نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: افزایش عرض (ارتفاع) MainMenu

  1. #1

    افزایش عرض (ارتفاع) MainMenu

    درود :

    آیا میشه MainMenu رو از عرض (ارتفاع) بزگتر کرد .

    فکر خوش .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: افزایش عرض (ارتفاع) MainMenu

    TMenuItem یه رویداد OnMesaureItem رو فراخوانی می کنه که یکی از پارامترهاش Heigh که با تغییر اون ارتفاع MenuItem تغییر می کنه

  3. #3

    نقل قول: افزایش عرض (ارتفاع) MainMenu

    درود :
    شما با این روش کار کردین و جواب گرفتین تا حالا ؟

    میشه یه راهنمایی داشته باشی .

    فکر خوش .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: افزایش عرض (ارتفاع) MainMenu

    بله .منو Skin خودم از همین روش استفاده میکنه.
    Menu شما چه از نوع Main یاPopup لیست Item هشون از نوع MenuItem ها رویداد OnMesureItem هر کدوم رو با متد MeasureItem جدید جایگزین کنید

  5. #5

    نقل قول: افزایش عرض (ارتفاع) MainMenu

    Menu شما چه از نوع Main یاPopup
    MainMenu

    لیست Item هشون از نوع MenuItem ها رویداد OnMesureItem هر کدوم رو با متد MeasureItem جدید جایگزین کنید
    منظورت اینه که رویداد OnMeasureItem هر آیتم رو تغییر بدم .

    متد MeasureItem جدید
    کدوم متد جدید ؟

    کد دستور مربوط رو میشه قرار بدی .

    فکر خوش .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: افزایش عرض (ارتفاع) MainMenu

    منظورت اینه که رویداد OnMeasureItem هر آیتم رو تغییر بدم .
    بله.

    کدوم متد جدید
    یه همچین متدی تعریف کنید
    procedure TForm1.MyMeasureItem(Sender: TObject; ACanvas: TCanvas;
    var Width, Height: Integer);
    begin
    Width:=200;
    end;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •