نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: برنامه نویسی را در چه مدتی یاد گرفتید؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mosi123
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شیراز-در یک جای خوش آب و هوا با مردمی خوب
    پست
    51

    برنامه نویسی را در چه مدتی یاد گرفتید؟

    سلام
    من به برنامه نویسی بسیار علاقه مندم. به خصوص برنامه نویسی تحت وب. حالا نکته ای که برای من خیلی مهم است، این است که برای یادگیری برنامه نویسی چند ماه یا چند سال زمان لازم است. لطفا تجربه های خودتان را بیان فرمایید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: برنامه نویسی را در چه مدتی یاد گرفتید؟

    از 4 سال پیش که شروع کردم هنوز در حال یادگیری هستم.
    اما اولین برنامه رو به طور جدی با 7 ماه کار یاد گرفتم.من به همراه برادرم باهم شروع به یادگیری vb6 کردیم.خیلی هم کوشا بودیم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: برنامه نویسی را در چه مدتی یاد گرفتید؟

    به نظر من هیچ موقع نمی تونی ادعا کنی که برنامه نویسی کاملی هستی . همونطور که دارید می بینید روز به روز داره سیستم های جدیدی ارائه میشه ، پس واسه برنامه نویس کامل شدن نمیشه زمان تعیین کرد . اما واسه راه افتادن مثلا در زمینه #C و یا vb6 فکر کنم 3 - 4 سالی کافی باشه . به شرطی که واقعا کار کنی تا اصول کار بدستت بیاد . نه که صرفا بشینی از روی برنامه های دیگران کپی کنی .

  4. #4

    نقل قول: برنامه نویسی را در چه مدتی یاد گرفتید؟

    راستش من هیچ چی ازبرنامه نویسی وب نمیدونستم،فقط VB6 و C++‎‎ و کمی VB.NET کار کرده بودم. یک روز یک کتاب ASP.NET خریدم ، یک هفته ای خوندمش،کل مطالب کتاب رو در یک کنفرانس 2 ساعته برای دانشجوهای مهندسی اینترنت ارائه دادم. (استاد به خاطر این کنفرانس بدون امتحان بهم 20 داد!)

    یک ماه بعد اولین وب سایت (فروشگاه اینترنتی) رو فروختم.

    اگر درگیر پروژه های واقعی بشی و علاقه هم داشته باشی ظرف یک سال در ASP.NET و زبانی مثل C#‎‎ حرفه ای میشی.

    در گیر پروژه های واقعی شدن مستلزم اینه که در مراحل اول قیمت رو پائین بگیری کمی مشقت کم پولی رو تحمل کنی و شدید مطالعه کنی تا پروژه های بزرگ و باپیچیدگی فنی بگیری.


    صد سال هم در یک شرکت برنامه نویسی کنی و درگیر کل یک پروژه بزرگ نشی به جائی نمیرسی. من یک زمانی ت ویک شرکت برنامه نویس بودم و محدوده دیدم به همون قسمت خاصی از پروژه که به عهده من بود محدود میشد.
    ولی وقتی خودم مستقلا شرع به کار کردم اوضاع فرق کرد، کلی مسئله جدید بود که باید حل میکردم.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار mosi123
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شیراز-در یک جای خوش آب و هوا با مردمی خوب
    پست
    51

    نقل قول: برنامه نویسی را در چه مدتی یاد گرفتید؟

    نقل قول نوشته شده توسط HjSoft مشاهده تاپیک
    به نظر من هیچ موقع نمی تونی ادعا کنی که برنامه نویسی کاملی هستی . همونطور که دارید می بینید روز به روز داره سیستم های جدیدی ارائه میشه ، پس واسه برنامه نویس کامل شدن نمیشه زمان تعیین کرد . اما واسه راه افتادن مثلا در زمینه C#‎‎ و یا vb6 فکر کنم 3 - 4 سالی کافی باشه . به شرطی که واقعا کار کنی تا اصول کار بدستت بیاد . نه که صرفا بشینی از روی برنامه های دیگران کپی کنی .
    پس باید کار بسیار سختی باشد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khz-web1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    614

    نقل قول: برنامه نویسی را در چه مدتی یاد گرفتید؟

    پنج سالی میشه که دارم کار می کنم... و هنوز هم در حال یادگیری هستم

  7. #7

    نقل قول: برنامه نویسی را در چه مدتی یاد گرفتید؟

    در چهار سال دانشگاه و دو سال آخر دبیرستان

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار REZAsys
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    In our fragile World ------ در دنیای شکننده ی ما
    پست
    454

    نقل قول: برنامه نویسی را در چه مدتی یاد گرفتید؟

    من در طول 6-7 ماه کدنویسی انیجن گیم استدیو رو به صورت نصفه نیمه یاد گرفتم ولی در حدی هست که یک بازی سوم شخص اکشن بتونم بسازم.
    الانم دارمUDK یاد می گیرم که فکر کنم کم تر از گیم استدیو طول بکشه...

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار nima898
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بجنورد
    سن
    43
    پست
    258

    نقل قول: برنامه نویسی را در چه مدتی یاد گرفتید؟

    من برنامه نویسی رو 16 سال قبل با کمودور64 و بعد GWBASIC و بعد QBASIC شروع کردم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار MahmoudiNik
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    108

    نقل قول: برنامه نویسی را در چه مدتی یاد گرفتید؟

    سلام
    منم برنامه نویسی رو از 4 سال پیش با وی بی 6 شروع کردم
    و وقتی تو این سایت چرخ میزنم می بینم هیچی بلد نیستم!
    الان هم تو دات نت بین C#‎‎ و VB حیرونم

    تو یکی از شماره های مجله برنامه نویس یه مطلب جالبی بود که گفته بود :

    برای "برنامه ساز" شدن باید 10 سال کار و تلاش مداوم داشته باشید

    البته یاد گیری زبان از برنامه سازی جداست ولی برای اینکه تو بازار برنامه نویسی زنده بمونی باید با تکنولوژی روز بری جلو

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار mosi123
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شیراز-در یک جای خوش آب و هوا با مردمی خوب
    پست
    51

    نقل قول: برنامه نویسی را در چه مدتی یاد گرفتید؟

    از راهنمایی دوستان بسیارمتشکر. سوال دیگری هم داشتم و آن اینکه یکی از متغیرهای کلیدی در تعیین زمان یادگیری فن برنامه نویسی تعداد ساعتهای صرف شده در روز برای یادگیری آن هم هست. روزی چند ساعت وقت برای یادگیری گذاشتید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: برنامه نویسی را در چه مدتی یاد گرفتید؟

    روزی چند ساعت وقت برای یادگیری گذاشتید.
    این یه سوال معقوله.
    جواب +۱۴ ساعت.
    خواب - غذا - امور اجباری - ۲۴

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار mosi123
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شیراز-در یک جای خوش آب و هوا با مردمی خوب
    پست
    51

    نقل قول: برنامه نویسی را در چه مدتی یاد گرفتید؟

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    این یه سوال معقوله.
    جواب +۱۴ ساعت.
    خواب - غذا - امور اجباری - ۲۴
    واقعا. یعنی من که امسال باید امتحان دکتری شرکت کنم، باید قید یادگیری برنامه نویسی را بزنم.

  14. #14

    نقل قول: برنامه نویسی را در چه مدتی یاد گرفتید؟

    نقل قول نوشته شده توسط mosi123 مشاهده تاپیک
    واقعا. یعنی من که امسال باید امتحان دکتری شرکت کنم، باید قید یادگیری برنامه نویسی را بزنم.
    برنامه نویسی و دکترا خیلی به هم مربوط نمی شوند...
    دکترا میرن واسه کارهای تحقیقاتی و مطالعه،
    برنامه نویسی احتیاج به تمرین عملی زیادی داره ، با دکترا گرفتن نمیسازه.


    برای این که در یک زبان برنامه نویسی ابزارها، کاربردها، محدودیت ها و ... را بشناسید و مسلط بشید زمان زیادی لازمه.

  15. #15

    نقل قول: برنامه نویسی را در چه مدتی یاد گرفتید؟

    نقل قول نوشته شده توسط mosi123 مشاهده تاپیک
    واقعا. یعنی من که امسال باید امتحان دکتری شرکت کنم، باید قید یادگیری برنامه نویسی را بزنم.
    سلام
    به خودت بستگی داره. اگر از صبح تا شب نمیخوای درس بخونی، میتونی به جای فیلم نگاه کردن
    و یا کارهای غیر ضروری دیگه برنامه نویسی رو یاد بگیری.
    بعدش مطالعه خالی به درد نمیخوره، 4 ساعت مطالعه عمیق بهتر از 20 ساعت روخونی هستش.
    فکر نکن که باید مغز رو Over Load کنی! در این صورت آخر شب همه رو پس میزنه.

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار مهدی عابدینی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    62

    Post برنامه نویسی را در چه مدتی یاد گرفتید؟

    سلام
    برای شروع باید بدونی چی بخونی و از کجا شروع کنی
    اگه به برنامه نویسی علاقه داری 8 ماهه می تونی بفهمی که چند سال دیگه باید وقت بذاری و کلا به تمام سوالات میرسی

  17. #17

    نقل قول: برنامه نویسی را در چه مدتی یاد گرفتید؟

    نقل قول نوشته شده توسط mosi123 مشاهده تاپیک
    سلام
    من به برنامه نویسی بسیار علاقه مندم. به خصوص برنامه نویسی تحت وب. حالا نکته ای که برای من خیلی مهم است، این است که برای یادگیری برنامه نویسی چند ماه یا چند سال زمان لازم است. لطفا تجربه های خودتان را بیان فرمایید.
    کمربند مشکی در 6 سال .

  18. #18
    کاربر تازه وارد آواتار mosi123
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شیراز-در یک جای خوش آب و هوا با مردمی خوب
    پست
    51

    نقل قول: برنامه نویسی را در چه مدتی یاد گرفتید؟

    با تشکر از دوستان گرامی. شاعر می فرماید:
    «آب دریا را اگر نتوان کشید/ هم به قدر تشنگی باید چشید!»
    با وجه به گستردگی حوزه برنامه نویسی، راه حل بهتر این است که بین حوزه اصلی کارم(ادامه تحصیل) و یادگیری برنامه نویسی باید تعادل ایجاد نمایم. به این صورت که روزی حداقل 1 و حداکثر 3 ساعت برای برنامه نویسی وقت بگذارم و آن هم در یک فرایند طولانی چند ساله و بقیه اوقات را به کارهای مهمتر اختصاص دهم. ضمن اینکه هدفم را از تسلط به برنامه نویسی به آشنایی نسبی به آن تغییر میدهم .
    باز هم شاعر می فرماید:
    رهرو آن نیست که گهی تند و گهی خسته رود
    رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود.
    نظر دوستان چیست؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: برنامه نویسی را در چه مدتی یاد گرفتید؟

    نقل قول نوشته شده توسط mosi123 مشاهده تاپیک
    با تشکر از دوستان گرامی. شاعر می فرماید:
    «آب دریا را اگر نتوان کشید/ هم به قدر تشنگی باید چشید!»
    با وجه به گستردگی حوزه برنامه نویسی، راه حل بهتر این است که بین حوزه اصلی کارم(ادامه تحصیل) و یادگیری برنامه نویسی باید تعادل ایجاد نمایم. به این صورت که روزی حداقل 1 و حداکثر 3 ساعت برای برنامه نویسی وقت بگذارم و آن هم در یک فرایند طولانی چند ساله و بقیه اوقات را به کارهای مهمتر اختصاص دهم. ضمن اینکه هدفم را از تسلط به برنامه نویسی به آشنایی نسبی به آن تغییر میدهم .
    باز هم شاعر می فرماید:
    رهرو آن نیست که گهی تند و گهی خسته رود
    رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود.
    نظر دوستان چیست؟
    اگر یک ساعت تبدیل به صفر نشه خیلی خوبه و حتماً جواب میده.

  20. #20
    کاربر تازه وارد آواتار mosi123
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شیراز-در یک جای خوش آب و هوا با مردمی خوب
    پست
    51

    نقل قول: برنامه نویسی را در چه مدتی یاد گرفتید؟

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    اگر یک ساعت تبدیل به صفر نشه خیلی خوبه و حتماً جواب میده.
    من را امیدوار کردید.

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار mosi123
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شیراز-در یک جای خوش آب و هوا با مردمی خوب
    پست
    51

    نقل قول: برنامه نویسی را در چه مدتی یاد گرفتید؟

    لطفا سایر اساتید هم اظهار نظر فرمایند.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •