نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چگونگی تبدیل مربع به لوزی ؟

  1. #1
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    پست
    76

    چگونگی تبدیل مربع به لوزی ؟

    سلام
    من کد پایین که مربوط به رسم مربع هست رو می خوام به رسم لوزی تبدیل کنم

    start_pnt = new Point(e.X, e.Y);
    g.DrawRectangle(p, new Rectangle(start_pnt_X, start_pnt_Y, width, height));
    break


    لطفا راهنمایی بفرمایید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    539

    نقل قول: چگونگی تبدیل مربع به لوزی ؟

    سلام
    دوست عزیز مشکل شما اینه که می خواین دو تا شکل که هیچ ربطی به هم ندارند رو به هم تبدیل کنید.
    مربع مربع است و لوزی لوزی.
    برای رسم لوزی (به انگلیسی میشه Diamond ) شما کافی یک مثلث متساوی الساقین (مثلثی که دو ضلع آن با هم برابر است ) رسم کنید سپس آنرا روی قاعده ی اصلی قرینه کنید و یک کپی از آن تهییه کنید.
    توجه کنید اگر روی یکی از ساقها قرینه و کپی کنید به متوازی الاضلاع می رسین.
    یک پانل به اندازه 300X300 بر روی فرم قرار دهید.یک باتن هم قرار بده و توی ایونت کلیکش این قطعه کد رو بنویسید:


    Pen myPen = new Pen(Color.Blue);
    Point[] myPointArray = { new Point(0, 30), new Point(50, 10), new Point(50, 50) };
    Matrix mtx = new Matrix();
    Graphics myGraphics = panel1.CreateGraphics();
    myGraphics.DrawPolygon(myPen, myPointArray);
    mtx.RotateAt(180, new PointF(50, 30));
    mtx.TransformPoints(myPointArray);
    myGraphics.DrawPolygon(myPen, myPointArray);
    myPen.Dispose();

    در ضمن دوست عزیز با این پستی که دادید و این الان وقت من رو کلی هدر دادین.
    الان چه احساسی دارین؟
    آخرین ویرایش به وسیله Saeed.Masoumi : چهارشنبه 26 خرداد 1389 در 00:31 صبح دلیل: myPen.Dispose() بازهم یادم رفت :دی

  3. #3
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    پست
    76

    نقل قول: چگونگی تبدیل مربع به لوزی ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Saeed.Masoumi مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز مشکل شما اینه که می خواین دو تا شکل که هیچ ربطی به هم ندارند رو به هم تبدیل کنید.
    مربع مربع است و لوزی لوزی.
    برای رسم لوزی (به انگلیسی میشه Diamond ) شما کافی یک مثلث متساوی الساقین (مثلثی که دو ضلع آن با هم برابر است ) رسم کنید سپس آنرا روی قاعده ی اصلی قرینه کنید و یک کپی از آن تهییه کنید.
    توجه کنید اگر روی یکی از ساقها قرینه و کپی کنید به متوازی الاضلاع می رسین.
    Pen myPen = new Pen(Color.Blue);
    Point[] myPointArray = { new Point(0, 30), new Point(50, 10), new Point(50, 50) };
    Matrix mtx = new Matrix();
    Graphics myGraphics = panel1.CreateGraphics();
    myGraphics.DrawPolygon(myPen, myPointArray);
    mtx.RotateAt(180, new PointF(50, 30));
    mtx.TransformPoints(myPointArray);
    myGraphics.DrawPolygon(myPen, myPointArray);

    در ضمن دوست عزیز با این پستی که دادید و این الان وقت من رو کلی هدر دادین.
    الان چه احساسی دارین؟
    آقا دمت گرم
    خیلی ممنون
    من در واقع می خواستم کدی رو که گذاشته بودم یه جوری تغییر بدم که به لوزی برسم
    اگه مربع یکمی چرخش بخوره شاید به شکل لوزی در بیاد.

    من دیدم که کسی جواب نمیده،گفتم شاید نحوه سوال پرسیدن من اشتباه باشه،در نتیجه اومدم و سوالاتم رو جزئی تر کردم.

    ولی این چیزی که شما گفتین خیلی کامله و من سعی می کنم از این برای سایر قسمت های پروژه اصلیم استفاده کنم.

    به هر جهت خیلی خیلی ممنون که وقت گذاشتید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •