نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: آیا مایکروسافت از لینوکس استفاده می کند؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    آیا مایکروسافت از لینوکس استفاده می کند؟

    سلام بر همگی
    دوستان من داخل سایت netcraft.com چک کردم سیستم عامل سرور های سایت بینگ رو لینوکس زده بنظر شما این سات تا چه اندازه درست میگه؟
    امکان داره این سایت داره سیستم عامل چند سال پیش این دامنه رو میگه؟ (ولی تاریخ هاش که به روزه)

    نظر شما چیه؟

    اینم لینکش http://toolbar.netcraft.com/site_rep...//www.bing.com

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ایمان اختیاری
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    یه جای ایران عزیز
    سن
    40
    پست
    277

    نقل قول: آیا مایکروسافت از لینوکس استفاده می کند؟

    منم شنیده بودم برای سرورهای msn از لینوکس استفاده کرده بودن .. و خب تایید شد و کلی هم فضاحت به بار آورد

  3. #3

    نقل قول: آیا مایکروسافت از لینوکس استفاده می کند؟

    نقل قول نوشته شده توسط ایمان اختیاری مشاهده تاپیک
    منم شنیده بودم برای سرورهای msn از لینوکس استفاده کرده بودن .. و خب تایید شد و کلی هم فضاحت به بار آورد
    منبع خبرش رو دارید؟
    ولی همه سایت هاش که با asp.net هست چجوری روی لینوکس کار میکنه؟

    ولی الان msn رو توی همین سایت نگاه کنین یا میزنه ناشناس یا win 2003 server. این مایکروسافت هم یه چیزیش میشه بازم اگه این سایته راست بگه چرا از ویندوز 2008 استفاده نمی کنه؟!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ایمان اختیاری
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    یه جای ایران عزیز
    سن
    40
    پست
    277

    نقل قول: آیا مایکروسافت از لینوکس استفاده می کند؟

    اون خبر فکر کنم مال سه سال پیش به این طرف بود .. می گردم ببینم منبعش رو پیدا می کنم بذارم ..

  5. #5

    نقل قول: آیا مایکروسافت از لینوکس استفاده می کند؟

    یه چیز دیگه اگه بینگ رو بدون از www وارد کنید OS رو میزنه F5 Big-IP

    http://toolbar.netcraft.com/site_report?url=bing.com

    این F5 Big-IP سیستم عامل هست؟

    چرا یه سازنده باید مخفی کنه که از چه سیستمی استفادهمی کنه ؟! از 2 حالت خارج نیست یا اینکه داره از چیزی غیر از سیستم های طراحی خودش استفاده می کنه یا این که چیزی که واسه خودش داره استفاده می کنه همیشه 1 سطح بالاتر است مثل همین اینترنت یا موبایل که روزی دست ارتش آمریکا بود الان عمومی شده.

  6. #6

    نقل قول: آیا مایکروسافت از لینوکس استفاده می کند؟

    چک کردم ویندوز سرور بود!

  7. #7

    نقل قول: آیا مایکروسافت از لینوکس استفاده می کند؟

    نقل قول نوشته شده توسط morrning3 مشاهده تاپیک
    چک کردم ویندوز سرور بود!
    کجا چک کردید؟
    کدام سایت رو؟
    سایت bing ؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    Earth
    پست
    200

    نقل قول: آیا مایکروسافت از لینوکس استفاده می کند؟

    فکر نکنم نیازی به چک کردن داشته باشه.
    یعنی واقعا فکر میکنید که صفحات ASP .Net بر روی لینوکس اجرا میشوند!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    یعنی اینقدر به دقیق بودن و به روز بودن اطلاعات سایتهای دیگه اعتماد دارید!؟

  9. #9

    نقل قول: آیا مایکروسافت از لینوکس استفاده می کند؟

    یعنی واقعا فکر میکنید که صفحات ASP .Net بر روی لینوکس اجرا میشوند!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بله، اجرا میشن!

    مایکروسافت سالهاست داره از akamai استفاده می کنه، آکامای یک توزیع از لینوکس است (که سازنده آن در حادثه 11 سبتامبر کشته شد)، اما خود آکامای به تنهایی برای سرور استفاده نمیشود، بلکه محافظ سرور اصلی در مقابل حملات است که حملات مخرب و مشکوک را به آدرسی از پیش تعیین شده هدایت می کند.

  10. #10

    نقل قول: آیا مایکروسافت از لینوکس استفاده می کند؟

    نقل قول نوشته شده توسط حامد مصافی مشاهده تاپیک
    بله، اجرا میشن!

    مایکروسافت سالهاست داره از akamai استفاده می کنه، آکامای یک توزیع از لینوکس است (که سازنده آن در حادثه 11 سبتامبر کشته شد)، اما خود آکامای به تنهایی برای سرور استفاده نمیشود، بلکه محافظ سرور اصلی در مقابل حملات است که حملات مخرب و مشکوک را به آدرسی از پیش تعیین شده هدایت می کند.
    یعنی مایکروسافت سایتاش روی ویندوز هست ولی با یه تعداد سیستم که لینوکس هستن به عنوان فایروال ازش استفاده میکنه؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: آیا مایکروسافت از لینوکس استفاده می کند؟

    namp -A Bing.com


    Interesting ports on blu2.ux.search.live.com (65.55.175.254):
    Not shown: 998 filtered ports
    PORT STATE SERVICE VERSION
    80/tcp open http?
    443/tcp open ssl/http Microsoft IIS httpd
    1 service unrecognized despite returning data. If you know the service/version, please submit the following fingerprint at http://www.insecure.org/cgi-bin/servicefp-submit.cgi :
    SF-Port80-TCP:V=5.00%I=7%D=6/27%Time=4C277B2C%P=x86_64-unknown-linux-gnu%r
    SF:(GetRequest,111D,"HTTP/1\.1\x20200\x20OK\r\nCache-Control:\x20private,\
    SF:x20max-age=0\r\nContent-Length:\x2028180\r\nContent-Type:\x20text/html;
    SF:\x20charset=utf-8\r\nP3P:\x20CP=\"NON\x20UNI\x20COM\x20NAV\x20STA\ x20LO
    SF:C\x20CURa\x20DEVa\x20PSAa\x20PSDa\x20OUR\x20IND \",\x20policyref=\"http:
    SF://privacy\.msn\.com/w3c/p3p\.xml\"\r\nEdge-control:\x20no-store\r\nSet-
    SF:Cookie:\x20_MD=alg=m2&C=2010-06-27T16%3a24%3a12;\x20expires=Wed,\x2007-
    SF:Jul-2010\x2016:24:12\x20GMT;\x20path=/\r\nSet-Cookie:\x20_SS=SID=E65D5F
    SF:A1CACF436A82565D3192A9C25E;\x20path=/\r\nSet-Cookie:\x20SRCHUID=V=2&GUI
    SF:D=53227BB4A9F3404985E823A2CA422C9A;\x20expires= Tue,\x2026-Jun-2012\x201
    SF:6:24:12\x20GMT;\x20path=/\r\nSet-Cookie:\x20SRCHUSR=AUTOREDIR=0&GEOVAR=
    SF:&DOB=20100627;\x20expires=Tue,\x2026-Jun-2012\x2016:24:12\x20GMT;\x20pa
    SF:th=/\r\nDate:\x20Sun,\x2027\x20Jun\x202010\x2016:24:11 \x20GMT\r\nConnec
    SF:tion:\x20close\r\n\r\n<!DOCTYPE\x20html\x20PUBL IC\x20\"-//W3C//DTD\x20X
    SF:HTML\x201\.0\x20Transitional//EN\"\x20\"http://www\.w3\.org/TR/xhtml1/D
    SF:TD/xhtml1-transitional\.dtd\"><html\x20lang=\"en\"\x20xml:la ng=\"en\"\x
    SF:20xmlns=\"http://www\.w3\.org/1999/xhtml\"><head><meta\x20content=\"tex
    SF:t/html;\x20ch")%r(HTTPOptions,125,"HTTP/1\.1\x20405\x20Method\x20Not\x2
    SF:0Allowed\r\nCache-Control:\x20private\r\nAllow:\x20GET,HEAD,TRACE\r\ nCo
    SF:ntent-Length:\x200\r\nContent-Type:\x20text/html\r\nP3P:\x20CP=\"NON\x2
    SF:0UNI\x20COM\x20NAV\x20STA\x20LOC\x20CURa\x20DEV a\x20PSAa\x20PSDa\x20OUR
    SF:\x20IND\",\x20policyref=\"http://privacy\.msn\.com/w3c/p3p\.xml\"\r\nDa
    SF:te:\x20Sun,\x2027\x20Jun\x202010\x2016:24:12\x2 0GMT\r\nConnection:\x20c
    SF:lose\r\n\r\n")%r(RTSPRequest,1CB,"HTTP/1\.1\x20400\x20Bad\x20Request\r\
    SF:nContent-Type:\x20text/html;\x20charset=us-ascii\r\nDate:\x20Sun,\x2027
    SF:\x20Jun\x202010\x2016:24:13\x20GMT\r\nConnectio n:\x20close\r\nContent-L
    SF:ength:\x20311\r\n\r\n<!DOCTYPE\x20HTML\x20PUBLI C\x20\"-//W3C//DTD\x20HT
    SF:ML\x204\.01//EN\"\"http://www\.w3\.org/TR/html4/strict\.dtd\">\r\n<HTML
    SF:><HEAD><TITLE>Bad\x20Request</TITLE>\r\n<META\x20HTTP-EQUIV=\"Content-T
    SF:ype\"\x20Content=\"text/html;\x20charset=us-ascii\"></HEAD>\r\n<BODY><h
    SF:2>Bad\x20Request</h2>\r\n<hr><p>HTTP\x20Error\x20400\.\x20The\x20req ues
    SF:t\x20is\x20badly\x20formed\.</p>\r\n</BODY></HTML>\r\n");
    Service Info: OS: Windows

    Service detection performed. Please report any incorrect results at http://nmap.org/submit/ .
    Nmap done: 1 IP address (1 host up) scanned in 129.83 seconds


    اگر کسی چیزی فهمید به من هم بگه.

  12. #12

    نقل قول: آیا مایکروسافت از لینوکس استفاده می کند؟

    فکر کنید مایکروسافت بیاد از لینوکس استفاده کنه .... فاجعه !!!

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    Earth
    پست
    200

    نقل قول: آیا مایکروسافت از لینوکس استفاده می کند؟

    بله، اجرا میشن!

    مایکروسافت سالهاست داره از akamai استفاده می کنه، آکامای یک توزیع از لینوکس است (که سازنده آن در حادثه 11 سبتامبر کشته شد)، اما خود آکامای به تنهایی برای سرور استفاده نمیشود، بلکه محافظ سرور اصلی در مقابل حملات است که حملات مخرب و مشکوک را به آدرسی از پیش تعیین شده هدایت می کند.
    در اینکه مایکروسافت از لینوکس استفاده میکنه که بحثی ندارم. ممکنه استفاده کنه.

    ولی اینکه برای سرو کردن صفحات ASPX از لینوکس استفاده کنه اصلا منطقی و عقلانی به نظر نمیرسه.چرا باید همچین کاری بکنه!؟ اونهم برای Bing یا MSN که از مهمترین سایتهای مایکروسافتی هستند.
    میدونم که با تغییرات و افزودن ماژولهایی میتوان آپاچی رو وادار کرد که صفحات ASPX رو سرو کنه و یا روشهای غیر استاندارد دیگه که میشه صفحات ASPX رو رو لینوکس اجرا کرد.
    ممکنه برای مقاصد دیگه از لینوکس استفاده کنه ولی به عنوان وب سرور بعید میدونم که حقیقت داشته باشه.

  14. #14

    نقل قول: آیا مایکروسافت از لینوکس استفاده می کند؟

    فرمودید:
    یعنی واقعا فکر میکنید که صفحات ASP .Net بر روی لینوکس اجرا میشوند!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    عرض کردم، بله!
    یعنی اجرا میشن، نگفتم مایکروسافت این کارو می کنه، گفتم این کار عملیه، خود من این کار رو کردم.

  15. #15

    نقل قول: آیا مایکروسافت از لینوکس استفاده می کند؟

    نقل قول نوشته شده توسط حامد مصافی مشاهده تاپیک
    فرمودید:
    عرض کردم، بله!
    یعنی اجرا میشن، نگفتم مایکروسافت این کارو می کنه، گفتم این کار عملیه، خود من این کار رو کردم.
    عملکرد آن چطور است؟؟ به پای IIS میرسد؟؟
    ممنون

  16. #16

    نقل قول: آیا مایکروسافت از لینوکس استفاده می کند؟

    اگر منظورتان برنامه سرويس دهي است كه علاوه بر سرور كوچك شده مونو يا همان xsp از apache هم مي توان استفاده كرد، عملكرد apache و قدرت آن هم بر همگان آشكار است، تنها مسئله مهم وجود يك لايه اضافي مونو است كه براي اجراي صفحات كامپايل شده asp.net اجرا مي شوند. در IIS مجري صفحات كش مي شوند، در آپاچي هم همينطور است اما به توجه به اينكه مونو از ماژول mod_mono جدا است سرعت پايين تري دارد كه البته در كل بازدهي گنو/لينوكس آن را جبران مي كند، اگر دليلي براي انجام اين كار وجود نداشته باشد ويندوز ميزبان بهتري براي asp.net است، در غير اينصورت، بله، به پاي IIS ميرسد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •