نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بدست آوردن دیتا از فایل html

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    بدست آوردن دیتا از فایل html

    روشی هست که اطلاعات که در یک جدول فایل html را بدست آورد

  2. #2
    می‌تونید از یک کلاس html parser استفاده کنید. اگر نمیخواهید کل صفحه رو تجزیه کنید می‌تونید از RegularExpression استفاده کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    ممنون از راهنمایی اگر میشه این کلاسی که می گید و یا هر چیز دیگه یک مثال کوچک بزنید

  4. #4
    مثلا می‌خواهیم همه تاریخ‌هایی که اول هر پست تو همین صفحه وجود داره رو پیدا کنیم. با یک نگاه به source صفحه متوجه می‌شیم که این تاریخ‌ها بین تگهای span class="postdetails" و span class="gen" قرار دارند. ( عکس پایین ) با فرض اینکه strSource، همون source صفحه html باشه، با استفاده از RegEx می‌تونیم تمام تاریخ‌ها رو استخراج کنیم. ( البته Pattern رو می‌شه خیلی بهینه‌تر نوشت ولی این رو سریع نوشتم )

            Dim Pattern As String

    Pattern = "(?<=<span class=""postdetails"">)" 'look behind
    Pattern &= "[^<]+" 'actual value to capture
    Pattern &= "(?=<span class=""gen"">)" 'look ahead

    Dim RE As New Regex(Pattern, RegexOptions.IgnoreCase Or RegexOptions.Singleline Or RegexOptions.Multiline)

    Dim matches As MatchCollection = RE.Matches(strSource)

    If matches.Count > 0 Then
    For Each m As Match In matches
    MsgBox(m.Value)

    Next
    End If


    در مورد کلاس‌های Parser هم هر کلاسی طرز استفاده خودش رو داره. باید به Doc خود کلاس مراجعه کنید.

تاپیک های مشابه

  1. include فایل html در یک فایل html
    نوشته شده توسط nargesi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1385, 16:08 عصر
  2. اجرای فایل HTML
    نوشته شده توسط loads در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 00:00 صبح
  3. این کد را برای دریافت html یک سایت نوشتم ولی در بعضی جاها کارکتر ؟را می بینم چرا؟
    نوشته شده توسط ali reza omid ali در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1384, 09:58 صبح
  4. قرار دادن یک فایل فلش در یک صفحه HTML
    نوشته شده توسط babak869 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 00:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •