نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه فرستادن پیغام از بانک به Web Form

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977

    نحوه فرستادن پیغام از بانک به Web Form

    پیغامهایی که از بانک اسکیوئل به برنامه های Asp.Netداده می شود را چگونه میتوانم به کاربر نمایش دهم؟
    در مثالی کاربران نباید کد اشتراک تکراری را وارد بانک کنند لذا در صورت تکراری بودن لازمست پیغام خطایی از بانک به برنامه فرستاده شود ؛حالا استورد پرویجر بهتر است یا تریگر و در ضمن رشته ای که به وبفرم فرستاده میشود چگونه باید دریافت شود(از طرف برنامه)؟
    راهنمای شما اگر با کد باشد عالی است! :wink:

  2. #2
    مهمان
    فیلد کد اشتراک شما، اگر Primary Key باشد و یا اینکه روی آن ایندکس UNIQUE تعریف کرده باشین، در صورت وارد کردن کد تکراری به شما بطور خودکار پیغام خطا می دهد و نیازی به StoreProcedure و یا Trigger ندارید. فقط کافی است شماره خطا را در برنامه خود بررسی کنین و با توجه به آن، پیغام مناسب را به کاربر بدهید. برای مقدار PrimaryKey تکراری فکر می کنم شماره خطای 2627 را باید بررسی کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    مفاهیم را فهمیدم اما اگر ممکن است چگونگی بدست آوردن شماره خطا و برنامه نویسی آنرا مرحمت کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    شما باید از شیء SQLException برای catch کردن خطاهای SQL Server استفاده کنید. مثال :
    http://www.c-sharpcorner.com/vbnet/v...BASPExHSSK.asp

تاپیک های مشابه

  1. فرستادن پیغام از یک کلاس به کلاسی دیگر؟
    نوشته شده توسط Moharram در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مهر 1383, 07:51 صبح
  2. مشکل data فرستادن در یک بانک تحت web
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 مرداد 1383, 22:35 عصر
  3. error of web form button
    نوشته شده توسط sanaz_amiri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 28 اردیبهشت 1383, 11:04 صبح
  4. فرستادن اطلاعات از بانک access به بانک sql server
    نوشته شده توسط setarehman در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 21 اردیبهشت 1383, 08:36 صبح
  5. فرستادن پیغام
    نوشته شده توسط news در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مرداد 1382, 20:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •