نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ساده ترین کد که می توان برای این برنامه نوشت چیست؟

  1. #1

    ساده ترین کد که می توان برای این برنامه نوشت چیست؟

    بسم الله الرحمن الرحیم
    دوستان سلام
    ساده ترین کدی که می توان برای این برنامه نوشت چیست؟
    متشکرم

  2. #2

    نقل قول: ساده ترین کد که می توان برای این برنامه نوشت چیست؟

    برنامه چی کار میکنه ؟

    مثل اینکه در برنامه از تایمر استفاده شده ، با اجرای برنامه در ویندوز 7 نسخه 64 بیت بعد از 2 ثانیه برنامه فریز و بسته میشه .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SAASTN
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    730

    نقل قول: ساده ترین کد که می توان برای این برنامه نوشت چیست؟

    دقیقا نفهمیدم برنامه چیکار می کنه، ولی اگه منظور Caption متحرک و بقیه مسائل ظاهریه:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: ساده ترین کد که می توان برای این برنامه نوشت چیست؟

    بسم الله الرحمن الرحیم
    دوست عزیز سلام

    همانطور که مشاهده می کنید لیستی از درایوهای کامپیوتر شما شناسایی شده و با کلیک روی نام هر درایو بلافاصله درایو مورد نظر باز می شود.
    من ساده ترین کد را برای این کار می خواستم
    متشکرم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SAASTN
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    730

    نقل قول: ساده ترین کد که می توان برای این برنامه نوشت چیست؟

    همانطور که مشاهده می کنید لیستی از درایوهای کامپیوتر شما شناسایی شده و با کلیک روی نام هر درایو بلافاصله درایو مورد نظر باز می شود.
    روی سیستم من بعد از کلیک روی موارد لیست هیچ اتفاقی نمی افته، ولی تو شرکت چک کردم همونطور که گفتید explorer باز می شه! هر دو تا سیستم هم xp.
    به هر صورت تغییر مد نظر رو دادم:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار majidbestgame
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    in Functions and Procedures
    پست
    122

    Talking نقل قول: ساده ترین کد که می توان برای این برنامه نوشت چیست؟

    سلام....
    میشه گفت یکی از ساده ترین برنامه هایی که میتوان نوشت اینه چون سر هم 4..5 خط کد بیشتر لازم نداره...
    ابتدا در بخش uses .... shellapi رو اضافه کنید سپس یک کامپونت Drivecombobox از تب Win 3.1 به فرم اضافه کنید و در رویداد Onkeypress کد زیر رو بنویسید

    procedure TForm1.DriveComboBox1KeyPress(Sender: TObject; var Key: Char);
    var s:string;
    begin
    if getasynckeystate(vk_Return)<> 0 then begin
    s:=drivecombobox1.Drive+':\';
    shellexecute(handle,'Open',pchar(s),nil,nil,SW_nor mal);
    keybd_event(ord(VK_return),0,0,0);
    form1.Show;
    end;
    end;


    این از فایل ها که ضمیمه کردم...امیدوارم بتونه کمک کنه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله majidbestgame : پنج شنبه 03 تیر 1389 در 23:38 عصر

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار holyspirit
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    یه جایی همین نزدیکی ها!
    پست
    30

    نقل قول: ساده ترین کد که می توان برای این برنامه نوشت چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط SAASTN مشاهده تاپیک
    به هر صورت تغییر مد نظر رو دادم:
    سلام ! ممنون میشم اگه در مورد کار این کدها مختصری توضیح بدین !
    procedure TForm1.WMNCHitTest(var Msg: TWMNCHitTest);
    begin
    inherited;
    if Msg.Result = htClient then Msg.Result := htCaption;
    end;

    procedure TForm1.Panel1MouseDown(Sender: TObject; Button: TMouseButton;
    Shift: TShiftState; X, Y: Integer);
    begin
    ReleaseCapture;
    SendMessage(Form1.Handle, WM_SYSCOMMAND, 61458, 0) ;
    end;

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار SAASTN
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    730

    نقل قول: ساده ترین کد که می توان برای این برنامه نوشت چیست؟

    سلام ! ممنون میشم اگه در مورد کار این کدها مختصری توضیح بدین !
    سلام. ببخشید که کمی دیر ...
    procedure TForm1.WMNCHitTest(var Msg: TWMNCHitTest);
    begin
    inherited;
    if Msg.Result = htClient then Msg.Result := htCaption;
    end;

    اگه توجه کرده باشین BorderStyle فرم به bsNone تغییر کرده که با عث می شه TitleBar فرم حذف بشه (تا خودمون بصورت متحرک شبیه سازیش کنیم). توی این بخش می خواهیم کاری کنیم با Drag کردن روی فرم عمل Move یا جابجایی انجام بشه. روال WMNCHitTest بعد از همه رویداد های mouse اجرا میشه و ما با بازنویسی این روال کاری می کنیم که ویندوز تصور کند که موس بجای محیط Client فرم روی TitleBar آن Drag (یا رویداد های دیگر) شده.
    procedure TForm1.Panel1MouseDown(Sender: TObject; Button: TMouseButton;
    Shift: TShiftState; X, Y: Integer);
    begin
    ReleaseCapture;
    SendMessage(Form1.Handle, WM_SYSCOMMAND, 61458, 0) ;
    end;

    توی اینجا هم مسئله اینه که ما توی فرممون یه Panel به عنوان TitleBar قرار دادیم و باید کاری کنیم که Messageی که برای Panel اومده متوقف بشه و بجاش پیغامی برای فرم ارسال بشه.

    منبع: http://delphi.about.com/od/windowssh...gnocaption.htm

    موفق باشید

    پ . ن: این دو بخش ربطی به موضوع اصلی مد نظر شما در برنامه ای که گذاشتید ندارند. همونطور که قبلا هم گفتم من اول مثال شما رو روی سیستم خونه چک کردم که اینجا بعد از انتخاب درایو ها هیچ اتفاقی نمی افته! و چون توضیح بیشتری هم توی متن سوال نبود من تصور کردم که شما قصد شبیه سازی فرم برنامه مثال رو دارید و برای همین برنامه اول رو نوشتم. توی برنامه دوم هم که همون قضیه باز شدن explorer رو درست مثل majidbestgame با ShellExecute پیاده کردم، اما مثل برنامه مثال توی OnChange .
    آخرین ویرایش به وسیله SAASTN : جمعه 28 خرداد 1389 در 23:38 عصر دلیل: پی نوشت

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •