبی هستش.

    نقل قول نوشته شده توسط Netsky مشاهده تاپیک
    اگه تو بری دیگه مسی هم حیف نمیشه .
    اگه من هم برم، مسی پیش یه مشت مرده خور مثل اون میلیتو ، که مثل کل تیم های ایتالیایی و بخصوص اینتر، که ضد فوتبال بازی میکنند، اون هم بازی میکنه، حیف میشه.


    نقل قول نوشته شده توسط Netsky مشاهده تاپیک
    از این به بعد برو به جا حمیدرضا صدر بشین و حرف بزن .
    اگه آقای صدر و امسال او که به اصطلاح کارشناس هستند و میان فوتبال تیم های اروپایی رو توی این برنامه های تلوزیونی نقد میکنند چیزی بارشون بود، فوتبال ایران به این حال و روز نمی افتاد، اگه راست میگن آستین بالا بزنند و به قول شما دست به کار بشن.

    نقل قول نوشته شده توسط Netsky مشاهده تاپیک
    به نظر من که قهرمان نمیشه . حالا بزار یه بار هم بشه . بیچاره ها اولین بارشونه میخان قهرمان بشه .
    ایتالیا 4 بار قهرمان جهان شده . اسپانیای بدبخت تازه میخاد اولین بار اونم شاید قهرمان بشه .

    برید تلاش کنید شاید در 2000 سال آینده به اندازه ایتالیای حال حاضر تونستید واسه خودتون افتخار و اعتبار دست و پا کنید .
    اگه قهرمان هم نشه، مهم اینه که مثل ایتالیا و امثال ایتالیا، ضد فوتبال بازی نمیکنه.
    مثل این میمونه که بگیم ایران 7 هزار سال پیش، فلان بوده، اما حالا چی هستش.
    باید امروز رو دید، نه گذشته رو.
    ما فقط از فوتبال قشنگی اون رو میخوایم نه نتیجه رو (حالا مثلا یه تیمی مثل ساحل آج بهتر از ایتالیا بازی میکنه، ما خوشحال میشیم که یه فوتبال قشنگ دیدیم).

    نقل قول نوشته شده توسط Netsky مشاهده تاپیک
    به قول ساسی مانکن :
    ماها خیلی بالاییم نیازی پس به کل نیست --------- وقتی ما قهرمان میشدیم شما ریاضی حل میکردید .
    اگه اسم این کل نیست پس چیه؟!!!
    ببین چقدر وضع ما خراب شده، که با وجود این همه فیلسوف و دانشمند و شاعر، جدیدا از قوg ساسی مانکن حرف میزنند.


    کلام آخر:
    مرگ بر ضد فوتبال.

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    به من کاملا ثابت شده که تیمایه بزرگ تو بازی های اول اصلا هیچی از خودشون نشون نمیدن و فقط انگار دارن تمرینی بازی میکنن!!!
    دیدی که وقتی برزیل دو تا زد بهترین مهره هاشو کشید بیرون و همین طور آلمان هم اینکارو کرد ... تا اونجایی که تیمایه بزرگ بتونن خودشونو برایه بازی های بعدی آماده میکنن و از الان هیچ تصمیمی نمیشه گرفت ...

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    جالب شده... در این نظرسنجی ظاهرا فقط من طرفدار انگلیس هستم
    انگلیس پتانسیل قهرمان‌شدن را داره، کاپلو هم یکی از مربیان با تجربه و با شهامت است. دیدید که در بازی انگلیس - آمریکا، بدون تعارف بازیکنی که کارت زرد گرفته بود و نمی‌توانست بخوبی در مقابل آمریکایی‌ها دفاع کند را بیرون کشید و دیدید بازیکنی که بجای او آمده بود هم کارت زرد گرفت و البته به خوبی هم دفاع کرد.

    گرین (دروازه‌بان انگلیس) ۳۰ ساله است و دروازه‌بان باتجربه‌تر انگلیس که جیمز نام دارد، ۴۰ سال دارد. شاید کاپلو خواسته به جوانان میدان داده باشد که از گرین به جای جیمز استفاده کرده است، شاید هم گرین واقعا دروازه‌بان خوبی شده و کاپلو به او اعتقاد دارد (با توجه به اینکه بعد از بازی در مصاحبه‌اش گفت: «بپذیریم اشتباه دروازه‌بان جزئی از فوتبال است همانطور که داوران اشتباه می‌کنند»).

    ایتالیا (منظورم تیمی مثل اینترمیلان هم هست!) بعضی وقت‌ها که تصمیم به دفاع محض می‌گیرند، به خاطر این است که در مقابل تیم حریف ضعیف هستند، باید همگی دفاع کنند تا با ایجاد ترافیک در خط دفاع، فضای مناسب را از حریف بگیرند (اما دیدید که بارسلونا با این وجود ۱ گل به اینترمیلان زد، اگر درست یادم باشد ۱ گل دیگر هم زد ولی متاسفانه پذیرفته نشد (آفساید گرفتند که آفساید هم نبود)).

    اما در مورد بازیکنان انگلیس بگویم، شاید نتایج نظرسنجی تغییر کرد :) انگلیس بازیکنان خلاق خوبی دارد همچون جرارد که واقعا نمونه آن در فوتبال کم است، مهاجم آنها رونی که فصل خوبی را پس از رفتن رونالدو پشت سر گذاشت و مهاجمی با قدرت‌بندی بالا ۶ دانگ در آزاردادن خط دفاع حریف است، لمپارد هم که هافبکی خوش تفکر است، شوت‌های او هم که عالی است، جان تری هم که یکی از بهترین مدافعان است، حیف که در این بازی‌ها، خبری از فردیناند در خط دفاع نیست وگرنه زوج فردیناند و جان تری عالی می‌شد، اشلی کول که یکی از بهترین‌های دفاع چپ است (البته بعد از دانیال الوز و میکون و سرجیو راموس). جو کول یکی از جنگنده‌ترین بازیکنان است که در هافبک بازی می‌کند، بازیکنی پرتلاش و پرتحرک است، از سبک بازی کراچ خوشم نمی‌آید ولی بهرحال به خاطر قد بلندی که دارد، مطمئناً مهره سودمندی برای بازی هوایی است و البته رایت فیلیپس که بازیکن بسیار سریعی است و برای فرار و ایجاد موقعیت گل برای سایر بازیکنان در هافبک راست قرار دارد.

  37. #37

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    توی خوب بودن تیم انگلیس شکی نیست.
    رونی بعد از مسی بهترین بازیکن دنیاست (به نظر من).

    ولی خودم شخصا به دلایلی از انگلیس بدم میاد؛
    - از سیاست کثیف و زالو مانند انگلیس بدم میاد (که ایران ازش خیلی لطمه خورده)؛
    - مثلا از هوادارن انگلیسی که بی ادب، یا بهتر بگم، وحشی هستند متنفرم؛
    - از مردم انگلیس بدم میاد چون خیلی نژاد پرست هستند و خودشون رو تو دنیا برترین میدونند؛
    - بازیکنان انگلیسی اکثرا از نظر شخصیتی مورد دارند (مثلا همین رونی با اینکه بازیکن خوبی هستش ولی اخلاق خوبی نداره).
    - ...

  38. #38

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    نقل قول نوشته شده توسط Open-Source مشاهده تاپیک
    - بازیکنان انگلیسی اکثرا از نظر شخصیتی مورد دارند (مثلا همین رونی با اینکه بازیکن خوبی هستش ولی اخلاق خوبی نداره).
    - ...
    این ها رو هم اضافه کن
    جان تری
    اشلی کول

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    به نظر شما ایتالیا میتونه از گروهش بالا بیاد.

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: بحث در مورد جام جهانی 2010

    نقل قول نوشته شده توسط M.T.P مشاهده تاپیک
    با شما نبودم.
    نمی دونم با من بودی یا نه ولی می تونه بیاد بالا جواب شما مثبته

صفحه 1 از 11 123 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •