نمایش نتایج 1 تا 38 از 38

نام تاپیک: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

  1. #1

    من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    سلام دوستان عزيز
    مي خوام با جاوا وب كار كنم اما تكنولوژي ها منو گيج كرده
    لطفاً راهنمايي كنيد.
    البته احساس مي كنم ME رو بيشتر دوست دارم
    اما بازار كار برام مهم تره پس اگه مي شه بگيد بازار كار كدوم بهتره
    با تشكر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    Leiden, The Netherlands
    پست
    49

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم


  3. #3

    نقل قول: پست نسبتا مشابه

    مرسي دوست عزيز
    اما اون پست هيچ كمكي به من نكرد
    لطفاً را هنمايي كنيذد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    نقل قول نوشته شده توسط medalion_girl مشاهده تاپیک
    سلام دوستان عزيز
    مي خوام با جاوا وب كار كنم اما تكنولوژي ها منو گيج كرده
    لطفاً راهنمايي كنيد.
    البته احساس مي كنم ME رو بيشتر دوست دارم
    اما بازار كار برام مهم تره پس اگه مي شه بگيد بازار كار كدوم بهتره
    با تشكر
    دوس عزیز شما تکلیفتو روشن کن بعد !!! میخوای وب کار کنی ولی ME دوست داری !!!
    هر دو با هم کار کن
    در چه مورد راهنمایی میخواین ؟!؟!؟!!؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار persianshadow
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    758

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    خب ببینید برای شروع جاوا در هر بخشی در ابتدای امر باید Core Java رو یاد بگیرید.یعنی Java SE رو.این اولین

    قدم هست و برداشتن قدمی غیر از این باعث می‌شه شما دیدی اشتباه از جاوا داشته باشید.[البته در برنامه

    نویسی موبایل قدری موضوع متفاوت هست].بعد از این مرحله که البته مرحله کمی هم نیست و Java SE شامل

    موارد گسترده‌ای هست.شما می‌تونید برای تولید برنامه‌های Enterprise و به قول شما تحت وب از Java EE

    استفاده کنید که باز هم شما در این بخش باید بین ۱۴ تکنولوژی عمده شروع به کار کنید و طبعآ باید وقت

    قابل توجهی برای اون بزارید فارغ از دیگر قالب‌های کاری.پس برای شروع از Java SE شروع کنید.

  6. #6

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    نقل قول نوشته شده توسط medalion_girl مشاهده تاپیک
    سلام دوستان عزيز
    مي خوام با جاوا وب كار كنم اما تكنولوژي ها منو گيج كرده
    لطفاً راهنمايي كنيد.
    البته احساس مي كنم ME رو بيشتر دوست دارم
    اما بازار كار برام مهم تره پس اگه مي شه بگيد بازار كار كدوم بهتره
    با تشكر
    چند نکته در همین جملات به ظاهر پراکنده ی شما نظر من رو به خودش جلب می کنه

    1-به کار کردن اصطلاحاً تحت وب می خواهید بپردازید
    2-دوست دارید از تکنولوژی های برتر سود ببرید
    3-به جاوا میکرو ادیشن هم علاقه دارید
    4-بازار کار رو هم مد نظر دارید

    نکات بالا تماماً نوشته ی خودتون بود فقط با جمله بندی من، حالا

    1- دنیای کامپیوتر دنیای پردازش های سریاله اما همه ی ما آدما نمی تونیم چند تا هندونه با هم بلند کنیم
    2-ذات انسان ها طالب نامتناهی هاست اما برد اهداف ما برای این نیل فطری سقف تعیین میکنه
    3-نگاه کردن به رواج بازار یعنی از تقاضا روند عرضه رو شکل دادند که یک نگاه سیاستمدارانه و اقتصادیه

    اما توصیه های بنده

    1-به گفته خودتون که هنوز کار رو شروع نکردید پس اول چندتا نکته به عنوان پیش درآمد

    1-1-از همین حالا با خودتون عهد کنید که تعصب رو کنار بگذارید. جاوا و ملحقاتش وحی منزل نیستند

    1-2-عجله و شتاب نه تنها باعث پیشرفت شما نمی شه بلکه شما رو به عقب هم می رونه

    1-3-اگه تسلط نسبی اما پایدار مد نظرتونه برنامه ریزی بلند مدت را فراموش نکنید به نظر من حداقل سه سال رو تو ذهن داشته باشید البته با توجه به اطلاعات قبلی و زمینه کاریتون می تونید بعد از شش ماه عملیاتی بشید اما تسلط باشه بعد از سال سوم

    1-4-به قول اون شعر که می گفت
    "سرزنش ها گر شنیدی از خار مغیلان غم مخور"
    پس اگه تصمیم گرفتید کار را رها نکنید

    بعد از این پیش در آمد به عنوان نکته دوم
    2-اگر بعد از اولویت سنجی فقط کار تحت وب مد نظرتون بود به نظر من روی PHP و یلت فرمهای
    آن بیشتر تحقیق کنید شاید PHP کلید حل معمای شما باشد

    نکته آخر اینکه من خودم به دنیای کامپوتر عشق می ورزم و معتقدم نگرش صحیح سیستماتیک برنده ترین ابزار است و مطالعه جانبی هر چند با تمرکز بر روی یک بخش خاص عامل رانش است

    بنده علی رغم این توصیه ها به شما وصف حالم در بیت زیر آمده اما شما ثابت قدم باش نه مثل من:
    "واعظان که این جلوه در محراب و منبر می کنند چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند"

  7. #7

    چند نکته در همین جملات به ظاهر پراکنده ی شما نظر من رو به خودش جلب می کنه

    پست قشنگي بود
    ببينيد من قبل از دوره كارداني javaSE كار مي كردم بعد رهاش كردم
    الان ترم هفت كارشناسي هستم.براي اولين بار شي گرايي رو با java ياد گرفتم. تو دانشگاه دات نت كار شدم و asp ،VB ‍و C#‎ كار مي كنم.وخودم هم مطالعه آزاد داشتم.
    حالا مي خوام جاوا رو هم خوب ياد بگيرم تا در زمينه ي كاري دستم بازتر باشه .
    البته مي خوام وب كار كنم
    مي بينيد كه متعصب نيستم و برنامه نويسي رو دوست دارم . زبان ها هم برام يه ابزاره.
    فكر مي كنم بايد اينا رو اول مي گفتم.

  8. #8

    نقل قول: چند نکته در همین جملات به ظاهر پراکنده ی شما نظر من رو به خودش جلب می کنه

    پست قشنگي بود
    از لطف شما سپاسگزارم

    ببينيد من قبل از دوره كارداني javaSE كار مي كردم بعد رهاش كردم
    الان ترم هفت كارشناسي هستم.براي اولين بار شي گرايي رو با java ياد گرفتم. تو دانشگاه دات نت كار شدم و asp ،VB ‍و C#‎‎‎‎ كار مي كنم.وخودم هم مطالعه آزاد داشتم.
    حالا مي خوام جاوا رو هم خوب ياد بگيرم تا در زمينه ي كاري دستم بازتر باشه .
    البته مي خوام وب كار كنم
    مي بينيد كه متعصب نيستم و برنامه نويسي رو دوست دارم . زبان ها هم برام يه ابزاره.
    فكر مي كنم بايد اينا رو اول مي گفتم.
    این که ناپیوسته کارشناسی می خونی یعنی اینکه احتمالاً دیپلم فنی بودی و این حسن بزرگی محسوب می شه
    اما فکر می کنم که رها کردن SEدر آن زمان به این علت بوده که سن و تجربه کمی داشتی
    به شی گرایی و یادگیری اون اشاره کردید که یک نکته مثبته
    سیر تکاملی شما در زمینه تکنولوژی ها تقریباً یک اپیدمی است تا آنجا که خیلی ها که امروز جاوا کار می کنند تقریباً تمام اینها به اضافه چند تای دیگه رو در یک دوره هایی پشت سر گذاشتند اگر هم از زمان داس برنامه می نوشتند یک سری ابزار قدیمی رو هم که الان منسوخ شده در پشت سر به اضافه اینها می بییند

    دوستان و سروران عزیز در پست های قبلی اشارات بجایی بر تکثر تکنولوژی ها داشتند وحتی عدد 14رو دلیل این مدعا ذکر کردن تکثری که خودتون هم به آن اشاره داشتید

    این که به بازار کار فکر می کنید خیلی هوشمندانه است اما همین جا یک نکته ذکر کنم که تجربه به من ثابت کرده که اگه آدم یک و فقط یک چیز رو کامل بدونه و بر اون مسلط باشه در بازار کار خیلی براش بهتره تا چیزهای زیادی رو نصفه بدونه

    نکته بعد اینه که این فراوانی نشانه قدرته و همین جا یک ارجاع میدم دوستان رو به یکی از شماره های مجله همین سایت که به استناد مطالب اون شماره ،انتقادی شده بود از عناوینی مثل برنامه نویسی در 21روز یا نمی دونم فلان چیز در 2 دقیقه و غیره به عبارت بهتر کوه بزرگه اما پیمودنش از اولین گام شروع می شه تا به آخرین گامها برسه

    قضیه ی بعدی اینکه اگر جاوا و تسلط بر اون در رزومه کسی باشه خیلی زود نگاهها رو به خودش جلب می کنه

    اما برم سر اصل مطلب:
    ابتدا همون SEرو یک مروری بکون احتمالاً نیاز داری دوباره یک کانکشنی به DBبزنی یا مثلاً یک
    error handlingیاexceptionمرور کنی ورودی و خروجی های استانداردو...

    بعد از یاد آوری مطالب گذشته که به خاطر آشنایی قبلی وقتت رو فکر نمی کنم زیاد بگیره یک مرور خیلی سریع هم به شی و توارث وغیره هم بکن البته خیلی سریع

    حالا برسیم به هدفت در این مقطع کاره تحت وب
    تحت وب کار کردن یک دنیایی داره و تقریباً مثل درست کردن یک سوپ می مونه که از هرچیزی که فکرش رو بشه کرد می شه توش استفاده کرد مثلHTML,CSS,JavaScript,Flash,...*100

    اما از جنبه جهت جاوایی بخواهم بگم ابتدا من احساس می کنم از قالب های کاری استفاده نکن و به بررسیJSP,Servletبپردازو سعی کن بتونی همین اساس اولیه رو روی وب سرور بشناسی بعد در گام های بعدی می بایست به معماری های تحت وب گریزی بزنی و با آشنایی پیدا کردن نسبت به اون ها سعی کنی یک قالب کاری صحیح انتخاب کنی

    چون دوست ندارم این پست رو بیش از اندازه طولانی کنم تا همین جا رو فعلاً داشته باش و برای پیشبرد کارت هم می تونی رو خیلی از بچه های این سایت یا کلاً فعالان دنیای وب حساب کنی به عبارت بهتر تنها نیستی
    و یک شانس هم درت رو زده یعنی پروژه پایانی کارشناسی که فکر کنم ترم بعد داشته باشید به اون به چشم یک سکوی پرتاب نگاه کن چون دراون پروژه دیده می شی پس اولاً به یک ایده جدید فکر کن در ثانی با یک استاد خوب اون واحد رو بردار

    با آرزوی موفقیت برای شما وسایر عزیزان....

  9. #9

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    PHP چنتا مزیت داره.
    یکیش اینه که مخصوص وب نوشته شده و چیزهای اضافه نداره و راه دست و ساده هست در کاربرد اختصاصی خودش. معمولا زبانهایی که سعی میکنن همه منظوره باشن و در همه سطحی بکار برن دچار پیچیدگی و افزودگی و مسائل مختلف دیگه ای میشن، چون مجبور هستن ساختار خودشون رو هماهنگ و منسجم و کلی نگه دارن در بین اینهمه حیطه و سطح. خلاصه این حجم و پیچیدگی و تصویر کلی خیلی بزرگ برای بیشتر افراد ایجاد دردسرهای زیادی میکنه. از گیج شدن و عدم درک کلی گرفته تا مسائل دیگه. یادگیری زبان به اینصورت سخت میشه و اگر طرف فقط میخواسته وب کار کنه بنظر من اینهمه سختی و هزینه توجیه کافی نداره خیلی وقتا.
    مزیت دیگر PHP اینه که توی وب برای کاربردهای کوچک یا متوسط خیلی متداول تر از جاوا هست. روی چند درصد از هاستینگ هایی که میشناسید سرویس جاوا میدن و مقایسهء قیمت اونها با سرورهای لینوکس ارزان قیمت که PHP میدن چطوره؟
    خیلی خوبه که آدم بتونه کارهای روزمره و کوچک و سایتهای معمولی رو هم براحتی راه بندازه. این احساس خوبی به آدم میده و لازمه. از طرف دیگه بخش بزرگی از بازار کار و نیازهای مردم رو تشکیل میده. من تاحالا هرجا کار کردم و هر سایتی راه انداختم PHP نه تنها کافی و راحتترین گزینه، بلکه برای دو طرف اقتصادی ترین گزینه هم بوده.

  10. #10

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    ببينيد اون موقع همون طور كه حدس زديد من خيلي كم تجربه بودم
    حتي نمي دونستم چطوري بايد يه زبانو ياد گرفت به خاطر همين يه toturial از سايت سان گرفتمو و الهي به اميده تو ، شروع كردم از اولش به خوندن . مثلاً كار كردن به thread ها و process ها ! خيلي برام سخت بود . اصلاً نمي دونستم شي گرايي چيه؟
    كلي زحمت كشيدم تا فرق شي رو با كلاس بفهمم ! البته از حق نگذريم اون مطالعه ي سخت پايه ي خوبي برام شد .
    اما ديگه به كار با بانك نرسيدم چون كم تجربه بودم فكر مي كردم جاوا زبان سختيه و رهاش كردم و رفتم با .net !
    حالا يه سوال :
    تو جاوا مي تونم sql كار كنم يا بايد حتماً اراكل بلد باشم ؟
    بعدش يه درخواست :
    لطفاً يه refrence مناسب براي شروع از J2SE بهم بديد
    راستي :
    دوستان عزيز ممنون از راهنمايي تون اما من خيال ندارم PHP كار كنم چون كار كردن با شي گرايي رو بهتر مي دونم .
    با تشكر از همه ي دوستام


  11. #11

    Post نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    كلي زحمت كشيدم تا فرق شي رو با كلاس بفهمم !
    من هنوز هم فرق شی و کلاس رو نمی دونم!
    حالا يه سوال :
    تو جاوا مي تونم sql كار كنم يا بايد حتماً اراكل بلد باشم ؟
    اگر منظور شما MSSQLServer باشه که باید عرض کنم بله شما می تونید از اون هم استفاده کنید فقط هنگام پیکربندی اون کمی دقت کنید البته من از نسخه ی 2000اون دل خوشی ندارم ولی نسخ بالاتر اون ویژگی های قابل احترامی داره حالا بماند که همون 2000هم کار ما رو راه مینداخت
    پس نتیجه می گیریم که به ابزار یا نرم افزار خاصی محدود نیستید
    بعدش يه درخواست :
    لطفاً يه refrence مناسب براي شروع از J2SE بهم بديد
    پیدا کردن منبع از نوع خوب و مناسب به زبان شیوا و ملوس فارسی هرچند کار سختی نیست کار آسونی هم نیست نسخه های چاپ شده توسط چند انتشارات معروف در ایران کم نیست اما خوندن کتاب زیر خالی از لطف نیست حاضرم شرط ببندم که اکثر بچه های جاوایی این سایت این کتاب رو خوندن
    کتاب

    این کتاب یک حالت کلی هم داره که هم اولش مقایسه داره هم وسطاش توضیح داره ،در مورد بانک اطلاعاتی هم توش یه چیز هایی هست در کل اگر کتاب رو خوندی خوشت اومد واسه نویسنده اش یک پیغام تشکر بفرست به ایمیلش
    راستي :
    دوستان عزيز ممنون از راهنمايي تون اما من خيال ندارم PHP كار كنم چون كار كردن با شي گرايي رو بهتر مي دونم .
    باور کن نون سر سفره خیلی ها به PHP عزیز وابسته است. PHP واسه خیلی ها فقط یک زبان نیست بنزین تو ماشین،پول توی جیب،کرایه خونه وخیلی چیزای دیگه هم هست

    به هر حال بخون باز هم دوست داشتی مطلب بزار بنده به شخصه در خدمت گزاری حاضرم...

  12. #12

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    نقل قول نوشته شده توسط medalion_girl مشاهده تاپیک
    دوستان عزيز ممنون از راهنمايي تون اما من خيال ندارم PHP كار كنم چون كار كردن با شي گرايي رو بهتر مي دونم .
    با تشكر از همه ي دوستام
    پی اچ پی هم امکان نوشتن کدهای شیء گرا رو داره. class داره. اصلا حداقل بخشی از بیشتر پروژه های حرفه ای بصورت شیء گرا نوشته میشه (بنظرم؛ مال خود من که اینطوری بود حداقل).
    ضمنا بازم فکر میکنم فریمورک های خوبی برای PHP موجود باشه که کاملا یا تاحد زیادی شیء گرا باشن. گرچه من شخصا چون با فریمورک کار نکردم اطلاع ندارم، اما اگر بگردی فکر میکنم سریع پیدا کنی.
    ولی بهرحال PHP یک زبانی که فقط و بصورت خالص شیء گرا باشه نیست اگر منظورت چنین چیزی هست.
    هرچیزی بجای خودش. شاید در همهء زمینه ها هم شیء گرایی کامل و مطلق اونقدری که فکر میکنی ضروری نباشه.

    واقعیتی که میبینی اینه که PHP نصف وب رو میگردونه و در این کار موفق بوده. زبان محبوب و راحتی هست و خیلیا ازش لذت میبرن؛ حتی برنامه نویسان فوق حرفه ای که آخر شیء گرایی باشن. اصلا شما آنچنان محدودیتی هم نداری و اگر بخوای میتونی بیشتر برنامت رو به شکل شیء گرا پیاده کنی.
    بعدشم گیریم که این یک نقص PHP باشه. بهرحال جایگزین مناسبی براش نیست فعلا. معیار انتخاب که فقط شیء گرا بودن یا نبودن نیست. مثلا من زبانها و ابزارهای غیرآزاد رو اصلا دوست ندارم و جزو اولویت های آخرم قرار میدم. به زبانها و فریمورک ها و کتابخانه ها و ابزارهای مستقل از پلتفرم هم اولویت میدم. هرکدوم از اینا و خیلی چیزای دیگه خودشون مزیت و معیاری هستن. کدوم زبان رو سراغ داری که همه چیز رو با هم داشته باشه؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    کدوم زبان رو سراغ داری که همه چیز رو با هم داشته باشه؟
    جاوا !!!

  14. #14

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    این تاپیک با عنوانی مطرح وآغاز شد که تقریباً تکراری هم محسوب می شه یعنی تو همین سایت هم تاپیک هایی هست که نه تنها توضیحات بهتری در اون اومده بلکه منابع هم به شکل کامل معرفی کردن حالا بگذریم از یه جایی به بعد با توجه به علاقه شخصی خودم از PHP اسمی آوردم و این کار فکر میکنم داره باعث ایجاد یک بحث فرعی می شه البته بحث فرعی ای که به تنویر اذهان جهت بهتر تمرکز کردن بر بحث اصلی احتمالاً کمک کنه

    ناگفته پیداست که هر نرم افزار فارغ از ایده یا کاربرد خاص خودش بر روی یک بستر قرار می گیره بستر ها با توجه به سطح انتزاع متفاوت می شن یا به عبارت بهتر یک زمان سیستم عامل یا کلاً نرم افزاری بستری برای نرم افزار دیگر می شه زمانی هم این بستر به حوزه سخت افزار میره تا جایی که از نرم افزار های اصطلاحاً توکار بحث به میان می آید ونظایر اون و زمانی هم حوزه دسترسی یا تکنیک انتقال خود بستر ساز می شه اما داریم ابزارها،پلت فرم ها،فریم ورک ها و تکنولوژی هایی که حوزه فعالیت و دربرگیری آنها وسیع می شه مثل همین جاوا اما این فراگیری نسبی تا جایی که توجیه نداشته باشه اقتصادی به نظر نمی یاد
    به عبارت بهتر Scaleکار در تصمیم گیری مهمه مسلماً با استناد به پست های قبلی مشخصه که به PHP علاقه دارم اما قیاس این زبان با تکنولوژی جاوا جسارتاً باید عرض کنم قیاسی مع الفارغ محسوب می شه چرا که خارج از حوزه وب یا به عبارت بهتر اگر وب سرویس رو کنار بگذاریم یا اگر خیلی کلاسی و مدرسه ای بخواهم صحبت کنم اگر مرورگر رو کنار بگذاریم به سختی و تحت شرایط خاصی فقط می تونیم از امکانات زبان قدرتمندی مثل PHP استفاده کنیم که اون هم کار هر کسی نیست

    حالی که جاوا و برخی تکنولوژی های مشابه برای کار در بخش های مختلف ابزار در اختیار می گذارند
    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    واقعیتی که میبینی اینه که PHP نصف وب رو میگردونه و در این کار موفق بوده. زبان محبوب و راحتی هست و خیلیا ازش لذت میبرن؛
    قطعاً تعداد صفحات با پسوندPHPدارای فراوانی زیادی در وب می باشد و کمیت همیشه دارای ناگفته هایی از کیفیت هست که این مورد در مورد محبوب جفتمون یعنی PHPهم صدق می کنه

    مثلا من زبانها و ابزارهای غیرآزاد رو اصلا دوست ندارم و جزو اولویت های آخرم قرار میدم. به زبانها و فریمورک ها و کتابخانه ها و ابزارهای مستقل از پلتفرم هم اولویت میدم. هرکدوم از اینا و خیلی چیزای دیگه خودشون مزیت و معیاری هستن.
    من هم آزادی و رایگان بودن یک نرم افزار در کار با اون برام مهمه اما استقلال از پلت فرم همیشه تنها فاکتور قاطع برای تصمیم گیزی محسوب نمی شه و بسته به زمینه اجرایی کار داره و گاهی اوقات اگر توجه به مزیت های فراوان آدم رو مسحور خودش بکنه فرد از تعقیبات و تنظیمات اون مزیت ها حسابی دلش سیر می شه
    کدوم زبان رو سراغ داری که همه چیز رو با هم داشته باشه؟
    من تا حالا انتظار جامع بودن را از یک زبان نداشتم چرا که جامعیت تام مقوله ای خارج از توانایی یک زبان است برای تحقق جامعیت باید با یک نگاه صحیح دید را کمی وسعت بخشید
    نقل قول:
    کدوم زبان رو سراغ داری که همه چیز رو با هم داشته باشه؟
    جاوا !!!
    فکر نمی کنم اگر جاوا را فقط یک زبان صدا کنیم خیلی خوشش بیاد حداقل باید یا پسوند یا پیشوندی بهش اضافه کرد یا اگر شفاف تر صحبت کنم اگر جاوا را فراتر از یک زبان بدانیم احتمالاً در کاربرد راهبردی آن نیز موفق تر می شویم
    -------------****-----------
    در آخر اضافه کنم که قصدم فقط درس پس دادن بودن و برای تمام نظرات و پست های دوستان احترام فراوان قائلم . نکات بالا انعکاس نظرات شخصی ام بود
    با سپاس...

  15. #15

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi68 مشاهده تاپیک
    جاوا !!!
    نه من فکر نمیکنم جاوا هم همه چیز رو با هم داشته باشه، وگرنه مسلما تقریبا زبانی جز جاوا باقی نمی موند! (البته میدونم که جاوا وسیع هست و یک پلتفرم محسوب میشه).
    بقول یکی از دوستان جاوا کار، جاوا مثل یک کامیون هست و PHP مثل یک وانت. البته اون بحث و منظور دیگری داشت ولی ما هم مثال خودش رو گرفتیم و بر علیه خودش بکار بردیم
    واقعا هم همینطوره.
    مثلا برای کارهای کوچک و حتی تا سطح متوسط خیلی جاها ممکنه PHP مناسبتر باشه. ساده تره، سبک تره، و احتمالا مزایای دیگری.
    روی اینهمه هاست معمولی که هست شما چند درصد پشتیبانی از PHP می بینید و چند درصد جاوا؟ فکر میکنید دلیلش چیه؟ بالاخره هیچ چیزی بی دلیل نیست. غیر از اینه؟
    اصلا بگیم این مسئله مد و تصادفی هست (که فکر نمیکنم باشه)؛ بهرحال همین مسئله باعث میشه PHP مزیت عملی بزرگی پیدا بکنه.

  16. #16

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    نه من فکر نمیکنم جاوا هم همه چیز رو با هم داشته باشه، وگرنه مسلما تقریبا زبانی جز جاوا باقی نمی موند! (البته میدونم که جاوا وسیع هست و یک پلتفرم محسوب میشه).
    بقول یکی از دوستان جاوا کار، جاوا مثل یک کامیون هست و PHP مثل یک وانت. البته اون بحث و منظور دیگری داشت ولی ما هم مثال خودش رو گرفتیم و بر علیه خودش بکار بردیم
    واقعا هم همینطوره.
    اولاً دقت نظر شما جالب وستودنی است اما با توجه به اینکه طنین مثال کامیونی شما دارای ضرب آهنگی آشنا است در نتیجه صحبت کردن کمی راحت تر میشه اما من ناچاراً می بایست باز هم برای توضیح شفاف و جواب دادن به فرمایشات دوست عزیزم از تئوری ها و علوم مختلف صحبت به میان بیاورم
    اول در باب استفهام انکاری باید عرض کنم که :

    مسلماً شما اینطور فکر نمی کنید که شرکت ها و تولید کنندگان به قول ما زبان ،فقط کارشون انتشار نسخ ابزارها باشه تا مثلاً یک عده هم به عنوان برنامه نویس خرده پا برن دوزار سه شاهی بدن و اون رو خریداری کنند؟

    مفهموم تولید برای استقلال را هم که دارای ایهام زیادی نیست؟

    سان سابق که جاوا منسوب به اون هست اهم فعالیتش سخت افزار هاش بوده یا حداقل به تولید سرورهای قدرتمند شهرت داشته چه طور جاوا در اون شرکت متولد می شه؟

    مفهوم رقابت جهت تحصیل سود بیشتر با مفهوم تخصصی شدن آیا قرابتی دارد؟

    در دنیای انحصار هضم و جزم ،گاهی یک استراتژی ست و گاهی هم یک راهبرد عملیاتی به عبارت ساده تر شرکت ها بعضاً در راستای منوپولیته کردن یک راهکار در هم ادغام می شوند و گاهی جهت کسب سود بیشتر از زمینه کمتر تکثر را پیشه می گیرند

    موارد بالا شامل چند نکته بود که در کلاس درس موضوع خوبی برای بحث کردن هستند اما در اینجا من اینها را دست مایه قرار دادم تا به ادامه مطلب بپردازم

    از همون کامیون بالای شما استفاده می کنم:
    بر فرض کامیون شما 1000KGبار حمل می کنند پس نتیجه می گیریم دیگر تولید وانت بی معنا است ؟اما نه ورود کامیون به شهر ممنوع است،رانندگی با آن تخصص ویژه ای طلب می کنند،سوخت آن متفاوت است ، سایز آن بزرگ است و از هر کوچه ای رد نمی شود،سر وصدای بیشتری دارد، قطعاتش گرانتر هستند ،نمایندگی جهت تعمیر آن کمتر است و.....
    پس چون کامیون معایب زیادی دارد و هوا را هم آلوده می کند پس تولید کامیون را متوقف کنیم

    و فقط وانت بسازیم اما وانت نیروی کشش کمتری دارد، ایرادی ندارد برای حمل بار از چند وانت استفاده می کنیم اما اگر بار ما یک تکه و سنگین بود چه؟

    خوب پس هم وانت و هم کامیون دارای مزایا و معایبی بودند اما زمینه کاری ما استفاده از آنها را توجیه و معنی می کند

    پس فهمیدیم که هم کامیون و هم وانت لازم است حالا پس چرا وانت وکامیون در مدل های مختلف و توسط سازندگان مختلف ارائه می شوند فقط یک نفر باید تولید کننده باشد دیگه؟

    حالا رسیدیم به بحث رقابت که در بالا صحبت شد هر کس با تکنیک های خاص خودش می سازد ،سعی می کند قیمت تمام شده را کاهش دهد و بازارهای جدیدی را به روی خودش بگشاید این جاست که یک عده موندگار می شن یک عده غرق یک عده جذب و عده ای دیگه مجزوم.

    اگر با تئوری دوست خوبم پیش برویم باید در دنیای اقتصاد و بازار یابی و مفهوم کسب قدرت استراتژیک یه کم دست ببریم

    به عبارت دیگر هر کس نغمه خودش رو می خونه حتی اگر عرصه هنر یکتا باشه و این حدیث از هر شرکتی در می یاد نامکرره

    خیلی از نکاتی که در مثال کامیون و وانت بکار برده شد استعاره بود و جایگزین کردن همتای کامپیوتری اونها را به عهده خواننده محترم می گزارم.

    مثلا برای کارهای کوچک و حتی تا سطح متوسط خیلی جاها ممکنه PHP مناسبتر باشه. ساده تره، سبک تره،
    رجوع به بخش وانت و کامیون
    و احتمالا مزایای دیگری.
    بهترین نوع مزیت و کاربردی ترینشون همین احتمالاً مزایای دیگر است

    روی اینهمه هاست معمولی که هست شما چند درصد پشتیبانی از PHP می بینید و چند درصد جاوا؟ فکر میکنید دلیلش چیه؟ بالاخره هیچ چیزی بی دلیل نیست. غیر از اینه؟
    من زمانی معتقد بودم هیچ چیز بی دلیل نیست اما وقتی یک روز به علت خلقت خودم فکر کردم دلیل قانع کننده ای پیدا نکردم ولی در دنیای کامپیوتر به نظر من صد در صد هیچ چیز بی دلیل نیست
    اصلا بگیم این مسئله مد و تصادفی هست (که فکر نمیکنم باشه)؛ بهرحال همین مسئله باعث میشه PHP مزیت عملی بزرگی پیدا بکنه.
    دنیای مد یک بازار بزرگی رو ایجاد میکنه چرا که سلیقه و زیبا شناسی از نوع غیر پراگماتیستی رادیکال در اون دخیله اما در دنیای صفر ویک سلیقه و مطلوب در تمام اجزا الزاماً به یک نقطه ختم نمی شوند و ما شاهد هستیم وقتی زیبایی در نرم افزار وارد می شه می برندش در یک لایه دیگر و جدا از منطق نگهداری ومدیریت می کنندش



    من باز هم تکرار می کنم که قیاس بر مبنای دو چیز متجانس بهتر از قیاس مع الفارغ می باشد
    احتمالاً منظور شما از جاوا فقط بسنده کردن به JSP , Servlet که نیست؟
    اما اگر جاوا را همین دوتا هم بدونیم تام کتTomcatکه تولد و انتشار نسخه ی 7 اون هم شادباش عرض میکنم از عهده این دوتا به راحتی برمی آید

    با توضیحات بالا فقط قصد داشتم جوابی که به ذهنم خطور می کرد را منعکس کنم و بررسی آنها رو لازم می دونم به دور از کبر وغرور عرض می کنم که نظرات شما هم درست ،معقول و سنجیده است اما مقایسه فرمایشاتتان با مطالب این پست خالی از لطف نیست

    "فقط در باب اینکه بحث پیرامون چرایی جاوا زیاد مطرحه عرض کنم همین الان یک تاپیک جدید در باب مقایسه جاوا و سی شارپ از دوباره ایجاد شد"

    با سپاس

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    واقعیتی که میبینی اینه که PHP نصف وب رو میگردونه و در این کار موفق بوده. زبان محبوب و راحتی هست و خیلیا ازش لذت میبرن؛
    قطعاً تعداد صفحات با پسوندPHPدارای فراوانی زیادی در وب می باشد و کمیت همیشه دارای ناگفته هایی از کیفیت هست که این مورد در مورد محبوب جفتمون یعنی PHPهم صدق می کنه
    روی اینهمه هاست معمولی که هست شما چند درصد پشتیبانی از PHP می بینید و چند درصد جاوا؟ فکر میکنید دلیلش چیه؟ بالاخره هیچ چیزی بی دلیل نیست. غیر از اینه؟
    شما تو خیابان ها پراید زیاد میبینید یا مرسدس بنز ؟؟؟ آیا این دلیل میشه که پراید نسبت به بنز پیشرفته تر و باکیفیت و .... باشه ؟؟؟
    نه من فکر نمیکنم جاوا هم همه چیز رو با هم داشته باشه، وگرنه مسلما تقریبا زبانی جز جاوا باقی نمی موند! (البته میدونم که جاوا وسیع هست و یک پلتفرم محسوب میشه).
    درسته جاوا همه چیز با هم نداره ولی یک حوزه بسیار وسیع ساپورت میکنه

  18. #18

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi68 مشاهده تاپیک
    شما تو خیابان ها پراید زیاد میبینید یا مرسدس بنز ؟؟؟ آیا این دلیل میشه که پراید نسبت به بنز پیشرفته تر و باکیفیت و .... باشه ؟؟؟
    بیچاره PHPکه تو ایران به پراید تشبیه می شه البته اگر پراید ساخت ایران هم باشه که که خیلی...
    همین سایت با PHPنوشته شده یعنی الان ما پراید سواریم و مثلاً می گیم بنز خوبه این است

    بنز یا پراید مسله این است!!!!

  19. #19

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    با تشكر از شما عزيزان
    فكر نمي كنيد بهتره به جاي مقايسه ي PHP و JAVA من بينوا رو راهنمايي كنيد . سوالات من ممكنه براي كساني كه مي خوان جاوا رو شروع كنند مطرح شده باشه . پس بياييد از بحثمون منحرف نشيم؟ بلكه اين تاپيك براي من و امثال من مفيد باشه . با احترام به حسن نيت شما دوستان ، من تصميمم رو روي جاوا گرفته بودم . پيش كشيدن زبان ديگه بعد از يه تصميم گيريه سخت فقط حال منو بد مي كنه . قدرت جاوا كارا واسه ي من محرز شده . منم همينو مي خوام . يك زبان شي گراي كدباز با اين گستردگي به من حس بهتري مي ده .
    لطفاً اگر كسي اطلاعاتي در مورد تكنولوژي هاي جاوا داره اين جا قرار بده تا من و ديگران استفاده كنيم . همون طور كه در پست اولم گفتم فراواني تكنولوژي ها گيج كننده است .
    در ضمن من netbeans استفاده مي كردم ، يادم نمي ياد كه اونو از اينترنت دانلود كردم يا از بيرون خريدم . شما IDE خاصي رو پيشنهاد مي كنيد؟

  20. #20

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    نقل قول نوشته شده توسط medalion_girl مشاهده تاپیک
    با تشكر از شما عزيزان
    فكر نمي كنيد بهتره به جاي مقايسه ي PHP و JAVA من بينوا رو راهنمايي كنيد . سوالات من ممكنه براي كساني كه مي خوان جاوا رو شروع كنند مطرح شده باشه . پس بياييد از بحثمون منحرف نشيم؟ بلكه اين تاپيك براي من و امثال من مفيد باشه . با احترام به حسن نيت شما دوستان ، من تصميمم رو روي جاوا گرفته بودم . پيش كشيدن زبان ديگه بعد از يه تصميم گيريه سخت فقط حال منو بد مي كنه . قدرت جاوا كارا واسه ي من محرز شده . منم همينو مي خوام . يك زبان شي گراي كدباز با اين گستردگي به من حس بهتري مي ده .
    لطفاً اگر كسي اطلاعاتي در مورد تكنولوژي هاي جاوا داره اين جا قرار بده تا من و ديگران استفاده كنيم . همون طور كه در پست اولم گفتم فراواني تكنولوژي ها گيج كننده است .
    در ضمن من netbeans استفاده مي كردم ، يادم نمي ياد كه اونو از اينترنت دانلود كردم يا از بيرون خريدم . شما IDE خاصي رو پيشنهاد مي كنيد؟
    عزیزم شما به خودت مسلط باش و سعی کن حالت هم بد نشه
    در مورد IDEهم فراوان بحث هایی به شکل مستقیم وغیره مستقیم در همین سایت پیدا میشه اما من باب توصیه با همون نت بینز ادامه بده هم می تونی دانلودش کنی هم خرید اینترنتی کنی و هم سی دی اون پیدا می شه و این هم بگم در گام های اول زیاد به این چیز ها وسواس نشون نده که از همون روز اول از ابزارهایی استفاده کنی که حرفه ای ها با ده سال سابقه کار می کنند کما اینکه نت بینز مورد استفاده حرفه ای ها هم هست یعنی مثلاً فردا تا یک جا دیدی نوشته Jdeveloper نری دنبال ADF که می خوام اون رو هم یاد بگیرم یا مثلاً پس فردا به EMF علاقه مند نشی

    یا به عبارت ساده تر قدم به قدم اگرچه آهسته اما پیوسته..

  21. #21

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi68 مشاهده تاپیک
    شما تو خیابان ها پراید زیاد میبینید یا مرسدس بنز ؟؟؟ آیا این دلیل میشه که پراید نسبت به بنز پیشرفته تر و باکیفیت و .... باشه ؟؟؟
    منکه نگفتم PHP پیشرفته تره.
    منظورم اینه که برای هرکاری یه ابزاری مناسبه.
    دریل ابزار پیشرفته تری از آچار فرانسه بحساب میاد، اما آیا دریل میتونه جای آچار فرانسه رو کاملا بگیره؟
    هرچیزی بجای خودش.
    پراید هم ماشین خوبیه و طراح و تولید کنندش حداقل یه لطفی به بشریت کردن که یه ماشین مناسب و بهینه برای کاربردهای عمومی داخل شهری ساختن که اینقدر کم خرج و کم مصرف هست و برای تولیدش هم انرژی و مواد کمتری مصرف شده. کمپانی بنز هم اگر میخواست یه ماشین برای این نقش درست کنه باید یه چیزی شبیه پراید درست میکرد.
    مهم اینه هر ابزاری نقش خودش رو به بهینه ترین شکل ممکن انجام بده. غیر از اینه؟
    جایی که ما نیاز بیشتری نداریم چه ضرورتی داره از یه ابزار دیگر استفاده کنیم؟ این امر اصلا خیلی وقتا بهینه یا حتی شدنی هم نیست.
    تازه وقتی پراید هست، که باید باشه، بازارهای دیگر هم که مربوط به اون باشن داغ میشن. مثلا تعمیرگاه، لوازم یدکی و غیره. پراید ماشین پربرکتی هست که چرخ اقتصاد رو خوب میچرخونه در عین حالی که منابع بشریت رو به سرعت مصرف نمیکنه. پراید از نظر من همیشه ماشین ستودنی ای بوده. یک انتخاب عقلانی، و نه احساسی و/یا خودخواهانه. خودم مثلا اگر ماشین بخرم یا پراید میخرم یا 206.
    اصولا از ماشین های زیادی پر زرق و برق و گران قیمت و اسپرت و پرمصرف هم خوشم نمیاد (بخصوص که دوستدار جدی محیط زیست و حامی سرسخت طبیعت و حفظ تعادل کرهء زمین هستم). فکر کنید اگر همه بخوان از این ماشینا داشته باشن دیگه دخل کرهء زمین اومده!!
    حالا اینا چه ربطی به PHP داشت، PHP که ماشین نیست و برنامه یه چیز فیزیکی نیست
    خب یخورده ربط داره. منظورم طرز تفکر عاقلانه و منصفانه در کل بود که باید در هر موردی بکار بره و از جوگرفتگی و قضاوت بر مبنای احساسات سطحی دوری بشه.

    درسته جاوا همه چیز با هم نداره ولی یک حوزه بسیار وسیع ساپورت میکنه
    خب این درسته.
    اما بازم PHP جایگاه و لطف خودش رو داره و مزایای خودش رو. برای کسی که میخواد فقط برای بخش برنامه نویسی معمولی وب یک زبان راحت و مناسب پیدا کنه میتونه انتخاب بهینه ای باشه. ممکنه این شخص برای حیطه های دیگر برنامه نویسی (عمدتا دسکتاپ)، با زبانها و ابزارهای دیگری (مثلا سی++) آشنا باشه و حالا فقط یه زبانی میخواد که سمت سرور و وب رو باهاش درست کنه.
    بنده خودم کلی زبان رو یاد گرفتم و برای بیشتر کاربردها یک زبانی بلدم که ازش استفاده کنم.
    لزومی نمیبینم که همیشه فقط یک زبان بخواد در هر حیطه و کاربردی در هرجایی و تحت هر شرایطی بکار بره. در واقعیت هم چنین امکانی خیلی وقتها وجود نداره و حداقل آدم رو خیلی محدود میکنه. همین سایتهای بزرگ و معروف رو نگاه کنید که اکثرا از چند زبان در جاهای مختلف و برای کاربردهای مختلف استفاده میکنن و حتی گاهی از ابزارهای اختصاصی یا زبانهای خیلی خاص.
    الان هم دنبال یادگیری دات و سی شارپ رفتم، با اینکه جاوا بیشتر به دنیای بازمتن و مستقل از پلتفرم نزدیک هست.
    چون برای تقریبا هر کاربردی قبلا روی زبان و ابزاری کار کردم و جاوا یه یادگیری هزینه بر تکراری برای کارهایی که بیشترشون رو همین حالا هم میتونم با زبانها و ابزارهای دیگری انجام بدم هست که عملا سود بهینه ای بهم نمیرسونه. اما دات نت و سی شارپ چون روی ویندوز و در ایران خیلی طرفدار داره بنظرم از نظر بازار کار و درآمد بهینه بود (مثلا یجا رفتم که تیم برنامه نویسی بود و فقط سی شارپ کار استخدام میکردن). حالا بعدا شاید حتی دنبال جاوا هم رفتم اگر وقت کردم و ضرورتش رو احساس کردم (بخصوص برای برنامه نویسی موبایل). ولی میدونید چند ساله چقدر رفرنس خوندم و یک سره درحال یادگیری زبانها و کتابخانه های مختلف بودم؟! دیگه باید یخورده بیشتر برم روی بعد تخصصی و بازاری و کار عملی متمرکز بشم. جاوا یک دنیای گستردهء جداگانه هست که بنظرم اونایی که بهش علاقه دارن باید از اول روی اون کار کنن. بعضیا دوست دارن همه جا یک زبان و یک شکل باشه و بیشتر بفکر راحت شدن کارشون و تمرکز کردن روی یک چیز و یک پلتفرم و یک یا چند تخصص محدود هستن. ولی برای امثال من که دوست دارن از همه چی سردربیارن و محدودیت نداشته باشن جاوا انتخاب کسالت باری محسوب میشد.

  22. #22

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    نقل قول نوشته شده توسط billguess مشاهده تاپیک
    اولاً دقت نظر شما جالب وستودنی است اما با توجه به اینکه طنین مثال کامیونی شما دارای ضرب آهنگی آشنا است در نتیجه صحبت کردن کمی راحت تر میشه اما من ناچاراً می بایست باز هم برای توضیح شفاف و جواب دادن به فرمایشات دوست عزیزم از تئوری ها و علوم مختلف صحبت به میان بیاورم
    اول در باب استفهام انکاری باید عرض کنم که :

    مسلماً شما اینطور فکر نمی کنید که شرکت ها و تولید کنندگان به قول ما زبان ،فقط کارشون انتشار نسخ ابزارها باشه تا مثلاً یک عده هم به عنوان برنامه نویس خرده پا برن دوزار سه شاهی بدن و اون رو خریداری کنند؟

    مفهموم تولید برای استقلال را هم که دارای ایهام زیادی نیست؟

    سان سابق که جاوا منسوب به اون هست اهم فعالیتش سخت افزار هاش بوده یا حداقل به تولید سرورهای قدرتمند شهرت داشته چه طور جاوا در اون شرکت متولد می شه؟

    مفهوم رقابت جهت تحصیل سود بیشتر با مفهوم تخصصی شدن آیا قرابتی دارد؟

    در دنیای انحصار هضم و جزم ،گاهی یک استراتژی ست و گاهی هم یک راهبرد عملیاتی به عبارت ساده تر شرکت ها بعضاً در راستای منوپولیته کردن یک راهکار در هم ادغام می شوند و گاهی جهت کسب سود بیشتر از زمینه کمتر تکثر را پیشه می گیرند

    موارد بالا شامل چند نکته بود که در کلاس درس موضوع خوبی برای بحث کردن هستند اما در اینجا من اینها را دست مایه قرار دادم تا به ادامه مطلب بپردازم

    از همون کامیون بالای شما استفاده می کنم:
    بر فرض کامیون شما 1000KGبار حمل می کنند پس نتیجه می گیریم دیگر تولید وانت بی معنا است ؟اما نه ورود کامیون به شهر ممنوع است،رانندگی با آن تخصص ویژه ای طلب می کنند،سوخت آن متفاوت است ، سایز آن بزرگ است و از هر کوچه ای رد نمی شود،سر وصدای بیشتری دارد، قطعاتش گرانتر هستند ،نمایندگی جهت تعمیر آن کمتر است و.....
    پس چون کامیون معایب زیادی دارد و هوا را هم آلوده می کند پس تولید کامیون را متوقف کنیم

    و فقط وانت بسازیم اما وانت نیروی کشش کمتری دارد، ایرادی ندارد برای حمل بار از چند وانت استفاده می کنیم اما اگر بار ما یک تکه و سنگین بود چه؟

    خوب پس هم وانت و هم کامیون دارای مزایا و معایبی بودند اما زمینه کاری ما استفاده از آنها را توجیه و معنی می کند

    پس فهمیدیم که هم کامیون و هم وانت لازم است حالا پس چرا وانت وکامیون در مدل های مختلف و توسط سازندگان مختلف ارائه می شوند فقط یک نفر باید تولید کننده باشد دیگه؟

    حالا رسیدیم به بحث رقابت که در بالا صحبت شد هر کس با تکنیک های خاص خودش می سازد ،سعی می کند قیمت تمام شده را کاهش دهد و بازارهای جدیدی را به روی خودش بگشاید این جاست که یک عده موندگار می شن یک عده غرق یک عده جذب و عده ای دیگه مجزوم.

    اگر با تئوری دوست خوبم پیش برویم باید در دنیای اقتصاد و بازار یابی و مفهوم کسب قدرت استراتژیک یه کم دست ببریم

    به عبارت دیگر هر کس نغمه خودش رو می خونه حتی اگر عرصه هنر یکتا باشه و این حدیث از هر شرکتی در می یاد نامکرره

    خیلی از نکاتی که در مثال کامیون و وانت بکار برده شد استعاره بود و جایگزین کردن همتای کامپیوتری اونها را به عهده خواننده محترم می گزارم.

    رجوع به بخش وانت و کامیون
    بهترین نوع مزیت و کاربردی ترینشون همین احتمالاً مزایای دیگر است

    من زمانی معتقد بودم هیچ چیز بی دلیل نیست اما وقتی یک روز به علت خلقت خودم فکر کردم دلیل قانع کننده ای پیدا نکردم ولی در دنیای کامپیوتر به نظر من صد در صد هیچ چیز بی دلیل نیست
    دنیای مد یک بازار بزرگی رو ایجاد میکنه چرا که سلیقه و زیبا شناسی از نوع غیر پراگماتیستی رادیکال در اون دخیله اما در دنیای صفر ویک سلیقه و مطلوب در تمام اجزا الزاماً به یک نقطه ختم نمی شوند و ما شاهد هستیم وقتی زیبایی در نرم افزار وارد می شه می برندش در یک لایه دیگر و جدا از منطق نگهداری ومدیریت می کنندش



    من باز هم تکرار می کنم که قیاس بر مبنای دو چیز متجانس بهتر از قیاس مع الفارغ می باشد
    احتمالاً منظور شما از جاوا فقط بسنده کردن به JSP , Servlet که نیست؟
    اما اگر جاوا را همین دوتا هم بدونیم تام کتTomcatکه تولد و انتشار نسخه ی 7 اون هم شادباش عرض میکنم از عهده این دوتا به راحتی برمی آید

    با توضیحات بالا فقط قصد داشتم جوابی که به ذهنم خطور می کرد را منعکس کنم و بررسی آنها رو لازم می دونم به دور از کبر وغرور عرض می کنم که نظرات شما هم درست ،معقول و سنجیده است اما مقایسه فرمایشاتتان با مطالب این پست خالی از لطف نیست

    "فقط در باب اینکه بحث پیرامون چرایی جاوا زیاد مطرحه عرض کنم همین الان یک تاپیک جدید در باب مقایسه جاوا و سی شارپ از دوباره ایجاد شد"

    با سپاس
    آقا شما مثل اینکه فلسفه هم کار کردی.
    خیلی خوبه.
    سوالی از بنده پرسیدید؟
    چون بنده متن فلسفی شما رو بنظرم با ابهام و ناقص درک کردم.
    چه میشه کرد سواد سطح دیپلمه دیگه.

  23. #23

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    نقل قول نوشته شده توسط medalion_girl مشاهده تاپیک
    با تشكر از شما عزيزان
    فكر نمي كنيد بهتره به جاي مقايسه ي PHP و JAVA من بينوا رو راهنمايي كنيد . سوالات من ممكنه براي كساني كه مي خوان جاوا رو شروع كنند مطرح شده باشه . پس بياييد از بحثمون منحرف نشيم؟ بلكه اين تاپيك براي من و امثال من مفيد باشه . با احترام به حسن نيت شما دوستان ، من تصميمم رو روي جاوا گرفته بودم . پيش كشيدن زبان ديگه بعد از يه تصميم گيريه سخت فقط حال منو بد مي كنه . قدرت جاوا كارا واسه ي من محرز شده . منم همينو مي خوام . يك زبان شي گراي كدباز با اين گستردگي به من حس بهتري مي ده .
    لطفاً اگر كسي اطلاعاتي در مورد تكنولوژي هاي جاوا داره اين جا قرار بده تا من و ديگران استفاده كنيم . همون طور كه در پست اولم گفتم فراواني تكنولوژي ها گيج كننده است .
    در ضمن من netbeans استفاده مي كردم ، يادم نمي ياد كه اونو از اينترنت دانلود كردم يا از بيرون خريدم . شما IDE خاصي رو پيشنهاد مي كنيد؟
    معمولا کسی معجزه نمیکنه. این خود شمایی که همت اصلی رو باید داشته باشی و از یه جایی شروع کنی. تا خودت شروع نکنی و مقداری پیش نری و نفهمی معمولا کسی نمیتونه کار رو برات خیلی راحتتر بکنه (البته کمک های موثر و انگیزه بخشی میتونن انجام بدن).
    من معمولا برای شروع یک زبان از مقالهء ویکیپدیا دربارهء اون زبان شروع میکنم که یک درک و دید کلی مقدماتی بهم میده و ضمنا معمولا سرنخ هایی برای شروع که میتونه شامل رفرنسهای رسمی زبان باشه.
    در بعضی موارد گاهی حتی منابع رسمی هم دچار نقص های اساسی هستن، چه برسه به اینکه دو نفر بخوان توی فروم بهتون کمک کنن. این تلاش و سماجت شماست که نتیجه میده. دست آخر میتونید دوتا مطلب هم بدید تا برای افراد دیگر بعد از شما کار راحتتر بشه و دعاتون بکنن.

  24. #24

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    eshpilen عزیز سلام
    پراید هم ماشین خوبیه و طراح و تولید کنندش حداقل یه لطفی به بشریت کردن که یه ماشین مناسب و بهینه برای کاربردهای عمومی داخل شهری ساختن که اینقدر کم خرج و کم مصرف هست و برای تولیدش هم انرژی و مواد کمتری مصرف شده. کمپانی بنز هم اگر میخواست یه ماشین برای این نقش درست کنه باید یه چیزی شبیه پراید درست میکرد.
    مهم اینه هر ابزاری نقش خودش رو به بهینه ترین شکل ممکن انجام بده. غیر از اینه؟
    جایی که ما نیاز بیشتری نداریم چه ضرورتی داره از یه ابزار دیگر استفاده کنیم؟ این امر اصلا خیلی وقتا بهینه یا حتی شدنی هم نیست.
    بدون توجه به کل بحث ها این بخش از نظراتت خیلی به دلم نشست به خصوص این که اشاره به این کردی که اگر بنز هم اگر هدف گذاریش عوض شه شاید یه چیزی مثل مرسدس پراید خودمون بسازه

    پس نتیجه می گیریم که هدف از تولید خیلی مهمه که این هم بدیهی به نظر می آید

    اما بازم PHP جایگاه و لطف خودش رو داره و مزایای خودش رو. برای کسی که میخواد فقط برای بخش برنامه نویسی معمولی وب یک زبان راحت و مناسب پیدا کنه میتونه انتخاب بهینه ای باشه. ممکنه این شخص برای حیطه های دیگر برنامه نویسی (عمدتا دسکتاپ)، با زبانها و ابزارهای دیگری (مثلا سی++) آشنا باشه و حالا فقط یه زبانی میخواد که سمت سرور و وب رو باهاش درست کنه.
    بنده خودم کلی زبان رو یاد گرفتم و برای بیشتر کاربردها یک زبانی بلدم که ازش استفاده کنم.
    لزومی نمیبینم که همیشه فقط یک زبان بخواد در هر حیطه و کاربردی در هرجایی و تحت هر شرایطی بکار بره. در واقعیت هم چنین امکانی خیلی وقتها وجود نداره و حداقل آدم رو خیلی محدود میکنه. همین سایتهای بزرگ و معروف رو نگاه کنید که اکثرا از چند زبان در جاهای مختلف و برای کاربردهای مختلف استفاده میکنن و حتی گاهی از ابزارهای اختصاصی یا زبانهای خیلی خاص.
    الان هم دنبال یادگیری دات و سی شارپ رفتم، با اینکه جاوا بیشتر به دنیای بازمتن و مستقل از پلتفرم نزدیک هست.
    چون برای تقریبا هر کاربردی قبلا روی زبان و ابزاری کار کردم و جاوا یه یادگیری هزینه بر تکراری برای کارهایی که بیشترشون رو همین حالا هم میتونم با زبانها و ابزارهای دیگری انجام بدم هست که عملا سود بهینه ای بهم نمیرسونه. اما دات نت و سی شارپ چون روی ویندوز و در ایران خیلی طرفدار داره بنظرم از نظر بازار کار و درآمد بهینه بود (مثلا یجا رفتم که تیم برنامه نویسی بود و فقط سی شارپ کار استخدام میکردن). حالا بعدا شاید حتی دنبال جاوا هم رفتم اگر وقت کردم و ضرورتش رو احساس کردم (بخصوص برای برنامه نویسی موبایل). ولی میدونید چند ساله چقدر رفرنس خوندم و یک سره درحال یادگیری زبانها و کتابخانه های مختلف بودم؟! دیگه باید یخورده بیشتر برم روی بعد تخصصی و بازاری و کار عملی متمرکز بشم. جاوا یک دنیای گستردهء جداگانه هست که بنظرم اونایی که بهش علاقه دارن باید از اول روی اون کار کنن. بعضیا دوست دارن همه جا یک زبان و یک شکل باشه و بیشتر بفکر راحت شدن کارشون و تمرکز کردن روی یک چیز و یک پلتفرم و یک یا چند تخصص محدود هستن. ولی برای امثال من که دوست دارن از همه چی سردربیارن و محدودیت نداشته باشن جاوا انتخاب کسالت باری محسوب میشد.
    از این بخش از صحبت های شما بر می آید که شما سعی داری قائم به توانایی های خودت برنامه بنویسی و یک نگاه با مقیاس کوچیک داری نکته جالب اینه که شما به گفته خودتون شاید یک روز بری و جاوا یاد بگیری یعنی الان جاوا کار نمی کنی

    اگر دیدت رو کمی وسیع تر کنی می بینی که یک فرد یک زمانی در یک جایگاهی قرار می گیره مثل این چیزی که شما تعریف کردی یعنی اطلاعات و مطالعه کافی و تجربه ابتدایی که اصطلاحاً درجه سه محسوب می شه و تازه می ره عضو یک تیم تولید نرم افزار می شه

    بعد رفته رفته تخصصی تر می شه تجربه پیدا می کنه و طی اثباب Performanceخودش ترفیع پیدا میکنه و وقتی پیشرفت بیشتری پیدا کرد ضمن آشنایی کلی با خیلی چیزها فقط روی یک چیز خودش رو مسلط و روی چند تا چیز مشاور و بعضاً در مورد یک تا دو چیز صاحب نظر می شه

    نمی خوام دیگه بحث رو پیچده کنم تا به فیلسوف بودن متهم بشم هر چند اتهام قابل احترامیه اما سعدی در جایی گفت:
    "خوب باشی و بدت پندارن به از آن است که بد باشی خوبت دانند"
    و بخش دوم در مورد من صادقه

    معمولا کسی معجزه نمیکنه. این خود شمایی که همت اصلی رو باید داشته باشی و از یه جایی شروع کنی. تا خودت شروع نکنی و مقداری پیش نری و نفهمی معمولا کسی نمیتونه کار رو برات خیلی راحتتر بکنه (البته کمک های موثر و انگیزه بخشی میتونن انجام بدن).
    دقیقاً حق باشماست تا حرکت شروع نشه شتاب نمی گیره که در مورد خیلی چیز های دیگه هم صدق می کنه
    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    ولی میدونید چند ساله چقدر رفرنس خوندم و یک سره درحال یادگیری زبانها و کتابخانه های مختلف بودم؟! دیگه باید یخورده بیشتر برم روی بعد تخصصی و بازاری و کار عملی متمرکز بشم.
    هر شرکتی افرادی نظیر شما رو استخدام کنه به شدت خوش به حالش شده چون شما به سماجت در کار اشاره کردید که خیلی تو محیط کاری لازمه

    امیدوارم با شرکتی که لیاقت شما رو داشته باشه وارد همکاری بشید

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    شما IDE خاصي رو پيشنهاد مي كنيد؟
    netbeans , eclipse
    ولی IDE یه مورد شخصی هست پس ببین با کدوم راحتی از اون استفاده کن
    لطفاً اگر كسي اطلاعاتي در مورد تكنولوژي هاي جاوا داره اين جا قرار بده تا من و ديگران استفاده كنيم . همون طور كه در پست اولم گفتم فراواني تكنولوژي ها گيج كننده است .
    http://www.java.com/en/java_in_action
    http://www.sun.com/java/about//
    استفاده کنید
    فقط کافی هست یکمی جستجو کنید
    آخرین ویرایش به وسیله mahdi68 : شنبه 12 تیر 1389 در 20:48 عصر

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    خب یخورده ربط داره. منظورم طرز تفکر عاقلانه و منصفانه در کل بود که باید در هر موردی بکار بره و از جوگرفتگی و قضاوت بر مبنای احساسات سطحی دوری بشه.
    مثالی بود برای :
    روی اینهمه هاست معمولی که هست شما چند درصد پشتیبانی از PHP می بینید و چند درصد جاوا؟ فکر میکنید دلیلش چیه؟ بالاخره هیچ چیزی بی دلیل نیست. غیر از اینه؟

  27. #27

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    منظور من همین بود که اگر PHP اینهمه استفاده میشه و در کارهای عمومی بیشتر دیده میشه پس حتما مزیت واقعی ای داره. این مزیت واقعی لزوما برتری فنی صرف نیست یا یک مقایسهء ایزوله از واقعیت های دیگه.
    بطور مثال شما میگید بنز فوق پیشرفته از پراید بهتره. اما آیا عملا این بنز برای بیشتر افراد اجتماع عملی هست و بدردشون میخوره؟
    نه دقیقا یه اتومبیلی مثل پراید باید باشه که بنز مورد نظر شما نمیتونه جاش رو بگیره. به پراید مورد نظر نیاز هست چون هم از نظر اقتصادی مقرون به صرفه و قابل خرید و نگهداری توسط عموم مردم هست و هم از نظر مصرف منابع زمین بهینه تره با توجه به اینکه در کاربرد شهری نیاز چندانی به چیزهای خیلی فراتر از اون نیست.
    اینکه مردم یک چیزی رو زیاد استفاده میکنن با وجود اینکه چیز دیگری بنظر شما بهتره، اغلب ثابت میکنه که پارامتر یا پارامترهایی بوده که عملا مهم بودن اما شما اونها رو ندیدید.
    بخصوص در فیلد نرم افزار اونم نرم افزارهایی که بازمتن هم هستن، چه دلیل غیرمنطقی یا تصادفی میتونه درکار باشه که وضعیت بدین گونه هست؟ درواقع تصادفی درکار نیست و همه چیز یک توضیح منطقی ای داره. منتها سر این رشته رو بخوای بگیری و کامل و دقیق تحلیل و اثبات کنی احتمالا کار خیلی سختیه، ولی تقریبا مشخصه که نباید براحتی اینقدر دیگران رو احمق و غیرمنطقی فرض کنیم که اینهمه آدم کاری رو بدون دلیل قابل قبول انجام بدن.
    آخرین ویرایش به وسیله eshpilen : شنبه 12 تیر 1389 در 21:28 عصر

  28. #28

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    از این بخش از صحبت های شما بر می آید که شما سعی داری قائم به توانایی های خودت برنامه بنویسی و یک نگاه با مقیاس کوچیک داری نکته جالب اینه که شما به گفته خودتون شاید یک روز بری و جاوا یاد بگیری یعنی الان جاوا کار نمی کنی
    من مقیاس پقیاس حالیم نیست با هرچی حال بکنم میرم دنبالش
    هرچی نیاز عملی داشته باشم و برام پیش بیاد.
    زبانهایی که توی برنامهء من بود شامل جاوا هم میشد.
    ولی الان میبینم حداقل چند وقتی بعد از یادگیری سی شارپ و دات نت باید کار یادگیری صرف و رفرنس خوندن رو تعطیل کنم. چون دیگه زیاد ضرورت نداره و به آرزوم که دونستن و تونستن بیشتر برنامه های مورد نیاز در سطح عادی در هر حیطه ای بود رسیدم (تاحد زیادی).
    بعدها نفسی تازه کردم احتمالا سراغ جاوا هم میرم. فعلا روی بحث برنامه نویسی موبایلش زیاد ضرورت و جدیتی احساس نمیکنم.
    بعد رفته رفته تخصصی تر می شه تجربه پیدا می کنه و طی اثباب Performanceخودش ترفیع پیدا میکنه و وقتی پیشرفت بیشتری پیدا کرد ضمن آشنایی کلی با خیلی چیزها فقط روی یک چیز خودش رو مسلط و روی چند تا چیز مشاور و بعضاً در مورد یک تا دو چیز صاحب نظر می شه
    انشاا..!
    من خیلی دوست دارم اینهمه وقت و انرژی ای که صرف شده بعدا در اجتماع مولد بشه و به دیگران هم کمک و انگیزه بده.
    آموزش و تولید مطلب رو هم دوست دارم.
    نمی خوام دیگه بحث رو پیچده کنم تا به فیلسوف بودن متهم بشم هر چند اتهام قابل احترامیه اما سعدی در جایی گفت:
    "خوب باشی و بدت پندارن به از آن است که بد باشی خوبت دانند"
    و بخش دوم در مورد من صادقه
    اختیار دارید.
    فلسفه خوبه. من خودم از هر دانشی استفاده میکنم. همهء چیزا توی دنیا بهم ربط داره. حتی چیزای به ظاهر نامربوط. و آدمهای منعطف و بدون مرز و محدودیت هستن که میتونن و باید به جایی برسن. این امیدی برای تمامی بشریت خواهد بود.
    چون از اصطلاحاتی مثل قیاس مع الفارق که من هنوزم که هنوزه معنیش رو نمیدونم استفاده کردید و کلا یجوری صحبت کردید فکر کردم احتمالا مطالب فلسفه هم خوندید.
    هر شرکتی افرادی نظیر شما رو استخدام کنه به شدت خوش به حالش شده چون شما به سماجت در کار اشاره کردید که خیلی تو محیط کاری لازمه
    این شرکتی که الان هستم خیلی خوش بحالشون شده.
    البته منم خیلی خوش بحالم شده.
    شرکتش ربطی به برنامه نویسی نداره اما هرکاری خواستن براشون انجام دادم از تایپ نامه و طراحی گرافیک تا ساخت سایت و حتی برنامه نویسی محدود برای رفع بعضی مشکلات موردی حسابداری.
    خوبیش اینه کسی اونجا از کامپیوتر سردرنمیاره و وقت آزاد هم زیاده و من میتونم همینطور پیشرفت کنم و پیشرفت کنم تا سرانجام از این شرکت احتمالا بپرم به یه جای دیگه. شایدم نه البته. خب بستگی داره. آدمهای خوبی هستن. این روزا آدم خوب راحت پیدا نمیشه!!
    آخرین ویرایش به وسیله eshpilen : شنبه 12 تیر 1389 در 22:18 عصر

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    این شرایط اقتصادی ماست که باعث شده بنز همه گیر نباشه وگرنه در خارج از ایران بنز همون جایگاه پراید داره و در نرم افزار هم به همین صورت هست در کشور ما !!!
    اینم ببینین :
    http://www.tiobe.com/index.php/conte...pci/index.html
    البته مقایسه جاوا وphp درست نیست چون زمین تا آسمان با هم تفاوت دارن و کاربردشون هم متفاوت هست و هیچ وقت درست نیست
    ولی تقریبا مشخصه که نباید براحتی اینقدر دیگران رو احمق و غیرمنطقی فرض کنیم که اینهمه آدم کاری رو بدون دلیل قابل قبول انجام بدن
    من کسی احمق فزض نکردم !!! چرا اینقدر عصبانی هستین ؟؟؟ چیزی گفتم که بهتون برخورده ؟؟؟

  30. #30

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi68 مشاهده تاپیک
    این شرایط اقتصادی ماست که باعث شده بنز همه گیر نباشه وگرنه در خارج از ایران بنز همون جایگاه پراید داره و در نرم افزار هم به همین صورت هست در کشور ما !!!
    هرچی هست خوبه.
    اگر در یک مقیاس جهانی به جهان به شکل یک کشور نگاه کنید جور درمیاد.
    چرا شما فکر میکنید چیزی که در یک مقیاس و شکلی در یکسری کشورها هست لزوما میتونه جهانی بشه؟
    مثلا اگر همه جا بخوان مثل آمریکا مصرف کنن احتمالا کرهء زمین تا چند سال دیگه کلا تعطیل میشه!
    و اینم که یجا پول زیاد و مصرف و زرق و برق زیاد هست از کجا مطمئنید که از جاهای دیگهء دنیا، که شما فکر میکنید میتونن و باید مثل اون کشورهای غالب بشن، کم و کسر نشده؟
    دنیا پیچیده تر از این حرفهاست و فقط یک نظریهء سرمایه داری آمریکایی وجود نداره.
    اونم که من گفتم یک نظریه هست که بنظرم از همش معقول تره.
    اگر به اوضاع دنیا و سیاست ها و جنگ ها هم نگاه کنید خودتون شک میکنید که واقعا ورای این تبلیغات و ادعاها چی میگذره و چرا عمل و شعار و ادعا اینقدر با هم تفاوت دارن.
    تازه نهایتش این قضیهء اتومبیل و اینکه در فلان کشورها طور دیگری هست درمورد بحث ما یعنی دو زبان PHP و JAVA مصداق نداره چون این مسئله جهانی هست و تقریبا همه جا کم و بیش یک میزان داره.
    ضمنا نمونهء مقایسه هایی رو که دادید قبلا زیاد دیدم. بنظرم اون مقایسه ها کلی هستن و بنابراین بدرد بحث ما که برنامه نویسی وب هست نمیخورن زیاد. چون جاوا بغیر از وب در خیلی حیطه های دیگه هم کاربرد داره. از موبایل تا دسکتاپ. ولی در حیطهء وب فکر نمیکنم برتری خاصی داشته باشه (از نظر آماری). مثلا اینهمه نرم افزار بازمتن و رایگان از CMS و فروم گرفته تا چیزای دیگه با PHP هست و نمونه هاش رو الان خود من و شما و هر روز استفاده میکنیم. چند درصد جاوا رو توی این زمینه ها دیدید تاحالا؟ اینهمه سایت با PHP هست.

    من کسی احمق فزض نکردم !!! چرا اینقدر عصبانی هستین ؟؟؟ چیزی گفتم که بهتون برخورده ؟؟؟
    حالا کی گفت من عصبانی شدم؟ مگه ذکر کردن کلمهء احمق به معنای عصبانی شدن هست لزوما؟
    من عصبانی نشدم. منظورم این نبود که منو احمق فرض کردید، گفتم اینهمه آدم که یک انتخابی رو کردن و اینهمه سرور و امکانات که تحت یک زبانی هست، اول باید احتمال داد که دلیل واقعی قابل قبولی داره (وگرنه احمق که نبودن ).
    البته اون شکلک عصبانیت رو جهت مزاح درج کردم

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    سایت ها و cms های زیادی هستن که با جاوا نوشته شدن . سایت های بسیار بسیار قدرتمند که اگه سرچ کنین پیدا خواهید کرد
    تو ایران همه چی برعکس هست !!! مثلا میبینید که سی شارپ که تو ایران در رده اول هست جایگاهش تو دنیا چیه !!! بحث در این مورد هم از حوصله این تاپیک خارج هست
    این تاپیک هم در مورد جاوا هست نه مقایسه اون با زبان دیگری !!! جاوا یا هر زبان دیگری ابزاری هستن برای انجام کاری این دوستمون هم جاوا انتخاب کردن پس بهتره سر اصل موضوع که در مورد تکنولوژی های جاوا هست صحبت کنیم
    بری ادامه بحث مقایسه java و php بهتره یک تاپیک جدا باز کنید

  32. #32

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    نقل قول:
    شما IDE خاصي رو پيشنهاد مي كنيد؟
    netbeans , eclipse
    ولی IDE یه مورد شخصی هست پس ببین با کدوم راحتی از اون استفاده کن
    اگرچه به نظر من انتخاب IDEفراتر از یک انتخاب شخصی است .

    فهمیدن راحتی کار با اونها مستلزم صرف وقت جهت کار کردن و سپس مقایسه هر کدومه لذا به یک کسی که تازه می خواهد شروع کنه توصیه می کنم وقت خودش رو صرف این مقایسه نکنه و با اولین و ابتدایی ترین ابزار هم که شده یادگیری رو شروع کنه و به مرور زمان خودش رو کامل کنه من توصیه ام به ایشون نت بینز هست در ضمن اگر با VSهم کار کرده باشند براشون پذیرش نت بینز راحت تره

    --------------------**************-----------------
    من در خیلی جاها نظر MAHDI68 رو می پسندم و فبول دارم
    مثل:
    مثلا میبینید که سی شارپ که تو ایران در رده اول هست جایگاهش تو دنیا چیه !!!
    البته این رو هم اضافه کنم که خود من از VS2003سی شارپ کار کردن رو شروع کردم یعنی قصدم کنار زدن سی شارپ نیست اما فقط با بررسی یک آمار جهانی هم مخالفتی ندارم
    -----------******************
    Eshpilen:
    من مقیاس پقیاس حالیم نیست با هرچی حال بکنم میرم دنبالش
    VIVA Aristippus !!!!
    زندگی یعنی همین چیزا یعنی هر چی که باهاش حال می کنی

    ---------------------***********------------------
    اگر چه بحث در مورد جاوا و پی اچ پی برام تموم شده بود و قصد نداشتم در مورد اون دیگه اصلاً صحبت کنم اما بحث های این دو عزیز یعنی MAHDI68,ESHPILENمنو وادار کرد نظرم رو نه در مورد خود موضوع بحث بلکه رویکرد بحث بنویسم

    PHP,جاوا هر دو ستودنی هستند و هر کدام جولانگاه خودشان رو طلب می کنند بحث های شما دو دوست عزیز منو یاده مقایسه عقل و واقعیت انداخت یا به عبارت بهتر همون فنومن و فومن.
    یعنی یک چیز هایی رو بینید و یک چیز هایی را درست در روی دیگر سکه نادیدنی رها کنید یعنی پدبدار در مقابل نا پدیدار که می شه منطق جدلی.



    فلسفه خوبه. من خودم از هر دانشی استفاده میکنم. همهء چیزا توی دنیا بهم ربط داره. حتی چیزای به ظاهر نامربوط. و آدمهای منعطف و بدون مرز و محدودیت هستن که میتونن و باید به جایی برسن. این امیدی برای تمامی بشریت خواهد بود.
    چون از اصطلاحاتی مثل قیاس مع الفارق که من هنوزم که هنوزه معنیش رو نمیدونم استفاده کردید و کلا یجوری صحبت کردید فکر کردم احتمالا مطالب فلسفه هم خوندید.
    با این جملات ثابت کردید که صاحب حکمت هستید و باید در محضر شما به شاگردی بپردازم

    اما قیاس مع الفارغ یعنی مقایسه یک چیزی که هست با یک چیز دیگر که نیست و اشاره به حوزه های دور از دسترس PHPدر قیاس با جاوا در استفاده از آن مستتر بود و با مع الفارق

    یا سایر اصطلاحات فلسفی مثل تباین عام وخاص ،طباق و غیره هم در یک حوزه نیست

    این شرکتی که الان هستم خیلی خوش بحالشون شده.
    البته منم خیلی خوش بحالم شده.
    شرکتش ربطی به برنامه نویسی نداره اما هرکاری خواستن براشون انجام دادم از تایپ نامه و طراحی گرافیک تا ساخت سایت و حتی برنامه نویسی محدود برای رفع بعضی مشکلات موردی حسابداری.
    خوبیش اینه کسی اونجا از کامپیوتر سردرنمیاره و وقت آزاد هم زیاده و من میتونم همینطور پیشرفت کنم و پیشرفت کنم تا سرانجام از این شرکت احتمالا بپرم به یه جای دیگه. شایدم نه البته. خب بستگی داره. آدمهای خوبی هستن. این روزا آدم خوب راحت پیدا نمیشه!!
    شنیدن این مطالب باعث خوشحالیم شد چرا که شادی و رضایت دیگران از خودشون منو رو هم شاد می کنه

    با آرزوی شادی و سلامت ...

  33. #33

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi68 مشاهده تاپیک
    سایت ها و cms های زیادی هستن که با جاوا نوشته شدن . سایت های بسیار بسیار قدرتمند که اگه سرچ کنین پیدا خواهید کرد
    ولی در کل در اینترنت فرومها و CMS ها اکثرا با زبانهای دیگری هستن. فکر میکنم ردهء اولش هم PHP باشه.
    تو ایران همه چی برعکس هست !!! مثلا میبینید که سی شارپ که تو ایران در رده اول هست جایگاهش تو دنیا چیه !!! بحث در این مورد هم از حوصله این تاپیک خارج هست
    سی شارپ احتمالا در آینده خیلی فراگیرتر بشه. هنوز جدید بحساب میاد (در مقایسه با بیشتر زبانهای دیگه و این واقعیت که اومده تا در خیلی کاربردها جایگزین زبانهای با سابقه و قدرتمندی که هنوز برنامه نویسان زیادی دارن و زیاد استفاده میشن بشه).
    هرچند من از فناوریهای انحصاری و وابسته به پلتفرم خوشم نمیاد. البته نمیشه گفت دات نت و سی شارپ کاملا انحصاری و وابسته به پلتفرم هستن، اما یه ابهامات و مشکلات عملی ای وجود داره و ضمنا عملا هدایتش دست میکروسافته.
    این تاپیک هم در مورد جاوا هست نه مقایسه اون با زبان دیگری !!! جاوا یا هر زبان دیگری ابزاری هستن برای انجام کاری این دوستمون هم جاوا انتخاب کردن پس بهتره سر اصل موضوع که در مورد تکنولوژی های جاوا هست صحبت کنیم
    فکر نمیکنم بحث خاصی داشته باشه. مگه میخواید اینجا جاوا رو براش آموزش بدید؟
    خودش میره دنبالش دوتا راهنمایی و رفرنس هم بدید تمومه. فکر نمیکنم یه بحث فرعی ما به کسی ضرری بزنه.

    بری ادامه بحث مقایسه java و php بهتره یک تاپیک جدا باز کنید
    البته من دیگه بحث خاصی ندارم (اگر شما هم ندارید). اینجا هم پیرو پاسخهای شما و دوستان دیگر جوابی دادم. اگر شما میخواید بحث تموم بشه خب جواب ندید منکه نیامدم PHP رو بخوام با جاوا مقایسه بکنم، چون طرف گفت میخواد برنامه نویسی وب بکنه و قبلا با زبانهای دیگری در زمینه های دیگر کار کرده بهش PHP رو بعنوان یک گزینهء مناسب برای پر کردن راحت و سریع خلاء برنامه نویسی وب معرفی کردم. وگرنه جاوا هم میشه ولی یادگیریش سخت تر و هزینه برتره و بازم طرف میبینه همه جا نمیتونه با جاوا در وب کار کنه. بخاطر هاستهای انبوهی که جاوا ساپورت نمیکنن و نیازهای عادی مردم و کلی برنامه های رایگان و منابع و برنامه نویسان انبوهی که PHP داره، PHP میتونه از نظر آماری هم انتخاب معقولی باشه.
    حرف آخر اینکه همون منبع آماری رو که خودتون لینکش رو دادید خیلی گویا هست. چرا؟ چون PHP با اینکه یک زبان صرفا اسکریپتی و فقط برای یک زمینه یعنی برنامه نویسی وب اونم در سطوح کوچک تا متوسط هست (بیشتر البته! ظاهرا سایتهای بزرگی هم از PHP حداقل برای بخشی از امکاناتشون استفاده میکنن)، از نظر آماری چهارمین زبان مورد استفاده در جهان هست و این نشون میده که فعالیت انبوهی در بخش وب روی PHP صورت میگیره. آمار جاوا فقط دو برابر PHP هست درحالیکه جاوا زبان قوی تر و همه منظوره و یک پلتفرم بزرگ و مجهز محسوب میشه و از موبایل تا ابررایانه تا وب تا ماشین لباسشویی کاربرد داره. چیز کمی نیست که یک زبانی مثل PHP که فقط یک صدم این حیطه رو دربر میگیره آمار استفادش نصف جاوا باشه (هرچند وب به تنهایی هم عرصهء بسیار مهم و پرکاربردی هست در میان عرصه های مختلف) و بعنوان چهارمین زبان پرکاربرد دنیا مطرح بشه. درکل بنظر من این آمار واضح میکنه که کاربرد PHP در وب باید خیلی بیشتر از هر زبان دیگری باشه.
    داستان سی و سی++ هم که آمارشون به جاوا خیلی نزدیکتره هم بنظرم مشخص هست. این زبانها بازم حیطهء کاربرد خیلی گسترده ای دارن (هرچند در وب معمول نیستن) و ضمنا قدیمی و محبوب و پایه بودن و هستن و برای خیلی کارها هنوز ترجیح داده میشن (مثلا برای برنامه نویسی گیم های بزرگ و حرفه ای سی++ تقریبا انحصار رو در دست داره) و برای برنامه نویسی سرویس دهنده ها و سیستم عامل و غیره و غیره کاربرد زیادی دارن همینطور در اپلیکیشن نویسی.

    ضمنا اون آمار مرتبا آپدیت میشه و دفهء پیش که من دیده بودمش جاوا از مقام اول پایین آمده بود و سی (یا شاید سی++) جاش رو گرفته بود. حالا که آمار اینها اینقدر نزدیک هست بنظر شما انتخاب سی بجای جاوا میتونه معقول باشه؟
    همیشه در آمارها باید سعی کنیم درست و کامل و عمیق تفسیر کنیم و به میزان اختلاف ها هم توجه داشته باشیم (یعنی دیدگاه ما کاملا واقعگرایانه و کاربردی باشه).
    آخرین ویرایش به وسیله eshpilen : یک شنبه 13 تیر 1389 در 12:38 عصر

  34. #34

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    ولی در کل در اینترنت فرومها و CMS ها اکثرا با زبانهای دیگری هستن. فکر میکنم ردهء اولش هم PHP باشه.
    کثرت همیشه تامل برانگیزه در هر زمینه ای باشه و اما هر کس با توجه به افق دید خودش از اون نتیجه می گیره

    مثال از مقوله کثرت:

    -ما در بخشی 100 کلاینت داریم که توسط یک سرور راهبری می شن اگر سرور ما از کار بیفته که یکی هم بیشتر نیست برای ما یعنی عذاب

    -حدود 70درصد کاربران ما با اکسل و Word کار می کنند وفقط دونفر به عنوان آدمین ویندوز سرور هستند و فقط یک نفر CCNA داره

    -سرور کلاستری ما دریک بخش دیگه از 12،PCتشکیل می شه که فقط سه تا از اونها تنظیمات مربوط بهCentOS رو به طور کامل کنترل می کنند

    حالا هر کس یه جور از موارد بالا نتیجه می گیره
    حالا ما می تونیم هم به مقایسه آماری بپردازیم هم یک نتیجه تخصصی بگیریم..

    سی شارپ احتمالا در آینده خیلی فراگیرتر بشه. هنوز جدید بحساب میاد (در مقایسه با بیشتر زبانهای دیگه و این واقعیت که اومده تا در خیلی کاربردها جایگزین زبانهای با سابقه و قدرتمندی که هنوز برنامه نویسان زیادی دارن و زیاد استفاده میشن بشه).
    هرچند من از فناوریهای انحصاری و وابسته به پلتفرم خوشم نمیاد. البته نمیشه گفت دات نت و سی شارپ کاملا انحصاری و وابسته به پلتفرم هستن، اما یه ابهامات و مشکلات عملی ای وجود داره و ضمنا عملا هدایتش دست میکروسافته.
    من سی شارپ رو یک زبان جدید ونو نمی دونم اما حدس شما مبنی بر ازدیاد کاربراش زیاد دور از ذهن نیست حالا بماند که ریشه تولید سی شارپ و کلاً دات نت و به وجود اومدن زبان میانی در این مجموعه از الگو برداری در چه زمینه ای نشات می گیره

    و در ضمن بعد از عدم موفقیت کامل مونو بنا به دلایل بسیار و خارج از حیطه بحث، سی شارپ آن چنان تمایلی به سمت استقلال از پلاتفرم رو رسماً بروز نداده.

    فکر نمیکنم بحث خاصی داشته باشه. مگه میخواید اینجا جاوا رو براش آموزش بدید؟
    من هم به دادن سرنخ بیشتر اعتقاد دارم شاید چون کسی بیشتر از این هیچ وقت به من نداده اینطور فکر می کنم هرچند اگر از دستم بر بیاید تا حد توانم دریغ نمی کنم

    حرف آخر اینکه همون منبع آماری رو که خودتون لینکش رو دادید خیلی گویا هست. چرا؟ چون PHP با اینکه یک زبان صرفا اسکریپتی و فقط برای یک زمینه یعنی برنامه نویسی وب اونم در سطوح کوچک تا متوسط هست (بیشتر البته! ظاهرا سایتهای بزرگی هم از PHP حداقل برای بخشی از امکاناتشون استفاده میکنن)، از نظر آماری چهارمین زبان مورد استفاده در جهان هست و این نشون میده که فعالیت انبوهی در بخش وب روی PHP صورت میگیره. آمار جاوا فقط دو برابر PHP هست درحالیکه جاوا زبان قوی تر و همه منظوره و یک پلتفرم بزرگ و مجهز محسوب میشه و از موبایل تا ابررایانه تا وب تا ماشین لباسشویی کاربرد داره. چیز کمی نیست که یک زبانی مثل PHP که فقط یک صدم این حیطه رو دربر میگیره آمار استفادش نصف جاوا باشه (هرچند وب به تنهایی هم عرصهء بسیار مهم و پرکاربردی هست در میان عرصه های مختلف) و بعنوان چهارمین زبان پرکاربرد دنیا مطرح بشه. درکل بنظر من این آمار واضح میکنه که کاربرد PHP در وب باید خیلی بیشتر از هر زبان دیگری باشه.
    فقط چون بحث تحلیل آماری به میون اومد اضافه کنم اولاً صحبت از آمار برا ی ما ایرانیا خیلی خاطره انگیزه و فقط یکی از خاطرات که مربوط به سرشماری و آمار گیری از ده برره بود رو برای یک تجدید خاطره و لحظه ای خنده یادآوری می کنم اما بدون استناد به اون مجموعه طنز باید بگم که

    آیا به این فکر کردید جامعه ی آماری مورد مطالعه چه ویژگی هایی داشته؟
    اگر به همان لینک آماری شما بپردازیم رده بندی بر اساس کمیت بوده یا چیز هایی دیگری هم مد نظر بوده ؟مثلاً محبوبیت،پروژه های کاربردی تر و متخصصین بیشتر در باب تولید و انتشار ایده در باب حیطه ی تخصصی خودشون و غیره

    مثلاً PHP در سال 2004 یک اعتبار ویژه ای به هم زد در ست همون سالی که در تمام مجامع جاوایی بحث پیرامون APP. Serverجدید و یک مصاف واقعی با کمپانیRedHatو کامپوننت های بیشمار Jbossبود
    خیلی هاGeronimoرو از همون ایام می دونند ،Geronimo ای که امروز علی رغم تلاش خیلی ها جایگاه خودشو را نداره.
    پس اضافه کنم تحلیل آمار و نتیجه گیری بر مبنای اون یک علم متشکل از هزاران تخصصه
    این لینک رو هم احتمالاً خوندید یک بار دیگه هم بخونید
    http://www.tiobe.com/index.php/conte...definition.htm

    ضمنا اون آمار مرتبا آپدیت میشه و دفهء پیش که من دیده بودمش جاوا از مقام اول پایین آمده بود و سی (یا شاید سی++) جاش رو گرفته بود. حالا که آمار اینها اینقدر نزدیک هست بنظر شما انتخاب سی بجای جاوا میتونه معقول باشه؟
    همیشه در آمارها باید سعی کنیم درست و کامل و عمیق تفسیر کنیم و به میزان اختلاف ها هم توجه داشته باشیم (یعنی دیدگاه ما کاملا واقعگرایانه و کاربردی باشه).
    اگر از لحاظ تعداد کاربران وغیره هم مد نظرتون باشه مگه اون آمار به شکل انحصاری کار کرده یک مثال مدرسه ای در مورد آمار مثلاً
    بین ده نفر آمار می گیریم آشتایی با VB,Delphi,C
    بعد VBمقام اول رو با 10 رای Cمقام دوم رو با 8 رای وDelphiدر جایگاه سوم با7 رای
    حالا اگه قرار باشه اینا را مجبور کنیم فقط یکی رو انتخاب کنند که اصلاً هیچ کدوم شرکت نمی کنند می گن هر کدوم کارایی خودشون رو داره ممکن است بعضیشون شرکت کنند که اونوقت آمار ما هم خیلی تغییرمی کنه

    پس این رو هم در نظر بگیریم که اگر من به یک چیز علاقه مندم مثلاً من PHPدوست دارم از اولین پستم هم این قضیه معلومه دلیل نمی شه همه چیز رو به نفع PHPیا به عبارت بهتر مصادره به مطلوب بکنم
    اگر شما میخواید بحث تموم بشه خب جواب ندید
    در مباحثه صحبت لج و لجبازی نیست که یک نفر باید کوتاه بیاد هر کس حرف خودشو می زنه و تا جایی که در توان باشه دلیل آوری و قانع کننده بودن ملاک قرار می گیره اما قضاوت نهایی همواره در انتهای بحث به سرعت صورت نمی گیره

    ضمنا اون آمار مرتبا آپدیت میشه و دفهء پیش که من دیده بودمش جاوا از مقام اول پایین آمده بود و سی (یا شاید سی++) جاش رو گرفته بود. حالا که آمار اینها اینقدر نزدیک هست بنظر شما انتخاب سی بجای جاوا میتونه معقول باشه؟
    زبان سی از سال حدود 1980به بعد و حدوداً از سال1986علاوه بر کاربرد دانشگاهی یک زبان تجاری هم محسوب می شه و کمتر کسی پیدا میشه که به اون عشق نورزه.


    include<barnamenevis.h>
    include<stdio.h>
    include<streamio.h>
    void main()
    {
    for(int i=0;i<=1;i++)
    {
    if(i==0)
    printf("Eshpilen PHP is good\n");
    else
    printf("Mahdi68 Java is good ,too\n");
    }
    cout>>"Computer is our Selected manner and is so good";
    }

    با سپاس...

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    نقل قول نوشته شده توسط medalion_girl مشاهده تاپیک
    ببينيد اون موقع همون طور كه حدس زديد من خيلي كم تجربه بودم
    حتي نمي دونستم چطوري بايد يه زبانو ياد گرفت به خاطر همين يه toturial از سايت سان گرفتمو و الهي به اميده تو ، شروع كردم از اولش به خوندن . مثلاً كار كردن به thread ها و process ها ! خيلي برام سخت بود . اصلاً نمي دونستم شي گرايي چيه؟
    كلي زحمت كشيدم تا فرق شي رو با كلاس بفهمم ! البته از حق نگذريم اون مطالعه ي سخت پايه ي خوبي برام شد .
    اما ديگه به كار با بانك نرسيدم چون كم تجربه بودم فكر مي كردم جاوا زبان سختيه و رهاش كردم و رفتم با .net !
    حالا يه سوال :
    تو جاوا مي تونم sql كار كنم يا بايد حتماً اراكل بلد باشم ؟
    بعدش يه درخواست :
    لطفاً يه refrence مناسب براي شروع از J2SE بهم بديد
    راستي :
    دوستان عزيز ممنون از راهنمايي تون اما من خيال ندارم PHP كار كنم چون كار كردن با شي گرايي رو بهتر مي دونم .
    با تشكر از همه ي دوستام
    این که این بحث از پاسخ اصلیش خارج شده خیلی نگران کنندست برای این فروم. دوستان به جای اینکه دوستانشون رو راهنمایی کنن راجع به زبان ها و ....بحث می کنند. در خیلی موارد هم بحث ها سلیقه ای هست و با دید هایی محدود.
    ببینید دوست عزیز، من هم اگه اول بحث جوابتون رو می دادم میگفتم خودتون شروع کنید!‌ و البته در دنیای جاوا به علت گستردگی و تنوع فریم ورک ها و حمایت همه جانبه شرکت های نرم افزاری از اون کمی گیجو سردرگم می شید. ولی اون چیزی که شما را از این سردرگمی نجات می تونه بده، بالا بردن سطح دانشتونه. بزرگ کردن دیدتونه! درک مفاهیم و عمیق دیدنه! شما با یاد گرفتن یک تکنولوژی یا فریم ورک، نباید فقط کارتو باهاش راه بندازی اگه می خوای گیج نشی! باید به مرور زمان بفهمی اون فریم ورک چی کار داره می کنه؟ چی مشکلی باعث شده به وجود بیاد؟ فریم ورک ها و تکنولوژی های هم ترازش چین؟ فرق هاشون چیه؟ کجا کدوم کاربرد داره؟ مردم کی از کدوم استفاده کردن؟ علاوه بر این ها باید دانش کامپیوتر مناسبی هم داشته باشی یا با مطالعه بدست بیاری. مثلن شما باید بدونی که SQL یک زبان استاندارد برای کار با انواع پایگاه های داده هست. این ربطی به اینکه زبان شما چیه؟ یا پایگاه دادتون چیه نداره!
    پس شما می تونی با جاوا به زبان sql و از طریق کتابخانه استاندارد JDBC به هر پایگاهی که می خوای متصل شی- حالا می خواد Oracle باشه یا هر چیز دیگه! فقط باید بری بخونی ببینی چطور باید اینکار رو انجام بدی!
    کتاب های زیادی در زمینه Java SE هستند. هر کدوم رو بخونید و مثال هاش رو بنویسید و بفهمید خوبه! ولی من کتاب انگلیسیه Thinking In Java رو به کسایی که می خوان عمیق جاوا رو یاد بگیرن توصیه می کنم.
    در مورد برنامه نویسی وب هم همین حلت رو داره...

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    من واقعن نمی دونم با چه توجیهی عنوان تاپیک و سوال اولیه ایجاد کننده اون رو می شه به بحث بین PHP و بقیه زبان ها و... می شه ربط داد. دوستانی که حداقل تجربه چند ماه فعالیت در فروم های اینترنتی غیر ایرانی رو داشته باشن (عمومن برنامه نویس ها و توسعه دهندگان نرم افزار با این موضوع مواجه هستن چون هر تکنولوژی ای لزومن فروم فارسی نداره) حتمن دیدن که در فروم های فنی مهم راهنمایی کوتاه و مختصر افراد هست. کم و بیش هم به معرفی بقیه تکنولوژی ها می انجامه اما نه اینطوری حجیم و واگرا و...
    از خودمون پرسیدیم که ایجاد کننده این تاپیک چقدر از پاسخ هایی که توش هست استفاده کرده؟ چقدر به دردش خورده اصلن؟
    نقل قول نوشته شده توسط billguess مشاهده تاپیک
    من به شخصه از اینکه موجبات نگرانی Cups_of_Javaو سایر عزیزان هم نظر ایشون رو فراهم کردم به سهم خودم عذر خواهی میکنم
    ...
    ...،مگه تو نمی دونی که آدم ها حق ندارن با هم فرق کنند ،حق ندارن سوادشون کم باشه همه باید دارای دید نامحدود باشند کی گفته هر کس مختاره بنا به نظر خودش تصمیم بگیره ما حق داریم در مورد نظرات دیگران قضاوت کنیم
    من دوست ندارم اینجا بحثی بین ما باز شه اما مطمین باشید اگه شما چیزی از جاوا نمی دونستید و دیدتون محدود بود و من جوابی مثل این جواب شما می دادم بهتون شما هیچ پیشرفتی نمی کردید و دیدتون باز نمی شد. و موضوع اینه که ما نمی خوایم از تجربیات هم استفاده کنیم و پیشرفت کنیم. فرق ما با غرب هم همینه! همه ساز خودمون رو می زنیم. دوست داریم به رخ بکشیم دوست نداریم به اشتراک بزاریم.
    در هر صورت شما از من نباید عذر خواهی کنید (هرچند که به تمسخر هم باشه) شما باید از ایجاد کننده بحث بخواید براتون بگه چقدر از حرف های شما رو فهمیده با به دردش خورده. اون وقت هست که می شه قضاوت کرد.

  37. #37

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    نقل قول نوشته شده توسط cups_of_java مشاهده تاپیک
    من واقعن نمی دونم با چه توجیهی عنوان تاپیک و سوال اولیه ایجاد کننده اون رو می شه به بحث بین PHP و بقیه زبان ها و... می شه ربط داد. دوستانی که حداقل تجربه چند ماه فعالیت در فروم های اینترنتی غیر ایرانی رو داشته باشن (عمومن برنامه نویس ها و توسعه دهندگان نرم افزار با این موضوع مواجه هستن چون هر تکنولوژی ای لزومن فروم فارسی نداره) حتمن دیدن که در فروم های فنی مهم راهنمایی کوتاه و مختصر افراد هست. کم و بیش هم به معرفی بقیه تکنولوژی ها می انجامه اما نه اینطوری حجیم و واگرا و...
    از خودمون پرسیدیم که ایجاد کننده این تاپیک چقدر از پاسخ هایی که توش هست استفاده کرده؟ چقدر به دردش خورده اصلن؟


    من دوست ندارم اینجا بحثی بین ما باز شه اما مطمین باشید اگه شما چیزی از جاوا نمی دونستید و دیدتون محدود بود و من جوابی مثل این جواب شما می دادم بهتون شما هیچ پیشرفتی نمی کردید و دیدتون باز نمی شد. و موضوع اینه که ما نمی خوایم از تجربیات هم استفاده کنیم و پیشرفت کنیم. فرق ما با غرب هم همینه! همه ساز خودمون رو می زنیم. دوست داریم به رخ بکشیم دوست نداریم به اشتراک بزاریم.
    در هر صورت شما از من نباید عذر خواهی کنید (هرچند که به تمسخر هم باشه) شما باید از ایجاد کننده بحث بخواید براتون بگه چقدر از حرف های شما رو فهمیده با به دردش خورده. اون وقت هست که می شه قضاوت کرد.
    Cups_of_Java عزیز اول از همه بگم که قصد هیچ گونه استهزار و تمسخری در کار نبود البته فعلاً که پست بی محتوای من حذف شد ولی چون زحمت کشیدید و نظر تون رو اعلام کردید لازم دیدم به عرض برسانم که قصدم سبک سری نبود اگرچه این طور تعبیر شد،

    با تا سف


    آخرین ویرایش به وسیله billguess : چهارشنبه 16 تیر 1389 در 00:32 صبح

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: من بين تكنولوژي هاي جاوا گم شدم

    نقل قول نوشته شده توسط billguess مشاهده تاپیک
    Cups_of_Java عزیز اول از همه بگم که قصد هیچ گونه استهزار و تمسخری در کار نبود البته فعلاً که پست بی محتوای من حذف شد ولی چون زحمت کشیدید و نظر تون رو اعلام کردید لازم دیدم به عرض برسانم که قصدم سبک سری نبود اگرچه این طور تعبیر شد،

    با تا سف


    منظور من کلی بود و به طور خاص به افرادی که به دوستانشون توجه نمی کنند. در مورد شما باید بگم که من تعدادی از پاسخ هاتون در فروم رو دیدم. جسارتن احساس می کنم دانش و تجربه مناسبی برای راهنمایی دوستانتون دارید و جواب های مفیدی ازتون دیدم. این باعث پویندگی بیشتر فروم می شه. فکر می کنم اگه یه کم حاشیه ای که براتون ایجاد می شه رو هم کمترش کنید خیلی خوب می شه.
    در هر حال من یه عضو عادی هستم و فقط دلم می خواد فروم های فارسی پا به پای خارجی ها بتونن پیش برن...
    در هر حال ممنونم از توجهتون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •