نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: تبدیل Matlab به C#‎

  1. #1

    تبدیل Matlab به C#‎

    سلام
    کسی راهی بلده برای اینکه یه برنامه 200 خطی Matlab رو بشه به C#‎ تبدیل کرد.
    الان دارم به زحمت این کار رو میکنم. فقط این تیکه کد رو ببینید

    function samps = samplesinfile(fid)
    fseek(fid,14,'bof');
    % Read number-of-records and compression-code of every block into an array
    nr = fread(fid,'uint16',1022);
    % Separate number-of-records and compression-code from the 16 bit value read
    cc = bitshift(nr,-8);
    nr = bitand(nr,255);
    % sum up the number of samples in each block
    samps=sum(cc.*nr);
    frewind(fid);

    کسی میدونه معادل این کد تو C#‎ چی میشه؟
    اون fid که داده یه متغیره که حاصل از fread هست.
    متشکرم

  2. #2

    نقل قول: تبدیل Matlab به C#‎‎

    سلام
    حالا من برعكسش رو ميخوام
    ميخوام بدونم كسي بلده چه جوري ميشه كدهايي كه به زبان C++‎ نوشته شده رو تو matlab استفاده كرد؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: تبدیل Matlab به C#‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط Alireza Orumand مشاهده تاپیک
    سلام
    کسی راهی بلده برای اینکه یه برنامه 200 خطی Matlab رو بشه به C#‎‎ تبدیل کرد.
    الان دارم به زحمت این کار رو میکنم. فقط این تیکه کد رو ببینید

    function samps = samplesinfile(fid)
    fseek(fid,14,'bof');
    % Read number-of-records and compression-code of every block into an array
    nr = fread(fid,'uint16',1022);
    % Separate number-of-records and compression-code from the 16 bit value read
    cc = bitshift(nr,-8);
    nr = bitand(nr,255);
    % sum up the number of samples in each block
    samps=sum(cc.*nr);
    frewind(fid);

    کسی میدونه معادل این کد تو C#‎‎ چی میشه؟
    اون fid که داده یه متغیره که حاصل از fread هست.
    متشکرم
    نمی دونم درسته یا نه، من شنیدم از مطلب در سی شارپ می تونی به نحوی استفاده کنی.
    در ضمن برخی از کد های مطلب شامل چند ده خط در سی شارپ میشه و به همین سادگی نمیشه کدها رو تبدیل کرد. شما باید ببینی هر دستور چه کار انجام میده بعد اونها رو اگر در سی شارپ معادلش هست استفاده کنی در غیر این صورت باید خودت اونها رو بنویسی.
    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mostafarastin239
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    مرکز ایران
    سن
    36
    پست
    136

    نقل قول: تبدیل Matlab به C#‎

    سلام مهندس، برای تبدیل کد متلب به سی شارپ باید در محیط متلب برنامه ی نوشته شده را به DLL تبدیل کنی بعدش در سی شارپ ازش استفاده کنی.
    موفق باشی

  5. #5

    نقل قول: تبدیل Matlab به C#‎

    سلام.
    نحوه dllکردن فایل های مطلب چه جوریه؟
    ممنون
    --------------------
    نقل قول نوشته شده توسط mostafarastin239 مشاهده تاپیک
    سلام مهندس، برای تبدیل کد متلب به سی شارپ باید در محیط متلب برنامه ی نوشته شده را به DLL تبدیل کنی بعدش در سی شارپ ازش استفاده کنی.
    موفق باشی
    سلام.
    نحوه dllکردن فایل های مطلب چه جوریه؟
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله ykordlo : سه شنبه 02 شهریور 1389 در 11:49 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amirh_karimifar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    156

    نقل قول: تبدیل Matlab به C#‎

    ببین این لینک کمکت می کنه ؟
    http://www.codeproject.com/KB/dotnet/matlabeng.aspx

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار cardano7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    کارتون خواب
    پست
    473

    نقل قول: تبدیل Matlab به C#‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط amirh_karimifar مشاهده تاپیک
    ببین این لینک کمکت می کنه ؟
    http://www.codeproject.com/KB/dotnet/matlabeng.aspx
    ممنون
    اما خیلی بد توضیح داده. من با VS2010 و Matlab2010 کار می کنم. گویا با هم ناسازگارند. من نتونستم این کار رو انجام بدم. شما مرجع بهتری سراغ دارید؟
    من حتی نتونستم که یک dll از برنامه بسازم. فقط تونستم exe بسازم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار #aliyari_C
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    200

    نقل قول: تبدیل Matlab به C#‎‎

    سلام
    (الان دارم به زحمت این کار رو میکنم. )
    می دونی به خاطر اینه که ساختمان داده , خوب درک کنی تا بتونی همچین کاری رو بکنی......
    مسائل ریاضی دارای یک سری منطق است که با ساختمان داده حل می شود..................
    به قل قدیمیا.... یکه سال بخور نونو تره......یک عمر بخور نونو کره
    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله #aliyari_C : سه شنبه 02 شهریور 1389 در 15:58 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار amirh_karimifar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    156

    نقل قول: تبدیل Matlab به C#‎

    توی همون سایت code project انواع اقسام مثال ها هست برای این کار . مثالا سرچ کن matlab dll maker

  10. #10

    نقل قول: تبدیل Matlab به C#‎

    با سلام و تشكر فراوان،

    سرعت پردازش DLL ساخته شده از M-File در#c با زمانيكه كد M_File

    واقعا در #c پياده شده متفاوته؟

    چون يكي از دلايلي كه از #c براي پردازش تصوير استفاده ميشه سرعتشه.

  11. #11

    نقل قول: تبدیل Matlab به C#‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط cardano7 مشاهده تاپیک
    ممنون
    اما خیلی بد توضیح داده. من با VS2010 و Matlab2010 کار می کنم. گویا با هم ناسازگارند. من نتونستم این کار رو انجام بدم. شما مرجع بهتری سراغ دارید؟
    من حتی نتونستم که یک dll از برنامه بسازم. فقط تونستم exe بسازم.
    سلام اینو تو متلب بزن :
    mcc -t -L C -W lib:MeanFunctionLib -T link:lib MeanFunction.m libmmfile.mlib

    منبع :http://www.codeproject.com/Articles/...ary#:چشمک:

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •