نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونه KeyDown یك استرینگ گریده رو صدا بزنم

  1. #1

    چگونه KeyDown یك استرینگ گریده رو صدا بزنم

    سلام
    این پروسیجر مربوط به KeyDown یه استرینگ گریده
    procedure TForm1.sg1KeyDown(Sender: TObject; var Key: Word;  Shift: TShiftState);

    ولی من توی فراخوانی اون از جاهای دیگه مشکل دارم مثلا وقتی کد زیر رو مینویسم پیغام خطا میده
        sg1KeyDown(Sender,key,tsh);

    بنظر شما پارامترهای اون رو چطور باید بنویسم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    Earth
    پست
    200
    سلام
    پیغام خطا رو که نگفتی چیه اما به احتمال قریب به غریب مشکل به پارامتر key مربوط میشه

    چون این پارامتر از نوع Var هست ، پس شما هم باید یک متغیر Var تعریف کنید و مقدار رو داخل اون قرار بدید و
    سپس اونو بع پروسیجر ارسال کنید.

    احتمال وجود مشکل در پارامتر Sender هم هست- نه نیست - فکر کنم مشکلت همونه که گفتم. اگه حل نشد متن پیغام خطا رو بگو بینیم چه میشه کرد . :sunglass:

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    پست
    77
    شما باید پارامتر مربوط به key را از نوع word به صورت زیر بدین
    Word	0..65535	unsigned 16-bit

  4. #4
    درود

    من یه نمونه برای OnKeyDown فرم نوشتم ، خودت میتونی عوضش کنی:



    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    Key: Word;
    begin
    FormKeyDown(sender, key, []);
    end;

    procedure TForm1.FormKeyDown(Sender: TObject; var Key: Word;
    Shift: TShiftState);
    begin
    showmessage('okay...');
    end;

  5. #5
    سلام
    مرسی از راهنمایی شما
    مشکل توی اون دوتا کروشه باز و بسته بود
    خیلی ممنون

  6. #6
    :)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •